Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ücretini ödeyip paylaşman büyük bir incelik.Elimde sürüyle program var.Durmadan indirip durdum ama evde düzenli bir program uygulanmıyor.Eliptik bisiklet aldım ve dağ yürüyüşleri yapıyoruz ama istediğim kilo ve ölçülerde hala değilim.Grup ile olunca insan kendini sorumlu hissediyor.Bugün başladım bakalım,artık istediğim ölçülere ulaşırım inşallah.

Aynen öyle benimde aldığım şeylerin indiğim programların haddi hesabı yok ama önemli olan neymiş biliyor musun çıkıpta 10 dk 2 saat trambolinde zıplamak ya da ne bilim senin sınırlarını zorlayan max 30 gibi seni bıktıracak bezdirecek programları yapacam diye tepinmek de değilmiş, asıl önemli olan programlı yapmak profesyonel kişilerce hazırlanan Bi program dahilinde ilerlemek
Benim bu paylaştığım videolar zaten YouTube'da var ama programlı yapayım faydası olsun istiyorsan parasını verip almak gerekiyormuş adamlar işini biliyor tabi

Gercekden muhtesem deyisimler,insallah bizler de boyle sonuclar aliriz

Slm kızlar
Bugün sabah kahvaltımı 10 da bir tost domates ve marul yiyerek yaptım
15.30 bir tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı bir bardak ayran
Burası kötü çikolata yedim kaçamak(
Saat 18.00 Türk kahvesi şekersiz
Ve şimdide 1 saat 15 dk yürüyüşten geldim acıktım ama yemek olarak yemicem birşey bu saatten sonra yoğurt hurma yemeyi düşünüyorum

Değişimler gerçekten çok güzel olmuş birinci günü tamamladım. Kardiyo biraz yordu ama keyifliydi.Metebatur tekrar paylaşım için teşekkürler.

canım benim,üzüldüm durumunuza ama eminim büyük sorunlar değildir, belki biraz ayrı kalmak özlem duymak birbirinizin değerinizi anlamanıza yardımcı olur ve tekrardan yuvanızda birlikte olursunuz, mutlu haberleriniz bekliyoruz inşallah.

canım kesinlikle çok haklısın, paylaşmayabilirdin, şimdi yaptığın senin gerçeken iyi niyetini ortaya koyan bir davranış,teşekkür ederiz.

ben spora bugün başayacam inşallah, yaklaşık 20 gündür çok yoğun bir dönemdeydim hiç spor yapamadım.

bana göre yediklerin az, acıkmıyomusun??

bana göre yediklerin az, acıkmıyomusun??
Ayy acıkıyorum tabi acıkmazmıyım zaafiyet boyutuna geliyorum abartısız, başım ağrıyor ensem falan Bi basınç oluyor sanki hani olur ya oruç tutmaya başladığımız ilk 3 gün olursun aynen öyle birşey işte.. Ama dayanmaya çalışıyorum midemi küçültmem şart

bu korkunç ben bu şekilde dayanamıyorum işte, hemen migrenim başlıyo
peki bu kadar az yemeye, açlığa spor yapacak gücü hali nerden buluyosun?ben olsam parmağımı kıpırdatamam heralde

bu korkunç ben bu şekilde dayanamıyorum işte, hemen migrenim başlıyo
peki bu kadar az yemeye, açlığa spor yapacak gücü hali nerden buluyosun?ben olsam parmağımı kıpırdatamam heralde
Çok açken zaten yapamam ama diğer türlüde olmuyor işte, aslında çok aç bırakmamak gerekiyormuş metabolizma yavaşlıyormuş ama işte ben yemeyi seven biriyim aç kalmama olayı bende başka bir boyuta dönüşüyor yedikçe yiyesin geliyor
Bak en son dün 15.30 da yemiştim akşam 9 gibi de bir kaç tane Çilek yedim şimdi çok acım birazdan güzel doyurucu Bi kahvaltı yapıp 1.5 saat sonrasında da sporumu yapıcam inşallah

gündüz evde olmanın verdiği bir avantaj tabi, hadi bakalım sana iyi sporlar kolay gelsin

Bu sabah kilom 78.4 çıktı
Yaklaşık iki haftadır üst komşumla yürüyüş yapıyoruz buraya da yazıyorum
Kadın annemden 3 yaş küçük düşünün 47 yaşında dün benim evde tartıldı ve 2 kilo vermiş ben birde evde spor yapıyorum ve üstelikte emziriyorum... Komşu yemesinden de kesmedi aynı bildiği düzen yani sadece yürüyüşle 2 kilo verdi
Çok ilginç değil mi benim şartlarım daha farklı
Extradan sabah spor yapıyorum emziriyorum ve yaşımda daha genç ama işte...

evetttt şekeelerim bugünkü videolarınızda geliyor, hadi bakem görüm sizi

1............

2..............

3.............

2. sıradiki biraz daha hafif olsun derseniz alternatif çalışma aşağıda

yok bu da zorderseniz daha hafif aşağıdaaa:))

bu videoların hepsi 1 gün de yapılcaklarmı çok ama bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…