Minyon bayanlar hep yaşlarından küçük gösterirler eğer inceyseler çıtı pıtı ne güzelsin işde şekerciim :)boy 1.55
Çok iyi olmuş kuzum sevdiklerini sevdiceni görmüşsün bide burayı mı düşüncen :))perşmbe akşamı memleketime gittim. cumartesi de nişanlımın memlekete gittik ailecek. orda net cekmiyodu o yüzden giremedim buralara. bide malum 6 ay sonra nişanlısını görünce insanın eli pek telefona gitmiyo
pazar günü de gelinlik aldııııkk
mayısın sonunda tekrar gitcem ve ölçülerimi vercem. bel ölçümü 60-65 cm arasına getirmem gerek o zamana kadar.
yaaa o gelinlik icinde dümdüz karınlı ve ince belli durmam gerek
İçinde kuğu gibi bir gelin olacaksın inşallah bebeğim :)a kesim kristal işlemeli bi gelinlik.
Gün gün yaz kuzum bizede eger hergün tartılıyorsan ki öylesin biliyorum :)2 gündür uyguluyorum 68.3 le başladım bakalım ne olcek
Güzel bir fikir olabilir ama Whatsapp' a bulaşırsak topiğimiz körelir, ben açıkcası o yüzden istemem bunu, buranın keyfi daha bir ayrı ve okuyanlarada örnek oluyor, sonuçda yıllarca bu topiklerden epey faydalandım ben.. Galiba Whatsapp grup kurmak sitece yasak o zaman topik kapanıyor, birilerinin öyle olmuşdu okudum.. Ama yapmak isteyen özelden hem topiği ihmal etmeden hemde arasında yazışabilir yani şekerim :)Kk iyiki var. burda cok güzel motive oluyorum buranın meyvesini cok yedim ben. ama burdan ayrı bi yaşantımız da var. kiminin ev, kiminin işi, okulu vs. yani bu sayfayla 7/24 iletişim halinde olamayabiliyoruz. malum, biri bişey yazdıgında sesli bildirim vs. de alamıyoruz.
ben burdaki etkinliği ( diyet, spor ) günlük hayatımda da sürdürmek istyorum. gün icinde de telefonuma , sporunu yaptın mı yada bugün şunu yaptım bunu yaptım , ya da şunları yedim , şunları elimle ittim kaçamak yapmadım falan bildirimleri gelsin istyorum :) bu beni daha cok hırslandırır ve gaz verir. eminim bi çok kişi için de etkili olur .
demem o ki, bi vatsap grubu olsa iyi olmaz mı? burda herkesin tek bi ideali var; fit bir vücuda sahip olup eşi dostu çatlatmakdışarda böylesine azimli, hırslı hatunları bi arada bulmak mümkün değil.
yanlış anlaşılmak istemem. tabiki herkesin yaşantısı farklıdır. bu herkese uymayabilir. O Olivenoil topiginde böyle bişey yazıyorum işine karışmak olmak istemem yanlış anlatmiyim kendimi. vatsap şuanda herkesin aktif kullandıgı, anlık mesajlaşılabilen bi platform oldugu icin söylüyorum.
Anaam kuzum D vitamin mi eksik çıkdı ya, ondan biliyor musun kilo verememen, kız hemen güneşli havalarda kısa kollu falan dolaş deponu doldurmaya bak.. Eşimin sıfırın altında çıkdı değerleri düşünsene.. İlaç vermedi mi damla veriyorlar ondan da kullan iki aya kalmaz tamamlarsın şekerim.. Yeni doğum yaptığın için bebeğin kullanmışdır sendekileri.. Çabucak tamamlarsın merak etme inş.. Güneşi ihmal etme ama güneşden alınan daha bir başka canımcıım ...Selam kızlar şimdi geldim eve tahlil sonuçlarını götürdüm Dr d vitamin çok düşük çıktı(şiddetli eksiklik yazıyor sonuçta) biliyorsunuz artık çok çok önemli bu vitamin, diğer tahlillerimde Bi sıkıntı yok şeker tsh vs hepsi normal çıktı
Neyse diyetisyene gittim Bi kağıt verdi elime bütün hafta yediklerimi yazıcam bu kağıda, en küçük lokma dahil...
sonra onu götürüp ona göre kas yağ ölçecek. Şimdi Bi bakalım dedim şimdi bakarsak ve yağda yüksek çıkarsa olmaz sen normal düzen beslenmeni yapmazsın kesersin falan Dedi.. Ben de dedim tamam o Zaman aldım çıktım.
Yaptığım spordan bahsettim 7 aylık bebeğim var sadece 10 kilo verebildim 7 ayda dedim diyetisyenler şaşırdı hani daha ne bekliyorsun der gibi
Dedim sezaryen doğum oldu bir ay sonrasında başladım haftanın 5-6 günü 1 saat spor yaptım dedim daha fazla vermem gerekmiyor muydu üstüne birde emziriyorum dedim. Bi tanesi bana vücudunu Şok'a sokmuş olabilirsin Dedi büyük ihtimal, zaten doğum sonrasında vucüt kendini onarıma alıyor baştan sonra yenileniyor en çokta hormonlar değişiyor bu aşamada, sen hem yemenden kesip hem de bu kadar spor yaparsan birde emziriyorsun o yüzden olabilir Dedi yani
Bu arada sabah evden çıkmadan yarım bardak süt içtim 12.30 da kahvaltı yaptım o kadar koşturmacaya rağmen dayanınca dayanılıyormuş yani onu gördüm.2 haşlanmış yumurta 3 dilim elma dilim patates domates salatalık
Bugün 1 tabak yoğurtla duruyorum açlık dayanılmıcak gıbı de yıl aslında hıc aç degılım: )Gün gün yaz kuzum bizede eger hergün tartılıyorsan ki öylesin biliyorum :)
Kız o kadar kısma sonra uzun süreli yapamaz başka şeylere saldırısın bebeğim sonra :)Bugün 1 tabak yoğurtla duruyorum açlık dayanılmıcak gıbı de yıl aslında hıc aç degılım: )
İçinde kuğu gibi bir gelin olacaksın inşallah bebeğim :)
Yok bu bugüne mahsus oldu dünün telafısı olarak: DKız o kadar kısma sonra uzun süreli yapamaz başka şeylere saldırısın bebeğim sonra :)
Tabii genede sen bilirsin bu konularda pek kişiye karışılması taraftarı değilim bebişim :)
Evet benim sınırda değil bayağı altında şiddetli eksiklik derecesindeymişAnaam kuzum D vitamin mi eksik çıkdı ya, ondan biliyor musun kilo verememen, kız hemen güneşli havalarda kısa kollu falan dolaş deponu doldurmaya bak.. Eşimin sıfırın altında çıkdı değerleri düşünsene.. İlaç vermedi mi damla veriyorlar ondan da kullan iki aya kalmaz tamamlarsın şekerim.. Yeni doğum yaptığın için bebeğin kullanmışdır sendekileri.. Çabucak tamamlarsın merak etme inş.. Güneşi ihmal etme ama güneşden alınan daha bir başka canımcıım ...
Diyetisyende bi garipmiş insan bi ölçer :)
Hayır ya buız sensız napcazzzKızlar şu an spor sayfasında bir tartışmanın içindeyim, konuya yönetim el attı.. Eğer ceza alırsam, ki bu konuda hiç haketmediğimi düşünüyorum ve bir şekilde olursa, bir daha siteye girmeyeceğim.. Bunu şimdiden yazıyorum ki en ufak bir ceza dahi alsam haksızlığa uğradığımı düşünüp sitede paylaşımlarıma son vereceğim üzülerek ... Haber vermek maksatlı yazmış olayım canlarım ..
Okudum ordaki yazışmalarınızı senlik bir durum yok bence zaten ceza alacak birşeyde göremedim ben ama özelden yazışmışsınız sanırım...Kızlar şu an spor sayfasında bir tartışmanın içindeyim, konuya yönetim el attı.. Eğer ceza alırsam, ki bu konuda hiç haketmediğimi düşünüyorum ve bir şekilde olursa, bir daha siteye girmeyeceğim.. Bunu şimdiden yazıyorum ki en ufak bir ceza dahi alsam haksızlığa uğradığımı düşünüp sitede paylaşımlarıma son vereceğim üzülerek ... Haber vermek maksatlı yazmış olayım canlarım ..
Kızzz iyimiş hangi saatler arasında yiyorsun birde dün sadece yoğurt yemişsin ondan olabilir bu düşüşKızlar bugün intermittent fasting de 3.günüm 68.3 le başladım 67.8 :)
İşte ıntermıtten fastıngı arastırsaydın bu yazdıklarını yazmazdın sekerım 1 gün hıc bısey yemeyıp ertesı gün yıyerekte uygulaya bılıyorsun bunu burdakı amaç zaten aç kalmak türkce açıklaması da aralıklı oruç demek ama ben dayanamadıgım ıcın yoğurt yedım biraz araştır ıstersen ben genelde 12. İle 1 buçuk da re ası yıyorum akşam 6 ile 6 buçuk arasında bıtırıyorum takı ertesı gün öğlen 12 en kadarKızzz iyimiş hangi saatler arasında yiyorsun birde dün sadece yoğurt yemişsin ondan olabilir bu düşüş
Bana kalırsa çok yanlış yapıyorsun koca bir gün sadece yoğurtla geçermi ya, he açıdan yanlış.. Hem bu şekilde çok güzel kilo verdin istediğin rakama düştün diyelim sonra normal beslenmeye geçince hopp hepsini birden tekrar alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?