Kızzz vallahi ya Ayy Nasıl yaptım Aslı varya anlatamam Nasıl tıkandığımı...Ayy ara verince kondüsyonlarımız hemen düşüyor :) bakalım ben napcam gidince gene işler birikdi sabahlamalarımda devam edecek ama çok özledim kız sporumu evimde rahatça yapmayı :)
Ahanda döndü Zumbasına cadı ya :)) ortalığı inletirsin artık baby yaa :))
İnstegrama gördüm meltfat Maratonu ama orda Türk kızı yaptırıyor yalnız böyle kısa değil sabah öğle akşam ayrı ayrı çalışmalarcanım meltfat maratonu diye bir şey varmış. bunun seri şeklinde videoları var. videolar da uzun değil 13-15 dk falan. ama o 15 dk yap ,sonra gelsinler seni yerden kazısınlaren azından bana öyle oldu
benim dün yaptığım bu video idi :) meltfat#1 sanırım 28 e kadar var. her gün birini yapıyosun.
Vıdeoları nerden buluyorsun gıı bende başlıcamda da bı ara araştırmıştır bunu fena degısımler oluyor before after lara bakmıstımcanım meltfat maratonu diye bir şey varmış. bunun seri şeklinde videoları var. videolar da uzun değil 13-15 dk falan. ama o 15 dk yap ,sonra gelsinler seni yerden kazısınlaren azından bana öyle oldu
benim dün yaptığım bu video idi :) meltfat#1 sanırım 28 e kadar var. her gün birini yapıyosun.
Instagramdakı kızda vıdeolarlamı çalıştırıyor?İnstegrama gördüm meltfat Maratonu ama orda Türk kızı yaptırıyor yalnız böyle kısa değil sabah öğle akşam ayrı ayrı çalışmalar
Video da var ayrıca hareketler de varInstagramdakı kızda vıdeolarlamı çalıştırıyor?
Sıralama yapmamış karışık neyı hangi gün yapcaz belli degıl
Oyy kuzum gelmiş, gelmene sevindim Yaseminim benim canımm :))
Afferin kuzum sporunu bırakma zaten aşırı kilon yok, haftada birkaç gün dikkat etsen bile gider bebeğim. Allah kolaylık versin işlerinde hayatım :)
evet biliyorum canım onu zaten meltfat ı ilk onla keşfettim. ama o kendince uyarlamış. yaptığı sporları derlemiş günlere bölmüş. onun programını takip ediceksin. bi sürü videodan spor verdiği için bana uymaz sıkılırım ben . ama onun sonuçları da süperdi gerçektenİnstegrama gördüm meltfat Maratonu ama orda Türk kızı yaptırıyor yalnız böyle kısa değil sabah öğle akşam ayrı ayrı çalışmalar
youtube canım. meltfat#1 yaz gugıla çıkar zaten.Vıdeoları nerden buluyorsun gıı bende başlıcamda da bı ara araştırmıştır bunu fena degısımler oluyor before after lara bakmıstım
aynen canım o biraz karmaşık. hergün verdiği sporun videosunu indirmen onu yapman lazım. bi de o sabah öğle akşam başka bi spor veriyor çok yoğun bi program. çünkü kısa sürede incelme vaadediyo. oldukça zor ben pek yanaşmadım ona. ondan yola çıkarak araştıma yaparken bu yaptığım videoları buldum. indirdim.Sıralama yapmamış karışık neyı hangi gün yapcaz belli degıl
Nasıl yapmamış paylaştıklarının içinde 1. Gün 2. Gün hepsi var dikkatli BakSıralama yapmamış karışık neyı hangi gün yapcaz belli degıl
Evet interneti kısıtlı olana sıkıntı olurevet biliyorum canım onu zaten meltfat ı ilk onla keşfettim. ama o kendince uyarlamış. yaptığı sporları derlemiş günlere bölmüş. onun programını takip ediceksin. bi sürü videodan spor verdiği için bana uymaz sıkılırım ben . ama onun sonuçları da süperdi gerçekten
youtube canım. meltfat#1 yaz gugıla çıkar zaten.
aynen canım o biraz karmaşık. hergün verdiği sporun videosunu indirmen onu yapman lazım. bi de o sabah öğle akşam başka bi spor veriyor çok yoğun bi program. çünkü kısa sürede incelme vaadediyo. oldukça zor ben pek yanaşmadım ona. ondan yola çıkarak araştıma yaparken bu yaptığım videoları buldum. indirdim.
Sal gitsin bu hafta şekerim, relax takıl accık ayy :) haftaya sıkı tutarsın sen nasılsa, arada serbestlik iyidir kasma kendini.. Bunu az çok seni tanıdığım için yazıyorum, fazla dağıtmıyacağını ve kolay toparlıyacağını tahmin ediyorum tatlım benim :)
Zaten işlenmiş gıdalar ve şeker standart herkes için zararlı :)
Birkaç sene evvel karbonhidrat diyeti uygulamışdım ve forumlarda gece açlıklarında peynir yiyenler vardı, bende denediğimde tüm gün aç gezsemde gece yediğim peynir yüzünden ertesi gün kilomun sabit kaldığını deneyimlemişdim.. Demek ki bünyeden bünyeye değişen bir durum bu diye düşünmüşdüm. Aynı şekilde bende süt içmekde kilomu durduruyor.geriye birtek yogurt kalıyor şekerim :))
Ama şuda var ki sabah erken peynir yağlı da yesem sorun olmuyor tatlım :)
Bu liste hassasiyetlerimiz olan gıdalar acısından dikkatimi çekdi canımcıım :) bana uyan birkaç tane görünce, kızlar da bi deneyimlesin dedim :))
Bazı gruplarda hakikaten çok fazla şeye zararlı yazmış, ille de hepsinin bize zararlı olduğunu düşünmemek lazım, içlerinden belki birkaç tanesi olabilir o gözle bakmak lazım.
Bu daha bakayım :)Nasıl yapmamış paylaştıklarının içinde 1. Gün 2. Gün hepsi var dikkatli Bak
Kesinlikle yaşlar ilerleyince herşeyin kıymetini anlıyor insan, helede ailenin tatlım :)ağladım hemde içim dışıma çıkacak kadar, aslında gurbetliğe çok alışkınım ama izmir uzak geldi galiba, bide yaş büyüdükçe insan ailenin önemini daha iyi anlıyo galiba
Anaa kız siz daha yolun başındasınız anam :)) Allah hayırlı ömür versin sağlık sıhhat versin inş, hep çıtır eş çıtır anne kalın bebeğim :)Kesinlikle :) daha bunun gelinliği var hamileliği var dogum sonrası var :) oooo ooo bitmez :)
Sen orda yazanlara bakma şekerim içlerinden belki bir ikisine tepkili olabilir vücudun..A mısın yoksa kıı ??Bu ne ya en çok yedıgım şeyler yasak: D
E süpermiş canım :) gidince bi denerim bende ayy :) bazen hangi sporu yapıcağımızı şaşırıyoruz ya :) Max bitince ınsanıty' e mi geçsem p90x mi yoksa p90x3 ü mü yapsam bende deneyerek karar vericem artık, muhtemelen karıştırıp Hybrit yapıcam ama hangileriyle bakalım :)canım meltfat maratonu diye bir şey varmış. bunun seri şeklinde videoları var. videolar da uzun değil 13-15 dk falan. ama o 15 dk yap ,sonra gelsinler seni yerden kazısınlaren azından bana öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?