Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ohh afiyet olsun şekerciim :) Zigzag yeme düzeni tavsiye edilen bir sistem zaten, vücudu alıştırmadan şaşırtarak bir artırıp bir azaltıp bazen dengede gitmek sporcuların uyguladığı bir yöntemmiş :) bir gün kaçamakdan birşeycik olmaz hem :)
Asylum' a mayıs başı başlıcaldın demi, evet bir hafta bir dinlenme iyi gelecekdir vücuduna kuzum :)

Açık havada yediklerinin hepsi erimiş gitmişdir şekerim :) dondurmayı erken saatte yemen iyi olmuş :)
Kız 69' a düşme işine bişey dememişsin? Var mısın şekerim, kodluyoruz kendimizi ayy :))

Kızlar çok kızgınım kendime yaa !!!

Çok aşırı yedim günlerdir, hatta o kadar abarttım ki oturup gece yemeği bile yedim iki gecedir eşime uyup
Aslı ben sana dönünce göstermez miyim bu yediklerinin acısını çıkartmaz mıyım diyip duruyorum bugün ...
Dönünce 24 saatte tek öğün IF sistemi beslenmeye geçicem inşallah :)) haziran başı 69 olmalıyım inşallah :))

sagol hayatım gel beraber olsun
evet duraksama döneminde tavsiye edilen bir sey gerci bu programlarda duraksama dönemi olmuyor cunku surekli vucut sasırtılıyor her gun baska program ama ben yinede vucudun yeme duzenini alıstıgının dısına cıkarıcam zaten surekli aynı tarz beslenme sıkıyor:))
mayıs 2 si pazartesi insallah baslıyorum kuzum kışında hasta oldugum da ara vermistim sonra basladıgımda daha iyi hissetmistim kas agrıları tekrar baslamıstı arada dinlenmek iyi oluyor :))
birde hic tartılmadıgımı fark ettim heralde aynada degisiklik gorunce onemsemiyorsun ama baslarken öncesi için fotograf çekicem bu sefer daha disiplinliyim
asylumda gerekli bir kondisyon merdiveni var internette ölcüsünü bulup aynısını yere bantla yaptırdım abime çin malı gibi oldu ama bu da isimi gorur almaya gerek duymadım nette gordugum biride evde kendi yapmıstı bazı malzemelere alternatif cozum bulmak iyi oluyor :))

Açık havada yediklerinin hepsi erimiş gitmişdir şekerim :) dondurmayı erken saatte yemen iyi olmuş :)
Kız 69' a düşme işine bişey dememişsin? Var mısın şekerim, kodluyoruz kendimizi ayy :))
Kızz tabiiki varım yukarıdaki mesajımın gerisi vardı baya ni uzun ama çıkmamış o ara net gitti ondan oldu sanırım neyse varım varım inşallah... Bundan sonra yarıştayız şekerim hadi bakalım hodri meydan :)) ama gidince tartıl bakalım kaçsın

Ben nasılsa bildim ama yiyeceğini sen kayınvalidene değil de yemeye gelmiş gibi oldun Haha hasta ziyareti bahane kebaplar pastalar şahane

Kızlar CANAN KARATAY dan randevu almak için aradım oda ne muayne ücreti 800 tl ayrıca sigorta karşılamıyor ve 9 ay sonraya randevu verebılıyor
800 müü gözüm seyirmeye başladı şaşkınlıktan
sen neden ondan randevu alcaktın ki hayırdır bi rahatsızlık falan yok demi???

eğer dediklerini yapabilirsen gerçekten çok güzel olur, hem sağlıklı hemde kilo verdiren bir uygulama

Hayır 4 saat diye biliyorum ben ama...
Evet onCa zamandır araştırıyorum başarı hikayelerini okuyorum, genel olarak çıkan sonuç bu. Pasta börek de yiyeceksin ama kararında ve kesinlikle akşam değil

leptin ortalama 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor ama 4 saat sonra yemeye başlarsanız tekrar insilün hormonu başlar salgılanmaya çark başa döner,zayıflama istiyosanız leptini salgılatın ve bekleyin yani 4 saat sonra yemekte fayda etmez,leptinin biraz çalışmasına zaman tanımak gerek

canım geçmiş olsun,dikkat et kendine,bir süre takibe al kendini tansiyonuna bak, birde yediklerin içtiklerinde çok önemli,almanyadaki beslenmenle Türkiyedeki beslenmen farklı,vücut şaşırmış olabilir, özellikle tuzlu,yağlı,salçalı yiiyosan hemen kes onları daha sağlıklı beslen ve kendini takibe al,almanyaya dönüncede bi kontrolden geç

ilk defa duydum bunuda,uygulayabilirsen sonuçlarını sende görelim fikir sahibi oluruz

bi ben bilmiyomuşum demek, peki ne yiyip içiyosun yani tek öğünde kaç kalorilik ne yiyebilirsin ki???

IF beslenme demek???

senin tansiyonunu o çekirdekler çıkarmıştır hemde gece gece yemişsin kız biz 18 likmiyiz öyle gece yenen tuzlu çekirdek bizi napar

perşmbe akşamı memleketime gittim. cumartesi de nişanlımın memlekete gittik ailecek. orda net cekmiyodu o yüzden giremedim buralara. bide malum 6 ay sonra nişanlısını görünce insanın eli pek telefona gitmiyo
pazar günü de gelinlik aldııııkk
mayısın sonunda tekrar gitcem ve ölçülerimi vercem. bel ölçümü 60-65 cm arasına getirmem gerek o zamana kadar.
yaaa o gelinlik icinde dümdüz karınlı ve ince belli durmam gerek

hayırlı olsun canım,gelinliğinin modeli nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…