Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Aynen ya bende aynı sen gibiyim kız aç kalmadan asla zayıflayamayanlardanım, öyle ara öğünler falan bana gelmiyor :)

Suanlik yaptigim bi spor yok ve öğrenciym inşallah veririm yaaa
Tombul Çileğin dediği gibi bir yarım saat yürüyüş le ya da evde Kardio hareketleriyle başlıyabilirsin spora.. Ama diyete başlar başlamaz yapma bir hafta sonra falan başla ilk anda ikisi birden zorlanır ikisinden de vazgeçebilirsin kuzum . Bir hafta diyetine bir vücudun alışsın spor konusunda tavsiyelerimiz olur sana :)

bugunluk yuruyus yapıldı yapılmayı bekleyen insanity var onuda yatmadan yapabilirsem aradan cıkarıcam
en sevdigim patlıcan ve biber kızartmasına hayır dedim onun yerine iki tabak corba icip tavuk yedim he bir tane orta boy haslanmıs patates bu hafta kendimi serbest bırakacagım hafta olacak yeme icme olarak mayıs baslangıcıyla birlikte tekrar rutine donucem:)) ozellikle insanity yapacagım iki ayda seker ve kacamak yapmama hedefimi gerceklestirebilirsem super olacak
O Olivenoil döndün mü sen spora kuzum :))

Kızlar bende bugün tuzsuz yapmışım yemekleri epey korkumdan :) ama ilave etmedim hiç :)
Benim kalp Max' da yüksek ritim çalışmaya alışmış olmalı , aşırı tempoda atıyor iki gündür :) Max' ı mı özledi ne :)
Mevsim meyvelerinden yedim birde yarım bardak suya yarım limon suyu içtim iki kez, tansiyonum düşsün diye :) iyi geldi biraz :)
Az öncede çayın yanına üç tane bisküvi yedim niye yediysem

Ama benim beslenmemi yeni görenler örnek almasın ben şu an diyette değilim , eve dönüşde inşallah sağlıklı beslenmeye geçicem ve ben ne zaman tuzlu yesem hep ödem oluyor, tuzu minumumda tutmaya çalışıcam artık .. Bir itiraf size ;
Aylardır çekirdek yemiyordum burada iki gece birer kase tuzlu çekirdek yemişdim çayla ohh miss gibiydi yani en bayıldığım şeylerden :) ama bu gece yemedim tuzlu diye :))

Yok kuzum hala İstanbul' dayım :) muhtemelen salı döneceğiz inş, ondan sonra bebeğim..

Bende aylardır kızartma yapmamışdım iki üç gün önce yaptım ayy ve yedimde yedim :)) Bravo sana bebeğim yememişsin harikasın , ama ben bu lezzetleri yakalıyamıyorum her zaman ondan yanii ( kendime bu çanta indirme ha :) kendi kendimi kandırdığım için )

ahahahaha ye kuzum eminim geri donusun muhtesem olacak hem bu yemekler senin diyet aclıgını giderir surekli aklın yemekte olmaz ruhun da doysun azcık di mi dedigin gibi her zaman bu yemekler bulunmuyor :)))

bende simdi insanityi bitirdim bugunden beri yapacak motivasyonu nasıl bulucam derken su saatte elim play tusuna gitti kendimi yaparken buldum
enerjim yok falan derken tum hareketleri yapacak enerjiyi nasıl buldum hayret vallahi her hareketin sonunda bitik olup nasıl her yeni harekette hala enerjim kalmıs oluyor anlamıyorum demek ki vucudun enerjisi var bizi kandıran beynimiz enerjin yok yapma nolacak diyen halbuki gayette varmıs

Dönüşün muhteşem olacak lafına bittim ayy :)) inşallah diyorum :)
Müthişsin gerçekden kuzum :) herşey play tuşuna dokunana kadar demi, istemediğimiz anlarda videoyu başlatmak bende de hep işe yaramışdır :) sevgili Leithia ' ya bu konuda ne kadar teşekkür etsem az , motivasyon taktiklerinden örnek aldığım bir hareket benim içinde ve çookk etkili..

Senin enerjine hayranım zaten kuzum, yürüyüş, uzun uzun sporlar Maşallah gerçekden.. Dediğin gibi aslında spor yaparken enerjimiz daha bir artıyor.. Aç karnına halsizken spor yapacak takatim yokken bile sonra enerji patlaması yaşadığım anlar benimde olmuşdur.. Vücudumuz gerçekden komplike ve biz çok azına hakimiz aslında kuzum..

Doğum günün kutlu olsun bebeğim, 24 Nisanın ilk yarım saatinde kutlamış olayım .. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli uzuun uzuun ömürler versin inşallah, her şey gönlünce olsun tatlım Yeni yaşında istediğin ünide istediğin bölümde hayırlısıyla okuman kısmet olsun inşallah bebeğim

evet hayatım motivasyon tekniklerinde en ise yararlarından biri kesinlikle playa basmak kıyafet degistirmene bile gerek yok yeter bas ve yap sonra dusunu yapıp giyinirsin tekrar :))

bende her seferinde geri donup baktıgımda bu zaman bu enerjiyi nasıl bulmusum diyorum mesela su an kışın o soguklarda yapacak enerjiyi nasıl bulmusum diyorum :)) cidden garip vucudumuzun ve beynimizin isleyis sekli

Çooooooooooooooookk tesekkür ederim tatlım nasıl mutlu oldum okuyunca anlatamam amin inşallah tüm dileklerimiz gelecek planlarımız gercek olur guzel sozlerin için cok tesekkür ederim yeni yasıma yeni bir arkadas daha kazanarak girdigim için ve actıgın baslıklar sayesinde tek basıma yaptıgımı sandıgım seyleri baskalarının da yaptıgını gormemi, deneyimleri paylasmamı motivasyon kazanmamı sagladıgın için ne kadar tesekkur etsem az insallah yeni yeni yaslarda da beraber spor yaparız

Ayy canımsın ya :) bende sevinmene öyle mutlu oldum ki kuzum Birini mutlu etmek de insanı mutlu eden güzel bir duygu Canım benim hep birlikde birbirimizi motive ediyoruz, inan seninde ilerliyeceğimiz yolumuzdaki planlarda katkın çok fazla. Hybrit çalışmayı senin sayende öğrenmiş oldum ve uzun süreler ınsanity ve p90x çalışması yapmanın mümkün olduğunu gösterdin tatlım benim :)

Bugün hava ne kadr da güzel, böyle güzel bir günde doğmuşsun işde canısı , çook öpüyorum kuzum benim, bugün serbest takıl gitsin :) hergün doğumgünü olmuyor insanın bebeğim

Ayy ne kadar hafif ve güzel olmuş birde yürüyüş harikasın Sedacığım..
Teşekkürler baby:)
3 gündür öğün aralarımı 5 saate çıkardım daha doğrusu şöyle
Sabah kahvaltı 11 gibi yapıyorum bu 11.30 10.30 da oldu, sonrasında 5 saat beklıyorum 2.5 saatten sonra başım ağrıyor ağırlık çöküyor baya o yarım saati atlatınca rahatlıyorum sonra yine devam ediyorum ve şu dikkatimi çekti o kadar açlıktan sonra saldırmam gerekirken iki üç lokmada doyuyorum.. Bu taktik çok basit ve Faysal'ı geldi bana.. Akşam yemeğimi de 7 de yiyorum hemen üstüne yürüyüşe çıkıyorum
Yarın inşallah Fıtness blender başlıcam tekrardan inanılmaz özledim. Sanki 4 gündür değilde aylardır spor yağmıyormuşum gibi geliyor
Yarın spordan yarım saat önce kakaolu sütümü içip spor sonra yine 11-12 gibi kahvaltı, saat 4 de Türk kahvesi 7 de de akşam yemeği inşallah...
Program aynen bu şekilde devam edicek, Ramazan'a kadar. Nasip olursa Ramazan da da iftardan 1-1,5 saat sonra sporuma devam etmeyi düşünüyorum

Faysal' ı ne demek kıı ? Bazı son terimleri anlıyomuyom ben anam :))
Süper bir program yapmışsın hayatım, ramazana kadar bu düzende 6 , 7 kilo bile verirsin bence :)
Evet ya spora alışık olduğumuzdan özlüyoruz , ne mutlu bize ayy :)) çok şükür ki spordan korkan tipler olmakdan çıkdık, spordan zevk alanlardan olduk şekerim :))

Kızlar bıgün bende normal bi kahvaltı yaptım, kalkar kalkmaz tansiyonumu ölçdüm gene yüksek yaa ama tehlikeli olacak kadar değil, kalp atışımda 80 çıkdı, düne göre iyi ama genede yüksek, normali 60,65 olmalıymış.. Korkumdan dün ve bugün kahveye dokunamıyorum ki kahve içmeden ayılamayan bir tipim o derece düşkünüm yani :)

Bugün başka şehirden ortanca ablam gelecek inşallah biz gidince annemin yanında kalacak bir süre inş.. Mutfağı topladım, yemek faslına geçicem az sonra bakalım :)

Havada pek bi güzel biraz alışveriş yapmak istiyorum aslında belki öğleden sonra alışveriş merkezine gidebilirim :)

Ha bide dün spor sayfasında bir arkadaş bilinçaltını kodalayarak zayıfladığından bahsetmiş.. Bende bugünden itibaren Mayıs sonunda 70 den aşağı düşücem diye kendimi inandırmaya başlıyorum :) Seda kıı sende dene bak bunu .. Bakalım işe yarıyacak mı ? Dün gece farkettim ki ben kendimi 75 den aşağı düşecek gibi hiç düşünmedim ve düşemedim de aylardır aksamalar yüzünden falan ama bunu değiştiricem inşallah :)

Evet kızlar herkes kendini zayıflamaya hep kilo vereceğine inandırsın, kilo veremiyorum fikrini atsın kafasından .. Belki benim Tr' de ödem olmam fikri bile psikolojikdir çünkü hep şartlıyorum kendimi buna ve dua yerine geçip öyle oluyor.. Gece sabah ödemlerim azalsın inş dedim, ve gerçekden kaç gündür davul gibi görünen karnım belim incelmiş bu sabah :)))

Kızz faydalı diyecektim ya otomatik yazmış tel:))
Aynen dediğin gibi inşallah Bi ömür böyle devam eder spor aşkımız

Aslııııııı mayıs bittiğinde sen 70 kilo olacaksınnnnnn aslıııı duydun mu beniiiii bu senin elinde yapabilirsinnn bebeğiimmmmmm
Ben de 70 olacağımmm, ben de buna inannıyoruö

Aslııııııı mayıs bittiğinde sen 70 kilo olacaksınnnnnn aslıııı duydun mu beniiiii bu senin elinde yapabilirsinnn bebeğiimmmmmm
Ben de 70 olacağımmm, ben de buna inannıyoruö
Ayy ayy amin kıı inşallah Mayıs sonu ikimizde 70' in altına hatta 69 a düşeriz kuzum. Ben inanıyorum düşeceğiz inşallah :)
Bugün şehir dışından gelen ablam zayıflamışsın sen dedi ayy :) oysa ki şişim şu an :) Geçen geldiğimde görmemişdi beni ondan tabi , kurban bayramında görmüşdü en son ki o zaman 83 kiloydum :)

Ayy kız Seda sıkı tutuyoruz anam diyetimizi sporumuzu ona göre haziran başı 69 kiloyuz inşallah ona göre bebeğim :))

cok tesekkur ederim hayatım

vallahi bugun yedim de yedim yuruyusumu yaptım ama haliyle pastaya hayır diyemedim :)) ruhum actı simdi o da fena bir sekilde doydu daha cok motiveyim sınav oncesi boyle bir kacamak stresimi azalttı gercekten :))

yarın sıkı bir detoks yaparak dengelemeye calısıcam hatta bu hafta dinlenme haftasında kendi kisisel detoksumu yapıcam zaten agır kardiyo yok bir hafta vucut bir dinlensin zigzag yeme planını uygulamayı düsünüyorum bu hafta kaloriyi düsürüp tam asylum haftası arttırarak gidicem belki gelisim hızlanır :))

Aynen aynen ben bugün sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım klasik yumurta falan
Arada yeşil çay içtim taa saat 4 E kadar bişey yemedim 4 te de 4 tane ızgara köfte yedim az salatayla
Eşim dondurma almış külaha onu yedim saat 3.30 gibi çok azdı yalnız,onu unuttum yazmayı
Saat 7 de de iki küçük ev poğaçası peynir domates yedim
Oğlumun kreşinin şenliği vardı açık havası gezdik yorulduk baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…