- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 31
Iyi gunler yesil cayimi icib hemen basliyorumKızlarrrr günaydınn
bugünkü videolar ekliyorum, kahvaltıya gidicez fırsatm olmayabilir sonra
hadi bakalım bekliyorummm
Neee Nasıl yani ne boşanması Allah korusun bebeğiniz yokmu sizin öyle kolay mı?? Ay çok üzüldüm ya şaşırdım da Bi yolu vardır mutlaka inşallah çözersiniz sorunlarınızı yavrunuz var ona yazık, karşılıklı alttan alsanız..Kızlar kusura bakmayın gıremedımm. Esımle bağzı sorunlarımız var oturduk anne baba herkes ı topladık konustuk asım benı anneme bıraktı oturup düşüncez onun ısteklerını ben yapabılırmıyım benım ısteklerımı o yapabılırmı 1 2 hafta falan dusuncelerıöızı paylascaz yapamazsak bosancaz çok sıkıntılardaym uzun sure gırmıycem herkes kendıne çok ıyı baksın allaha emanet olun.. hepınızı çok sevdım
Özel meseleler bırazNeee Nasıl yani ne boşanması Allah korusun bebeğiniz yokmu sizin öyle kolay mı?? Ay çok üzüldüm ya şaşırdım da Bi yolu vardır mutlaka inşallah çözersiniz sorunlarınızı yavrunuz var ona yazık, karşılıklı alttan alsanız..
Çözülür inşallah ya Rabbim Bi yol göstersin size, çok mu özel sorununuz? Sıkıntı nedir ki? Annene bırakması da çok yanlış olmuş kendisi gitseydi Bi zahmet
allah yardımcın olsn canım çok zor bi durum bende buna benzer durumlar yaşadım atlattık çok şükür inşallah sizde atlatırsınız arada çocuk var çok ii düşün ve dua et dua ederek herşeyi elde edebilirsin unutma herşey seninÖzel meseleler bıraz
Oo tatlım harikasın aferin sana valla bravo kız dişli çıktın
Tesekkurler agrisin raziyim etkisi olsunda baska bisey istemem.Ben 2 kg agirliklarla yaptim biraz zorlandim,harikasin hayatda 10 kg agirlikla yapamazdim.Yarin karin egzersizlerimi olucak acaba simdiden cok merak etdim.Oo tatlım harikasın aferin sana valla bravo kız dişli çıktın
Yarında kolların ağrıyacak... ben bugün senin yaptığın videoları 10 kg ağırlıklarla yaptım hehe:)) daha Bi etkili olmuştu
Heyecanla bekle bebişim ama 10 dk lık Bi karın pilates videosu var:)) diğeri sürprizTesekkurler agrisin raziyim etkisi olsunda baska bisey istemem.Ben 2 kg agirliklarla yaptim biraz zorlandim,harikasin hayatda 10 kg agirlikla yapamazdim.Yarin karin egzersizlerimi olucak acaba simdiden cok merak etdim.
Bekliyorum iyi ki karin 10 dk karin egzersizlerini hic sevmiyorum ,ama yapicak bisey yok katlanicaz artik .Ben bisey sorucam regl donemindede yapsam olurmuki acaba.Heyecanla bekle bebişim ama 10 dk lık Bi karın pilates videosu var:)) diğeri sürpriz
Olur esas regl döneminde yapmak iyidir Ağrın varsa azaltır kanı güzel söktürür rahatlarsınBekliyorum iyi ki karin 10 dk karin egzersizlerini hic sevmiyorum ,ama yapicak bisey yok katlanicaz artik .Ben bisey sorucam regl donemindede yapsam olurmuki acaba.
Ben bunu bilmiyordum tatlim iyi oldu oyrendim ,regl oldugum zaman plates bile yapmiyodum .Aslinda daha vaktime 15 felan var sadece oyrenmek istedim ,sagol canimOlur esas regl döneminde yapmak iyidir Ağrın varsa azaltır kanı güzel söktürür rahatlarsın
Allah razı olsun araştırcamallah yardımcın olsn canım çok zor bi durum bende buna benzer durumlar yaşadım atlattık çok şükür inşallah sizde atlatırsınız arada çocuk var çok ii düşün ve dua et dua ederek herşeyi elde edebilirsin unutma herşey senin
elinde inan ve dua et eşini yola getir ya cami ya
vedud Esmasını araştır canım bende çok işe yaradı kendini üzme sabırlı ol.
Cok guzel gorunuyorlar,ellerine saglik tatlim.Ogleden sonra yapicamGünaydınnnn sabah şekerlerim Mutlu hayırlı pazarlar diliyorum hepinize
Evetttt bugünkü ilk videomuz şahane Bi karın pilatesi
Arkasına yine çok güzel Bi kardio çalışması
Hadi bakalım bayanlarKaizen- azerideniz begum75 sen başlamadın mı hala??
Gel tabi bekleriz zaten yeni başladım paylaşmaya:))Bende aranıza katılmak istiyorum.Birinci günden başlasam diyorum.
Hergün aynı etkiyi verecek diye birşey yok şekerim bugün az terlersin yarın cılkın çıkar artesi gün üst sadece yoga yapacaksın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?