Çok sevindim canım umarım birdaha aynı sorunlar yaşanmazSelam kızlar biizz arayı bulduk şükürler olsunki eşim geldi çok ozledım yapamıyorum sız olmadan de dı bu daha olmıycak de dı dayanamadım bende döndüm
Günaydın tatlım bence sen bu iki günde yap bize yetiş ikinci haftaya birlikte başlayalım ne dersin?Gündüz spor yapamadım akşamda eşim evdeydi ailece film izledik.Bu saatte sporumu yaptım.3.gün tamam.Bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum ama bugün daha rahat yaptım şükür.
Sivaslıyım ama her türlü yemeği de bilirimkız seda sen nerelisin kara lahana falan
Canım günaydın ben tam başlayamadım of ki of@yagmur38 ,Miyav_su @bayangezenti @DisiAnka @tombul cilek @fatima38 kuzum nerlerdesiniz ayy :) bi cee diyin bakem :)
GünaydınKızlarr günaydın dün gece 10.30 da bayılmışım resmen sanki saatlerce tarlada çalışmış gelmiş gibi harika ni uyku çektim iyikide uyumuşum küçük oğlum sabahın 6.30 da uyandı
Bugün arka bacak bölgem kollarım ve popom çok ağrıyor, her sabah kalktığımda Bi tarafım ağrıyorbu da güzel birşey tabi
Sivaslıyım ama her türlü yemeği de bilirimBoğaz'ıma düşkün olunca
Ben karataycıyım ikinci şık denedim ve olumluKilo vermede iki farklı temel düşünce
1- Az ve sık yemek.. Bu şekilde metabolizma canlı tutuluyor ve kilo verme kolaylaşıyor. Uzun saatlerden sonra birden bire yemek yemek mideye sıkıntı veriyor, vücut uzun süre aç kaldıktan sonra Bi nevi şok yaşıyor ve aldığı tüm besinleri depo olarak yağa dönüştürüyor
2- Uzun saat aralıklarla yemek yemek
Öğün arasını en az 4 saat tutarak ve 4 saat aradan sonra "leptin" hormonunu salgılatmak...
Evet bayanlar bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? İkisini de demeyen varmı??
Günaydın nerelerdesin sen ya kilo verme olayları Nasıl gidiyor?Günaydın kızlar herkese Mutlu bir gün dilerim
Bebegim sabitim çünkü ne spor yapabiliyorum nede yediklerime dikkat edebiliyorum malesefGünaydın nerelerdesin sen ya kilo verme olayları Nasıl gidiyor?
Niye ya sen süper gidiyordun niye bıraktın ki öyle??Bebegim sabitim çünkü ne spor yapabiliyorum nede yediklerime dikkat edebiliyorum malesef
Siz burda bıdı bıdıya dalın bakın ben ne yaptım
Bu ve şu
Bu arada @gulfuren ve @azerideniz yarın ve diğer gün rest iki gün sertbessiniz yani bebişler benden size izin kafanıza göre takılın
Ama ben Zumba yapmayı düşünüyorum boş durmam ha sanmaki hep böyle ilk hafta diye acımışlar zaarsonraki haftalar sadece 1 gün rest
Kız Seda sana inat aradım kızımı Seda beni geçecek seni beklemiycem ben yapıcam dedim :) akşama kalırsa belki kalacakdı çünkü. Kızım nasıl gülüyor anne ya ne komiksin yarış mı yapıyosunuz diyor :) hee napalım dedim :)) motive ediyoz işde öle birbirimizi dedim :)
Seda anam 20 gün aradan sonra ancak 30 dk yapabildim kız.. Ekleme yapamıycam bugün :)
Kız Maşallahanam ne kadar güzel gözlerin var :) bi bende öle güzel göz var sanırdım benimki mavi seninki yeşil sanırım Bebğim :)
Selam kızlar biizz arayı bulduk şükürler olsunki eşim geldi çok ozledım yapamıyorum sız olmadan de dı bu daha olmıycak de dı dayanamadım bende döndüm
Bazen böyle oluyorum bazen tam tersi keşke hep böyle olsam ama çoğunlukla enerjiğimdirhey maşallah,
bunca enerjiyi nerden buluyosun kız sen
Ben diyetisyen ile çalıştım bir ay 2 kg zor verdim ama karatay ile bir hafta beslendim ve 1 kg ve yağdan verdim.O yüzden günde iki yada üç öğün ve leptin olayına inanıyorum.
Amin.Dua edecektim ki arkadaş mesaj yazmış barışmış çok sevindim.Allah mutluluklarını daim etsin.
Seni kutluyorum.Kızının okuduğu bölüm güzelmiş.Bu arada benim de oğlum liseye başlayacak inşallah,o da yazılım mühendisliği istiyor.Allah gönüllerine göre versin.
Psikolojik sanırım kendimi toparlayamadım sabahları zor kalkıyorum dükkana geliyorum akşam olsada evde olsam diyorum evde oluncada dükkana gitsem diyorum bana bir tavsiye çok mutsuzumNiye ya sen süper gidiyordun niye bıraktın ki öyle??
Titreme varda sende hipoglisemi var canım Onuda Karatay ile yenersinbende diyetisyene gidiyorum ayda 1-1,2 ancak gidiyo,yapabilsem de karatayı uygulasam keşke, öğlenle akşam arası bişey yemezsem titreme geliyo,bazen hiç olmuyo ama çoğu zaman titreme geliyo,düzensiz olduğu için güvenemiyorum,bi yenemedim şu olayı aslında yapabilsemde bende uygulayabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?