Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hayır Can'ım paylaştıklarımı yaptıktan sonra hiç birşeye gerek yok 8 haftalık program zaten

Kilo vermeye degil de yag yakmaya calısıyorum hayatım :)) inan kilo vermek daha kolay su sıkılasmak kas yapmak işinden :))
su an kilo almıs olabilirim cunku dedigin gibi spor fazla enerji harcatıyor bu yuzden yiyorsun bende saglıklı seylerden fazlasıyla yiyorum kalori kısmak mumkun olmuyor denedim onu ve asırı halsiz ve enerjisiz kaldım :))
Aynada gordugume inanıyorum bu yuzden tartılmıyorum burda sormasalar ölcüm bile yapmıyorum cünkü degisim gözle rahatca görülecek seviyede yani kilo aldıysam da eski halime kıyasla kat kat zayıf gorunuyorum (bknz: yag kastan daha fazla yer kaplar) sadece basen ve üst bacak kaldı o da ilk gelen son gider prensibi yuzunden bende son olarak gidecek kısım ve beni en zorlayan kısım :)) inşallah kardiyo ve yürüyüsle daha da incelticem. Su anda bana gore üst bedenime kıyasla kalın dursa da cogu kisiye gore ince aslında ama ben sıkı olmasını istiyorum bu yuzden kardiyoyla yag yakmaya devam elbet pes edecek
Sonuc kesinlikle gordum ne diyebilirim ki nasıl gidecek bu yaglar diye dusunurken spor yapmamayı hic dusunmedim hep yapmazsam daha kotu olur yapmamak mantıksız devam edecegim dedim sporu hep yaptım ama yeme isini bir sene oldu oturtalı ve o andan sonra degisim basladı o zaman asıl onemli olanın ne yedigin oldugunu anladım :))

Sporu sevmene cok sevindim kuzum baslayıp bitiremeyen o kadar insan var ki sen ben gibi insanlar pes etmemenin sonuclarını gosteriyoruz resmen

Bugünkü öğünlerimi yazayım
Kahvaltım
2 yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmek

Ara öğün
10-12 adet erik

Öğle yemeğinde herba life içtim

az önce de M Metebatur un yüklediği videoları yaptım ama terledikçe regl ağrım arttı o yüzden sonuncu 5 dakikalık olanı yapmadım uzanıyorum şu an

Nasıldı tatlım yorumları alayım

Kızlar bugün kahvaltıda (11.30) yulaf dere otu ve maydanozlu omlet yedim
15.30 7/8 adet yeşil erik
16.30 5 tane sarma
17.00 iki sarma 3-4 kaşık türlü
Yemekten sonra da 1.5 saat yürüyüş

Evet tatlışımm yarın çok daha farklı kollara yoğunlaşıcaz dambıl var mı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…