- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
hayırlı olsun canım,gelinliğinin modeli nasıl?
Yok canım yaw zayıflama amaclı: )800 müügözüm seyirmeye başladı şaşkınlıktan
sen neden ondan randevu alcaktın ki hayırdır bi rahatsızlık falan yok demi???
Evet turşu yemıstım tuzluydu bayatuz ödem yapar, tuzlu şeyler turşu mesela çok şişirir,ondan olmuştur
2 gündür uyguluyorum 68.3 le başladım bakalım ne olcekilk defa duydum bunuda,uygulayabilirsen sonuçlarını sende görelim fikir sahibi oluruz
iykide gitmemişsin,karatay seni kovalardı,karatay kalp doktoru diyetisyen değil kiYok canım yaw zayıflama amaclı: )
kolay gelsin sana gerçekten zor bir diyet ama sonucunu merak ediyoum2 gündür uyguluyorum 68.3 le başladım bakalım ne olcek
Aynen canım ıslenmıs karbondhratlar çok cabuk acıktırıyor ıslenms karbonhidrat yemedıgınde daha geç acıkıyorsundemek bizi acıktıran k.hidrat,aslında ben şüpeheleniyodum bu k.hidratlardanşimdi emin oldum
ıyıde bızım tanıdık gıttı aynı dıyetısyen gıbı lıste tutusturmus elıne bısıler demıs falaniykide gitmemişsin,karatay seni kovalardı,karatay kalp doktoru diyetisyen değil ki
aaa gerçekten mi??ıyıde bızım tanıdık gıttı aynı dıyetısyen gıbı lıste tutusturmus elıne bısıler demıs falan
Canım internetten araştırmaya gerek yokkı florence nıghtıngıla hastanesınde çalışıyor kadıköy de bana yakın iç hastalıklarında ama bılmrm dıyetısyenlıgede bürünmüş demek: Daaa gerçekten mi??
ben tv de duyduğumda hep diyodu ben diyetisyen değilim diye neden diyetisyenlik yapıyoki o zaman??
internetten araştır bak kalp doktoru o
tanıdığın zayıflamak için mi gitti peki??belkide genel kontrol olup muayene olmuşturbilemedim
anladım vede şaşırdım canım,muayeneye gidemiyoruz belki ama en azından kitapları var onları okuruz bizdeCanım internetten araştırmaya gerek yokkı florence nıghtıngıla hastanesınde çalışıyor kadıköy de bana yakın iç hastalıklarında ama bılmrm dıyetısyenlıgede bürünmüş demek: D
Kesınlıkleee: )anladım vede şaşırdım canım,muayeneye gidemiyoruz belki ama en azından kitapları var onları okuruz bizde
çok güzel,artık daha disiplinli ve bilinçli yol alıyosun demek,tecrübelerini paylaşırsın bizimleSelam kızlar şimdi geldim eve tahlil sonuçlarını götürdüm Dr d vitamin çok düşük çıktı(şiddetli eksiklik yazıyor sonuçta) biliyorsunuz artık çok çok önemli bu vitamin, diğer tahlillerimde Bi sıkıntı yok şeker tsh vs hepsi normal çıktı
Neyse diyetisyene gittim Bi kağıt verdi elime bütün hafta yediklerimi yazıcam bu kağıda, en küçük lokma dahil...
sonra onu götürüp ona göre kas yağ ölçecek. Şimdi Bi bakalım dedim şimdi bakarsak ve yağda yüksek çıkarsa olmaz sen normal düzen beslenmeni yapmazsın kesersin falan Dedi.. Ben de dedim tamam o Zaman aldım çıktım.
Yaptığım spordan bahsettim 7 aylık bebeğim var sadece 10 kilo verebildim 7 ayda dedim diyetisyenler şaşırdı hani daha ne bekliyorsun der gibi
Dedim sezaryen doğum oldu bir ay sonrasında başladım haftanın 5-6 günü 1 saat spor yaptım dedim daha fazla vermem gerekmiyor muydu üstüne birde emziriyorum dedim. Bi tanesi bana vücudunu Şok'a sokmuş olabilirsin Dedi büyük ihtimal, zaten doğum sonrasında vucüt kendini onarıma alıyor baştan sonra yenileniyor en çokta hormonlar değişiyor bu aşamada, sen hem yemenden kesip hem de bu kadar spor yaparsan birde emziriyorsun o yüzden olabilir Dedi yani
Bu arada sabah evden çıkmadan yarım bardak süt içtim 12.30 da kahvaltı yaptım o kadar koşturmacaya rağmen dayanınca dayanılıyormuş yani onu gördüm.2 haşlanmış yumurta 3 dilim elma dilim patates domates salatalık
Ara verdikden sonra gerçekden kas ağrıları artıyor, hatta farklı bir egzersizde bile kaslarımız yeniden ağrıyor ki bu iyi bişey aslında. Geçen sefer ki 15 günlük arada Max' da yer hareketlerinde kollarım güçsüz kalmış, zorlanmışdım.. İki hafta sonra toparlananildim..bakalım bu sefer nasıl olacak..sagol hayatım gel beraber olsun
evet duraksama döneminde tavsiye edilen bir sey gerci bu programlarda duraksama dönemi olmuyor cunku surekli vucut sasırtılıyor her gun baska program ama ben yinede vucudun yeme duzenini alıstıgının dısına cıkarıcam zaten surekli aynı tarz beslenme sıkıyor:))
mayıs 2 si pazartesi insallah baslıyorum kuzum kışında hasta oldugum da ara vermistim sonra basladıgımda daha iyi hissetmistim kas agrıları tekrar baslamıstı arada dinlenmek iyi oluyor :))
birde hic tartılmadıgımı fark ettim heralde aynada degisiklik gorunce onemsemiyorsunama baslarken öncesi için fotograf çekicem bu sefer daha disiplinliyim
asylumda gerekli bir kondisyon merdiveni var internette ölcüsünü bulup aynısını yere bantla yaptırdım abimeçin malı gibi oldu ama bu da isimi gorur almaya gerek duymadım nette gordugum biride evde kendi yapmıstı bazı malzemelere alternatif cozum bulmak iyi oluyor :))
Tamam şekerim yarışalım inşallah birbirimizi motive etmiş oluruz tatlım :) tartılınca ne kadar çıkıcam bilmiyorum, şu an regl şişliğimde eklendi daha başlamadı muhtemelen döndüğümde başlayacak ama ben bir hafta öncesinde şişmeye başlıyorum :) sporun verdiği o karnımdaki incelik gitmiş durumda ayy ne güzel incelmişdim kaslarım alttan alttan belli oluyordu, şimdi bildiğin göbek kocamanKızz tabiiki varım yukarıdaki mesajımın gerisi vardı baya ni uzun ama çıkmamış o ara net gitti ondan oldu sanırım neyse varım varım inşallah... Bundan sonra yarıştayız şekerim hadi bakalım hodri meydan :)) ama gidince tartıl bakalım kaçsın
Sağol şekerim düşünceli arkadaşım benim :) aynen ya Almanya' da aylardır genelde aparatif tarzı ve tek çeşit yemeye çalışıyordum, burda kendi evim ve gelen giden çok olunca yemekleri yaptımda yaptım severim ikramıda ve tabii yedim .. Bugün daha iyiym çok şükür tuzu azalttım yemeklerde :)canım geçmiş olsun,dikkat et kendine,bir süre takibe al kendini tansiyonuna bak, birde yediklerin içtiklerinde çok önemli,almanyadaki beslenmenle Türkiyedeki beslenmen farklı,vücut şaşırmış olabilir, özellikle tuzlu,yağlı,salçalı yiiyosan hemen kes onları daha sağlıklı beslen ve kendini takibe al,almanyaya dönüncede bi kontrolden geç
Canım ben hiç kalori hesabı yapmıyorum diyetlerimde. IF yöntemindede tıka basa doyuruyordum karnımı saat 15 den 15 e yiyordum.. Tatlı börek çörek yemiyordum ama hatta birkaç kaşık pilav bile eklediğim oluyordu yemeklerime.. Bende çok işe yarayan bir yöntemdi ama şimdi günler uzun bi deniycem bakalım inş başarabilirim dönüşde...bi ben bilmiyomuşum demek, peki ne yiyip içiyosun yani tek öğünde kaç kalorilik ne yiyebilirsin ki???
IF beslenme demek???
Ayy ben eskidende hep yereim bişeycik olmazdı ayoll :)senin tansiyonunu o çekirdekler çıkarmıştır hemde gece gece yemişsinkız biz 18 likmiyiz öyle gece yenen tuzlu çekirdek bizi napar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?