Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar kusura bakmayın gıremedımm. Esımle bağzı sorunlarımız var oturduk anne baba herkes ı topladık konustuk asım benı anneme bıraktı oturup düşüncez onun ısteklerını ben yapabılırmıyım benım ısteklerımı o yapabılırmı 1 2 hafta falan dusuncelerıöızı paylascaz yapamazsak bosancaz çok sıkıntılardaym uzun sure gırmıycem herkes kendıne çok ıyı baksın allaha emanet olun.. hepınızı çok sevdım

Neee Nasıl yani ne boşanması Allah korusun bebeğiniz yokmu sizin öyle kolay mı?? Ay çok üzüldüm ya şaşırdım da Bi yolu vardır mutlaka inşallah çözersiniz sorunlarınızı yavrunuz var ona yazık, karşılıklı alttan alsanız..
Çözülür inşallah ya Rabbim Bi yol göstersin size, çok mu özel sorununuz? Sıkıntı nedir ki? Annene bırakması da çok yanlış olmuş kendisi gitseydi Bi zahmet

Özel meseleler bıraz

Özel meseleler bıraz
allah yardımcın olsn canım çok zor bi durum bende buna benzer durumlar yaşadım atlattık çok şükür inşallah sizde atlatırsınız arada çocuk var çok ii düşün ve dua et dua ederek herşeyi elde edebilirsin unutma herşey senin

elinde inan ve dua et eşini yola getir ya cami ya
vedud Esmasını araştır canım bende çok işe yaradı kendini üzme sabırlı ol.

Evet bu gun de cok guzel gecti.Hic yorulmadim daha once kol egzersizleri yaptigim icin bana zor gelmedi.Ama bu sabah yatagdan kalkamiyodum kalcalarim fena agriyodu dunki egzersizlerden herhalde ,ama olsun etkisi olmus ki agriyor.Evet yarinin egzersizlerini heyacanla bekliyorum M Metebatur

Oo tatlım harikasın aferin sana valla bravo kız dişli çıktın
Yarında kolların ağrıyacak... ben bugün senin yaptığın videoları 10 kg ağırlıklarla yaptım hehe:)) daha Bi etkili olmuştu

Oo tatlım harikasın aferin sana valla bravo kız dişli çıktın
Yarında kolların ağrıyacak... ben bugün senin yaptığın videoları 10 kg ağırlıklarla yaptım hehe:)) daha Bi etkili olmuştu
Tesekkurler agrisin raziyim etkisi olsunda baska bisey istemem.Ben 2 kg agirliklarla yaptim biraz zorlandim,harikasin hayatda 10 kg agirlikla yapamazdim.Yarin karin egzersizlerimi olucak acaba simdiden cok merak etdim.

Tesekkurler agrisin raziyim etkisi olsunda baska bisey istemem.Ben 2 kg agirliklarla yaptim biraz zorlandim,harikasin hayatda 10 kg agirlikla yapamazdim.Yarin karin egzersizlerimi olucak acaba simdiden cok merak etdim.
Heyecanla bekle bebişim ama 10 dk lık Bi karın pilates videosu var:)) diğeri sürpriz

Allah razı olsun araştırcam

Cok guzel gorunuyorlar,ellerine saglik tatlim.Ogleden sonra yapicam

Bende aranıza katılmak istiyorum.Birinci günden başlasam diyorum.
Gel tabi bekleriz zaten yeni başladım paylaşmaya:))

Şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar bu program nette yok ben daha önce de söylediğim gibi 15$ karşılığında satım aldım. Burda paylaşmamın sebebi ise çoğu arkadaşı artık tanıyorum, hepimizin hayalleri var hepimiz de zayıflamak uğrunda çabalıyoruz, yeterki faydam olsun diye paylaşıyorum, bunu herkes kolay kolay yapmaz şahsen biri deseydi daha önceden paylaşıcam programı diye yemin ederim sevinçle atlardım üstüne...
O yüzden kimse bulmuşta bunuyor muamelesi yapmasın, gerçekten yapmak isteyenlere, videoları merakla bekleyen arkadaşlara özelden de göndermesini bilirim bilmem anlatabildim mi

İki güm yapamadım, hafta sonu çocuklardan eşim evde vs fırsatım olmuyor, yarın sizlerle birlikte devam edicem inşallah kızlar

Ayrıca işe yarıyormu yaramıyor mu diye düşünmenize de hiççç gerek yok biraz saçma boyuta giriyor çünkü
8 haftalık bu programı halkını vererek yapıpta sonuç almamak mümkün değil kızlar ha isterseniz başka Bi program da yapabilirsiniz... Max30 jıllean p90 serisi vs hepsinden sonuç alırsınız ama önemli olan severek ve isteyerek yapmak yoksa seçenek çoookkk

Evet bugunde tamamdir ,cok kolaydi ama bu gunki egzersizler cok terletmedi .Yinede guzeldi insallah sonuclarida guzel olur.Tesekkurler videolari yuklediyin icin M Metebatur
Hergün aynı etkiyi verecek diye birşey yok şekerim bugün az terlersin yarın cılkın çıkar artesi gün üst sadece yoga yapacaksın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…