Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

hadi inşallah 1 ayda 10 kilo biraz fazla değilmi 4 ideal dir diye biliyorum ama, hadi 2 si hızlı aldığın için çabuk giden olsun,4 kiloda sen versen, toplamda 6 kilo olsa

hadi inşallah 1 ayda 10 kilo biraz fazla değilmi 4 ideal dir diye biliyorum ama, hadi 2 si hızlı aldığın için çabuk giden olsun,4 kiloda sen versen, toplamda 6 kilo olsa
10 kilo imkansız zaten şekerim ama ben en son 75,600 ü gördüm gitmeden ona kadar hızlı gider sonrası bilinçaltımızı kandırıyoz ayy çaktırma :)
Ben kendimi 75 altı hiç hayal etmedim ve düşemiyorum o yüzden şimdi 69 hayal ediyorum ki şartlandırıyorum bilinçaltımı niye olmasın demi ya :))

O zaman 3 haziran hedef 69 kilo

Siz burda bıdı bıdıya dalın bakın ben ne yaptım
Bu ve şu

Bu arada gulfuren ve azerideniz yarın ve diğer gün rest iki gün sertbessiniz yani bebişler benden size izin kafanıza göre takılın
Ama ben Zumba yapmayı düşünüyorum boş durmam ha sanmaki hep böyle ilk hafta diye acımışlar zaar sonraki haftalar sadece 1 gün rest

Oylemi bende resti 1 gun dusunmusdum.O zaman yarin bende bos durmayim simdi yuklediyin hareketleri yaparim ,bide zumba yaparim.

Çok iyi bu kadar adımla biraz yemeye dikkat ederek güzel kilo verilir.Kutlarım.

Sen çok azimlisin bravo.Bende eliptik yaparım . Bu program iyi oldu bana ,sürüyle program var, insan ne yapacağını şaşırıyor.

Aynen öyle canım ben de çooook program indirdim ama zumbadan sonra en çok buna ısındım

ablacım daha iyiyim ama başlamakiçin motivasyonum yok evet 13 düğün tarihii

Evet kızlar 20 güne yakın mecburi bir aradan sonra nihayet Max30 2. Ay 4. Hafta 1. Gün programı Max OUT CARDIO yu az evvel tamamladım :) çok şükür.
Kondüsyonumu daha kötü bekliyordum açıkcası, sadece yer hareketlerinde sağ bileğim acıyordu nedense onda biraz zorlandım.. Bir de 13 dk da iki dk bekledim yoksa devam edemeyebilirdim :) tabiki hareketleri tam bitiremedim :) ama yarıdan fazlasını yaptım.. Ek program yapmıycam bu hafta, en azından bugün :)
Katılan yok mu başka 130488 kuzum iyileşdiyse katılır belki :)

Kız Seda sana inat aradım kızımı Seda beni geçecek seni beklemiycem ben yapıcam dedim :) akşama kalırsa belki kalacakdı çünkü. Kızım nasıl gülüyor anne ya ne komiksin yarış mı yapıyosunuz diyor :) hee napalım dedim :)) motive ediyoz işde öle birbirimizi dedim :)
Seda anam 20 gün aradan sonra ancak 30 dk yapabildim kız.. Ekleme yapamıycam bugün :)

Kız Maşallah anam ne kadar güzel gözlerin var :) bi bende öle güzel göz var sanırdım benimki mavi seninki yeşil sanırım Bebğim :)

Hahahaaa alemsin ya bende bir beni bildirdim hafif kaçık sende bendenmişsin yaş 30 Ama ruhum henüz 20 kerde:))
Kız sen beni geçersin kısa sürede biliyorsun benim kilo vermem sıkıntı o bakışlarda kilo vermekte dumur olmuş bir bayaaanın bakışları:))

Kilo vermede iki farklı temel düşünce

1- Az ve sık yemek.. Bu şekilde metabolizma canlı tutuluyor ve kilo verme kolaylaşıyor. Uzun saatlerden sonra birden bire yemek yemek mideye sıkıntı veriyor, vücut uzun süre aç kaldıktan sonra Bi nevi şok yaşıyor ve aldığı tüm besinleri depo olarak yağa dönüştürüyor

2- Uzun saat aralıklarla yemek yemek
Öğün arasını en az 4 saat tutarak ve 4 saat aradan sonra "leptin" hormonunu salgılatmak...

Evet bayanlar bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? İkisini de demeyen varmı??

Ahhahah kız zati eşim bana hep çatlağım der :)) azcık var yani çatlaklık :)
Yok anam o bakışlar öle demiyor, gencim güzelim bakışı valla :))
Kız öle şartlandırmıycaz kendimizi veremiycem demiycez aksine vericez diycez inanarak demi şekerim :))
Kız yedikce insanın yiyesi geliyor ya, ben ekmeğe falan acayip alışmış durumdayım, şimdi sil başdan başlamam gerekiyor :) unutturmam gerekiyor ekmeği tatlıyı kendime :) zorlanıcak gibiyim bakalım ama ya akşam yemiycem ekmek hiç inşallah, ayy nede güzel oluyordu yemeklerle :)))

Ben sık sık yemek yiyerek asla zayıflıyamayanlardanım şekerim.. En güzel günde iki öğün ya da süperi tek öğünle veriyorum ama tek öğüne geçmem için çok iyi motive olmam şart yani :)

Kızlar bu gece T tombul cilek arkadaşımız içinde dua edin lütfen, problemleri tez vakitte tatlıya bağlansın inşallah, aile içinde huzursuzluğu olan sağlık sorunları olan kim varsa tez vakitte Rabbimiz çözüme ulaşdırsın inşallah UNUTMAYIN canlarım :) kilo vermemizide sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah :)

Aminnn Aminn inşallah ya Bi ses te yok naptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…