Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Günaydın herkese nasılsınız özledim burayı
sınavlarımı atlattım geldim çok şükür, bu süreçte çok fazla gerilediğimin farkındayım tartılmaya korkuyorum ama moral bozmak yok tekrar eski tempoma kavuşurum ne olacak
sizler ne durumdasınız kızlar :)

Bu arada kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 kk peynir

korkarak nereye kadar dedim ve tartıldım en son 87.2 yi görmüştüm şimdi 88.8 olmuşum

korkarak nereye kadar dedim ve tartıldım en son 87.2 yi görmüştüm şimdi 88.8 olmuşum
Nerelerdesin kız sen? Sınavların Nasıl geçti vize mi finaller miydi?
Olsun bundan sonra daha dikkatli olacaksın, yapacağımız şeyler belli geçmişi oku madde madde yazdık tabii ki sporda olacak mutlaka

Kızlar sabah 10 da eşimle kahvaltı yaptık çok az menemen ekmek biraz da peynir yedim bir bardak da çay, şuan açlıktan küt diye bayılmak üzereyim, başıma Bi ağırlık çöküyor sanki başımın üstünde Demir var
Saat 3 E kadar birşey yemicem inşallah be bugün kaçamak yapmıcam dün yaş kekin anasını ağlattım resmen
5 te tarçınlı süt içicem bakalım nasılmış 6-7 gibi Se akşam yemeğini yeriz

oyle hayatım ama maalesef zararlı olan her seyin tadı cok guzel oldugundan tutamıyoruz kendimizi
zaten önemli olan denge miranda kerr'in 80/20 kuralı var yuzde 80 saglıklı beslenme yuzde 20 kacamak yapma ama hep dengeyi korumak adına bende bundan yanayım kacamak tabiki olucak ama dengeyi korumak önemli

kendi kendine çin işkencesi
azcık su/soda falan iç bari

Nerelerdesin kız sen? Sınavların Nasıl geçti vize mi finaller miydi?
Olsun bundan sonra daha dikkatli olacaksın, yapacağımız şeyler belli geçmişi oku madde madde yazdık tabii ki sporda olacak mutlaka
aa öyle mi okuyayım hepsini canım sağol haber verdiğin için :)
vizelerim vardı bitirdim hepsini ve geldimm :) güzel geçti hepsi de :)

Olur yaparim ne gerekiyosa yeterki kilo vereyim vucudum toparlansin.Daha once agirlikli bi program yapmadim ,oyle kendim 1 kq dambllarla kol calisdim ama sonuc alamadim.Size bisey sorucam siz p90x3 videolarini nerden buldunuz ben internetde baktim bulamadim bide yazmissiniz maass programi onu da bulamadim.Cevablarsaniz sevinirim ,onceden tesekkurler O Olivenoil

Tatlım maas programı p90x3 çalışmasının bir çalışma takvimi googleden p90x3 maas calendar yaz çıkıyor, videolar da yandex ru dan arat çıkıyor tatlım

ablacım sabah malesef 72 900 geldim kendimi çok şiş hissediyorum.gelir gelmez yatılı misafirim geldi bugun spor yapamadım.antalyada top oynarken belimi incilttim galiba hala ağrım var max yapamadım ağrıdan bakalım bidaha deniycem yarın yapmayı..

Kızlar şu an çok ama çook yorgunum , tüm gün dışardaydım, akşamada misafirler vardı, ayaklarımın altı sızlıyor , yazılarınızı okudum ancak tek tek cvp yazamıycam kusura bakmayın bu gece ve belki birkaç gün bu şekilde olursa affedin beni . Anlayışınıza sığınıyorum canlarım :)
azerideniz tatlım M Metebatur sana tarif etmiş programı nasıl bulacağını.. Sen önce max30 yapmaya başla, biraz alışdıkdan sonra mesela bir on gün sonra falan p90x3 e geç derim ki o zamana kadar daha ayrıntılı anlatırız sana şekerim oldu mu bebeğim :)
Kaizen- imizde aramıza dönmüş :) sınavlarının bitti sonunda bebeğim sende bizde bir ohh diyelim :))
130488 kuzum geçmiş olsun tatlım, inşallah kosa zamanda düzelir belin.. O kiloların çoğu ödemdir hiç telaş yapma şekerim, bir haftada giderler eski kilona inersin inş.. Sporu seven bir yapın var hazır olunca sen zaten başlarsın ben biliyorum tatlı kuzum :)
M Metebatur şekerim forumun rengi iyiki bizimlesin tatlım canlılığını koruyorsun topiğimizin.. Metabolizma hızının düşmesiyle ilgili birşey sormuşdun, ona daha sonra uzun uzun yazmak isterim.. Sizin daha yaşınız ne anam metonuz gayet iyi takılma, menopozdan sonra düşüş balıyor sanırım e tabii 18 likler kadar değilsin ama iyisindir genede şekerim ve kendini vericem metom hızlı diye şartlandır ayy :))
T tombul cilek nerdesin şekerim iki gündür yoksun ortada ??
sumuhendis kuzum yarın Cuma belki kilo bildirimi için uğrarsın :) işe başladın mı acaba merak ediyorum tatlım:)

Kızlar yarın şehir dışından misafir gelecek akşama gündüzde kvalidemi gene doktora götüreceğiz, bir ihtimal cmartesi dönmeyi düşünüyoruz inşallah bakalım .. O nedenle birkaç gün yoğun olucam.. Topiğimizi yalnız bırakmayın sakın hee :) hepinizi öpüyorum.. Genede uğrarmaya çalışırım ben inş canlarım.. Hepiniz AEO

Aynen ya hep güzel şeyler zararlı :)

Aslında kaçamakları en azından haftada bire indirince güzel kilo veriliyor, ama iki üç güne bir yapılırsa denge şaşıyor tabii bebeğim.. Kuzum sen daha kaç kilo vermek istiyorsun fazlan yok sanıyorum, birkaç kilocukdu galiba demi :) o da sporla bile gider diycem ama dikkat edilmezse tek başına spor daha çok iştah açtığı için ve kaas ağırlığı devraye girdiği için kilo bile aldırabilir.. Sen zayen bunları çokdan çözmüşsün de ben genel yazıyorum, okuyan arkadaşlarda faydalansın tecrübelerden diye tatlım :) Dönüşümüze inşallah az kaldı sonunda sporuma kavuşacağım için mutlu ve hececan hissediyorum ayy ne güzel demi :))

Kızlarrrrr günaydınnn bombelere gelinnn sizlere Bi sürprizim var. Fıtness blenderden aldığım programı gün gün link paylaşıcam burda T tombul cilek begum75 Kaizen- O Olivenoil Miyav_su 130488 azerideniz ayy daha hatırlayamadıklarım
Kimler yapacak bakalım isim alayım
Yalnız round 5 adamı zorlarrr, adamı yorarrrr
Hadi bakalım bebişler

günaydın canım,paylaşmana çok sevindim,bu video max.30 dan daha mı zor?? bide çok uzun değildir inşallah

günaydın canım,paylaşmana çok sevindim,bu video max.30 dan daha mı zor?? bide çok uzun değildir inşallah
Paylaşıcam birazsan ilk günle başlıyorum max hareketleri var ama daha temkinli yaptırıyor kontrollü yani ondaki gibi hurra koştur koştur değil, yalnız ağırlık ta olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…