O zaman beslenmede bir değişiklik yapmalısın.Vücudun kıtlık moduna mı girdi acaba? Protein ağırlıklı beslen ama yediklerini arttır canım.Sen kaç kg verdin?Bu sabah kilom 78.4 çıktı
Yaklaşık iki haftadır üst komşumla yürüyüş yapıyoruz buraya da yazıyorum
Kadın annemden 3 yaş küçük düşünün 47 yaşında dün benim evde tartıldı ve 2 kilo vermiş ben birde evde spor yapıyorum ve üstelikte emziriyorum... Komşu yemesinden de kesmedi aynı bildiği düzen yani sadece yürüyüşle 2 kilo verdi
Çok ilginç değil mi benim şartlarım daha farklı
Extradan sabah spor yapıyorum emziriyorum ve yaşımda daha genç ama işte...
Ya aslınsa benim durum biraz değişik diyetisyen doğumdan sıra vücut onarım aşamasındayken sen vücudunu Şok'a şokmuşsun o yüzden ağır veriyorsun diyor, ben doğumdan tam 1 ay sonra spora başladım bu arada...O zaman beslenmede bir değişiklik yapmalısın.Vücudun kıtlık moduna mı girdi acaba? Protein ağırlıklı beslen ama yediklerini arttır canım.Sen kaç kg verdin?
Sürelerine baktın mu Can'ım toplamda sadece 1 saatbu videoların hepsi 1 gün de yapılcaklarmıçok ama bu
Ben simdi basliyorum sirasiylami yapilmali acaba.Neyse ben sirasiyla yapayim.Sonra yazarim buraya bu gun biraz zor gorunuyor. M MetebaturEvet şekerlerimmmbugünkü sporumda tamamdır tam 1 saat 2. Sıradaki hitt kardiolarssn önce en zor olanla başladım anacıklarım 5. Dakkada pes ettim mümkün değil yapamadım Ayy çatlıyorjm sandım sonra orta seviyede olanı yaptım
Son videodaki ağırlıklarla olan kısmı da 10 kg ağırlıkla yaptımmükemmel hissediyorum kendimi
Sabah kahvaltısı 10:15 iki haşlanmış köy yumurtası peynir çay yeşillik 3 tane hurma yedim
Canım anlattımya ilk sıradaki video yapıcaksın zaten 2. Sıradaki ise 3 tane alternatif var zorluk derecesine göre
meyva yediğin zaman yanında azcık süt/yoğurt tüketirsen kan şekerini yavaş yükseltip düşürür, buda geç acıkmanı dolayısıyla daha uzun süre tok kalmanı sağlarKızlar saat 10 dan beri hiç birşey yememeştim 3 te beş saat sonra yani bir küçük tabak çilek yedim toplasan 7-8 adet yani 3 tane de gün kurusu yedim akşam yemeğine kadar birşey yok 2 lt su tükettim şuana kadar su içmemede sıkıntı yok normalde de çok içerdim ben ve günlük 3 lt kesin içiyorum bazen 4... yemeğimi yaptım yanına da çorba ve kabak kızartıp yoğurtlucam.. Akşam da yine çıkabilirsem eğer yürüyüşe çıkıcam komşumla
buda fitness blender ın ekimi canım, yoksa tamamen farklı bir çalışmamı?Heyy kızlarr nerdesiniz ya ölü gibisiniz vallabakın ne buldum ikisi de yeni eklenmiş kanallarına, yarın ki çalışmama bunları da eklicem bayıldımm
Yok farklı befit ve blogilates en sonki paylaştığım ise fittsugarbuda fitness blender ın ekimi canım, yoksa tamamen farklı bir çalışmamı?
Ayy tamam denerim tabiimeyva yediğin zaman yanında azcık süt/yoğurt tüketirsen kan şekerini yavaş yükseltip düşürür, buda geç acıkmanı dolayısıyla daha uzun süre tok kalmanı sağlar, istersen birdahakine bi dene
Anam oyle çok video oldu ki, insan hangisini yapacağını şaşırıyorYok farklı befit ve blogilates en sonki paylaştığım ise fittsugar
Evet bugunde tamam 2 den baska hepsini yaptim guzel egzersizlerdi bian olucem sandim ama birakmadim ,hic ara vermeden yaptim.Ben bisey sorucam egzersizler sirasinda su iciyorum zarari oimaz demi.Sana bu videolar icin gercekden tesekkur ederim .Kendime sasiyorum benim bugune kadar en cok yaptigim spor plates olmusdur onu da bir gun yapib 2 gun yapmazdim birakirdim .Ama simdi bu gun 4 cu gun hala devam ediyorum.Galiba sana karsi sorumluluk hiss ediyorum ,sen zahmet edib yukluyosun ya bende yapmasam kendimi kotu hiss edecekmisim gibi geliyorCanım anlattımya ilk sıradaki video yapıcaksın zaten 2. Sıradaki ise 3 tane alternatif var zorluk derecesine göre
Sonrada en sondaki 40 dk video yapıcaksın toplamda 61 dk
Bu arada dun olculerimi aldim.Insallah 1 ay sonra yani 1 haziran burda paylasicamEvet bugunde tamam 2 den baska hepsini yaptim guzel egzersizlerdi bian olucem sandim ama birakmadim ,hic ara vermeden yaptim.Ben bisey sorucam egzersizler sirasinda su iciyorum zarari oimaz demi.Sana bu videolar icin gercekden tesekkur ederim .Kendime sasiyorum benim bugune kadar en cok yaptigim spor plates olmusdur onu da bir gun yapib 2 gun yapmazdim birakirdim .Ama simdi bu gun 4 cu gun hala devam ediyorum.Galiba sana karsi sorumluluk hiss ediyorum ,sen zahmet edib yukluyosun ya bende yapmasam kendimi kotu hiss edecekmisim gibi geliyor
Oyyy aşkım benimm yerim seni ben ne demek ne Mutlu bana faydam olduysa, harikasın gerçekten sorumluluk almayı biliyorsun ve disiplinli devam ediyorsun öncelikle tebrik ederim bunun içinEvet bugunde tamam 2 den baska hepsini yaptim guzel egzersizlerdi bian olucem sandim ama birakmadim ,hic ara vermeden yaptim.Ben bisey sorucam egzersizler sirasinda su iciyorum zarari oimaz demi.Sana bu videolar icin gercekden tesekkur ederim .Kendime sasiyorum benim bugune kadar en cok yaptigim spor plates olmusdur onu da bir gun yapib 2 gun yapmazdim birakirdim .Ama simdi bu gun 4 cu gun hala devam ediyorum.Galiba sana karsi sorumluluk hiss ediyorum ,sen zahmet edib yukluyosun ya bende yapmasam kendimi kotu hiss edecekmisim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?