Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

maxtan zor değildir sanırım canım. max bi de daha uzun . ben şimdiki halimle bunda zorlandım. daha max a hazır değilim dimek

Hadi gazan mübarek olsun tatlım :) Başladın sonunda haa, devamını getirisin sen artık inş. Hepsini yapmaya çalışma zaten kuzum yapabildiğin kadarıyla biliyorsun bunu sen, kendi sınırlarımızı kendimiz belirliycez.
Hele şükür Zumba' na başladın ha ahahah :) kız Zumbayı bırakınca hasta oldun be ya :) bırakma artık devam :)
Ayy spor süper bişey demi ya dümdüz yapıyor insanın karnını , bende dönmeden önce öyle sıkılaşıp biçimlenmişdim ki şimdi bi gör eser yok şiş şiş dolaşıyorum şekerim .. Ödemlerden çekdiğimiz apayrı bişey yaa :)

Selamm
Kızlar napıyorsunuz, kilo verebildiniz mi, ben 2 gündür tekrar dikkat etmeye başladım 64,2 idim sabah
Bu defa en azından 60 ı görene kadar devam etmek istiyorum, hemen bozuyorum yaaa
Ayy şekerim sana düşüncelerimle sinyal gönderdim ve sende aldın demek ki ayy :) kız seni düşünmüşdüm bende epeydir yazmadı diye, enerjilerimiz uzakdan tutuyor demek şekerim :))
Devam kuzum, hedefine ne kalmış ha gayret. Ayy Türkiye' de de diyet yapmak zor kız her yer iştah açıcı yemeklerle dolu :) biz orda hiç değilse görmüyoz da yemiyoz :) accık sık gel bebişim yaa özlüyorum ben sizler gelmeyince tatlım :)

Çok güzel bilgiler paylaşmışsın şekerim :)
O listede yazılanların hepsine bakacak olsak hiçbirşey yiyemeyen gruplar var, o bakımdan saçma ama aralarda bir iki tanesine tepki olabilir.. Fazlada takılmamk lazım şekerim..

Kalori hesabi ben asla yapmıyorum ve bu konuda sana katılıyorum canımcıım.. Basit karbonhidratlarla komplex karbonhidratların kalori değerleri aynı bile olsa vücut basit karbonhidratları malesef depoluyor, yakmak zor oluyor.
Aslında vücudun şifrelerini öğrendik az çok geriye nefsimize hakim olmamız kalıyor değil mi tatlım :)

Haftalık kaçamağın olsun sorun yapma tatlım.. Zaten bir sürü yürümüşsün erimişdir yağa dönüşmeden.. Üst üste kaçamak yapmadıkdan sonra sorun olmaz, yarın dikkat edersin olur biter ..

sonunda evimdeyim kızlar ama biraz hastayım spor için sabırsızlanıyorum.69 700 gitmiştim bakalım saabah kaç çıkıcam bide sizleri çok özledimm
Hoşgeldin evinede topiğimizede kuzum :) bizde seni özledik kuzum , bak bende merak ettim sabah kaç çıkacaksın . Çoğu ödemdir.. Fazla çıksan bile panikleme bir hafta on güne toparlanırsın inşallah. Max 1. Ay bitti mi tatlım ??

maxtan zor değildir sanırım canım. max bi de daha uzun . ben şimdiki halimle bunda zorlandım. daha max a hazır değilim dimek
Max' a hazırlık işde canım :) yap yap iyi olur.. Max' ı tamamen yüzde yüz yapan çok azdır zaten normal kişilerde kuzum, yaptıkça kondüsyon artıyor ama sen başlasan bence yaparsın.. Süreklilik önemli zor gelmez diyemem çünkü herkese zor geliyor ve etkili olması o yüzden zaten ..

Iyi aksamlar ben size bisey sorucam belki bilirsiniz diye ben diyet yapiyorum bi 12 kilo fazlam var bu arada ergenlikden kalma sarkmalarim var esasen kollarimda ve goyuslerimde daha toparlayamadim sorum o ki bi arkadas dietisyene gitmis doktor demis ki spor yapma yaglar kasa donusur bende korkdum acikcasi kafam karisti onun icin size sormak istedim belki bilirsiniz diye biraz cok yazdim kusura bakmayin

Canım sadece bölgesel çalışma yaparsan kas yaparsın kilo vermeyebilirsin..Kilo vermek için kesinlikle Kardio çalışması yapmalısın tatlım ( tempolu yürüyüş, koşu, jillian Shared 30 day, Insanıty, Max30, Zumba gibi programlar Kardio programlarıdır )
Yani bence arkadaşınız doktoru yanlış anlamışdır, yağlar kasa zaten asla dönüşmez, sadece bölgesel çalışmayla kas yoğunluğu artıp, üstte de yağlar durursa, hem kaslı hem yağlı bir vücut olur.. Ama biz bayanların kas yapması o kadar kolay değil sürekli ve uzun zaman ve ağırlıklarla çalışmak lazım kas yapmak için.

Sarkma olayına gelince sporla kesinlikle hafif sarkmalar kendimden şahidim toparlanıyor. Kollarımdaki tuzluk kısımlar ilk kilo verdğimde sarkarken şu an sarkmıyor.. Gögüslerim küçüldü ve ağırlıklarla çalışıyordum on gün önce inan gögüs kaslarım öyle sıkılaşdı ki ben çok şaşırmışdım.. Merak edersen sana yapman gereken spor programlarını yazabilirim canım..
Kuzum sen pilates yapıyordun demi ? Devam ediyor musun şekerim ??

Cok tesekkur ederim programlari yazarsaniz sevinirim esasende goyusler icin olani biliyomusunuz kendimi cok ozguvensiz hissediyorum kompleks yasiyorum daha evlenmedim cocuk emzirmedim ama goyuslerim cok kotu .Ben max 30 yapmayi denedim ama 1 gun birakdim cok yoruldum evet plates yapiyorum kalca egzersizleri kalcalarim biz kilolu cevablandiginiz icin cok saolun

Canım pilatesle sıkılaşırsın ama kilo veremezsin.. Kardio sonrası pilates eklersen olabilir ama sadece pilatesle zayıflayabileceğimi sanmıyorum..

Evet ben Max30 yapıyorum ve son günlerde ardına p90x3 eklemişdim ağırlıklarla çalışma ve ağırlık çalışmak gögüslerini müthiş toparlıyacakdır emin ol.. Ama sürekli yapman lazım.. max' daki eğzersizleri ve p90x3 ikisini beraber götürmeni tavsiye ederim .. Kaç kilosun canım ??

Suan 67 kiloyum 70 le diyete basladim ama 2 aya yakin oldu verermiyorum siz ikisini ayni andami yapiyosunuz bilmem ki bende yapabilirmiyim P90X3 ben internetden bakayim duymamisdim hic bu arada cok zolr olsada hedefim ve hayalim 55 kilo olmak 160 boyundayim

Spor ve diyetle gayet güzel kilo verebilirsin canım. Emek vermeden güzel bir vücuda kavuşmak malesef olmuyor tatlım. Yorulacaksın emek vereceksin sürekliliği azimle devam ettireceksin ki sonuçları güzel olsun.. Bir süre sonra spora alışıyorsun yapmadan duramıyorsun zaten , yeter ki en az bir ay zorla kendini sonrası gelecekdir. Ayrıca sıkı bir vücut istiyorsan sporu ideal kilona bile insen devam ettirmeni hatta o zaman pilatesi rahatlıkla yağ eritme derdin olmayınca yapabilirsin ille hoplamalı zıplamalı spor yapmana gerek kalmaz ilerde..

Ben şu an geçici bir ara vermiş durumdayım, evimden uzakdayım ama on gün öncesinde iki programı ard arda yapıyordum toplamda bir saat.. P90x3 kas yoğunluğu arttırmak için çalıştığım bir program, Maass programını tavsiye ederim ağırlıklarla çalışılıyor.. Daha evvelinde ne gibi programlar çalışdın ??

Günaydınn kızlarr bugün sabah erkenden yaptım sporumu saat 7-30 da uyandım çocuklar uyurken yapayım dedim hemen
55 dk fb yaptım akşama inşallah yürüyüş yapıcam arada da Zumba max istiyorum endorfin hormonumu çıldırtıyor benim Zumba
Kahvaltıda eşim bugün eve menemen istedi menemen yerim ekmekle yerim valla şimdiden söylim

Aynennn fırsat buldukça zumbamı da yapıcam
Bu arada ben ilk oğlumda 15 kiloya yakın vermiştim 12-13 kilo tam hatırlamıyorum ama o arada birseydi.. Sadece zumbayla ve yediklerimi hiç kesmeden, keşke şimdide de öyle olsa yaş ilerledikçe oluyor sanırım Aslı sen ne düşünüyorsun bu konuda... O zaman her tartıya çıktığımda eksileri görüyordum ama şimdi öyle değil maalesef ki

bende bundan 5 sene önce diyet+spor yaptığımda ilk 1 ay gram oynamadı kilom, bu sefer başladığımda ise 2 ay oynamadı,sanırım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo dedikleri bu olsa gerek

bende bundan 5 sene önce diyet+spor yaptığımda ilk 1 ay gram oynamadı kilom, bu sefer başladığımda ise 2 ay oynamadı,sanırım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo dedikleri bu olsa gerek
Ayy evet ya ne sinir bozucu peki yaş kaç senin ayıptır sorması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…