Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

gözün aydın canım,böyle kavuşmalarda yemekler kaçıyor malesef ama olsun yanındaya herşeye değer
evet bugün kandil, hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Amin tatlım, senin ve tüm kızlarımızın kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin, affedilenlerden ve her iki cihanda af ve afiyette olanlardan eylesin cümlemizi inşallah :))

Cevap yazmayı unuttum evet bu habere sadece Sedacığım sevinecek ahahhaa :) ona vericem bu haberi:)) kız Seda yaz hadi de yazıyım ayol :)))

Kız benim eşim hergün alıyor o damladan senin ayda bir ha, miktarları farklı sanırım şekerim :)

Valla bende çok yoğunum iki tane küçük çocuğum var akşama kadar oturduğumu bilmem koşturmaktan ben Nasıl vakit bulabiliyorum!! O kesinlikle bahane değil ben yeri geliyor oğlumun beşiğini sallarken yazıyorum amaç sayfamız gerilemesin güncelliğini kaybetmesin diye son Zaman'larda Bi ben yazıp okur oldum kimse tenezzül edip de cvp bile vermiyor
Hiç kimsenin yapmayacağı şeyi yaptım parasıyla aldığım programı tutrum birde paylaştım burda o kadar soran eden var faydalansınlar diye ama nerde iki kişi dışında yapan çıkmadı ben de bundan böyle özelden göndericem onlara
Ayrıca söyliceiin şey neymiş merak ettim

Seda kıı ağırlık çalışıyorsun ya anam ne gibi faydaları oldu anlat accık bakiim aşikar faydasını gördün mü ? İnan ben 4,5 günde acyip incelmişdim. Sende de olmuşdur kesin .. Anlat bi bakiim şekerim :))

Selaaaaam bende katilmak istiyoruuum aranizaaa kusura bakmayin ben 69 kiloyum pazrateaiye niyetlendim.diyete sendrom herhalde baslayamadim ne spor falan hic bir sey ama yarin carsamba mutlaka spora basliycam evde plates yapicam ama banada yardim edin bi kac sayfa okudum hepinizi xok sevdim buranin benim gibi birine ihtiyaci var saka saka cok sekersiniz :))

Evet oldu ben 10 kg ağırlıkla çalışıyorum olmaz mı foto çekip kardeşlerime gönderdim whaysptan hemen göbeğim dümdüz diye

Ayy şekerim benim çok sağol bebeğim, seninde kandilin mübarek olsun tatlım benim :)
Devam ediyor musun Yaseminim sporuna şekerim ??

spora devam ediyorm bir dün akşma yapmadım diyete bir türlü motive olamıyorumm

birde haftasonu şehirdışımdaydımm

ctesi 23 bin adım atmışım

pazar 25 bin adım atmışımm buda spordan sayılır demi

ahh seda eve girebilseydim yapacaktım sporlarımı, 2 haftadır akşam 8-8,30 ancak eve girdim cuma tam o yoğunluk bitti cumartesi iş çıkışı annemlere geçtik, pazar gece döndüm, pazartesi işten sonra biraz bişeyler yedim 7 de vur kafayı yattım sabah kalkıp işe geldim, ev oldu otel niyetine, bugün anca düzene gircek inşallah, oda dediğim gibi daha iş çıkışı pazar görcem yemek hazırlanacak vs...arkadaş aradı akşam camiye gidelim kuran dinleyelim diye, eğer gitmezsem söz başlıycam kız bu akşam şu spora ama gidersem yine yatar
sen yine kızma bize ama herkesin kendine göre koşturmacası oluyo

Ayy kuzum benim yaa kız yanımda olsan seni şapur şupur öperdim haaa :)))
Tatlımsın benim gerçekden fedakarca paylaşımlarda bulundun hayatım Allah razı olsun.. Aynen öyle parayla aldığın proğramı paylaşdın kızlar faydalansın diye sırf.. Ki herkes yapmaz Allah razı olsun bebeğim.. Canım sen paylaşdın üzerine düşeni yaptın yapan kıymet bilen çıkar yapanda olur, ha buraya yazmayıp yapanda inan vardır eminim.. Bazen hazır olunca insanlar kıymat bilmiyor :) Kararına da saygı duyarım isteyene özelde atman konusunda, o konuda da haklısın yani tatlım :))

Ee gelelim haberime :)))
Kız bu sabah kaç geldim inanamıyacaksın haa :)) 79,90 geldim kendime koca bii OHAAA çekdim :)))
Ama regl şişliği ve ödem de var.. Ama 80 de işde sen buna..
Senden kiloluyum ayy sevin kıı :))
Kapışıyoz ya senle ay sonuna kadar avantajlısın benden bebeğim :))
Ayy senle tanışdığımızda bile 78 dim be ya :)) şu halime bak :)) neyse kız verxez haziran başı 69 uz inşallah :))

kısa sürede aldığını çabuk verirsin dert etme

bende merak ettim sedaa çabuk gel kız
KıZ geldim neymiş yazması hala
ayy çok gıcıksın Yaaa ben de kilo vermenin sihirli formülünü buldun sandım hahahahaa

Canımcıım benim tatlım, benim yazmana sevindiğini yazmışsın ya ayy nasıl mutlu oldum bende inan bebğim :)) Deger görmek deger verilmek deger vermek çok güzel duygular :) çok teşekkürler kuzum bu duyguyu bana yaşattığın ve yaşattığınız için kızlar :))
Süpersin herzaman ki gibi idelolümüzsün ayy spor konusunda bebeğim.. Ayy Asylumu da çok merak ettim ben bak şimdi, kalan Max' ı bitirip Asylum mu yapsam acep :) şu merdivenin resmini atabilir misin tatlım örnek olması açısından, imkanın olursa.. Sanırım kafaya koydum asylumu deniycem ve p90x i.. Sende hybrit takvimi var mı bunların yoksa kafana göre mi karıştırıyorsun Adrianacığım ..az anlatda bende bir program yapıyım kendime diyorum şekerciim .. Öpüyorum kuzum benim :))

ablacım şükür kavuşturana hoş geldin ..
Hoşbulduk Efsam tatlım benim :) nasıl oldun kuzum bugün nasılsın, toparlanabildin mi ?? İyileş bir an önce kuzım hadi sporlar bizi bekler :) mayıs 13 müydü düğününüz? Az kalmış ama sen sporla incelmişsindir zaten o zamana kadar da az sıkı tutup 3,4 kilo daha farkedersin bence tatlım :)

Gel tabii hayatım benim, herkese gönlümüz açık bizim :)
Spor olarak kardio türü birşeyler yapıp yanına plates eklemeni tavsiye derim kızum .. Pilates çok güzel sıkılaştırıyor ama yağ yakımı fazla olmuyor .. O yüzden yürüyüş Jillian Michael 30 day Shared programlarıyla başlamanı tavsiye edebilirim, istersen bu program sonlarına pilates eklersin .. Ayrıntılı yazarız istersen sen yeter ki karar ver canım :)

Vay kuzum Maşallah ne çok adım atmışsın ayy :) sayılır tabii sayılmaz mı hiç :)
Diyet için fazlan aşırı yok zaten az bi dikkat yeter sana kasma kendini her zaman motive olamıyor insan, spor yap yeter ki şekerim oda gün gelir olur inşallah tatlım :)

KıZ geldim neymiş yazması hala

ayy çok gıcıksın Yaaa ben de kilo vermenin sihirli formülünü buldun sandım hahahahaa
Ayy evet ya gıcıgım demi :)) kız kilo vermenin değil kilo almanın formülünü buldum ayy :)) amaan şekerim veririz ne olcak sağlıklı olalım yeter ki demii :)) kız sana moral olsun dedim işde daha ne ayy :))

kısa sürede aldığını çabuk verirsin dert etme
Evet bende pna güveniyom zatii :)) kızımda ev yemeklerini özlemiş tabii kuzucuğum ama ben Tr ' de doydum inan yemeklere helede yaş pastaya anam anam ne pasta yedim bu sefer ayy örnek almayın beni ama ben sadece Tr de yiyorum hem ondan yani :)) bakalım sıkcaz haziran başı 69 uz inşallah Sedacıımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…