Ohh afiyet olsun şekerciim :) Zigzag yeme düzeni tavsiye edilen bir sistem zaten, vücudu alıştırmadan şaşırtarak bir artırıp bir azaltıp bazen dengede gitmek sporcuların uyguladığı bir yöntemmiş :) bir gün kaçamakdan birşeycik olmaz hem :)cok tesekkur ederim hayatım
vallahi bugun yedim de yedim yuruyusumu yaptım ama haliyle pastaya hayır diyemedim :)) ruhum actı simdi o da fena bir sekilde doydu daha cok motiveyim sınav oncesi boyle bir kacamak stresimi azalttı gercekten :))
yarın sıkı bir detoks yaparak dengelemeye calısıcam hatta bu hafta dinlenme haftasında kendi kisisel detoksumu yapıcam zaten agır kardiyo yok bir hafta vucut bir dinlensin zigzag yeme planını uygulamayı düsünüyorum bu hafta kaloriyi düsürüp tam asylum haftası arttırarak gidicem belki gelisim hızlanır :))
Açık havada yediklerinin hepsi erimiş gitmişdir şekerim :) dondurmayı erken saatte yemen iyi olmuş :)Aynen aynen ben bugün sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım klasik yumurta falan
Arada yeşil çay içtim taa saat 4 E kadar bişey yemedim 4 te de 4 tane ızgara köfte yedim az salatayla
Eşim dondurma almış külaha onu yedim saat 3.30 gibi çok azdı yalnız,onu unuttum yazmayı
Saat 7 de de iki küçük ev poğaçası peynir domates yedim
Oğlumun kreşinin şenliği vardı açık havası gezdik yorulduk baya
Ohh afiyet olsun şekerciim :) Zigzag yeme düzeni tavsiye edilen bir sistem zaten, vücudu alıştırmadan şaşırtarak bir artırıp bir azaltıp bazen dengede gitmek sporcuların uyguladığı bir yöntemmiş :) bir gün kaçamakdan birşeycik olmaz hem :)
Asylum' a mayıs başı başlıcaldın demi, evet bir hafta bir dinlenme iyi gelecekdir vücuduna kuzum :)
Kızz tabiiki varım yukarıdaki mesajımın gerisi vardı baya ni uzun ama çıkmamış o ara net gitti ondan oldu sanırım neyse varım varım inşallah... Bundan sonra yarıştayız şekerim hadi bakalım hodri meydan :)) ama gidince tartıl bakalım kaçsınAçık havada yediklerinin hepsi erimiş gitmişdir şekerim :) dondurmayı erken saatte yemen iyi olmuş :)
Kız 69' a düşme işine bişey dememişsin? Var mısın şekerim, kodluyoruz kendimizi ayy :))
Ben nasılsa bildim ama yiyeceğini sen kayınvalidene değil de yemeye gelmiş gibi oldun HahaKızlar çok kızgınım kendime yaa !!!
Çok aşırı yedim günlerdir, hatta o kadar abarttım ki oturup gece yemeği bile yedim iki gecedir eşime uyup
Aslı ben sana dönünce göstermez miyim bu yediklerinin acısını çıkartmaz mıyım diyip duruyorum bugün ...
Dönünce 24 saatte tek öğün IF sistemi beslenmeye geçicem inşallah :)) haziran başı 69 olmalıyım inşallah :))
800 müüKızlar CANAN KARATAY dan randevu almak için aradım oda ne muayne ücreti 800 tl ayrıca sigorta karşılamıyor ve 9 ay sonraya randevu verebılıyor
Hahahaa iyi bari içinde kalmmaış oldu:))
Bu defa son olsun bence dönüşte inşallah sıkı Bi kampa al kendini, ben de kendime abuk subuk şeyler aramaktan vazgeçtim yapacaklarım madde madde şunlar Can'ım
Sabah kahvaltısını buraya yazdığım gibi devam edicem zaten 10-11 gibi, spor öncesinde bir bardak kakaolu süt içmeye de devam inşallah
Kahvaltıdan sonra en az 4 saat beklicem, su hariç birşey yemicem. 3-4 gibi kahve içicem Türk kahvesi ya da tarçınlı süt
6-7 gibi akşam yemeği, hafif şeyler
Sabah kahvaltısı hariç ekmek zaten yemiyorum aynen devam
Veee en önemlisi akşam yemeğinden sonra lokma Atmamaya çalışacam ağzıma, yatağa yattığımda aç olacam, çünkü bana en çok yarayan bu diyebilirim
Günde iki kupa yeşil çay
Sık ve yoğun emziridğimden 6 dan sonra çok acıkır tansiyonum düşerse 3 hurma yanına Papatya çayı , yoğurt süt geçiştiricem
Hayır 4 saat diye biliyorum ben ama...
Evet onCa zamandır araştırıyorum başarı hikayelerini okuyorum, genel olarak çıkan sonuç bu. Pasta börek de yiyeceksin ama kararında ve kesinlikle akşam değil
Kızlar bayadır akşam 6dan sonra yemın ederım lokma surmuyorum ağzıma ama bende ıse yaramadı
Kızlar dün geceden beri kalp atışım 95 in üzerinde çıkıyortansiyonumda yüksek çıkdı 14,4
Tuzsuz yiycem bugün bakalım akşama değişiklik olacak mı? Halalarımda da kalp problemi var benim yabu sabah isteristemez endişelendim.. Ama bir günde belli plmaz tabii birkaç gün bir takip edeyim bakim ne olacak :)
Kızlar dün tuzu biraz kaçırdım hemen odem mı yapar ya sınırım bozuldu +1 kg cıktı....... bu arada kızlar (intermittent fasting) acayıp ılgımı cektı bende denıcem bence mantıklı
Ben bu diyeti dün itibariyle duydum bugün araştırdım ve bu diyetin bana, çevreme, bünyeme en uygun diyet olduğuna karar verdim. Aslında buna pek diyet de denemez kısaca şöyle açıklayayım:
Intermittent fasting (IF) Diyeti, 1 gün içinde kendiniz belirleyeceğiniz bir zaman penceresi açıp yemeğinizi bu zaman dilimi içerisinde belirli periyotlarda yediğiniz ve bu aralıkların dışında yemek yemeyip bol bol sıvı tükettiğiniz ve dinlendiğiniz (uyku vakti) bir beslenme programıdır.
Günün uyku dışında kalan vaktinden belli bir alan seçip o alan dışında hiçbir şeyyemiyorsunuz.
En etkili ve en çok kullanılan dilim 16/8 lik dilimdir. Yani 16 saat açlık ve 8 saat özgürlük.
Uyku vaktiniz 16 saate denk gelmektedir.
Örneğin; Öğlen 12 ile akşam 20 aralığında 2 ila 4 öğün olarak düzenlenebilir veya sabah 8 ila akşam 16 aralığı da kullanılabilir.
24 saatlik dilimde tek bir öğün beslenerek bu diyeti uygulayanlarda bulunmaktadır. (Genellikle öğlen saatini tercih ederler.)
Günlük almanız gereken kalori miktarını seçtiğiniz zaman diliminde uygun öğünlere bölerek almanız daha uygun ve daha sağlıklı olacaktır.
Bu diyeti uygularken açlık ve tokluk dilimlerinde bol sıvı tüketmelisiniz. Açlık diliminde kalorisi olmayan her türlü sıvıyı tüketebilirsiniz. (Şekersiz asitli içecekler dahil)
Vücudunuzdaki yağları yakmaya yarayan bir program olup ilk temelleri 1945 yılında atılmış, 2000'li yıllarda çalışmalar ivme kazanmıştır.
bi ben bilmiyomuşum demek, peki ne yiyip içiyosun yani tek öğünde kaç kalorilik ne yiyebilirsin ki???Günde tek öğün şeklinde yaptıgımda bende müthiş etkili olan bir sistem bu.. Aslında akşam 6,7 de kesmekde aynen bu IF sisteminde beslenmeye giriyor :) sporcularında çokca uyguladığı yaygın bir beslenme tipi :)
Kesinlikle basit karbonhidratlar açıktırıyor bizi kuzum.. Çözmüşsün kız sen bu işi işde :)
senin tansiyonunu o çekirdekler çıkarmıştır hemde gece gece yemişsinKızlar bende bugün tuzsuz yapmışım yemekleri epey korkumdan :) ama ilave etmedim hiç :)
Benim kalp Max' da yüksek ritim çalışmaya alışmış olmalı , aşırı tempoda atıyor iki gündür :) Max' ı mı özledi ne :)
Mevsim meyvelerinden yedim birde yarım bardak suya yarım limon suyu içtim iki kez, tansiyonum düşsün diye :) iyi geldi biraz :)
Az öncede çayın yanına üç tane bisküvi yedim niye yediysem
Ama benim beslenmemi yeni görenler örnek almasın ben şu an diyette değilim , eve dönüşde inşallah sağlıklı beslenmeye geçicem ve ben ne zaman tuzlu yesem hep ödem oluyor, tuzu minumumda tutmaya çalışıcam artık .. Bir itiraf size ;
Aylardır çekirdek yemiyordum burada iki gece birer kase tuzlu çekirdek yemişdim çayla ohh miss gibiydi yani en bayıldığım şeylerden :) ama bu gece yemedim tuzlu diye :))
Vay anamm kuzum boyun kaç? Ben en son evlendiğimde o kiloda ayakda gezen iskelotor gibiydim ama :))
hayırlı olsun canım,gelinliğinin modeli nasıl?perşmbe akşamı memleketime gittim. cumartesi de nişanlımın memlekete gittik ailecek. orda net cekmiyodu o yüzden giremedim buralara. bide malum 6 ay sonra nişanlısını görünce insanın eli pek telefona gitmiyo
pazar günü de gelinlik aldııııkk
mayısın sonunda tekrar gitcem ve ölçülerimi vercem. bel ölçümü 60-65 cm arasına getirmem gerek o zamana kadar.
yaaa o gelinlik icinde dümdüz karınlı ve ince belli durmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?