- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 31
Cok deyilmis tatlim o zaman ben sabah erkenden 1 saatlik zumba yapiyim nasil olsa bunu ogleden sonra yapiyorum hem daha cok kalori harcamis olurum44 dk Can'ım
Evet öyle ama videolar ağr Can'ım gün gelecek 60 dk 95 dk değişecek bazı günler 35 dk... Dayanabiliyorsan yap tabi ams ben kaldıramadım, hasta oldum halsiz oluyorum elim ayağım kalkmıyorCok deyilmis tatlim o zaman ben sabah erkenden 1 saatlik zumba yapiyim nasil olsa bunu ogleden sonra yapiyorum hem daha cok kalori harcamis olurum
Oylemi bilmiyodum o kadar olsun yapabildiyim kadar yaparim artik 95 dk olan zamanlarda zumba yapmam.Hem ben yuruyus yapmiyorum,zumba aslinda daha onceden hic yapmadim yarin baslamayi dusunuyorum,oyle you tubede videolar gordum zor gelmedi,senin onerebileceyin videolar varsa sevinirim tatlim sen yaptigin icin iyi biliyosundur ilk gun kac dk yapmam lazim tatlim?Evet öyle ama videolar ağr Can'ım gün gelecek 60 dk 95 dk değişecek bazı günler 35 dk... Dayanabiliyorsan yap tabi ams ben kaldıramadım, hasta oldum halsiz oluyorum elim ayağım kalkmıyor
Akşamları da 1-1,5 saat yürüyüş yapıyorum
Zumba olarak ne yapıyorsun? Merak ettim sıkı Bi zumbacıyımdır ds ben))
Hımm ben DVD şerden yapıyorum ama şöyle yapabilirsinOylemi bilmiyodum o kadar olsun yapabildiyim kadar yaparim artik 95 dk olan zamanlarda zumba yapmam.Hem ben yuruyus yapmiyorum,zumba aslinda daha onceden hic yapmadim yarin baslamayi dusunuyorum,oyle you tubede videolar gordum zor gelmedi,senin onerebileceyin videolar varsa sevinirim tatlim sen yaptigin icin iyi biliyosundur ilk gun kac dk yapmam lazim tatlim?
Olur tabi sen yaş daha küçük evli barklı değilsin heralde çocukta yoktur zamanın varsa yap tabiCok deyilmis tatlim o zaman ben sabah erkenden 1 saatlik zumba yapiyim nasil olsa bunu ogleden sonra yapiyorum hem daha cok kalori harcamis olurum
Tamam canim sagol ben you tubeden 30 dk olan bir video secerim yarin yaparsam sana yazicamHımm ben DVD şerden yapıyorum ama şöyle yapabilirsin
Googleden Zumba exhilarate torrent diye arat ama önde torrent programı indirmen lazım sonra torrent linkinden DVD paketini indir. Benim drive de yüklü olsaydı gönderirdim ama değil yüklemesi de çok uzun sürüyor
Onun dışında YouTube'den Zumba videolardan yapabilirsin en az 30 dk yapmamı tavsiye ederim
Ben kisaca kendimi sana tanitayimOlur tabi sen yaş daha küçük evli barklı değilsin heralde çocukta yoktur zamanın varsa yap tabi
kızlar yardımınıza ihtiyacım var .tatil bitti evime geldim ama bi türlü eski beslenme ve spor düzenime geri dönemiyorum motivasyonum yerlerde malesef mayısın 13de düğün var o zamama kadar kendimi sıkmam lazım ama yapamıyorumm iç motivasyonum yokkne yapıcamm ben zamanım az kaldı başlamam lazımm
Hepsini deniycem desteğin için teşekkürlero motivasyon eksikliğini iyi bilirim hayatım kendini cok sıktıgından illa yapmam gerekiyor baslamam gerekiyor diye dusundugundendir buyuk ihtimal. Seni mutlu ne ediyorsa onu yap hicbir seye mecbur degilsin sen baslarken kendin için baslamıstın biriyle yarıs halinde degilsin rahat bir nefes al canın yemek cekiyorsa mesela yarın ye spor yapma ve aklından tamamen diyet spor beslenme zayıflamak gibi daraltıcı dusunceleri cıkar daha sonra de ki istesem yapmam mecbur degilim ama su an istiyorum gunumun neden bir saatini spora ayırmayayım ki benim hayatım benim kararım
bir de motivasyon açısından ben gorsel biriktiriyorum giymek istedigim kıyafetler kadın fitnesscılar gibi bu ara yeni motivasyonum programını yaptıgım shaun t yi sosyal medyadan takip edip spor yapmadan önce fotograf atmak ve onun yaptıklarını takip etmek sende birini secip (kadın fitnesscılardan mesela) ona fotolarını atabilirsin gormeseler bile yaptıgını paylasmak guzel bir sey
canım teşekkür ederiz,senin bu videoların tam olarak adı neydi,yani fitness blender 5.zorluk derecesi onu öğrendim ama mesela nereyi çalıştırmaya yönelik paket programın adı nedir?Kızlarrrr günaydınn
bugünkü videolar ekliyorum, kahvaltıya gidicez fırsatm olmayabilir sonra
hadi bakalım bekliyorummm
Günaydın canım sağolKızlarrrr günaydınn
bugünkü videolar ekliyorum, kahvaltıya gidicez fırsatm olmayabilir sonra
hadi bakalım bekliyorummm
Merhabaa cidden öyle :))Vaaaw. Harika. bi gruba benziyor
canım Allah hepinize güç kuvvet versin, k.valde işi gerçekten sizi çok yordu,hakkınızda hayırlısı M Metebatur sağolsun bize süper bir spor imkanı sundu, inşallah tez zamanda zayıflamak nasip olsunKızlar bugün dönemiyoruz gene ya pazartesiye kaldı inşallah dönme işimiz.. Bugün aile zirvesi olacak bizim evde ve gene aşırı kalabalık ve yoğun bir gün olacak :) dün yorgunlukdan giremedim.. Akşama gene fırsatım olmayabilir haber vereyim dedim.. Kvalidemin bakımıyla ilgili karar alınacak bugün..
Seda kuzum süper bir uygulama başlatmışsın.. Sayfaları kaybetmeden resimlesemde dönünce bende denesem inşallah diyorum.. Deneyin kızlar sizlerde canlarım.. Cvp yazamıyorum tek tek malesef, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kuzucuklarım :))
Canım bunlar ayrı ayrı videolar hepsinin adı da farklı ve bu program paket bir program şurana burana yönelik diye birşey değil yani.. Genel olarak zayıflama aynı Zaman'da da incelme programıcanım teşekkür ederiz,senin bu videoların tam olarak adı neydi,yani fitness blender 5.zorluk derecesi onu öğrendim ama mesela nereyi çalıştırmaya yönelik paket programın adı nedir?
Ayy Allah sabır versin yaKızlar bugün dönemiyoruz gene ya pazartesiye kaldı inşallah dönme işimiz.. Bugün aile zirvesi olacak bizim evde ve gene aşırı kalabalık ve yoğun bir gün olacak :) dün yorgunlukdan giremedim.. Akşama gene fırsatım olmayabilir haber vereyim dedim.. Kvalidemin bakımıyla ilgili karar alınacak bugün..
Seda kuzum süper bir uygulama başlatmışsın.. Sayfaları kaybetmeden resimlesemde dönünce bende denesem inşallah diyorum.. Deneyin kızlar sizlerde canlarım.. Cvp yazamıyorum tek tek malesef, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kuzucuklarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?