Öyle mi hımm37 yaşındayım,böyükyüm ben
Nerelerdesin kız sen? Sınavların Nasıl geçti vize mi finaller miydi?korkarak nereye kadar dedim ve tartıldım en son 87.2 yi görmüştüm şimdi 88.8 olmuşum
Çok güzel bilgiler paylaşmışsın şekerim :)
O listede yazılanların hepsine bakacak olsak hiçbirşey yiyemeyen gruplar var, o bakımdan saçma ama aralarda bir iki tanesine tepki olabilir.. Fazlada takılmamk lazım şekerim..
Kalori hesabi ben asla yapmıyorum ve bu konuda sana katılıyorum canımcıım.. Basit karbonhidratlarla komplex karbonhidratların kalori değerleri aynı bile olsa vücut basit karbonhidratları malesef depoluyor, yakmak zor oluyor.
Aslında vücudun şifrelerini öğrendik az çok geriye nefsimize hakim olmamız kalıyor değil mi tatlım :)
kendi kendine çin işkencesiKızlar sabah 10 da eşimle kahvaltı yaptık çok az menemen ekmek biraz da peynir yedim bir bardak da çay, şuan açlıktan küt diye bayılmak üzereyim, başıma Bi ağırlık çöküyorsanki başımın üstünde Demir var
Saat 3 E kadar birşey yemicem inşallah be bugün kaçamak yapmıcam dün yaş kekin anasını ağlattım resmen
5 te tarçınlı süt içicem bakalım nasılmış 6-7 gibi Se akşam yemeğini yeriz
aa öyle mi okuyayım hepsini canım sağol haber verdiğin için :)Nerelerdesin kız sen? Sınavların Nasıl geçti vize mi finaller miydi?
Olsun bundan sonra daha dikkatli olacaksın, yapacağımız şeyler belli geçmişi oku madde madde yazdık tabii ki sporda olacak mutlaka
Olur yaparim ne gerekiyosa yeterki kilo vereyim vucudum toparlansin.Daha once agirlikli bi program yapmadim ,oyle kendim 1 kq dambllarla kol calisdim ama sonuc alamadim.Size bisey sorucam siz p90x3 videolarini nerden buldunuz ben internetde baktim bulamadim bide yazmissiniz maass programi onu da bulamadim.Cevablarsaniz sevinirim ,onceden tesekkurler O OlivenoilSpor ve diyetle gayet güzel kilo verebilirsin canım. Emek vermeden güzel bir vücuda kavuşmak malesef olmuyor tatlım. Yorulacaksın emek vereceksin sürekliliği azimle devam ettireceksin ki sonuçları güzel olsun.. Bir süre sonra spora alışıyorsun yapmadan duramıyorsun zaten , yeter ki en az bir ay zorla kendini sonrası gelecekdir. Ayrıca sıkı bir vücut istiyorsan sporu ideal kilona bile insen devam ettirmeni hatta o zaman pilatesi rahatlıkla yağ eritme derdin olmayınca yapabilirsin ille hoplamalı zıplamalı spor yapmana gerek kalmaz ilerde..
Ben şu an geçici bir ara vermiş durumdayım, evimden uzakdayım ama on gün öncesinde iki programı ard arda yapıyordum toplamda bir saat.. P90x3 kas yoğunluğu arttırmak için çalıştığım bir program, Maass programını tavsiye ederim ağırlıklarla çalışılıyor.. Daha evvelinde ne gibi programlar çalışdın ??
Valla kıı aynen öyle nedir bizim bı çektiğimizkendi kendine çin işkencesi
azcık su/soda falan iç bari
Tatlım maas programı p90x3 çalışmasının bir çalışma takvimi googleden p90x3 maas calendar yaz çıkıyor, videolar da yandex ru dan arat çıkıyor tatlımOlur yaparim ne gerekiyosa yeterki kilo vereyim vucudum toparlansin.Daha once agirlikli bi program yapmadim ,oyle kendim 1 kq dambllarla kol calisdim ama sonuc alamadim.Size bisey sorucam siz p90x3 videolarini nerden buldunuz ben internetde baktim bulamadim bide yazmissiniz maass programi onu da bulamadim.Cevablarsaniz sevinirim ,onceden tesekkurler O Olivenoil
ablacım sabah malesef 72 900 geldim kendimi çok şiş hissediyorum.gelir gelmez yatılı misafirim geldi bugun spor yapamadım.antalyada top oynarken belimi incilttim galiba hala ağrım var max yapamadım ağrıdan bakalım bidaha deniycem yarın yapmayı..Hoşgeldin evinede topiğimizede kuzum :) bizde seni özledik kuzum , bak bende merak ettim sabah kaç çıkacaksın . Çoğu ödemdir.. Fazla çıksan bile panikleme bir hafta on güne toparlanırsın inşallah. Max 1. Ay bitti mi tatlım ??
Aynen ya hep güzel şeyler zararlı :)oyle hayatım ama maalesef zararlı olan her seyin tadı cok guzel oldugundan tutamıyoruz kendimizi
zaten önemli olan denge miranda kerr'in 80/20 kuralı var yuzde 80 saglıklı beslenme yuzde 20 kacamak yapma ama hep dengeyi korumak adına bende bundan yanayım kacamak tabiki olucak ama dengeyi korumak önemli
Süperin canım benimKızlarrrrr günaydınnnbombelere gelinnn sizlere Bi sürprizim var. Fıtness blenderden aldığım programı gün gün link paylaşıcam burda T tombul cilek begum75 Kaizen- O Olivenoil Miyav_su 130488 azerideniz ayy daha hatırlayamadıklarım
Kimler yapacak bakalım isim alayım
Yalnız round 5 adamı zorlarrr, adamı yorarrrr
Hadi bakalım bebişler
günaydın canım,paylaşmana çok sevindim,bu video max.30 dan daha mı zor??Kızlarrrrr günaydınnnbombelere gelinnn sizlere Bi sürprizim var. Fıtness blenderden aldığım programı gün gün link paylaşıcam burda T tombul cilek begum75 Kaizen- O Olivenoil Miyav_su 130488 azerideniz ayy daha hatırlayamadıklarım
Kimler yapacak bakalım isim alayım
Yalnız round 5 adamı zorlarrr, adamı yorarrrr
Hadi bakalım bebişler
Paylaşıcam birazsan ilk günle başlıyorum max hareketleri var ama daha temkinli yaptırıyor kontrollü yani ondaki gibi hurra koştur koştur değil, yalnız ağırlık ta olması lazımgünaydın canım,paylaşmana çok sevindim,bu video max.30 dan daha mı zor??bide çok uzun değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?