Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Çok iyi olmuş kuzum sevdiklerini sevdiceni görmüşsün bide burayı mı düşüncen :))
Anam anam belin inceliğine bak Maşallah kıı, olursun sen anam :) 60 olursun sen inşallah bebeğim :))

Güzel bir fikir olabilir ama Whatsapp' a bulaşırsak topiğimiz körelir, ben açıkcası o yüzden istemem bunu, buranın keyfi daha bir ayrı ve okuyanlarada örnek oluyor, sonuçda yıllarca bu topiklerden epey faydalandım ben.. Galiba Whatsapp grup kurmak sitece yasak o zaman topik kapanıyor, birilerinin öyle olmuşdu okudum.. Ama yapmak isteyen özelden hem topiği ihmal etmeden hemde arasında yazışabilir yani şekerim :)

Anaam kuzum D vitamin mi eksik çıkdı ya, ondan biliyor musun kilo verememen, kız hemen güneşli havalarda kısa kollu falan dolaş deponu doldurmaya bak.. Eşimin sıfırın altında çıkdı değerleri düşünsene.. İlaç vermedi mi damla veriyorlar ondan da kullan iki aya kalmaz tamamlarsın şekerim.. Yeni doğum yaptığın için bebeğin kullanmışdır sendekileri.. Çabucak tamamlarsın merak etme inş.. Güneşi ihmal etme ama güneşden alınan daha bir başka canımcıım ...

Diyetisyende bi garipmiş insan bi ölçer :)

Bugün 1 tabak yoğurtla duruyorum açlık dayanılmıcak gıbı de yıl aslında hıc aç degılım: )
Kız o kadar kısma sonra uzun süreli yapamaz başka şeylere saldırısın bebeğim sonra :)
Tabii genede sen bilirsin bu konularda pek kişiye karışılması taraftarı değilim bebişim :)

Evet benim sınırda değil bayağı altında şiddetli eksiklik derecesindeymiş
Allah Allah kilo vermeye engel olduğunu bilmiyordum, muhtemel doğumlardan oldu, artık bundan böyle bol bol güneş almam lazım
Senin eşinde ne gibi sıkıntılar oldu? Kilo vermeye engel olduğu konusunda emin misin?
Ampul verdi ekmek arasına kırıp yiyecem iki ay sonra tekrar bu şekilde içicem sonrasında kontrol haziran sonu kontrole gidicem yani bakalım hayırlısı

Rutin bir tıp çalışması olarak başlamıştı. İki yıl önce, Minnesota Üniversitesi’nden Dr. Shalamar Sibley, kalori azaltmanın hormonları nasıl etkilediğini inceliyordu. Öğle yemeğindeyken, bir değişkeni daha test etmeye kadar verdi: D vitamini. “Araştırmacılar düşük miktarda D vitamini ve obezite arasındaki ilişkinin izini sürüyorlardı” diye belirtiyor Dr. Sibley: “Ben de kalori almayı kestiğimizde, D vitamini seviyelerimizin kilo vermeyi belirleyip belirmeyeceğini merak ettim.” Yediği bu öğle yemeği kesinlikle büyük bir anın habercisi olmuştu. Çalışmanın başında yeteri kadar D vitamini seviyesine sahip kişilerin D vitamini düşük olanlara göre kilo vermeye daha meyilli olduğu görüldü. (Herkes kalori alımını aynı tutsa bile bu böyleydi.) Öyle ki D vitaminindeki en ufak artış bile deneklerin 200 gram daha kaybetmelerine yarıyordu. Dr. Sibley’nin araştırması, D vitaminin vücudumuzun yağa karşı giriştiği ezeli savaşındaki gizli casuslar olduğunun en son göstergesi oldu.

Eğer yeteri kadar D vitaminine sahipseniz vücudunuz beyninize “Yeter artık, doydum!” mesajını veren leptin hormonundan gönderir. Bu bağlamda az D vitamini daha az leptin ve daha fazla açlık hissi demektir. Avustralya’da yapılan bir araştırmaya göre D vitamini ve kalsiyum (D vitaminiyle ortak çalışıyor) açısından zengin bir kahvaltı eden kişiler önlerindeki 24 saat boyunca iştahlarını köreltebiliyorlar. Dahası Kaliforniya Üniversitesi’nden spor beslenmesi uzmanı Dr. Liz Applegate “D vitamini eksikliği açlık hissi ve aşırı yemeye sebebiyet veren insülin direnciyle de bağlantılı” diyor.

Evet görüldüğü üzere o kadar uğraştığı im halde zor kilo vermemim sebebi buymuş kızlar
Ben başka bişey beklerken guatr dalan ne çıktı, hani derler ya vardır her işte bir hayır diye gerçekten de böyleymiş.. Yoksa benim hiç aklıma gelipte d vitaminime baktırmazdım açıkçası

Kızlar şu an spor sayfasında bir tartışmanın içindeyim, konuya yönetim el attı.. Eğer ceza alırsam, ki bu konuda hiç haketmediğimi düşünüyorum ve bir şekilde olursa, bir daha siteye girmeyeceğim.. Bunu şimdiden yazıyorum ki en ufak bir ceza dahi alsam haksızlığa uğradığımı düşünüp sitede paylaşımlarıma son vereceğim üzülerek ... Haber vermek maksatlı yazmış olayım canlarım ..

Son düzenleme:
Hayır ya buız sensız napcazzz

Okudum ordaki yazışmalarınızı senlik bir durum yok bence zaten ceza alacak birşeyde göremedim ben ama özelden yazışmışsınız sanırım...
Neyse boşver ya sen ceza almadığına göre hala Burdasın demektir şekerim
Hem ceza alsan bile gelmezlik neden yapıyorsun ki sen bizim anamız bacımız oldun bu yolda, davamız bir sonuçta demi

Kızlar bugün intermittent fasting de 3.günüm 68.3 le başladım 67.8 :)
Kızzz iyimiş hangi saatler arasında yiyorsun birde dün sadece yoğurt yemişsin ondan olabilir bu düşüş
Bana kalırsa çok yanlış yapıyorsun koca bir gün sadece yoğurtla geçermi ya, he açıdan yanlış.. Hem bu şekilde çok güzel kilo verdin istediğin rakama düştün diyelim sonra normal beslenmeye geçince hopp hepsini birden tekrar alacaksın

İşte ıntermıtten fastıngı arastırsaydın bu yazdıklarını yazmazdın sekerım 1 gün hıc bısey yemeyıp ertesı gün yıyerekte uygulaya bılıyorsun bunu burdakı amaç zaten aç kalmak türkce açıklaması da aralıklı oruç demek ama ben dayanamadıgım ıcın yoğurt yedım biraz araştır ıstersen ben genelde 12. İle 1 buçuk da re ası yıyorum akşam 6 ile 6 buçuk arasında bıtırıyorum takı ertesı gün öğlen 12 en kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…