- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ooohhh...... o ne yaaa. hayatta vermem o parayı. oraya gidince söyliceklerini tvde de söylüyor zaten. ben o parayı versem zaten zayıflarım içim yanar kururKızlar CANAN KARATAY dan randevu almak için aradım oda ne muayne ücreti 800 tl ayrıca sigorta karşılamıyor ve 9 ay sonraya randevu verebılıyor
Sormaaaooohhh...... o ne yaaa. hayatta vermem o parayı. oraya gidince söyliceklerini tvde de söylüyor zaten. ben o parayı versem zaten zayıflarım içim yanar kurur
Ayy evet ya spor sonrası kesinlikle yorgunluk falan kalmıyor, mutluluk hormonları da salgılanıyor ya, bi mutluluk bi huzur, bağımlılık yapmasının sebebi de bu olsa gerek tatlım :)
Bende bunca kosturmaya ragmen kilo almış görünüyorum çogu şişlik ama sporumuda öyle özledim ki :) keske kayıtlı olmuş olsaydı videolar gizli gizli çaktırmadan yapardım odamda :)) dönüşde inş daha bi severek isteyerek ve özleyerek yapacağım için mutluyum :))
Adrianacığım geçen bir yerde denk geldim senin yaşın çok genç tabii ama kadınların aşırı derecede ağırlık kaldırması rahim sarkmalarına sebep oluyormuş :) açıkca biraz tırsdım :) tabi bu heralde 10 kg üzeri ağırlıklar için geçerlidir diye düşünüyorum ben 20 kg a çıkma niyetindeydim deama şimdi bunun araştırmasına giricem vaktim olmadı henüz :)
Çünkü doğum yapmış bayanlar için fazla ağırlık ciddi sorunlar çıkarabilir, hem hatırlatmış olayım kızlara hemde bilgin var mı senin hiç kuzum araştırmayı seversin sen belki denk gelmişsindir bir yerde :)öpüyorum kuzum
Tabıkıde hoşgeldın: )Selam kizlarr bnde kilo vermek istiyorum bnide araniza alirmisinizz
Git sen Karatay Hocaya Nutellayı bitirdiğini söylede o kavonazı başına bi geçirsin de gör :))Kızlar bu hafta en büyük boy nutellayı bıtırmısımhalıyle kılo vermekten zıyade 400 grda almışım 68.4
Kız Seda alemsin ha :) akşam okumuşdum msjını eşime dedim , Seda eşin bırak kalsın sen dön diyo dedim kahkaha attı :) ondan mı hemen dönmek istiyorsun diyor bana :)Heyyyy kızlarr ne yapıyorsunuz ne var ne yok... Sporlar yemeler içmeler ne alemde
Hiç birşey yazmıyorsunuz Yaa vallahi topiğimiz gariban kaldı, kız O Olivenoil srn de artık evine mi gidiyon napıyosun biraz çabuk ol , vallahi millet iyice boşladı kocanı bırak orda kalsın madem anacığına o kadar meraklı
Sen dön evine sporuna başla, söyle bakalım söyle kaç kilo aldınhadi hadi yedin tabi güzelim lokantalarda pastanelerde kebaplar lahmacunlar pastalar bilmem ne biliyom ben seni anam boğazlı kadınsın duramazsın
Ben de öyleyim de ordan biliyom hahaa
Kızlar ben hala otırduğum yerden ter boşaltıyorum, boğazım da kötü atlatamadım haladambıllarımla bakışıp duruyoruz
Benim kilo 79 kızlar ama çok ödem var , hastalıktan dolayı yüzüm gözüm şiş
Galiba pazartesiyse kadar Fıtness blenderime devam edemicem, tam toparlanmadan başlarsam daha kötü olurum diye korkuyorum
Yazmıyosun şekerim arada yaz kıı :)günaydın cnm hayırlı cumalarınız olsun
ben buralardayımm nasılsın
spor bildirimi
jillian level 2 / 6. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
bölgesel bir kaç egzersiz
toplam = 60 dk
Ne demek kuzum gel katıl seviniriz :) kaç kilosun falan bi yaz tatlım :)Selam kizlarr bnde kilo vermek istiyorum bnide araniza alirmisinizz
Ahahahaaa yapma ya:)))) kız yoksa çok meraklıysa anasına kalsın yazdığımıdamı dedin? Allah Cannını almaya o bizim aramızdaydı kaynananı çekiştiriyorduk yaKız Seda alemsin ha :) akşam okumuşdum msjını eşime dedim , Seda eşin bırak kalsın sen dön diyo dedim kahkaha attı :) ondan mı hemen dönmek istiyorsun diyor bana :)
Kız bana kalsa yarın dönücem anam zaten bugün bi sıkıntı geldi üstüme arada bi iki cıyakladım benimkine, salı döneceğiz sanırım.. Kız Seda eğer salı eşim dönmezse ben döncem kız :)) kalsın o dermişim :)
Kiloma gelince sabah 77,50 idi ama bugün akşam üstü gene davul oldum resmen ya ..
İştahlı karıyım doğru anam iyi biliyon kız beni :))
Ama bu sefer dışarda hiç yemek yemedik kvalidemi bırakıp çıkamıyoruz.. Ama eve sipariş verdik yalan yok.. Kız bir ay kalsam ben hoop 90 olurum burda ayy :)
Sporun dursun kız toparlan iyicene anam :) sonra kim tutar seni :)
Kız Zumbaya ara verdin galiba epeydir yazmıyon :))
Ben biraz baktım gecen gün ama aşırı ağırlık kaldırmak rahim sarkması yapıyormuş, bu belki 5,10 kilo için değildir de 20 den yukarısıdır tahminimce , zaten zorlanmadan anlar insan .. Kontrollü olmakda fayda var genede :) yoksa 20 kg hedefimdi vazgeçdim başıma iş açmıyim :)hic gormedim oyle bir sey hayatım doktor degilim tabiki ama bence agırlık kaldırmak aracıdır ona sebep olan baska bir hastalıktır agır kaldırınca da etkisi hızlanıyordur yoksa o kadar agırlık kaldıran kadınımız var illa duyulurdu :)) ya da bilincsiz agırlık kaldırmak olabilir yanlıs sekilde hareketleri uygulamak vs.. :))
sınav yaklastıkca ne buraya ne spora vaktim dogru durust kalmıyor bugun bacak gunu yapabilirsem onu yoksa insanity kardiyosu yaparım bu hafta recovery ve son hafta pazar kacamak alarmı vardogum gunum cunku sonra sanırım recovery weekte tempoyu biraz dusurucem zaten agır kardiyo yok ve vucudumun dinlenmesini istiyorum biraz toparlaması acısından.
mayıs 2si itibariyle sekersiz bir ay (21 gun geride kaldı) ve insanity asyluma baslıyorum. Hibrit yaptıgım için sanırım erkenden kalkıp yapıcam programı ki gun içinde aradan cıksın rahatca calısabileyim hadi bakalım zor gunler beni bekliyor bir de calısırken surekli canım bir seyler cekiyor sık sık beyaz leblebi salata havuc kuru meyve falan atıstırıyorum gelicek kilo varsa bunlardan gelsin yakması kolay olur
Hee dedim kızz kendim diyomuyom seni mana ettim dedim işde ohh :)))Ahahahaaa yapma ya:)))) kız yoksa çok meraklıysa anasına kalsın yazdığımıdamı dedin? Allah Cannını almaya o bizim aramızdaydı kaynananı çekiştiriyorduk yaniye dedin kız onu
Siz hamgi şehirdesiniz? Ye anam ye iki gün sonra gidecen o Zaman istesende yiyemezsin
Fıtnessblenderden sonra dermanım mı kalıyordu ki yapmaya dilim dışarda kalıyordu resmenama Zumbayı da özlemedim değil hani
Süper bir menü olmuş şekerim , yebrikler gayette sağlıklı, hasta masta yürüyosun Maşallah canım benim :)Slm kızlar
Bugün sabah Bi ev poğaçası iki yumurta haşlanmış domates salatalık
Öğlen yarım kase tavuk çorbası terbiyeli, 2/3 çorba kaşığı menemen saat 1 de
Tam 5 saat sonra 6 da bir çıpura salata
Öğlen akşam arası bir şekersiz kahve
Bir saat tempolu yürüyüş
Hahahaa iyi bari içinde kalmmaış oldu:))Hee dedim kızz kendim diyomuyom seni mana ettim dedim işde ohh :)))
İstanbuldayız tatlım . Fazla yiyorum galiba kız karnım çok şiş ya da benim mide aylardır aza alışmış fazla geliyor her şey anında bir şişlik bir ödem oluyor .. Neyse yaa dediğğn gibi dönünce yeniden başdan başlıycaz işde.. Zaten spor ve diyet hep hayatımızda artık, hemen verelim telaşında değilim artık ben kendi açımdan yavaş yavaş gitsin işde kuzum..
Tahlillerin çıkdı mı bugün ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?