Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Günde tek öğün şeklinde yaptıgımda bende müthiş etkili olan bir sistem bu.. Aslında akşam 6,7 de kesmekde aynen bu IF sisteminde beslenmeye giriyor :) sporcularında çokca uyguladığı yaygın bir beslenme tipi :)

Çok teşekkür rler bn melis 20yasindayim ankara da oturuyorum bekarim kilo67boy 1.58 artik ben de zatiflamak istiyorum yaaa
Tamam katıl bize şekerim. Verirsin inşallah bebeğim.. Spor olarak da birşeyler eklersen daha da güzel verebilirsin kilolarını hemde sağlıklı zayıflarsın tatlım.. Spor yapıyor musun? Öğrenci misin, çalışıyor musun ?

Ben de aynen böyle yapmaya karar verdim işte, akşam yazdığım gibi ve kesinlikle yatağa aç yatmalıyım, dişimi sıkmalıyım ilk Zaman'lar zor olur ama mutlaka alışırım herkes gibi
Evet tatlım senin yaptıgında IF beslenmeye giriyor.. Ama ben tek öğünde daha fazla etki görmüşdüm.. Dönünce hatta tekrar bu sisteme dönmeyi istiyorum bakalım inş :)

Evet tatlım senin yaptıgında IF beslenmeye giriyor.. Ama ben tek öğünde daha fazla etki görmüşdüm.. Dönünce hatta tekrar bu sisteme dönmeyi istiyorum bakalım inş :)
O tek öğünü ne Zaman yiyorsun peki, ben mümkün değil o şekilde yapamam zaten sık sık acıkıyorum emzirdiğimden
Akşam 6-7 gibi kestim mi yemeği bitmiştir benim için

Aynen özellıkle yağdan kaybediyor kurşun yanı bu sıstem seyıde ortadan kaldırıyor. Aç kalınca yağ depolanır dıyorlardı ya bıze senelerce aslında aç kalınca aksıne enerji üretmek ıcın yağ yakıyormuş vücut o tek o gün de de almak gereken proteını aldın mı gerçekten nefıs bısı bu IF: )

O tek öğünü ne Zaman yiyorsun peki, ben mümkün değil o şekilde yapamam zaten sık sık acıkıyorum emzirdiğimden
Ya aslında bir öğünde sağlıklı beslenebılsek acıkmayız ama bız onu yapamıyoruz karbonhdratı proteını sağlıklı alsak bısı olmaz bızı açıktır an ıslenmıs karbonhıdratlar

Yokk ya ben asla inanmıyorum aç kalınca zayıflanmaz lafına aksine yedikçe yiyesi geliyor insanın yiyeceksin ama belliki saatler arasında örneğin iki öğün arası 4-5 saat olmalı zaten ancak böyle böyle mide küçülüyor

Katılıyorum ben bir gün sadece tek ogun yedım öğünde baya tempolu yürüyüş yaptım sabah tartı -500 gostermıstı yarısı odemde olsa sonuçtan memnun kaldım sonuçta ödem oldu gün da da bıxım kılomzdan sayılıyorsa verıncede sayılması lazım dmı

Aynennn
Sporu naptın max bıraktın mı tamamen

Suanlik yaptigim bi spor yok ve öğrenciym inşallah veririm yaaa

Kızlar bugün akşam yemeğimi saat 7 de yarım kase çorba 3 kaşık ta bulgur pilavı ile yaptım
Yedikten 5 dk sonra yürüyüşe çıktım 1.30 saat yüksek tempolu yürüyüş yaptım

Tatlım ben kışındı öğlen saat 14 ile 15 arasında yiyordum ve tatlı hamur işi olmadan yemekleri tıka basa yiordum hatta :) orıçdan çıkarsın ya öyle :) tabi arada su sıvı tüketimi serbest, bitki çayı kahve falan :) gerçekden hergün 500,600 gr gidiyordu hatta arada bir kilo bile oluyordu yani :) o zaman kıs dönemiydi yazın nasıl olur bilmiyorum. Ama bir deneme çekicem inşallah.
Ama bu sisteme birden geçmek zor olabilir, öncesinde ben zaten iki öğün yiyordum çok zorlanmamışdım.. Şu an hemen geçebilir miyim bilmiyorum yani :))

Nasıl yanı sadece 1 öğün mu?
Evet bir öğün beslenmişdim ama ille öyle olması şart değil ben zaten iki öğün beslendiğimden şaşırtma yapmak istemişdim ve etkilide olmuşdu :) ama sizlerin bebeğiniz var siz belli saat aralıklarında tutsanız olur beni örnek almayın bu konuda ama aklınızda olsun işe yarayan bir sistem :)

Kesinlikle basit karbonhidratlar açıktırıyor bizi kuzum.. Çözmüşsün kız sen bu işi işde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…