Hımmm ben Birtek sabahları ekmek yiyorum ama, kuruyemiş yiyemiyorum ya sabahları midem bulanıyor, sabahları bit dilim ekmekten ne olacak sanki ama zeytin yemedim unutmuşum onu heheeKız cadı ekmekte şeker var o açıktırmış seni onun yerine zeytin ve kuruyemiş yemeliydin
Ayy ince kuzum ya, kahvelerimizin yanında bir kare götürcez kızz :)Çikolataya gerek yok canım gelmeniz bile büyük bir onur
Hee kız 18 olmasamda 35 indeyim ki :))
İnsan hangi yaşında olursa olsun yaşının kumetini bilsin o yaşında mutlu olsun önemli olan o kızlar. 50 li yaşımda olunca 40 lar genç gelecek , o yüzden olduğum yaşımı seviyorum ben :)
Ben yedirmem kusura bakma hayatımdan tatlı çıkalı 4 yıl olduAyy ince kuzum ya, kahvelerimizin yanında bir kare götürcez kızz :)
İsteyenlere yazıcam müsait olduğumda şekerlerim:) takdir Allah' dan tabii, sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsunda şekerlerim hayırlısı inş..Banada yaz canım merak ettim
Ben ekmeği bırakmak için hep zeytin tükettim tavsiye ederimHımmm ben Birtek sabahları ekmek yiyorum ama, kuruyemiş yiyemiyorum ya sabahları midem bulanıyor, sabahları bit dilim ekmekten ne olacak sanki ama zeytin yemedim unutmuşum onu hehee
Kız bitter çikolata getircez ayol, anam kısır mı dedin :) onu sen yap kız misafir geliyoz demi ayol :)))Ben yedirmem kusura bakma hayatımdan tatlı çıkalı 4 yıl olduama kısır ve turşu getirirseniz kabul ederim
Canım benim boyum 1.62 çocuğum yok 6 yıllık evliyim hiç düşünmedik sonra bende insülin direnci ve tip 2 diyabet çıkınca erteledikİsteyenlere yazıcam müsait olduğumda şekerlerim:) takdir Allah' dan tabii, sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsunda şekerlerim hayırlısı inş..
Senin boy kaç kuzum? İlk bebişin mi yoksa kız?
Tamam canım o Zaman kabul ederim tamam ben yaparım kısırıKız bitter çikolata getircez ayol, anam kısır mı dedin :) onu sen yap kız misafir geliyoz demi ayol :)))
Geçmiş olsun kuzum, bu diyabet ve guatr ne kadar yaygınlaşdı ayol , nerdeyse beş kişiden birinde var.. Allah şifa versin bebeğim.. Hayırlısıyla olur inşallah kuzum :)Canım benim boyum 1.62 çocuğum yok 6 yıllık evliyim hiç düşünmedik sonra bende insülin direnci ve tip 2 diyabet çıkınca erteledik
Ayy ağzım sulandı ya benim akşama kısır mı yapsam acep bol yeşillikli:))Tamam canım o Zaman kabul ederim tamam ben yaparım kısırı
Hayırlı inşallah canım benim sağol iyi Dilek'lerin içinGeçmiş olsun kuzum, bu diyabet ve guatr ne kadar yaygınlaşdı ayol , nerdeyse beş kişiden birinde var.. Allah şifa versin bebeğim.. Hayırlısıyla olur inşallah kuzum :)
Ay benimde akşama yapayım bariAyy ağzım sulandı ya benim akşama kısır mı yapsam acep bol yeşillikli:))
Yapalım yapmasınada ben azla yetinmiyorum en az iki üç kase yiyorum sonra ertesi gün şişlikden kilo almış çıkıyorum.. Başka birşey yemezsem eger iki gün sonra etkisini görüyorum.. Senelerdir diyet yapmakdan artık ne ne yapıyor uzamanı olduk be yaAy benimde akşama yapayım bari
Merak etme bulgurunu az yeşilliğini bol koyarım sen merak etme canımYapalım yapmasınada ben azla yetinmiyorum en az iki üç kase yiyorum sonra ertesi gün şişlikden kilo almış çıkıyorum.. Başka birşey yemezsem eger iki gün sonra etkisini görüyorum.. Senelerdir diyet yapmakdan artık ne ne yapıyor uzamanı olduk be yabide şu boğazı tutmanın tam uzmanı olsak ya demi ayy :))
Kolay gelsinBana biraz müsade bebekler... İşlerimi halledeyim uğrarım canlarım..
Bende özledim sizi canım 64 oldum hala adet olamadım ite kaka 64 gelebildim şimdi sıkı diyetteyim pazartesi kan tahlili yaptıracağım kilo veremiyorum diye öyle sen ne yaptın kaç kilosunDermann napoyorsun Can'ım Nasıl gidiyor kaç kilo oldun, mens oldun mu? Seni gördüğüme sevindim Can'ım özlemişim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?