Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bunlar çok kısa ama, 1 günlük program heralde,öyleyse yeterli,baştaki ve sondaki de ısınma sanırım
Sondaki esneme baştaki ısınma tarzı ama ilk gün olduğu için böyle ısınma koymuşlar sonraki günler öyle değil, Ayrıca sürelerine bakıp yapmadan yorum yapma bence inan hiç öyle göründüğü gibi değil.. Her gün değişiyor video yarın mesela daha farklı Bi başka gün tek seferde 60 dk
Bunlar profesyonel kişilerce hazırlanmış videolar, önce Bi yap sonra yorum bekliyorum hayatım:))

Kızlar geçmiş mesajları okuyamadım hala bildirim günümüz değişti mi?

Bugün 88.5 çıktım dün sabah 88.8 di fat banishin bu kadar etkisi var mı yahu :) bir de regl oldum bugün onun şişkinliği de var

Bugün 88.5 çıktım dün sabah 88.8 di fat banishin bu kadar etkisi var mı yahu :) bir de regl oldum bugün onun şişkinliği de var
kaslar şişmiştir, vücut su toplamıştır canım, regl döneminde metabolizma çok hızlı çalışır bunu avantaja çevirip, yediklerine dikkat et,kaçamak yapma, sporunuda yap,regl biterken etsisini görürsün

Kızlar burdan çıktıktan sonra evi temizledim süpür sil birde küvette mutfağın halısını yıkadım
11.30 da kahvaltı yaptım, geçenlerde TV de Bi tarif dinledim iki yumurta iki ç kaşığı yulaf dereotu ve maydonozla omlet yaptım. Dereotunu biraz abartmışım sanırım hala midem bulanıyor sanki yeni yemiş gibi de tokum... Bir bardak çay bile içemedim oğlum Sağolsun izin vermedi
Az önce koltuğun üstüne bayılmışım resmen iki dk da uyumuşum Nasıl yorulduysam, kocacımmm halime acıdı verme kilo falan niye bu kadar heder ediyorsun kendini diyor
Bende durumlar böyle saat 5 gibi ara öğün yapıcam 7 de de akşam yemeği inşallah

Sarkma falan olmaz şekerim içinde hem Hıtt kardio hem bölgesel hem pilates hepsi var
Senin sorunun kilo vermek mi sıkılaşmak mı? Eğer kilo problemi in yoksa yapma derim pilates ve barre daha doğru senin için
Benim hem 10 kilo vermem lazim,diyetdeyim suan hemde ergenlikden kalan sarkmalarim var esasende kollarimda ve goyuslerimde.Bu arada adim Leyla 21 yasindayim bekarim 160 boy 65 500 kiloyum hedef ins 55 eyer bu hareketlerle birlikde baska egzersizlerde yapmami onerirseniz yaparim

Ama asıl bu dönemde tatlı yiyesim geliyor of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…