- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 31
Evet gercekden sana ne kadar tesekkur etsem az.Insallah ailenle ogullarinla birlikde hep mutlu olursunOyyy aşkım benimm yerim seni ben ne demek ne Mutlu bana faydam olduysa, harikasın gerçekten sorumluluk almayı biliyorsun ve disiplinli devam ediyorsun öncelikle tebrik ederim bunun için
Süper gidiyorsun...
Bugün iki videomu yaptın yani toplamda Hıtt kardio yapmadın mı??
Onu biliyorum ama herden egzersizleri yaperken cok susuyorum onda iciyorumAa zaten su arası veriyorlar ya water break:))) orda içebilirsin tatlım
Sen Fıtness blender devam et ben ekstra yapmak isteyenler için seçenek sunuyorum şekerim burda bekar Zaman'ı bol sporu seven arkadaşlar da varAnam oyle çok video oldu ki, insan hangisini yapacağını şaşırıyor
Simdi yuklediyin videolari ben yarin sabah yaparim.Ogleden sonrada yarinin programin yaparim ay simdiden sabrsizlandin yarin cok yorulacam ama buna deyecekSen Fıtness blender devam et ben ekstra yapmak isteyenler için seçenek sunuyorum şekerim burda bekar Zaman'ı bol sporu seven arkadaşlar da var
Kızz baby zaten 60 dk olacaktı 2 sıradaki paylaştığım videoların altında alternatifleri vardı.. Kolay zor daha zor sen hangisini yaptın şekerim??Evet gercekden sana ne kadar tesekkur etsem az.Insallah ailenle ogullarinla birlikde hep mutlu olursun
Yok hepsini sirayla yaptim 2 video zor geldi onu yapamadimama toplam 60 dk oldu
İçebilirsin tabi ama yudum yudum al çok içme dalak şişmesi olabilirOnu biliyorum ama herden egzersizleri yaperken cok susuyorum onda iciyorum
Tamam yarin oyle yapicamKızz baby zaten 60 dk olacaktı 2 sıradaki paylaştığım videoların altında alternatifleri vardı.. Kolay zor daha zor sen hangisini yaptın şekerim??
Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler
İçebilirsin tabi ama yudum yudum al çok içme dalak şişmesi olabilir
Tatlım şimdi ilk yüklediğim video ısınmaydıIste ben 1 yi yaptim 2 yi yapamadim 40 dk olani yaptim bide alternativ yuklediklerini yaptim.2 yi yapamayinca dedim az olmasin bende onlari yaptim.Yalnis mi yapmisim?
Oylemi hitt kardio yerine 2 tane alternativi yaptim ama 40 dk malesef son olarak yapmadim isinmadan sonra yaptim .Ne yapalim bugunluk de boyle oldu .Yarin daha dikkatli olurum.Tatlım şimdi ilk yüklediğim video ısınmaydı
sonrasında Hıtt kardio olacaktı işte o ikinci videonun iki tane alternatifini ekledim en sona onlardan bir tane yapacaktın zorluk derecesine göre işte hangisini tercih edersen
En sondaki isse ağırlıkla yapılan 40 dk son olarak da bhnu yapacaktın
Cok tesekkurler bende sizlerle olmakdan cok mutluyumazerideniz kuzum hızlı çıktın sen Maşallah böyle devam tatlım çok sevindim seni aramızda gördüğüm için şekerciim :))
Kızlar canlarım çok şükür sonunda evimizdeyiz :)
Öyle yorgun ve bitkinim ki anlatamam, neyse bugün dinlenirim yarın inş spor ve diyete başlangıç yaparım..
Yazdıklarınızı çok ayrıntılı okuyamadım şöyle bir göz atmışdım.. Sedacığım Maşallah tatlım çok güzel faydalı paylaşımşar yapmışsın, kızlardan yapanda var ne güzel canım..
Efsacığım geçmiş olsun kuzum, geldim hayatım toparlancaz artık inşallah tatlım.. Sende iyice düzel bende şu yorgunluğunatayım Max' ımıza devam.
AdrianaLove Asyluma başladın mı kuzum :)
@Rachel- tatlım neler yapıyosun son günlerinizi takip edemedim, en son Jill Banisch fat yapıyordun sanırım ve zor gelmemİşdi demi :) süpersin kuzum :)
ablacım şükür kavuşturana hoş geldin ..Daha geleli iki saat oluyor kızlar, valizler olduğu gibi duruyor biraz uyuyup sonra açıcam sanırım. Yarın kızımda geliyor inşallah çok özlediğim bebeğimi, hafta sonuna kadar evde olucak bizimle inşallah :) bu hafta çamaşır ütü, bi tarafdan işlerim var bi sürü birikmiş, bide kuzucuğum geliyor çok yoğun olucam ama hallolur inşallah Allah sağlık sıhhat versin inşallah da :) bıde çileğimizde inşallah yuvasını toparlar gene güzel güzel paylaşımlarımızı sürdürürüz inşallah tatlılarım .. Ben accık dinleniyim şimdi müsadenizle canlarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?