Afiyet olsun kuzum :) epeyde spor yaptın bugün , eritirsin sıkma canını :)Akşam yemeğimimi yemiştim 6.30 gibi kra lahana dolması yedim bir küçük dilim ekmekle ayrıyetten iki dilim portakallı kek:)) eşim oruçtu bugün onunla da bir iki attım dolma aç hissedene kadar kendimi yatmıcam çok abarttım bugün
Kızın hamgi bölüm okuyor benim kocacımda bana internet yasağı getirecekmiş kendisinden çok sizlerle ilgileniyor muşumAfiyet olsun kuzum :) epeyde spor yaptın bugün , eritirsin sıkma canını :)
Ben daha yemedim ya bizimkiler markete ugradılar hala gelecekler, onları bekliyim dedim. Tavuk çorba ve fırında tavuk pilav yaptım ama ben pilav ve ekmek yemiycem inşallah salata ve tavukdan yiycem :) zararlı bisürü şeyle dönecek bizimkiler biliyorum baba kız olunca dondurma garanti zaten :) kapıdan girerlerken bana göstermeden yiyin diycem :)
Evet ablacım yaptım ama yarın şehirdışına gidiyorum orada sadece yürüyüş :/Kızlar canlarım çok şükür sonunda evimizdeyiz :)
Öyle yorgun ve bitkinim ki anlatamam, neyse bugün dinlenirim yarın inş spor ve diyete başlangıç yaparım..
Yazdıklarınızı çok ayrıntılı okuyamadım şöyle bir göz atmışdım.. Sedacığım Maşallah tatlım çok güzel faydalı paylaşımşar yapmışsın, kızlardan yapanda var ne güzel canım..
Efsacığım geçmiş olsun kuzum, geldim hayatım toparlancaz artık inşallah tatlım.. Sende iyice düzel bende şu yorgunluğunatayım Max' ımıza devam.
AdrianaLove Asyluma başladın mı kuzum :)
Kaizen- tatlım neler yapıyosun son günlerinizi takip edemedim, en son Jill Banisch fat yapıyordun sanırım ve zor gelmemİşdi demi :) süpersin kuzum :)
Bilgisayar mühendisliği okuyor canım.Kızın hamgi bölüm okuyor benim kocacımda bana internet yasağı getirecekmiş kendisinden çok sizlerle ilgileniyor muşum
Hadi şekerim sana afiyet olsun öptümm Kocaman
Hayırlısıyla gidip dön inşallah tatlım :) çabuk dön ayy görüşemedik zaten hiçç :) yürüyüş yapabilirsen o bile yeter kuzum sporundan kopmamış olursun :)Evet ablacım yaptım ama yarın şehirdışına gidiyorum orada sadece yürüyüş :/
2 numarayı daha dogru buluyorum ancak kan şekerim cok oynuyor hiç yapamiyorum gunde 4~ 5 öğün besleniyorumKilo vermede iki farklı temel düşünce
1- Az ve sık yemek.. Bu şekilde metabolizma canlı tutuluyor ve kilo verme kolaylaşıyor. Uzun saatlerden sonra birden bire yemek yemek mideye sıkıntı veriyor, vücut uzun süre aç kaldıktan sonra Bi nevi şok yaşıyor ve aldığı tüm besinleri depo olarak yağa dönüştürüyor
2- Uzun saat aralıklarla yemek yemek
Öğün arasını en az 4 saat tutarak ve 4 saat aradan sonra "leptin" hormonunu salgılatmak...
Evet bayanlar bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? İkisini de demeyen varmı??
Ayy kız şimdi aklıma geldi ha , aman kocana iyi davran bugünlerde şekerim yasak masak yeme aman diyim :) biz sensiz naparız şekerim, accık yağ çek kocana :) şaka yapıyordur gerçide :)Kızın hamgi bölüm okuyor benim kocacımda bana internet yasağı getirecekmiş kendisinden çok sizlerle ilgileniyor muşum
Hadi şekerim sana afiyet olsun öptümm Kocaman
Amin kuzum seninde kandilin mübarek olsun canımcıım :)kızlar kandiliniz mübarek olsun :) anca gelebildim geç oldu az ama . Rabbim dualarınız kabul etsin :)
kız ben 1 aylık ölçü değişimlerimi paylaşayım bak. baya düzenli spor yapıyordum ya. onun sonuçları.
bel= 2 cm
göbek =3 cm
kalça =3 cm
sağ-sol bacak = 2 şer cm
incelme mevcut.
şimdi düzene soktuğumda kendimi tekrar 1 aylık ölçü değişimimi paylaşcam :)
az ve sık yemenin metebolizmayı yorduğu ve organları çabuk yaşlandırdığını duymuştum bi dr danKilo vermede iki farklı temel düşünce
1- Az ve sık yemek.. Bu şekilde metabolizma canlı tutuluyor ve kilo verme kolaylaşıyor. Uzun saatlerden sonra birden bire yemek yemek mideye sıkıntı veriyor, vücut uzun süre aç kaldıktan sonra Bi nevi şok yaşıyor ve aldığı tüm besinleri depo olarak yağa dönüştürüyor
Öğün arasını en az 4 saat tutarak ve 4 saat aradan sonra "leptin" hormonunu salgılatmak...
kız seda sen nerelisin kara lahana falanAkşam yemeğimimi yemiştim 6.30 gibi kra lahana dolması yedim bir küçük dilim ekmekle ayrıyetten iki dilim portakallı kek:)) eşim oruçtu bugün onunla da bir iki attım dolma aç hissedene kadar kendimi yatmıcam çok abarttım bugün
çok sevindim senin adına allah bidaha göstermesin canımmSelam kızlar biizz arayı bulduk şükürler olsunki eşim geldi çok ozledım yapamıyorum sız olmadan de dı bu daha olmıycak de dı dayanamadım bende döndüm
Amin canım inşçok sevindim senin adına allah bidaha göstermesin canımm
Canımcıım benim tatlım, benim yazmana sevindiğini yazmışsın ya ayy nasıl mutlu oldum bende inan bebğim :)) Deger görmek deger verilmek deger vermek çok güzel duygular :) çok teşekkürler kuzum bu duyguyu bana yaşattığın ve yaşattığınız için kızlar :))
Süpersin herzaman ki gibi idelolümüzsün ayy spor konusunda bebeğim.. Ayy Asylumu da çok merak ettim ben bak şimdi, kalan Max' ı bitirip Asylum mu yapsam acep :) şu merdivenin resmini atabilir misin tatlım örnek olması açısından, imkanın olursa.. Sanırım kafaya koydum asylumu deniycem ve p90x i.. Sende hybrit takvimi var mı bunların yoksa kafana göre mi karıştırıyorsun Adrianacığım ..az anlatda bende bir program yapıyım kendime diyorum şekerciim .. Öpüyorum kuzum benim :))
Ben diyetisyen ile çalıştım bir ay 2 kg zor verdim ama karatay ile bir hafta beslendim ve 1 kg ve yağdan verdim.O yüzden günde iki yada üç öğün ve leptin olayına inanıyorum.Kilo vermede iki farklı temel düşünce
Amin.Dua edecektim ki arkadaş mesaj yazmış barışmış çok sevindim.Allah mutluluklarını daim etsin.Kızlar bu gece T tombul cilek arkadaşımız içinde dua edin lütfen, problemleri tez vakitte tatlıya bağlansın inşallah, aile içinde huzursuzluğu olan sağlık sorunları olan kim varsa tez vakitte Rabbimiz çözüme ulaşdırsın inşallah UNUTMAYIN canlarım :) kilo vermemizide sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah :)
Seni kutluyorum.Kızının okuduğu bölüm güzelmiş.Bu arada benim de oğlum liseye başlayacak inşallah,o da yazılım mühendisliği istiyor.Allah gönüllerine göre versin.Bilgisayar mühendisliği okuyor canım.
Sağol tatlım dediğim gibi yaptım hiç ekmek pilav yemedim :) afferin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?