Amin tatlım, senin ve tüm kızlarımızın kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin, affedilenlerden ve her iki cihanda af ve afiyette olanlardan eylesin cümlemizi inşallah :))gözün aydın canım,böyle kavuşmalarda yemekler kaçıyor malesefama olsun yanındaya herşeye değer
evet bugün kandil, hepimizin kandili mübarek olsundualarımız kabul olsun inşallah
Ayy şekerim benim çok sağol bebeğim, seninde kandilin mübarek olsun tatlım benim :)hayırlı kandiler kızlarrrr
cnm hoşgeldin evineee aynı zamanda gözün aydın olsunnnn
Cevap yazmayı unuttum evet bu habere sadece Sedacığım sevinecek ahahhaa :) ona vericem bu haberi:)) kız Seda yaz hadi de yazıyım ayol :)))bitek sedamı sevinecek bu habere
bu arada hoşgeldinnasılsın?evini özlemişsindir,işlerini yoluna koydun mu epey??
aynen çok aşırı yoğun bir dönemdeydim o kadarki dün 12 saat kesintisiz uyudum ama hala yorgun ve bitkinim, daha pazara çıkılacak ve akşam yemeği hazırlanacak, o yüzden başlayamadım spora ama başlamam lazım ramazanda asla spor yapamam,ramazandan sonrada akraba düğünü var temmuz sonuna kadar yoğunluk koşturmaca,ağustostada nasipse tatile gidicez,tatilden geldik yerleştik derken hoop eylül geliverir
yani köprüden önce son çıkışım ne verdim verdim
Kız benim eşim hergün alıyor o damladan senin ayda bir ha, miktarları farklı sanırım şekerim :)Ampul olarak kullanıyorsun Can'ım Bi kere kırdım içtim iki ay sonra tekrar
Ben de büyük oğlumu 2.5 yıldan fazla emzirdim emzirmeyi kestim zar zor Bi kez olduktan sonra da ikinciye hamile kaldım yani 5 yılda sadece 1 kez regl olmuş oldum o yüzden de biraz zor gidiyor kilolarım, ama olsun öyle ya da böyle Allah nasip ettiği sürece gidecek bu kilolar
bende merak ettim sedaa çabuk gel kızCevap yazmayı unuttum evet bu habere sadece Sedacığım sevinecek ahahhaa :) ona vericem bu haberi:)) kız Seda yaz hadi de yazıyım ayol :)))
Valla bende çok yoğunum iki tane küçük çocuğum var akşama kadar oturduğumu bilmem koşturmaktan ben Nasıl vakit bulabiliyorum!! O kesinlikle bahane değil ben yeri geliyor oğlumun beşiğini sallarken yazıyorum amaç sayfamız gerilemesin güncelliğini kaybetmesin diye son Zaman'larda Bi ben yazıp okur oldum kimse tenezzül edip de cvp bile vermiyorKuzum benim gerçekden son günlerde fedakarca paylaşımlarda bulundun, hem topiği hem arkadaşları toparladın canım benim
İnsan paylaşımda bulununca karşılığını görmek birşeyler yazılsın istiyor haklısın bu konuda ama sanırım yoğun herkes ondan kuzum benim.. Hemen yazamıyabiliyor herkes ama bu demek değil ki yazdıkların kaale alınmıyor, paylaşdığın sporları yapanlarda var ama şu an değilde akşama yazarlar belkide..
O yüzden son paylaşım falan laflarını duymamış oluyum, hep birlikde güçlüyüz hem birlikde motive oluyoruz buradasende ben gibi paylaşmayı seven bir tipsin sen bizsiz ben sensiz yapamayız kızz, gelmeyim yanına haa ve duymamış oluyum bebeğimsin sen benim kıı
Temizliğini bitirdin mi ayy hamarat hatunsun vesselam yani, çoluk çocuk iş spor Maşallahın var canımcımm
Ayy spor paylaşımlarınını açıkdan yapmıyor musun artık ?? Bende ilk sayfaya alsak senin paylaşımlarını oradan takip kolay olur diye düşünüyordum ne dersin tatlım ??Seda kızz sana sevineceğin bir haberim var haa :)) ama önce bi yaz sonra söylüycem kuzum :))
Seda kıı ağırlık çalışıyorsun ya anam ne gibi faydaları oldu anlat accık bakiim aşikar faydasını gördün mü ? İnan ben 4,5 günde acyip incelmişdim. Sende de olmuşdur kesin .. Anlat bi bakiim şekerim :))Günaydın kızlar
Benim bugünkü sporumda tamamdır çok kötü yoruldum ve acayip terledim kendimi duşa zor attım
Son videoda popomun içine etti resmenAyy bölgeselden sonra birde kalkıp jump squat yapmıyor mu!! İşte burda bağırdım
Evet birazdan güzel Bi kahvaltı yapıcam arından da ev temizlicem
Bu arada dün akşam 17.30 dan itibaren açımmm
Evet oldu ben 10 kg ağırlıkla çalışıyorum olmaz mı foto çekip kardeşlerime gönderdim whaysptan hemen göbeğim dümdüz diyeSeda kıı ağırlık çalışıyorsun ya anam ne gibi faydaları oldu anlat accık bakiim aşikar faydasını gördün mü ? İnan ben 4,5 günde acyip incelmişdim. Sende de olmuşdur kesin .. Anlat bi bakiim şekerim :))
Ayy şekerim benim çok sağol bebeğim, seninde kandilin mübarek olsun tatlım benim :)
Devam ediyor musun Yaseminim sporuna şekerim ??
Valla bende çok yoğunum iki tane küçük çocuğum var akşama kadar oturduğumu bilmem koşturmaktan ben Nasıl vakit bulabiliyorum!! O kesinlikle bahane değil ben yeri geliyor oğlumun beşiğini sallarken yazıyorum amaç sayfamız gerilemesin güncelliğini kaybetmesin diye son Zaman'larda Bi ben yazıp okur oldum kimse tenezzül edip de cvp bile vermiyor
Hiç kimsenin yapmayacağı şeyi yaptım parasıyla aldığım programı tutrum birde paylaştım burda o kadar soran eden var faydalansınlar diye ama nerde iki kişi dışında yapan çıkmadı ben de bundan böyle özelden göndericem onlara
Ayrıca söyliceiin şey neymiş merak ettim
Ayy kuzum benim yaa kız yanımda olsan seni şapur şupur öperdim haaa :)))Valla bende çok yoğunum iki tane küçük çocuğum var akşama kadar oturduğumu bilmem koşturmaktan ben Nasıl vakit bulabiliyorum!! O kesinlikle bahane değil ben yeri geliyor oğlumun beşiğini sallarken yazıyorum amaç sayfamız gerilemesin güncelliğini kaybetmesin diye son Zaman'larda Bi ben yazıp okur oldum kimse tenezzül edip de cvp bile vermiyor
Hiç kimsenin yapmayacağı şeyi yaptım parasıyla aldığım programı tutrum birde paylaştım burda o kadar soran eden var faydalansınlar diye ama nerde iki kişi dışında yapan çıkmadı ben de bundan böyle özelden göndericem onlara
Ayrıca söyliceiin şey neymiş merak ettim
kısa sürede aldığını çabuk verirsin dert etmeAyy kuzum benim yaa kız yanımda olsan seni şapur şupur öperdim haaa :)))
Tatlımsın benim gerçekden fedakarca paylaşımlarda bulundun hayatım Allah razı olsun.. Aynen öyle parayla aldığın proğramı paylaşdın kızlar faydalansın diye sırf.. Ki herkes yapmaz Allah razı olsun bebeğim.. Canım sen paylaşdın üzerine düşeni yaptın yapan kıymet bilen çıkar yapanda olur, ha buraya yazmayıp yapanda inan vardır eminim.. Bazen hazır olunca insanlar kıymat bilmiyor :) Kararına da saygı duyarım isteyene özelde atman konusunda, o konuda da haklısın yani tatlım :))
Ee gelelim haberime :)))
Kız bu sabah kaç geldim inanamıyacaksın haa :)) 79,90 geldim kendime koca bii OHAAA çekdim :)))
Ama regl şişliği ve ödem de var.. Ama 80 de işde sen buna..
Senden kiloluyum ayy sevin kıı :))
Kapışıyoz ya senle ay sonuna kadar avantajlısın benden bebeğim :))
Ayy senle tanışdığımızda bile 78 dim be ya :)) şu halime bak :)) neyse kız verxez haziran başı 69 uz inşallah :))
KıZ geldim neymiş yazması halabende merak ettim sedaa çabuk gel kız
ayy çok gıcıksın Yaaa ben de kilo vermenin sihirli formülünü buldun sandımAyy kuzum benim yaa kız yanımda olsan seni şapur şupur öperdim haaa :)))
Tatlımsın benim gerçekden fedakarca paylaşımlarda bulundun hayatım Allah razı olsun.. Aynen öyle parayla aldığın proğramı paylaşdın kızlar faydalansın diye sırf.. Ki herkes yapmaz Allah razı olsun bebeğim.. Canım sen paylaşdın üzerine düşeni yaptın yapan kıymet bilen çıkar yapanda olur, ha buraya yazmayıp yapanda inan vardır eminim.. Bazen hazır olunca insanlar kıymat bilmiyor :) Kararına da saygı duyarım isteyene özelde atman konusunda, o konuda da haklısın yani tatlım :))
Ee gelelim haberime :)))
Kız bu sabah kaç geldim inanamıyacaksın haa :)) 79,90 geldim kendime koca bii OHAAA çekdim :)))
Ama regl şişliği ve ödem de var.. Ama 80 de işde sen buna..
Senden kiloluyum ayy sevin kıı :))
Kapışıyoz ya senle ay sonuna kadar avantajlısın benden bebeğim :))
Ayy senle tanışdığımızda bile 78 dim be ya :)) şu halime bak :)) neyse kız verxez haziran başı 69 uz inşallah :))
Canımcıım benim tatlım, benim yazmana sevindiğini yazmışsın ya ayy nasıl mutlu oldum bende inan bebğim :)) Deger görmek deger verilmek deger vermek çok güzel duygular :) çok teşekkürler kuzum bu duyguyu bana yaşattığın ve yaşattığınız için kızlar :))sükür kavusturana hayatım :)) dinlen guzelce kuzum hazır oldugunda baslarsın sıkma kendini :))
bugun basladım sonunda ve az once bitirdim hemen buraya bakayım dedim yazdıgını gorunce nasıl sevindim
ilk gun kondisyon merdiveniyle kardiyoydu. insanity ilk ay kadar zor merdivene uyum saglamak da zor oldu ama pratik yaparak alısıcam ins hareketlerde insanitye benzerlik gosteriyor ekstra zor olan sey surekli ayak ucunda sıcramaktı parmaklarımı hissetmiyorumsabah kahvaltıdan once p90x ile agırlık kaldırdım yaklasık bir haftalık aradan sonra kondisyon eksikligi olur diyordum ama olmamıs yuruyus yaptıgım icin herhalde
sekersiz 21 gune de basladım hadi bakalım o yaz bu yaz olur insallah
bende durumlar boyle senide cokca merak ediyorum :))
Hoşbulduk Efsam tatlım benim :) nasıl oldun kuzum bugün nasılsın, toparlanabildin mi ?? İyileş bir an önce kuzım hadi sporlar bizi bekler :) mayıs 13 müydü düğününüz? Az kalmış ama sen sporla incelmişsindir zaten o zamana kadar da az sıkı tutup 3,4 kilo daha farkedersin bence tatlım :)ablacım şükür kavuşturana hoş geldin ..
Gel tabii hayatım benim, herkese gönlümüz açık bizim :)Selaaaaam bende katilmak istiyoruuum aranizaaa kusura bakmayin ben 69 kiloyum pazrateaiye niyetlendim.diyete sendrom herhalde baslayamadim ne spor falan hic bir sey ama yarin carsamba mutlaka spora basliycam evde plates yapicam ama banada yardim edin bi kac sayfa okudum hepinizi xok sevdim buranin benim gibi birine ihtiyaci var saka saka cok sekersiniz :))
Vay kuzum Maşallah ne çok adım atmışsın ayy :) sayılır tabii sayılmaz mı hiç :)spora devam ediyorm bir dün akşma yapmadım diyete bir türlü motive olamıyorumm
birde haftasonu şehirdışımdaydımm
ctesi 23 bin adım atmışım
pazar 25 bin adım atmışımm buda spordan sayılır demi
KıZ geldim neymiş yazması hala
ayy çok gıcıksın Yaaa ben de kilo vermenin sihirli formülünü buldun sandımhahahahaa
Evet bende pna güveniyom zatii :)) kızımda ev yemeklerini özlemiş tabii kuzucuğum ama ben Tr ' de doydum inan yemeklere helede yaş pastaya anam anam ne pasta yedim bu sefer ayy örnek almayın beni ama ben sadece Tr de yiyorum hem ondan yani :)) bakalım sıkcaz haziran başı 69 uz inşallah Sedacıımla :)kısa sürede aldığını çabuk verirsin dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?