Evet ya kendimizi kampa alalım şekerim :)Hahahaa iyi bari içinde kalmmaış oldu:))
Bu defa son olsun bence dönüşte inşallah sıkı Bi kampa al kendini, ben de kendime abuk subuk şeyler aramaktan vazgeçtim yapacaklarım madde madde şunlar Can'ım
Sabah kahvaltısını buraya yazdığım gibi devam edicem zaten 10-11 gibi, spor öncesinde bir bardak kakaolu süt içmeye de devam inşallah
Kahvaltıdan sonra en az 4 saat beklicem, su hariç birşey yemicem. 3-4 gibi kahve içicem Türk kahvesi ya da tarçınlı süt
6-7 gibi akşam yemeği, hafif şeyler
Sabah kahvaltısı hariç ekmek zaten yemiyorum aynen devam
Veee en önemlisi akşam yemeğinden sonra lokma Atmamaya çalışacam ağzıma, yatağa yattığımda aç olacam, çünkü bana en çok yarayan bu diyebilirim
Günde iki kupa yeşil çay
Sık ve yoğun emziridğimden 6 dan sonra çok acıkır tansiyonum düşerse 3 hurma yanına Papatya çayı , yoğurt süt geçiştiricem
Hayır 4 saat diye biliyorum ben ama...Evet ya kendimizi kampa alalım şekerim :)
Süper kararlar almışsın tatlım hem okuyanlara hemde bizlere de örnek olmuş oldu :)
Leptin hormonu 5 saatte salgılanıyordu sanırım , oldu olacak 5 saat bekle kuzum , onu bi araştır canım ..
Evet evet kesinlikle akşam erken ve az yemek çok işe yarıyor ..Hayır 4 saat diye biliyorum ben ama...
Evet onCa zamandır araştırıyorum başarı hikayelerini okuyorum, genel olarak çıkan sonuç bu. Pasta börek de yiyeceksin ama kararında ve kesinlikle akşam değil
Ben biraz baktım gecen gün ama aşırı ağırlık kaldırmak rahim sarkması yapıyormuş, bu belki 5,10 kilo için değildir de 20 den yukarısıdır tahminimce , zaten zorlanmadan anlar insan .. Kontrollü olmakda fayda var genede :) yoksa 20 kg hedefimdi vazgeçdim başıma iş açmıyim :)
Sınav stresinden yediklerin masum şeyler kuzum onlardan fazla bişey olmaz, hayırlısıyla sınavını bir ver ve inşallahda istediğin üni bölüm olur, sen o kiloların tozunu dumana attırırsın zaten.. Bide kendini diyetle kasma şekerim fazlanda yok ayrıca :)
Allah kolaylık versin tatlım:) spor aşkı böyle bir şey işde sınav mınav dinlemiyor, istedikden sonra insan zaman ayırabiliyor demek ki örneksin bize bebeğim :)
Aayy pazar günü doğum günün demekşimdiden kutlarım tatlım benim . Allah hayırlı sağlıklı uzuun uzzuun ömürler versin inşallah tatlım benim hep mutlu ol hayatın boyunca kuzum
Walla dedıgım gıbı kovalar benı odadanGit sen Karatay Hocaya Nutellayı bitirdiğini söylede o kavonazı başına bi geçirsin de gör :))
Kız gidersen eğer sakın bahsetme anam :))
Kızlar bayadır akşam 6dan sonra yemın ederım lokma surmuyorum ağzıma ama bende ıse yaramadıEvet evet kesinlikle akşam erken ve az yemek çok işe yarıyor ..
Ben de tam tersi ne Zaman aç yatsam sabah eksileri görüyorum mutlakaKızlar bayadır akşam 6dan sonra yemın ederım lokma surmuyorum ağzıma ama bende ıse yaramadı
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendıneKızlar dün geceden beri kalp atışım 95 in üzerinde çıkıyortansiyonumda yüksek çıkdı 14,4
Tuzsuz yiycem bugün bakalım akşama değişiklik olacak mı? Halalarımda da kalp problemi var benim yabu sabah isteristemez endişelendim.. Ama bir günde belli plmaz tabii birkaç gün bir takip edeyim bakim ne olacak :)
Geçmiş olsun son Zaman'larda hep tuzlu yiyorsun tansiyonunu çıkarmış işteKızlar dün geceden beri kalp atışım 95 in üzerinde çıkıyortansiyonumda yüksek çıkdı 14,4
Tuzsuz yiycem bugün bakalım akşama değişiklik olacak mı? Halalarımda da kalp problemi var benim yabu sabah isteristemez endişelendim.. Ama bir günde belli plmaz tabii birkaç gün bir takip edeyim bakim ne olacak :)
O ne kız en son smoothie yapıyordun ona ne olduKızlar dün tuzu biraz kaçırdım hemen odem mı yapar ya sınırım bozuldu +1 kg cıktı....... bu arada kızlar (intermittent fasting) acayıp ılgımı cektı bende denıcem bence mantıklı
Amin inşallah canım Allah hepimize hayırlı huzurlu ömürler versin :)olabilir kuzum fazla agırlık bence de bir gözetmen esliginde kaldırılmalı sakatlanma riski fazla olur o kadar agırlıga :))
ah ah nasıl zor tutuyorum kendimi deli gibi yememek için insanın ruhu aç olunca karnı tok olsa nolur sınav yaklasmadan once yoktu bu kadar yeme istegi ne zaman yaklasıyor stresten olmayacak seyleri yiyesim geliyor :))
bende surekli diyorum kendime verirsin sınavdan sonra bir sürü bos vaktin olacak keşke kışın azcık tutsaymısım bogazımı simdi rahattım
sporsuz daha fazla strese girerdim heralde mutluluk hormonu salgılandıkca azalıyor stres bir de sporsuzlugun stresi eklenirse ben sınavı goremeden byyy
ay guzel dileklerin için çooooook teşekkür ederim hayatıminşallah Allah hepimize saglıklı mutlu huzurlu hayat versin hepimiz yeni yaslara daha guzel girelim
Tuzlu yemek acayip ödem yapıyor kuzum 1 kilo bile farkettiriyor malesef, dikkat edersen iki güne geçer inş.Kızlar dün tuzu biraz kaçırdım hemen odem mı yapar ya sınırım bozuldu +1 kg cıktı....... bu arada kızlar (intermittent fasting) acayıp ılgımı cektı bende denıcem bence mantıklı
Çok teşekkür rler bn melis 20yasindayim ankara da oturuyorum bekarimNe demek kuzum gel katıl seviniriz :) kaç kilosun falan bi yaz tatlım :)
Sağol tatlım etmeye çalışıcam inşallah :)Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendıne
Ben de aynen böyle yapmaya karar verdim işte, akşam yazdığım gibi ve kesinlikle yatağa aç yatmalıyım, dişimi sıkmalıyım ilk Zaman'lar zor olur ama mutlaka alışırım herkes gibi
Ben bu diyeti dün itibariyle duydum bugün araştırdım ve bu diyetin bana, çevreme, bünyeme en uygun diyet olduğuna karar verdim. Aslında buna pek diyet de denemez kısaca şöyle açıklayayım:
Intermittent fasting (IF) Diyeti, 1 gün içinde kendiniz belirleyeceğiniz bir zaman penceresi açıp yemeğinizi bu zaman dilimi içerisinde belirli periyotlarda yediğiniz ve bu aralıkların dışında yemek yemeyip bol bol sıvı tükettiğiniz ve dinlendiğiniz (uyku vakti) bir beslenme programıdır.
Günün uyku dışında kalan vaktinden belli bir alan seçip o alan dışında hiçbir şeyyemiyorsunuz.
En etkili ve en çok kullanılan dilim 16/8 lik dilimdir. Yani 16 saat açlık ve 8 saat özgürlük.
Uyku vaktiniz 16 saate denk gelmektedir.
Örneğin; Öğlen 12 ile akşam 20 aralığında 2 ila 4 öğün olarak düzenlenebilir veya sabah 8 ila akşam 16 aralığı da kullanılabilir.
24 saatlik dilimde tek bir öğün beslenerek bu diyeti uygulayanlarda bulunmaktadır. (Genellikle öğlen saatini tercih ederler.)
Günlük almanız gereken kalori miktarını seçtiğiniz zaman diliminde uygun öğünlere bölerek almanız daha uygun ve daha sağlıklı olacaktır.
Bu diyeti uygularken açlık ve tokluk dilimlerinde bol sıvı tüketmelisiniz. Açlık diliminde kalorisi olmayan her türlü sıvıyı tüketebilirsiniz. (Şekersiz asitli içecekler dahil)
Vücudunuzdaki yağları yakmaya yarayan bir program olup ilk temelleri 1945 yılında atılmış, 2000'li yıllarda çalışmalar ivme kazanmıştır.
Ayy evet ya hep tuzlu yemekden oldu bencede :) bugün dikkatli gidicem inş.. Paptya çayı içiyorum o sakinleştirip ödem de attırıyor inş.Geçmiş olsun son Zaman'larda hep tuzlu yiyorsun tansiyonunu çıkarmış işte
Gün gün tansiyon takibi yap ya da yaptır sağlık ocağına 7 gün yeterli, tansiyon biraz ds genetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?