Evet cezayı karşı taraf aldı, çünkü ben zannımda haklıydım.. Eger ceza alsaydım gerçekden artık siteye girmeyecekdim kesin kararlıydım..Okudum ordaki yazışmalarınızı senlik bir durum yok bence zaten ceza alacak birşeyde göremedim ben ama özelden yazışmışsınız sanırım...
Neyse boşver ya sen ceza almadığına göre hala Burdasın demektir şekerim
Hem ceza alsan bile gelmezlik neden yapıyorsun ki sen bizim anamız bacımız oldun bu yolda, davamız bir sonuçta demi
Aç kalmadıysan sorun yok bebeğim :) ama ben olsam yoğurt yerine yumurta yerdim hem tok kalırdım :) Çok güzel kilo vermişsin Maşallah !! Bugün nasıl besleniyorsun?İşte ıntermıtten fastıngı arastırsaydın bu yazdıklarını yazmazdın sekerım 1 gün hıc bısey yemeyıp ertesı gün yıyerekte uygulaya bılıyorsun bunu burdakı amaç zaten aç kalmak türkce açıklaması da aralıklı oruç demek ama ben dayanamadıgım ıcın yoğurt yedım biraz araştır ıstersen ben genelde 12. İle 1 buçuk da re ası yıyorum akşam 6 ile 6 buçuk arasında bıtırıyorum takı ertesı gün öğlen 12 en kadar
Kesinlikle D vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyor canımcım. Eşimde benden az yiyen bir insan düşün ben diyetteyim ama buna rağmen son zamanlarda kilo vermekde zorlanıyor, ha annesine üzüntüsünden burada sanırım 2 kilo verdi :) o verirken ben aldım :)Rutin bir tıp çalışması olarak başlamıştı. İki yıl önce, Minnesota Üniversitesi’nden Dr. Shalamar Sibley, kalori azaltmanın hormonları nasıl etkilediğini inceliyordu. Öğle yemeğindeyken, bir değişkeni daha test etmeye kadar verdi: D vitamini. “Araştırmacılar düşük miktarda D vitamini ve obezite arasındaki ilişkinin izini sürüyorlardı” diye belirtiyor Dr. Sibley: “Ben de kalori almayı kestiğimizde, D vitamini seviyelerimizin kilo vermeyi belirleyip belirmeyeceğini merak ettim.” Yediği bu öğle yemeği kesinlikle büyük bir anın habercisi olmuştu. Çalışmanın başında yeteri kadar D vitamini seviyesine sahip kişilerin D vitamini düşük olanlara göre kilo vermeye daha meyilli olduğu görüldü. (Herkes kalori alımını aynı tutsa bile bu böyleydi.) Öyle ki D vitaminindeki en ufak artış bile deneklerin 200 gram daha kaybetmelerine yarıyordu. Dr. Sibley’nin araştırması, D vitaminin vücudumuzun yağa karşı giriştiği ezeli savaşındaki gizli casuslar olduğunun en son göstergesi oldu.
Eğer yeteri kadar D vitaminine sahipseniz vücudunuz beyninize “Yeter artık, doydum!” mesajını veren leptin hormonundan gönderir. Bu bağlamda az D vitamini daha az leptin ve daha fazla açlık hissi demektir. Avustralya’da yapılan bir araştırmaya göre D vitamini ve kalsiyum (D vitaminiyle ortak çalışıyor) açısından zengin bir kahvaltı eden kişiler önlerindeki 24 saat boyunca iştahlarını köreltebiliyorlar. Dahası Kaliforniya Üniversitesi’nden spor beslenmesi uzmanı Dr. Liz Applegate “D vitamini eksikliği açlık hissi ve aşırı yemeye sebebiyet veren insülin direnciyle de bağlantılı” diyor.
Evet görüldüğü üzere o kadar uğraştığı im halde zor kilo vermemim sebebi buymuş kızlar
Ben başka bişey beklerken guatr dalan ne çıktı, hani derler ya vardır her işte bir hayır diye gerçekten de böyleymiş.. Yoksa benim hiç aklıma gelipte d vitaminime baktırmazdım açıkçası
Bugün dedıgın gıbı peynır yumurta faln yedım sabah 7de ama dayanamadım 1 gıbı gene bısıler yedım erken kalktıgım ıcın mecbur aksam yemıycem yarın 1e kadar zaten anlamadm gıttı yemedıgım zamanlar daha bı enerjık daha bı ıyı hıssedıyorum kendımı eski bas donmelerım bayılma meyıllerımde yok Bıde en büyük başarı Benım ıcın 4 gündür yasaklı yıcekler surmedım agzma Bıde yok demeyıde ogrendım. Ben kolorecı çok severım gecen gece 10da esım almış kokoreç hayr ben yemıcem sen ye dedım ve sonra yemeyım diye benımkınıde ona yedırdım kurtuldum dertten: DAç kalmadıysan sorun yok bebeğim :) ama ben olsam yoğurt yerine yumurta yerdim hem tok kalırdım :) Çok güzel kilo vermişsin Maşallah !! Bugün nasıl besleniyorsun?
Sana tavsiyem bu az yediğin dönemlerde sakın ola karbonhidrat içerikli yiyecekleri fazla kaçırma tatlı gibi meyve gibi özellikle sonra iştah patlaması yapıyor, deneyimlerimden biliyorum tatlım :)
Erken saatlerde yediğin sürece sorun olmaz.. O bayılma durumların elin ayağının titremesi bence insilün seviyenin yükselmesinden, karbonhidratlı yiyecekler aldığında özellikle basit karbonhidrat ( tatlı, çikolota hamur işi gibi ) yediğinde şekerin aniden yükseliyor olmalı.. Bunu yapmadığın zamanlarda dengede gidip rahat ediyorsun kuzum :)Bugün dedıgın gıbı peynır yumurta faln yedım sabah 7de ama dayanamadım 1 gıbı gene bısıler yedım erken kalktıgım ıcın mecbur aksam yemıycem yarın 1e kadar zaten anlamadm gıttı yemedıgım zamanlar daha bı enerjık daha bı ıyı hıssedıyorum kendımı eski bas donmelerım bayılma meyıllerımde yok Bıde en büyük başarı Benım ıcın 4 gündür yasaklı yıcekler surmedım agzma Bıde yok demeyıde ogrendım. Ben kolorecı çok severım gecen gece 10da esım almış kokoreç hayr ben yemıcem sen ye dedım ve sonra yemeyım diye benımkınıde ona yedırdım kurtuldum dertten: D
Ben ole yapamıyorum yedım mı kendımı durduramıyorum eköegıde yerdım kokorecıde yerdım üstüne onunkınıde yerdım ben boyleyım bılıyorum kendımı onun ıcın hıc tadına bıle bakmamak en ıyısıErken saatlerde yediğin sürece sorun olmaz.. O bayılma durumların elin ayağının titremesi bence insilün seviyenin yükselmesinden, karbonhidratlı yiyecekler aldığında özellikle basit karbonhidrat ( tatlı, çikolota hamur işi gibi ) yediğinde şekerin aniden yükseliyor olmalı.. Bunu yapmadığın zamanlarda dengede gidip rahat ediyorsun kuzum :)
Kokoreç' i ekmeksiz yeseydin hiç zararı olmazdı ama oda ekmeksiz lezzetli olmazdı demi :) iyi yapmışsın eşine yedirmekle ayy :) kız dikkat et eşine kilo aldırma ayol sonra :)
Hee kız beni tozu dumana kattın gittin anam ben hala 77,78 lerdeyim, sana dediğim dönemde 76 civarıydım düşün .. Tüüü bana ya :)) artık çeki düzen verme vakti çoksan geldi geçdi ama mecburi aralar beni mahvetti ayy biliyosun yani :))Ben ole yapamıyorum yedım mı kendımı durduramıyorum eköegıde yerdım kokorecıde yerdım üstüne onunkınıde yerdım ben boyleyım bılıyorum kendımı onun ıcın hıc tadına bıle bakmamak en ıyısızaten Benım verdıklerımı o aldı 76 dan 67ye düşmek çok ıyı geldi bana ya motıvasyon olarak hatırlıyormusun ılk geldıgımde yarısalım dıyordun
Aynen öleHee kız beni tozu dumana kattın gittin anam ben hala 77,78 lerdeyim, sana dediğim dönemde 76 civarıydım düşün .. Tüüü bana ya :)) artık çeki düzen verme vakti çoksan geldi geçdi ama mecburi aralar beni mahvetti ayy biliyosun yani :))
Kız bende öyleyim ya yemiycem ya da tam yerim :) bunu değiştirebilsek zaten herşey yoluna girecekde :)
Ayy öyle mi haklısın evet olumsuz düşünmüyorum dün ekmek arasına bir ampul kırdım yedim iki ay sonra tekrar kullanıp kontrole Gidecem işte, yazın da tatile gidecez inşallah askeri kamp bekliyoruz o çıkmazsa rezaarvasyon yaptıracaz artık... Yalnız ben öyle mayo bikini giyemem ya Nasıl edecez bilmiyorum... Şunu duymuştum ben avuç içlerini Güneş'e doğru açmak öyle beklemek gerekiyormuş, d vitamin depolamaya birebirmiş..Kesinlikle D vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyor canımcım. Eşimde benden az yiyen bir insan düşün ben diyetteyim ama buna rağmen son zamanlarda kilo vermekde zorlanıyor, ha annesine üzüntüsünden burada sanırım 2 kilo verdi :) o verirken ben aldım :)
Ama şuda var ki kendini veremiycem diye şartlandırma, gerçek anlamda vereceğine inandır ve verirsin de inşallah. Bizim ülkemiz güneş cenneti Maşallah bir hafta şöyle özellikle güneş almaya çalış hemen toparlanırsın, damlanıda kullan bittiğinde D vitaminin tavan yapacak bak gör tatlım.. Endişelenecek bir durum yok yani.. TSH değerlerin Insilünün normal çıkması daha önemli onlarla ilgili problemleri aşmak zor ve uzun tedaviler isteyor, buna şükredip sevinmelisin kuzum :)
Dönüşde yarışcaz ona göre kızz :))
Ara verdikden sonra gerçekden kas ağrıları artıyor, hatta farklı bir egzersizde bile kaslarımız yeniden ağrıyor ki bu iyi bişey aslında. Geçen sefer ki 15 günlük arada Max' da yer hareketlerinde kollarım güçsüz kalmış, zorlanmışdım.. İki hafta sonra toparlananildim..bakalım bu sefer nasıl olacak..
Resim çekmen çok iyi olur tatlım, ayy bende çekiim barii karşılaştırmak güzel olur demi :))
Kız senin abinde baya bi marifetli hee :) biz Türklerde çareler tükenmez hayatım, o konularda bende çok değişik fikirler üretirim hemen, eşim bu yönüme hasta olur :))
Asylum tecrübelerini merakla bekliyorum şekerim ona göre :))
Canım tatili beklemeden güneşden faydalanmaya bak. Güneşli havalarda çık balkonuna otur, güneş ışınlarından D vitamini almak için yüzün ellerin ve ayakların güneş görmesi yeterli, ille mayo bikini giymek gerekmiyor yani canım :)Ayy öyle mi haklısın evet olumsuz düşünmüyorum dün ekmek arasına bir ampul kırdım yedim iki ay sonra tekrar kullanıp kontrole Gidecem işte, yazın da tatile gidecez inşallah askeri kamp bekliyoruz o çıkmazsa rezaarvasyon yaptıracaz artık... Yalnız ben öyle mayo bikini giyemem ya Nasıl edecez bilmiyorum... Şunu duymuştum ben avuç içlerini Güneş'e doğru açmak öyle beklemek gerekiyormuş, d vitamin depolamaya birebirmiş..
Evet yarışmak için seni bekliyorum şekerim, bugün dönecektiniz ne oldu??
Dün akşam yemeğimi saat 7 de yedim sonrasına yürüyüşe çıktım, bu sabahta kalktım 8 den 11 r kadar temizlik yaptım her taraf birbirine girmişti. Gardrop düzenledim süpür sil toz al yemek yap vs sporumu yapamadım... Bu arada 11.30 da kahvaltı yapmıştım menemen peynir tere yeşil soğan yedim
Az öncesine kadar bir kahve ile ara öğün yaptım biraz önce de bir kase çilek erik yedim karışık yani
Kızlar bu arada birşeyi keşfettim ben.. Öğün aralarında bekliyorum ya açlık süre mi uzatıyorum işte o arada Bi on on beş dk acayip acıkıyorsun o an yemezsen çok iyi çünkü o süre geçince bahsettiğim açlık hissi gidiyor ama eğer ki dayanmayıp yersen de saldırıyorsun resmen
Sizin gibi çıtır kızlarada spor yakışır şekerimm çok iyi bir karar almışsın :) 52 kilo olan birinde ben göbek falan hayal edemiyorum anam :) Sen kasda yaparsın yakında tatlım benim :))hafta sonu şehir şehir gezme yorgunlugum hala bitmedi.
Ama ben 26 yasında bekar bi hatun kızım o yüzden yorgunluk bana vız gelir tırıs gider dedim ve bu akşam jillian 30 day başlıyorumdurmak yok. ramazana kadar, dümdüz karın sahibi olmak istiyoruuuuuuzzzzz diğmi
Galiba bu gidişle spora aynı zamanda başlıyacağız şekerim ben hala Tr' deyim :) birbirimize motive olur öyle belki :) Asylum kaç dk sürüyor tatlım? 45 ' mı?ilk günler kas agrılarının olacagı kesin
evet hayatım o degisimi gormek cok iyi hissettiriyor cunku nerden nereye yol aldıgını gormus oluyosun bu da devam etmen için motivasyon oluyor :))
ahaha hayatım kolay bir seydi ölçüsü belliydi zaten ama evet alternatif bulmak bizim işimiz
yazıcam inş hayatım haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :))
Al işde çıtırın biride bırda :) anam bunlar çıtır taze gelin adayları çatlatacak kıı bizii :))selamlaaar :)
Spor bildirimi
jillian level 2 / 7.gün (30 dk )
pilates (30 dk )
meltfat 1 (15 dk )
350 ip atlama
300 iç bacak
Toplam = 75 dk
Galiba bu gidişle spora aynı zamanda başlıyacağız şekerim ben hala Tr' deyim :) birbirimize motive olur öyle belki :) Asylum kaç dk sürüyor tatlım? 45 ' mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?