Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar CANAN KARATAY dan randevu almak için aradım oda ne muayne ücreti 800 tl ayrıca sigorta karşılamıyor ve 9 ay sonraya randevu verebılıyor
ooohhh...... o ne yaaa. hayatta vermem o parayı. oraya gidince söyliceklerini tvde de söylüyor zaten. ben o parayı versem zaten zayıflarım içim yanar kurur

spor bildirimi
jillian level 2 / 6. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
bölgesel bir kaç egzersiz
toplam = 60 dk

hic gormedim oyle bir sey hayatım doktor degilim tabiki ama bence agırlık kaldırmak aracıdır ona sebep olan baska bir hastalıktır agır kaldırınca da etkisi hızlanıyordur yoksa o kadar agırlık kaldıran kadınımız var illa duyulurdu :)) ya da bilincsiz agırlık kaldırmak olabilir yanlıs sekilde hareketleri uygulamak vs.. :))

sınav yaklastıkca ne buraya ne spora vaktim dogru durust kalmıyor bugun bacak gunu yapabilirsem onu yoksa insanity kardiyosu yaparım bu hafta recovery ve son hafta pazar kacamak alarmı var dogum gunum cunku sonra sanırım recovery weekte tempoyu biraz dusurucem zaten agır kardiyo yok ve vucudumun dinlenmesini istiyorum biraz toparlaması acısından.
mayıs 2si itibariyle sekersiz bir ay (21 gun geride kaldı ) ve insanity asyluma baslıyorum. Hibrit yaptıgım için sanırım erkenden kalkıp yapıcam programı ki gun içinde aradan cıksın rahatca calısabileyim hadi bakalım zor gunler beni bekliyor bir de calısırken surekli canım bir seyler cekiyor sık sık beyaz leblebi salata havuc kuru meyve falan atıstırıyorum gelicek kilo varsa bunlardan gelsin yakması kolay olur

Slm kızlar
Bugün sabah Bi ev poğaçası iki yumurta haşlanmış domates salatalık
Öğlen yarım kase tavuk çorbası terbiyeli, 2/3 çorba kaşığı menemen saat 1 de
Tam 5 saat sonra 6 da bir çıpura salata
Öğlen akşam arası bir şekersiz kahve
Bir saat tempolu yürüyüş

Kız Seda alemsin ha :) akşam okumuşdum msjını eşime dedim , Seda eşin bırak kalsın sen dön diyo dedim kahkaha attı :) ondan mı hemen dönmek istiyorsun diyor bana :)
Kız bana kalsa yarın dönücem anam zaten bugün bi sıkıntı geldi üstüme arada bi iki cıyakladım benimkine, salı döneceğiz sanırım.. Kız Seda eğer salı eşim dönmezse ben döncem kız :)) kalsın o dermişim :)

Kiloma gelince sabah 77,50 idi ama bugün akşam üstü gene davul oldum resmen ya ..
İştahlı karıyım doğru anam iyi biliyon kız beni :))
Ama bu sefer dışarda hiç yemek yemedik kvalidemi bırakıp çıkamıyoruz.. Ama eve sipariş verdik yalan yok.. Kız bir ay kalsam ben hoop 90 olurum burda ayy :)

Sporun dursun kız toparlan iyicene anam :) sonra kim tutar seni :)
Kız Zumbaya ara verdin galiba epeydir yazmıyon :))

günaydın cnm hayırlı cumalarınız olsun

ben buralardayımm nasılsın
Yazmıyosun şekerim arada yaz kıı :)
Ben ne olsun Tr' deyim kvalidem hasta onla ilgileniyoruz, diyet spor yok şu an öyle kuzum okumuşsundur belki yazılarımı o yüzden uzatmıycam tatlım. Sporuna devam mı ?

Ayy kuzum gelmiş tatlım hemde güzel haberlerle :)
Canım iş teklifi almana öyle çok sevindim ki , hayırlısıyla inşallah başlarsın, sınav stresinde kalmaz hem işin olunca .. Hakkında hayırlısı olsun tatlım benim.. Kız dualarımız kabul oldu hep bak şekerim benim.. İnş sınavında mükemmel geçer de sen ikisinden birini seçmek zorunda kalırsın bebeğim :))

Diyet spor oo Maşallah harikasın Betülüm .. Ödem olmuşsundur ama bir haftada -900 bile harika bence..
Biliyorsun sanırım biz gene Tr deyiz bende spor diyet kalmadı, her sabah bugün sadece yumurta yiycem diyorum malesef hiç yapamadım .. Neyse dönünce inşallah devam kaldıgımız yerden :)

Girmemezlik yapma Betülüm ya ben seni çok özledim günde bir bile olsa gel yaa
Bende iyili sizleri tanıdım canlarım, hepimiz birlikde olunca güzel topiğimiz, birlikde motive oluyoruz kuzum benim ve inşallah daha da iyi olucaz ..

Ahahahaaa yapma ya:)))) kız yoksa çok meraklıysa anasına kalsın yazdığımıdamı dedin? Allah Cannını almaya o bizim aramızdaydı kaynananı çekiştiriyorduk ya niye dedin kız onu
Siz hamgi şehirdesiniz? Ye anam ye iki gün sonra gidecen o Zaman istesende yiyemezsin
Fıtnessblenderden sonra dermanım mı kalıyordu ki yapmaya dilim dışarda kalıyordu resmen ama Zumbayı da özlemedim değil hani

Ben biraz baktım gecen gün ama aşırı ağırlık kaldırmak rahim sarkması yapıyormuş, bu belki 5,10 kilo için değildir de 20 den yukarısıdır tahminimce , zaten zorlanmadan anlar insan .. Kontrollü olmakda fayda var genede :) yoksa 20 kg hedefimdi vazgeçdim başıma iş açmıyim :)

Sınav stresinden yediklerin masum şeyler kuzum onlardan fazla bişey olmaz, hayırlısıyla sınavını bir ver ve inşallahda istediğin üni bölüm olur, sen o kiloların tozunu dumana attırırsın zaten.. Bide kendini diyetle kasma şekerim fazlanda yok ayrıca :)

Allah kolaylık versin tatlım:) spor aşkı böyle bir şey işde sınav mınav dinlemiyor, istedikden sonra insan zaman ayırabiliyor demek ki örneksin bize bebeğim :)

Aayy pazar günü doğum günün demek şimdiden kutlarım tatlım benim . Allah hayırlı sağlıklı uzuun uzzuun ömürler versin inşallah tatlım benim hep mutlu ol hayatın boyunca kuzum

Hee dedim kızz kendim diyomuyom seni mana ettim dedim işde ohh :)))
İstanbuldayız tatlım . Fazla yiyorum galiba kız karnım çok şiş ya da benim mide aylardır aza alışmış fazla geliyor her şey anında bir şişlik bir ödem oluyor .. Neyse yaa dediğğn gibi dönünce yeniden başdan başlıycaz işde.. Zaten spor ve diyet hep hayatımızda artık, hemen verelim telaşında değilim artık ben kendi açımdan yavaş yavaş gitsin işde kuzum..

Tahlillerin çıkdı mı bugün ??

Süper bir menü olmuş şekerim , yebrikler gayette sağlıklı, hasta masta yürüyosun Maşallah canım benim :)

Hahahaa iyi bari içinde kalmmaış oldu:))
Bu defa son olsun bence dönüşte inşallah sıkı Bi kampa al kendini, ben de kendime abuk subuk şeyler aramaktan vazgeçtim yapacaklarım madde madde şunlar Can'ım
Sabah kahvaltısını buraya yazdığım gibi devam edicem zaten 10-11 gibi, spor öncesinde bir bardak kakaolu süt içmeye de devam inşallah
Kahvaltıdan sonra en az 4 saat beklicem, su hariç birşey yemicem. 3-4 gibi kahve içicem Türk kahvesi ya da tarçınlı süt
6-7 gibi akşam yemeği, hafif şeyler
Sabah kahvaltısı hariç ekmek zaten yemiyorum aynen devam
Veee en önemlisi akşam yemeğinden sonra lokma Atmamaya çalışacam ağzıma, yatağa yattığımda aç olacam, çünkü bana en çok yarayan bu diyebilirim
Günde iki kupa yeşil çay
Sık ve yoğun emziridğimden 6 dan sonra çok acıkır tansiyonum düşerse 3 hurma yanına Papatya çayı , yoğurt süt geçiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…