ağırlık var, yetmezse alırız heryerde satılıyoPaylaşıcam birazsan ilk günle başlıyorum max hareketleri var ama daha temkinli yaptırıyor kontrollü yani ondaki gibi hurra koştur koştur değil, yalnız ağırlık ta olması lazım
bunlar çok kısa ama, 1 günlük program heralde,öyleyse yeterli,baştaki ve sondaki de ısınma sanırımevet kızlaar başlıyoruz
bu birincisi
bu ikincisi
bu üçüncüsü
ve bu da son yoga&stretch videosu
Sondaki esneme baştaki ısınma tarzı ama ilk gün olduğu için böyle ısınma koymuşlar sonraki günler öyle değil, Ayrıca sürelerine bakıp yapmadan yorum yapma bence inan hiç öyle göründüğü gibi değil.. Her gün değişiyor video yarın mesela daha farklı Bi başka gün tek seferde 60 dkbunlar çok kısa ama, 1 günlük program heralde,öyleyse yeterli,baştaki ve sondaki de ısınma sanırım
Günaydın canım süpersinKızlarrrrr günaydınnnbombelere gelinnn sizlere Bi sürprizim var. Fıtness blenderden aldığım programı gün gün link paylaşıcam burda @tombul cilek begum75 Kaizen- O Olivenoil @miyav_su @efsayarengokcedila azerideniz ayy daha hatırlayamadıklarım
Kimler yapacak bakalım isim alayım
Yalnız round 5 adamı zorlarrr, adamı yorarrrr
Hadi bakalım bebişler
bugün bildirim günü canım :))Kızlar geçmiş mesajları okuyamadım hala bildirim günümüz değişti mi?
Tamam kuzu sağol kimse yapmayınca sorayım dedim :))bugün bildirim günü canım :))
kaslar şişmiştir, vücut su toplamıştır canım, regl döneminde metabolizma çok hızlı çalışır bunu avantaja çevirip, yediklerine dikkat et,kaçamak yapma, sporunuda yap,regl biterken etsisini görürsünBugün 88.5 çıktım dün sabah 88.8 di fat banishin bu kadar etkisi var mı yahu :) bir de regl oldum bugün onun şişkinliği de var
Ben unuttum yarına yapıcamTamam kuzu sağol kimse yapmayınca sorayım dedim :))
Ben yaparim eyer sarkmalari toparliyosa zor da olsa yaparimKızlarrrrr günaydınnnbombelere gelinnn sizlere Bi sürprizim var. Fıtness blenderden aldığım programı gün gün link paylaşıcam burda @tombul cilek begum75 Kaizen- O Olivenoil @miyav_su @efsayarengokcedila azerideniz ayy daha hatırlayamadıklarım
Kimler yapacak bakalım isim alayım
Yalnız round 5 adamı zorlarrr, adamı yorarrrr
Hadi bakalım bebişler
Sarkma falan olmaz şekerim içinde hem Hıtt kardio hem bölgesel hem pilates hepsi varBen yaparim eyer sarkmalari toparliyosa zor da olsa yaparim
Benim hem 10 kilo vermem lazim,diyetdeyim suan hemde ergenlikden kalan sarkmalarim var esasende kollarimda ve goyuslerimde.Bu arada adim Leyla 21 yasindayim bekarim 160 boy 65 500 kiloyum hedef ins 55 eyer bu hareketlerle birlikde baska egzersizlerde yapmami onerirseniz yaparimSarkma falan olmaz şekerim içinde hem Hıtt kardio hem bölgesel hem pilates hepsi var
Senin sorunun kilo vermek mi sıkılaşmak mı? Eğer kilo problemi in yoksa yapma derim pilates ve barre daha doğru senin için
Ama asıl bu dönemde tatlı yiyesim geliyor ofkaslar şişmiştir, vücut su toplamıştır canım, regl döneminde metabolizma çok hızlı çalışır bunu avantaja çevirip, yediklerine dikkat et,kaçamak yapma, sporunuda yap,regl biterken etsisini görürsün
ayy hep öyle canım,ama bunu engelleyip kaçamaksız atlatırsan gerçekten çok farkediyorAma asıl bu dönemde tatlı yiyesim geliyor of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?