Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızzz vallahi ya Ayy Nasıl yaptım Aslı varya anlatamam Nasıl tıkandığımı...
Çoğu yerde durdum o 7 yaptıysa tekrar ben 5 yaptım anacım neydim küt diye gidiverecektim yoksa
Ama ben inşallah bitirirsem baştan alıcam programı
Evetttt vallahi kendi üstümde bir çaba ve azimle zorladım 30 dk da Zumba burn yaptım duşa girdim üzerimi giydim Bi baktım karnım dümdüz Amann Nasıl şaşırdım bende çok ödem oluyor ya sabah kalktığımda dümdüz oluyor göbeğim iki lokma yemek yiyeyim yeme pörtlüyor mayalanmıştı hamur gibi sinir oluyorum
Sabah 9 da oğluma kahvaltı yaptırdım bugün kreşte değil evde yaptı neyse omlet yaptım kaşar peynir vs, ben de iki çatal fazla eksik değil omlet yedim bir küçük dilim de kaşar peynir ama iki çatal da ıslak kek yedim ay hastasıyım valla napım en azından dilim dilim götürmüyorum neyse işte onla duruyorum saat 2 ye kadar beklicem, açımm bacılar açççç

İnstegrama gördüm meltfat Maratonu ama orda Türk kızı yaptırıyor yalnız böyle kısa değil sabah öğle akşam ayrı ayrı çalışmalar

Vıdeoları nerden buluyorsun gıı bende başlıcamda da bı ara araştırmıştır bunu fena degısımler oluyor before after lara bakmıstım

Oyy kuzum gelmiş, gelmene sevindim Yaseminim benim canımm :))
Afferin kuzum sporunu bırakma zaten aşırı kilon yok, haftada birkaç gün dikkat etsen bile gider bebeğim. Allah kolaylık versin işlerinde hayatım :)

aynen bende öyle diyorum bir ileri bir geri gidip geliyommmmm

İnstegrama gördüm meltfat Maratonu ama orda Türk kızı yaptırıyor yalnız böyle kısa değil sabah öğle akşam ayrı ayrı çalışmalar
evet biliyorum canım onu zaten meltfat ı ilk onla keşfettim. ama o kendince uyarlamış. yaptığı sporları derlemiş günlere bölmüş. onun programını takip ediceksin. bi sürü videodan spor verdiği için bana uymaz sıkılırım ben . ama onun sonuçları da süperdi gerçekten

Vıdeoları nerden buluyorsun gıı bende başlıcamda da bı ara araştırmıştır bunu fena degısımler oluyor before after lara bakmıstım
youtube canım. meltfat#1 yaz gugıla çıkar zaten.

Sıralama yapmamış karışık neyı hangi gün yapcaz belli degıl
aynen canım o biraz karmaşık. hergün verdiği sporun videosunu indirmen onu yapman lazım. bi de o sabah öğle akşam başka bi spor veriyor çok yoğun bi program. çünkü kısa sürede incelme vaadediyo. oldukça zor ben pek yanaşmadım ona. ondan yola çıkarak araştıma yaparken bu yaptığım videoları buldum. indirdim.

Evet interneti kısıtlı olana sıkıntı olur

Selamm
Kızlar napıyorsunuz, kilo verebildiniz mi, ben 2 gündür tekrar dikkat etmeye başladım 64,2 idim sabah
Bu defa en azından 60 ı görene kadar devam etmek istiyorum, hemen bozuyorum yaaa

öyle yapıcam sanırım içimden gelmiyor resmen :))

kuzum işlenmişleri demiyorum orda işlenmemis olsa da bazılarına zararlı yenmemesi gerekir demisler ancak bu kisiden kisiye degisen bir sey ve dogada bulunan seylerin zararlı sayılması garip paket urunlere bende karsıyım ama mesela bende tavuk yenmemeli yazıyor halbuki agırlık gunleri tavuğun yumurtasını da etini de bol bol yiyorum, mercimek nohut ya da kuruyemisler bunlar olmazsa olmaz benim icin ve gayet saglıklı zayıflayıp kas yaptım spor yapmazsın kalori niyetine kısarsın ama spor yapan biri için bunlar baslıca enerji kaynagı zaten :))

kadınların tam burda aklı karısıyor bence sporunu duzenli yaptıktan sonra ne kadar islenmemis o kadar saglıklı kilo verme olur kısmaya kalori hesabına gerek yok ben hep boyle yaptım kacamaklarım olmasa coktan hedefe varmıstım ama iste o kacamaklar :)) zaten saglıklı beslenirken kaloriye gerek olmuyor yedigin her sey islenmislerden kat kat daha az kaloriye sahip kalorisi yuksek olanlarda islenmis urunlere gore daha kolay yakılıyor yani atıyorum bir kilo havuc bir paket biskuviyle aynı kalorideyse (havucta seker de vardır) yakılmaları cok farklı havucu yakman asırı kolay ama bi paket biskuviyi yaptıgın sporla dengeleyemezsin :)) yani demek istedigim bu :))

Selam kızlar
Bugün kahvaltı yapmadım 40 dk fb 30 dk Zumba yaptım 12 de bitti 13.30 da bir tabak z yağlı taze fasulye bir tabak cacık yedim, saat 15.30 kendimi tutamadım ve 3 dilim Islak kek yedim kendime ceza akşam yemeği yemedim 6 sa bir kase yoğurt bir iki dal peynir yedim yürüyüşe çıktım 1.30 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım şimdi geldim eve
Ayrıyetten bugün 4 lt su içmişim

ağladım hemde içim dışıma çıkacak kadar, aslında gurbetliğe çok alışkınım ama izmir uzak geldi galiba, bide yaş büyüdükçe insan ailenin önemini daha iyi anlıyo galiba
Kesinlikle yaşlar ilerleyince herşeyin kıymetini anlıyor insan, helede ailenin tatlım :)

E süpermiş canım :) gidince bi denerim bende ayy :) bazen hangi sporu yapıcağımızı şaşırıyoruz ya :) Max bitince ınsanıty' e mi geçsem p90x mi yoksa p90x3 ü mü yapsam bende deneyerek karar vericem artık, muhtemelen karıştırıp Hybrit yapıcam ama hangileriyle bakalım :)
Videoyu merak ettim kız Max' dan zor mu acep mutlaka denemek istiyorum dönüşde inşallah kuzum :)
Paylaşmak ne kadar güzel birşey değil mi ya , hepimiz birbirimize birşeyler katıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…