Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Gündüz spor yapamadım akşamda eşim evdeydi ailece film izledik.Bu saatte sporumu yaptım.3.gün tamam.Bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum ama bugün daha rahat yaptım şükür.
Günaydın tatlım bence sen bu iki günde yap bize yetiş ikinci haftaya birlikte başlayalım ne dersin?

Kızlarr günaydın dün gece 10.30 da bayılmışım resmen sanki saatlerce tarlada çalışmış gelmiş gibi harika ni uyku çektim iyikide uyumuşum küçük oğlum sabahın 6.30 da uyandı
Bugün arka bacak bölgem kollarım ve popom çok ağrıyor, her sabah kalktığımda Bi tarafım ağrıyor bu da güzel birşey tabi

Günaydın Ay ne güzel bende spor yapmayınca her yerim ağrıyor Canım benim çok iyi olmuş

Ben karataycıyım ikinci şık denedim ve olumlu

hey maşallah,
bunca enerjiyi nerden buluyosun kız sen

alemsin O Olivenoil ,ama bu spor aşkı insanı böyle yapıyo napalım

bende diyetisyene gidiyorum ayda 1-1,2 ancak gidiyo,yapabilsem de karatayı uygulasam keşke, öğlenle akşam arası bişey yemezsem titreme geliyo,bazen hiç olmuyo ama çoğu zaman titreme geliyo,düzensiz olduğu için güvenemiyorum,bi yenemedim şu olayı aslında yapabilsemde bende uygulayabilsem

Niye ya sen süper gidiyordun niye bıraktın ki öyle??
Psikolojik sanırım kendimi toparlayamadım sabahları zor kalkıyorum dükkana geliyorum akşam olsada evde olsam diyorum evde oluncada dükkana gitsem diyorum bana bir tavsiye çok mutsuzum dün gece sabaha kadar temizlik yaptım 1 saat uyudum dükkana geldim

Titreme varda sende hipoglisemi var canım Onuda Karatay ile yenersin

M Metebatur cum,dün ilk gönderdiğin videoya başladım, peşinede 20 dk eliptik yaptım. ama öyle bir hamlamışımki gece yine yatakta sağdan sola dönemedim
aslında hereketler max. 30 dakine çok benzer ama onun gibi koşturmadan daha sakin, ama yinede ben tam yapabildim mi ????bilemiyorum, 2.videoda ki hareketleri yaprken kaslarım hemen yoruluveriyo hele o duvara dayanıp sabit beklediği an hiç dayanamadım okadar yoruldum ama yinede peşine eliptiği yapacak güç buldum kendimde sanırım ben bisikletimi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…