Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ıyıde bızım tanıdık gıttı aynı dıyetısyen gıbı lıste tutusturmus elıne bısıler demıs falan
aaa gerçekten mi??
ben tv de duyduğumda hep diyodu ben diyetisyen değilim diye neden diyetisyenlik yapıyoki o zaman??
internetten araştır bak kalp doktoru o
tanıdığın zayıflamak için mi gitti peki??belkide genel kontrol olup muayene olmuşturbilemedim

Canım internetten araştırmaya gerek yokkı florence nıghtıngıla hastanesınde çalışıyor kadıköy de bana yakın iç hastalıklarında ama bılmrm dıyetısyenlıgede bürünmüş demek: D

Canım internetten araştırmaya gerek yokkı florence nıghtıngıla hastanesınde çalışıyor kadıköy de bana yakın iç hastalıklarında ama bılmrm dıyetısyenlıgede bürünmüş demek: D
anladım vede şaşırdım canım,muayeneye gidemiyoruz belki ama en azından kitapları var onları okuruz bizde

Kk iyiki var. burda cok güzel motive oluyorum buranın meyvesini cok yedim ben. ama burdan ayrı bi yaşantımız da var. kiminin ev, kiminin işi, okulu vs. yani bu sayfayla 7/24 iletişim halinde olamayabiliyoruz. malum, biri bişey yazdıgında sesli bildirim vs. de alamıyoruz.

ben burdaki etkinliği ( diyet, spor ) günlük hayatımda da sürdürmek istyorum. gün icinde de telefonuma , sporunu yaptın mı yada bugün şunu yaptım bunu yaptım , ya da şunları yedim , şunları elimle ittim kaçamak yapmadım falan bildirimleri gelsin istyorum :) bu beni daha cok hırslandırır ve gaz verir. eminim bi çok kişi için de etkili olur .

demem o ki, bi vatsap grubu olsa iyi olmaz mı? burda herkesin tek bi ideali var; fit bir vücuda sahip olup eşi dostu çatlatmak dışarda böylesine azimli, hırslı hatunları bi arada bulmak mümkün değil.

yanlış anlaşılmak istemem. tabiki herkesin yaşantısı farklıdır. bu herkese uymayabilir. O Olivenoil topiginde böyle bişey yazıyorum işine karışmak olmak istemem yanlış anlatmiyim kendimi. vatsap şuanda herkesin aktif kullandıgı, anlık mesajlaşılabilen bi platform oldugu icin söylüyorum.

Selam kızlar şimdi geldim eve tahlil sonuçlarını götürdüm Dr d vitamin çok düşük çıktı(şiddetli eksiklik yazıyor sonuçta) biliyorsunuz artık çok çok önemli bu vitamin, diğer tahlillerimde Bi sıkıntı yok şeker tsh vs hepsi normal çıktı
Neyse diyetisyene gittim Bi kağıt verdi elime bütün hafta yediklerimi yazıcam bu kağıda, en küçük lokma dahil...
sonra onu götürüp ona göre kas yağ ölçecek. Şimdi Bi bakalım dedim şimdi bakarsak ve yağda yüksek çıkarsa olmaz sen normal düzen beslenmeni yapmazsın kesersin falan Dedi.. Ben de dedim tamam o Zaman aldım çıktım.

Yaptığım spordan bahsettim 7 aylık bebeğim var sadece 10 kilo verebildim 7 ayda dedim diyetisyenler şaşırdı hani daha ne bekliyorsun der gibi
Dedim sezaryen doğum oldu bir ay sonrasında başladım haftanın 5-6 günü 1 saat spor yaptım dedim daha fazla vermem gerekmiyor muydu üstüne birde emziriyorum dedim. Bi tanesi bana vücudunu Şok'a sokmuş olabilirsin Dedi büyük ihtimal, zaten doğum sonrasında vucüt kendini onarıma alıyor baştan sonra yenileniyor en çokta hormonlar değişiyor bu aşamada, sen hem yemenden kesip hem de bu kadar spor yaparsan birde emziriyorsun o yüzden olabilir Dedi yani

Bu arada sabah evden çıkmadan yarım bardak süt içtim 12.30 da kahvaltı yaptım o kadar koşturmacaya rağmen dayanınca dayanılıyormuş yani onu gördüm.2 haşlanmış yumurta 3 dilim elma dilim patates domates salatalık

çok güzel,artık daha disiplinli ve bilinçli yol alıyosun demek,tecrübelerini paylaşırsın bizimle @Olivenoil in de eşinin d vitamini düşüktü

Ara verdikden sonra gerçekden kas ağrıları artıyor, hatta farklı bir egzersizde bile kaslarımız yeniden ağrıyor ki bu iyi bişey aslında. Geçen sefer ki 15 günlük arada Max' da yer hareketlerinde kollarım güçsüz kalmış, zorlanmışdım.. İki hafta sonra toparlananildim..bakalım bu sefer nasıl olacak..
Resim çekmen çok iyi olur tatlım, ayy bende çekiim barii karşılaştırmak güzel olur demi :))
Kız senin abinde baya bi marifetli hee :) biz Türklerde çareler tükenmez hayatım, o konularda bende çok değişik fikirler üretirim hemen, eşim bu yönüme hasta olur :))
Asylum tecrübelerini merakla bekliyorum şekerim ona göre :))

Tamam şekerim yarışalım inşallah birbirimizi motive etmiş oluruz tatlım :) tartılınca ne kadar çıkıcam bilmiyorum, şu an regl şişliğimde eklendi daha başlamadı muhtemelen döndüğümde başlayacak ama ben bir hafta öncesinde şişmeye başlıyorum :) sporun verdiği o karnımdaki incelik gitmiş durumda ayy ne güzel incelmişdim kaslarım alttan alttan belli oluyordu, şimdi bildiğin göbek kocaman

Sağol şekerim düşünceli arkadaşım benim :) aynen ya Almanya' da aylardır genelde aparatif tarzı ve tek çeşit yemeye çalışıyordum, burda kendi evim ve gelen giden çok olunca yemekleri yaptımda yaptım severim ikramıda ve tabii yedim .. Bugün daha iyiym çok şükür tuzu azalttım yemeklerde :)

bi ben bilmiyomuşum demek, peki ne yiyip içiyosun yani tek öğünde kaç kalorilik ne yiyebilirsin ki???

IF beslenme demek???
Canım ben hiç kalori hesabı yapmıyorum diyetlerimde. IF yöntemindede tıka basa doyuruyordum karnımı saat 15 den 15 e yiyordum.. Tatlı börek çörek yemiyordum ama hatta birkaç kaşık pilav bile eklediğim oluyordu yemeklerime.. Bende çok işe yarayan bir yöntemdi ama şimdi günler uzun bi deniycem bakalım inş başarabilirim dönüşde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…