Ücretini ödeyip paylaşman büyük bir incelik.Elimde sürüyle program var.Durmadan indirip durdum ama evde düzenli bir program uygulanmıyor.Eliptik bisiklet aldım ve dağ yürüyüşleri yapıyoruz ama istediğim kilo ve ölçülerde hala değilim.Grup ile olunca insan kendini sorumlu hissediyor.Bugün başladım bakalım,artık istediğim ölçülere ulaşırım inşallah.Gel tabi bekleriz zaten yeni başladım paylaşmaya:))
Şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar bu program nette yok ben daha önce de söylediğim gibi 15$ karşılığında satım aldım. Burda paylaşmamın sebebi ise çoğu arkadaşı artık tanıyorum, hepimizin hayalleri var hepimiz de zayıflamak uğrunda çabalıyoruz, yeterki faydam olsun diye paylaşıyorum, bunu herkes kolay kolay yapmaz şahsen biri deseydi daha önceden paylaşıcam programı diye yemin ederim sevinçle atlardım üstüne...
O yüzden kimse bulmuşta bunuyor muamelesi yapmasın, gerçekten yapmak isteyenlere, videoları merakla bekleyen arkadaşlara özelden de göndermesini bilirimbilmem anlatabildim mi
İki güm yapamadım, hafta sonu çocuklardan eşim evde vs fırsatım olmuyor, yarın sizlerle birlikte devam edicem inşallah kızlar
Ayrıca işe yarıyormu yaramıyor mu diye düşünmenize de hiççç gerek yok biraz saçma boyuta giriyor çünkü
8 haftalık bu programı halkını vererek yapıpta sonuç almamak mümkün değil kızlar ha isterseniz başka Bi program da yapabilirsiniz... Max30 jıllean p90 serisi vs hepsinden sonuç alırsınız ama önemli olan severek ve isteyerek yapmak yoksa seçenek çoookkk
Aynen öyle benimde aldığım şeylerin indiğim programların haddi hesabı yok ama önemli olan neymiş biliyor musun çıkıpta 10 dk 2 saat trambolinde zıplamak ya da ne bilim senin sınırlarını zorlayan max 30 gibi seni bıktıracak bezdirecek programları yapacam diye tepinmek de değilmiş, asıl önemli olan programlı yapmak profesyonel kişilerce hazırlanan Bi program dahilinde ilerlemekÜcretini ödeyip paylaşman büyük bir incelik.Elimde sürüyle program var.Durmadan indirip durdum ama evde düzenli bir program uygulanmıyor.Eliptik bisiklet aldım ve dağ yürüyüşleri yapıyoruz ama istediğim kilo ve ölçülerde hala değilim.Grup ile olunca insan kendini sorumlu hissediyor.Bugün başladım bakalım,artık istediğim ölçülere ulaşırım inşallah.
internetim kotalı. videoları toparladıkça taksit taksit inşallah yapıcam çünkü güzel görünüyor gerçekten.Rica ederim seni de bekleriz jıllıana on basar söylim
Gercekden muhtesem deyisimler,insallah bizler de boyle sonuclar alirizGel tabi bekleriz zaten yeni başladım paylaşmaya:))
Şunu da belirtmek istiyorum arkadaşlar bu program nette yok ben daha önce de söylediğim gibi 15$ karşılığında satım aldım. Burda paylaşmamın sebebi ise çoğu arkadaşı artık tanıyorum, hepimizin hayalleri var hepimiz de zayıflamak uğrunda çabalıyoruz, yeterki faydam olsun diye paylaşıyorum, bunu herkes kolay kolay yapmaz şahsen biri deseydi daha önceden paylaşıcam programı diye yemin ederim sevinçle atlardım üstüne...
O yüzden kimse bulmuşta bunuyor muamelesi yapmasın, gerçekten yapmak isteyenlere, videoları merakla bekleyen arkadaşlara özelden de göndermesini bilirimbilmem anlatabildim mi
İki güm yapamadım, hafta sonu çocuklardan eşim evde vs fırsatım olmuyor, yarın sizlerle birlikte devam edicem inşallah kızlar
Ayrıca işe yarıyormu yaramıyor mu diye düşünmenize de hiççç gerek yok biraz saçma boyuta giriyor çünkü
8 haftalık bu programı halkını vererek yapıpta sonuç almamak mümkün değil kızlar ha isterseniz başka Bi program da yapabilirsiniz... Max30 jıllean p90 serisi vs hepsinden sonuç alırsınız ama önemli olan severek ve isteyerek yapmak yoksa seçenek çoookkk
Kızlar kusura bakmayın gıremedımm. Esımle bağzı sorunlarımız var oturduk anne baba herkes ı topladık konustuk asım benı anneme bıraktı oturup düşüncez onun ısteklerını ben yapabılırmıyım benım ısteklerımı o yapabılırmı 1 2 hafta falan dusuncelerıöızı paylascaz yapamazsak bosancaz çok sıkıntılardaym uzun sure gırmıycem herkes kendıne çok ıyı baksın allaha emanet olun.. hepınızı çok sevdım
Gel tabi bekleriz zaten yeni başladım paylaşmaya:))
ben spora bugün başayacam inşallah, yaklaşık 20 gündür çok yoğun bir dönemdeydim hiç spor yapamadım.Günaydınnnn sabah şekerlerim Mutlu hayırlı pazarlar diliyorum hepinize
Evetttt bugünkü ilk videomuz şahane Bi karın pilatesi
Arkasına yine çok güzel Bi kardio çalışması
Hadi bakalım bayanlar @Rachel-azerideniz begum75 sen başlamadın mı hala??
Slm kızlar
Bugün sabah kahvaltımı 10 da bir tost domates ve marul yiyerek yaptım
15.30 bir tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı bir bardak ayran
Burası kötü çikolata yedim kaçamak(
Saat 18.00 Türk kahvesi şekersiz
Ve şimdide 1 saat 15 dk yürüyüşten geldim acıktım ama yemek olarak yemicem birşey bu saatten sonra yoğurt hurma yemeyi düşünüyorum
Ayy acıkıyorum tabi acıkmazmıyım zaafiyet boyutuna geliyorum abartısız, başım ağrıyor ensem falan Bi basınç oluyor sanki hani olur ya oruç tutmaya başladığımız ilk 3 gün olursun aynen öyle birşey işte.. Ama dayanmaya çalışıyorum midemi küçültmem şartbana göre yediklerin az, acıkmıyomusun??
bu korkunçAyy acıkıyorum tabi acıkmazmıyım zaafiyet boyutuna geliyorum abartısız, başım ağrıyor ensem falan Bi basınç oluyor sanki hani olur ya oruç tutmaya başladığımız ilk 3 gün olursun aynen öyle birşey işte.. Ama dayanmaya çalışıyorum midemi küçültmem şart
Çok açken zaten yapamam ama diğer türlüde olmuyor işte, aslında çok aç bırakmamak gerekiyormuş metabolizma yavaşlıyormuş ama işte ben yemeyi seven biriyim aç kalmama olayı bende başka bir boyuta dönüşüyorbu korkunçben bu şekilde dayanamıyorum işte, hemen migrenim başlıyo
peki bu kadar az yemeye, açlığa spor yapacak gücü hali nerden buluyosun?ben olsam parmağımı kıpırdatamam heralde
gündüz evde olmanın verdiği bir avantaj tabiÇok açken zaten yapamam ama diğer türlüde olmuyor işte, aslında çok aç bırakmamak gerekiyormuş metabolizma yavaşlıyormuş ama işte ben yemeyi seven biriyim aç kalmama olayı bende başka bir boyuta dönüşüyoryedikçe yiyesin geliyor
Bak en son dün 15.30 da yemiştim akşam 9 gibi de bir kaç tane Çilek yedim şimdi çok acım birazdan güzel doyurucu Bi kahvaltı yapıp 1.5 saat sonrasında da sporumu yapıcam inşallah
Evet Can'ım sağol ama benimkide geçici bir drum ücretsiz izindeyim şuan sonra ömrü billah çalış Allah kısmet ettiği sürece tabigündüz evde olmanın verdiği bir avantaj tabi, hadi bakalım sana iyi sporlar kolay gelsin
bu videoların hepsi 1 gün de yapılcaklarmıevetttt şekeelerim bugünkü videolarınızda geliyor, hadi bakem görüm sizi
1............
2..............
3.............
2. sıradiki biraz daha hafif olsun derseniz alternatif çalışma aşağıda
yok bu da zorderseniz daha hafif aşağıdaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?