Bebeğini sağlıkla büyüt.Ben iki oğlumu da 25-26 ay emzirdim.Anne sütü gibisi yok.D vitamini emzirirken kullanılmıyor mu?Bravo spor yaparak,iyi kilo vermişsin.Kas oranında fazladır.İyide sık yiyiyorsun ama az yiyiyorsun gibi geldi bana.Ya aslınsa benim durum biraz değişik diyetisyen doğumdan sıra vücut onarım aşamasındayken sen vücudunu Şok'a şokmuşsun o yüzden ağır veriyorsun diyor, ben doğumdan tam 1 ay sonra spora başladım bu arada...
ayrıyetten biraz da hormonal sıkıntılar var. Bende bekarlıktan gelen Prolaktin yüksekliği var bu hormon süt hormonu beyinde hipofiz bezinde salgılanıyor. Maşallah sütüm biraz fazla oluyor benim oğlum 7 mayısta 8 aylık olacak ama benim yeni doğum yapmış gibi göpğslerim var... Anlatabildim umarım, yani benimki şuan olan birşey değil ağır gidiyor normalde de öyle yani ha birde şiddetli boyutta d vitamin ekşiliği var, araştırmama göre bu da kilo vermeye engel Bi faktörmüş
Ben 7 ayda 10 kilo verdim Can'ım tam olarak ama yediklerimden hiç kısmadan ben sadece sporla.. Tatlı hamur işi çikolata işte aklınıza ne gelirse. Oğlum sadece anne sütü alıyor mama takviyesi yok, sık emzirdiğim için de sık acıkıyorum dolayısıyla da yiyorum, durum aynen böyle
Ampul olarak kullanıyorsun Can'ım Bi kere kırdım içtim iki ay sonra tekrarBebeğini sağlıkla büyüt.Ben iki oğlumu da 25-26 ay emzirdim.Anne sütü gibisi yok.D vitamini emzirirken kullanılmıyor mu?Bravo spor yaparak,iyi kilo vermişsin.Kas oranında fazladır.İyide sık yiyiyorsun ama az yiyiyorsun gibi geldi bana.
Çocukların sağlıkla büyüsün.Yavaş yaval da oösa kiloların gidiyor.Avantajın spor yapman,vücutta incelme çok fazla oluyor.Kas oranı da artınca, aynı kilodaki insandan daha zayıf görünüyorsun.Ampul olarak kullanıyorsun Can'ım Bi kere kırdım içtim iki ay sonra tekrar
Ben de büyük oğlumu 2.5 yıldan fazla emzirdim emzirmeyi kestim zar zor Bi kez olduktan sonra da ikinciye hamile kaldım yani 5 yılda sadece 1 kez regl olmuş oldum o yüzden de biraz zor gidiyor kilolarım, ama olsun öyle ya da böyle Allah nasip ettiği sürece gidecek bu kilolar
Evet aynen öyle daha önceki sayfalarda fotolarım var gerçekten kimse bana 78 demez ki demiyorlar da zaten :))Çocukların sağlıkla büyüsün.Yavaş yaval da oösa kiloların gidiyor.Avantajın spor yapman,vücutta incelme çok fazla oluyor.Kas oranı da artınca, aynı kilodaki insandan daha zayıf görünüyorsun.
geçmiş olsun, bendede aşırı halsizlik bitkinlik var dün akşam 7 de yattım sabah 7 de zor kalktım,bizi bu havalar mahvediyokızlar çok hastayım boğazların çok fena öksürüyorum spor ve diyet hak getire@Olivenoil dönse artıkkk ona ihtiyacım varr
begum75 canımcıım sende son günlerde yoğundun demi , hepimizin toparlanma zamanı gelmiş ayy hadi garii toparlanak bi :))
hadi bakalım sporunda bitti ne mutlu sana darısı başımızaGünaydın kızlar
Benim bugünkü sporumda tamamdır çok kötü yoruldum ve acayip terledim kendimi duşa zor attım
Son videoda popomun içine etti resmenAyy bölgeselden sonra birde kalkıp jump squat yapmıyor mu!! İşte burda bağırdım
Evet birazdan güzel Bi kahvaltı yapıcam arından da ev temizlicem
Bu arada dün akşam 17.30 dan itibaren açımmm
Sağol şekerimm ben yapanlara ve paylaştıklarımı gerçek anlamda takip edenlere çoktannn gönderdim bilehadi bakalım sporunda bitti ne mutlu sana darısı başımıza
bugünkü videoları atmayı unutma
tamam canım,başlama niyeti bugün ama kısmet ne güne bakacazSağol şekerimm ben yapanlara ve paylaştıklarımı gerçek anlamda takip edenlere çoktannn gönderdim bile
Sen başla yapmaya ben sana ds gönderirim
Tamamdır tatlımtamam canım,başlama niyeti bugün ama kısmet ne güne bakacazben burdakileri bitirebilirsem devamını isterim senden o zaman
ben varım benSelam kızlar anlaşılan Burdaki herkes derin bir uykuda ya da çok çok meşgul ben bu durumdayken bile sürekli girebiliyorsam herkes girebilir diye düşünüyorum tabi çok çok olağan üstü Bi durum olmadığı sürece... Neyse celallenmeyeyim şimdi
Evet sabah ki 50 dk lık sporumun arkasından duş sonra kahvaltı
Kahvaltımda menemen yedim 3 zeytin bir dal örgü peynir 3 tane hurma ve çay
Temizliğimi de yaptım
Ve bu son bildirimim sanırım herkes O Olivenoil gelmesini bekliyoro kadar şey yazıyoruz ama neyse ya herkese bol eksili günler diliyorum hoşçakalınnnm
Kuzum benim gerçekden son günlerde fedakarca paylaşımlarda bulundun, hem topiği hem arkadaşları toparladın canım benimSelam kızlar anlaşılan Burdaki herkes derin bir uykuda ya da çok çok meşgul ben bu durumdayken bile sürekli girebiliyorsam herkes girebilir diye düşünüyorum tabi çok çok olağan üstü Bi durum olmadığı sürece... Neyse celallenmeyeyim şimdi
Evet sabah ki 50 dk lık sporumun arkasından duş sonra kahvaltı
Kahvaltımda menemen yedim 3 zeytin bir dal örgü peynir 3 tane hurma ve çay
Temizliğimi de yaptım
Ve bu son bildirimim sanırım herkes O Olivenoil gelmesini bekliyoro kadar şey yazıyoruz ama neyse ya herkese bol eksili günler diliyorum hoşçakalınnnm
bitek sedamı sevinecek bu habereKuzum benim gerçekden son günlerde fedakarca paylaşımlarda bulundun, hem topiği hem arkadaşları toparladın canım benim
İnsan paylaşımda bulununca karşılığını görmek birşeyler yazılsın istiyor haklısın bu konuda ama sanırım yoğun herkes ondan kuzum benim.. Hemen yazamıyabiliyor herkes ama bu demek değil ki yazdıkların kaale alınmıyor, paylaşdığın sporları yapanlarda var ama şu an değilde akşama yazarlar belkide..
O yüzden son paylaşım falan laflarını duymamış oluyum, hep birlikde güçlüyüz hem birlikde motive oluyoruz buradasende ben gibi paylaşmayı seven bir tipsin sen bizsiz ben sensiz yapamayız kızz, gelmeyim yanına haa ve duymamış oluyum bebeğimsin sen benim kıı
Temizliğini bitirdin mi ayy hamarat hatunsun vesselam yani, çoluk çocuk iş spor Maşallahın var canımcımm
Ayy spor paylaşımlarınını açıkdan yapmıyor musun artık ?? Bende ilk sayfaya alsak senin paylaşımlarını oradan takip kolay olur diye düşünüyordum ne dersin tatlım ??Seda kızz sana sevineceğin bir haberim var haa :)) ama önce bi yaz sonra söylüycem kuzum :))
Kızlar sabah kalkınca kızımı havaalanından almaya gittik, eve dönünce güzel bir kahvaltı yaptık birlikde, sözde bugün dikkat edecekdim gene kaçdı birazcık, kızımın hatırına oldu artık napıyım :))
Sabah beri sarmaş dolaş özlem gideriyoruz, az sonra bab kız firmaya gidicekler, gidinde rahat rahat işime bakıyım diyorum hala çıkacaklar :))
iki posta çamaşır yıkayıp serdim, üçüncü yıkanıyor, valizleri boşalttım kaldırdım iyi oldu.. Sporumu yapmak için can atıyorum, işlerden vaktim olmadı gece de mübarek gece ibadetlerden fırsatım olursa belki yaparım( hastayım o yüzden çok ayrıntılı ibadet malesef yapamıyacağım ) kızımda bende biçdeniyim şu Max' ı diyor cadı inanmıyor zor olduğuna , yapsında görüyüm bakiim bii hahaha kameraya çekicem dili dışarda yere serildiğinde :)))
gözün aydın canım,böyle kavuşmalarda yemekler kaçıyor malesefKızlar sabah kalkınca kızımı havaalanından almaya gittik, eve dönünce güzel bir kahvaltı yaptık birlikde, sözde bugün dikkat edecekdim gene kaçdı birazcık, kızımın hatırına oldu artık napıyım :))
Sabah beri sarmaş dolaş özlem gideriyoruz, az sonra bab kız firmaya gidicekler, gidinde rahat rahat işime bakıyım diyorum hala çıkacaklar :))
iki posta çamaşır yıkayıp serdim, üçüncü yıkanıyor, valizleri boşalttım kaldırdım iyi oldu.. Sporumu yapmak için can atıyorum, işlerden vaktim olmadı gece de mübarek gece ibadetlerden fırsatım olursa belki yaparım( hastayım o yüzden çok ayrıntılı ibadet malesef yapamıyacağım ) kızımda bende biçdeniyim şu Max' ı diyor cadı inanmıyor zor olduğuna , yapsında görüyüm bakiim bii hahaha kameraya çekicem dili dışarda yere serildiğinde :)))
Hoşbulduk hayatım benim :)) dün bi yattım sen gibi gece resmen sızmışım sabah kalktığımda her uerim ağrıyordu Tr' yede gerçekden çok yoruldum bu sefer daha bi başkaydı yorgunluğum hemen hergün bi koşuşturmaca hele son günler tabanlarım sızlıyordu ayy :)) neyse kızımın enerjisiyle şu an bomba gibiyim :)) çok şükür :))bitek sedamı sevinecek bu habere
bu arada hoşgeldinnasılsın?evini özlemişsindir,işlerini yoluna koydun mu epey??
aynen çok aşırı yoğun bir dönemdeydim o kadarki dün 12 saat kesintisiz uyudum ama hala yorgun ve bitkinim, daha pazara çıkılacak ve akşam yemeği hazırlanacak, o yüzden başlayamadım spora ama başlamam lazım ramazanda asla spor yapamam,ramazandan sonrada akraba düğünü var temmuz sonuna kadar yoğunluk koşturmaca,ağustostada nasipse tatile gidicez,tatilden geldik yerleştik derken hoop eylül geliverir
yani köprüden önce son çıkışım ne verdim verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?