Hayır Can'ım paylaştıklarımı yaptıktan sonra hiç birşeye gerek yok 8 haftalık program zatenBenim hem 10 kilo vermem lazim,diyetdeyim suan hemde ergenlikden kalan sarkmalarim var esasende kollarimda ve goyuslerimde.Bu arada adim Leyla 21 yasindayim bekarim 160 boy 65 500 kiloyum hedef ins 55 eyer bu hareketlerle birlikde baska egzersizlerde yapmami onerirseniz yaparim
Tamam o zaman ben simdi basliyorum bakalim yapa bilecekmiyimHayır Can'ım paylaştıklarımı yaptıktan sonra hiç birşeye gerek yok 8 haftalık program zaten
Aynen ya hep güzel şeyler zararlı :)
Aslında kaçamakları en azından haftada bire indirince güzel kilo veriliyor, ama iki üç güne bir yapılırsa denge şaşıyor tabii bebeğim.. Kuzum sen daha kaç kilo vermek istiyorsun fazlan yok sanıyorum, birkaç kilocukdu galiba demi :) o da sporla bile gider diycem ama dikkat edilmezse tek başına spor daha çok iştah açtığı için ve kaas ağırlığı devraye girdiği için kilo bile aldırabilir.. Sen zayen bunları çokdan çözmüşsün de ben genel yazıyorum, okuyan arkadaşlarda faydalansın tecrübelerden diye tatlım :) Dönüşümüze inşallah az kaldı sonunda sporuma kavuşacağım için mutlu ve hececan hissediyorum ayy ne güzel demi :))
haklısın canım :))ayy hep öyle canım,ama bunu engelleyip kaçamaksız atlatırsan gerçekten çok farkediyor
Nasıldı tatlım yorumları alayım
Naptın tatlım yapabildin mi?Tamam o zaman ben simdi basliyorum bakalim yapa bilecekmiyim
ben sevdim baya çok zorlamıyor da :) ama yine de yoruluyor insan garipNasıldı tatlım yorumları alayım
Max yaptınmı hiçben sevdim baya çok zorlamıyor da :) ama yine de yoruluyor insan garip
Bu arada belirteyim bu sadece ilk günben sevdim baya çok zorlamıyor da :) ama yine de yoruluyor insan garip
Evet yaptim cok guzeldi baya yoruldum nefesim kesildi resmen ama inanin ki deyerdi 1 ci guzel yaptim 2 de biraz zorlandim 3 de hic yorulmadim ama malesef 4 cu souma hareketini yapamadim elektrik gitti .Yarin galiba baska program olucak heyacanla bekliyorumNaptın tatlım yapabildin mi?
maxı hiç denemedim ama az kaldı ona da başlamamaMax yaptınmı hiç
Evet tatlışımm yarın çok daha farklı kollara yoğunlaşıcaz dambıl var mı evdeEvet yaptim cok guzeldi baya yoruldum nefesim kesildi resmen ama inanin ki deyerdi 1 ci guzel yaptim 2 de biraz zorlandim 3 de hic yorulmadim ama malesef 4 cu souma hareketini yapamadim elektrik gitti .Yarin galiba baska program olucak heyacanla bekliyorum
Canim oncelikle videolari yuklediyin icin tesekkurler .Evet 2 tane 1 kiloluk dambllarim var bide 2 tane 2 l su sisesine kum doldurmusdum oyle dambl gibi isletiyodumEvet tatlışımm yarın çok daha farklı kollara yoğunlaşıcaz dambıl var mı evde
Harikasın 2 lik olanları kullanmanı tavsiye ederimCanim oncelikle videolari yuklediyin icin tesekkurler .Evet 2 tane 1 kiloluk dambllarim var bide 2 tane 2 l su sisesine kum doldurmusdum oyle dambl gibi isletiyodum
Olur kullanirim yarinki egzersizlerin suresi ne kadar acaba?Harikasın 2 lik olanları kullanmanı tavsiye ederim
44 dk Can'ımOlur kullanirim yarinki egzersizlerin suresi ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?