Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Akşam yemeğimimi yemiştim 6.30 gibi kra lahana dolması yedim bir küçük dilim ekmekle ayrıyetten iki dilim portakallı kek:)) eşim oruçtu bugün onunla da bir iki attım dolma aç hissedene kadar kendimi yatmıcam çok abarttım bugün

Afiyet olsun kuzum :) epeyde spor yaptın bugün , eritirsin sıkma canını :)
Ben daha yemedim ya bizimkiler markete ugradılar hala gelecekler, onları bekliyim dedim. Tavuk çorba ve fırında tavuk pilav yaptım ama ben pilav ve ekmek yemiycem inşallah salata ve tavukdan yiycem :) zararlı bisürü şeyle dönecek bizimkiler biliyorum baba kız olunca dondurma garanti zaten :) kapıdan girerlerken bana göstermeden yiyin diycem :)

Kızın hamgi bölüm okuyor benim kocacımda bana internet yasağı getirecekmiş kendisinden çok sizlerle ilgileniyor muşum
Hadi şekerim sana afiyet olsun öptümm Kocaman

Evet ablacım yaptım ama yarın şehirdışına gidiyorum orada sadece yürüyüş :/

Kızın hamgi bölüm okuyor benim kocacımda bana internet yasağı getirecekmiş kendisinden çok sizlerle ilgileniyor muşum
Bilgisayar mühendisliği okuyor canım.
Sağol tatlım dediğim gibi yaptım hiç ekmek pilav yemedim :) afferin bana :)

2 numarayı daha dogru buluyorum ancak kan şekerim cok oynuyor hiç yapamiyorum gunde 4~ 5 öğün besleniyorum

Ayy kız şimdi aklıma geldi ha , aman kocana iyi davran bugünlerde şekerim yasak masak yeme aman diyim :) biz sensiz naparız şekerim, accık yağ çek kocana :) şaka yapıyordur gerçide :)
Valla bizde Tr de bi keresinde elimden aldı benimki ıpadi ya sohbete katıl sonra yaz diye nerdeyse kavga çıkaracakdım o derece kızmışdım neyse ki alttan alan eşim olmuşdu :))

kızlar kandiliniz mübarek olsun :) anca gelebildim geç oldu az ama . Rabbim dualarınız kabul etsin :)

kız ben 1 aylık ölçü değişimlerimi paylaşayım bak. baya düzenli spor yapıyordum ya. onun sonuçları.

bel= 2 cm
göbek =3 cm
kalça =3 cm
sağ-sol bacak = 2 şer cm

incelme mevcut.

şimdi düzene soktuğumda kendimi tekrar 1 aylık ölçü değişimimi paylaşcam :)

Amin kuzum seninde kandilin mübarek olsun canımcıım :)

Bir ayda süper incelme yaşamışsın Maşallah kuzum :) zayıf olmana rağmen gerçekden güzel incelme olmuş. Darısı bizlerin başına inşallah :) işine alışınca sporunuda düzene koyarsın inşallah şekerim :)

az ve sık yemenin metebolizmayı yorduğu ve organları çabuk yaşlandırdığını duymuştum bi dr dan

lafı bile olmaz hayatım icimden gelen seyler bunlar yuzyuze gorusmesek de paylasılan seyler insanları yakınlastırıyor aradaki yas farkına ragmen cok sıcak davranıyorsun herkes de olmayan bir sey bu

seyda coskuna yaklastım herhalde spor konusunda merdiveni atarım hayatım simdi sporumu bitirdim bulasıga ordan da derse gecicem ordan donuste ugrarsam buraya atarım olmadı en gec yarın aksama yuklerim dedigin gibi ornek olsun pratik cozum iyidir :))
asylum için kesin bir sey soylemem için daha erken henuz iki programını yaptım.
bugun agırlıkla birlikte kardiyo vardı cok guzel bolgelere odaklanarak yaptırdı shaun tcigim :))
insanity saf kardiyoydu ama burda kardiyo bolgesel agırlık hep karısık tabi agırlık eklenince yoruculugu hemen hemen aynı oluyor kalori yakma bakımından da oyledir tahminim :)) (tabi eminim zorlasıcak cunku 2. aya baktım 1 saat videolar)
asylumu indirdigimde içinde hibrit programların cogu vardı yani evet insanity asylum ve p90x hibriti de dahil cogu hibrit var ancak ben daha bir extrem seklinde derledim o da soyle oldu insanity asylum programının ilk ayına hic dokunmadım shaun t nasıl duzenlemisse oyle bıraktım sadece pazartesi ve carsamba gunlerine p90xin agırlık kaldırma programlarını ekledim yani sabah erken agırlık kaldırıyorum aksam da kardiyo yapıyorum
bence sende p90x ve insanity hibriti yapabilirsin kuzum onu da atarım sana istersen :))

Ben diyetisyen ile çalıştım bir ay 2 kg zor verdim ama karatay ile bir hafta beslendim ve 1 kg ve yağdan verdim.O yüzden günde iki yada üç öğün ve leptin olayına inanıyorum.

Amin.Dua edecektim ki arkadaş mesaj yazmış barışmış çok sevindim.Allah mutluluklarını daim etsin.

Bilgisayar mühendisliği okuyor canım.
Sağol tatlım dediğim gibi yaptım hiç ekmek pilav yemedim :) afferin bana :)
Seni kutluyorum.Kızının okuduğu bölüm güzelmiş.Bu arada benim de oğlum liseye başlayacak inşallah,o da yazılım mühendisliği istiyor.Allah gönüllerine göre versin.

Gündüz spor yapamadım akşamda eşim evdeydi ailece film izledik.Bu saatte sporumu yaptım.3.gün tamam.Bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum ama bugün daha rahat yaptım şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…