her zaman değil ama oluyo işte, zaten gizli şeker için 1 sene tedavi görmüştüm, ilacı bıraktım ama kullanmıyoum artık ,hipoglisemiyi nasıl yenicem pekiTitreme varda sende hipoglisemi var canım Onuda Karatay ile yenersin
Karatay ve taş devri diyeti Canımher zaman değil ama oluyo işte, zaten gizli şeker için 1 sene tedavi görmüştüm, ilacı bıraktım ama kullanmıyoum artık ,hipoglisemiyi nasıl yenicem peki
Karatay ve taş devri diyeti Canım
amin canm inş: )Ayy ne güzel ne mutlu ne harika bir gün bugün yaa :))
Kızlar sıkı durun dünden beri -1,300 gr vermişim 78,600'ümoley bee :)) bu uçakdan dolayı topladığım ödemdi :) daha regl şişliğim devam ediyor..
T tombul cilek kuzum öyle mutlu öyle mutlu oldum ki canımsın yaa, Rabbim hep huzur mutluluk versin yuvanıza, herkesin yuvalarına tatlım benim.. Sevgi ve muhappetleri arttırsın yuvalarımızda inşallah tatlım benim
Kızlar şimdi kvaltı yapıcaz sonra gelirim anacıklarım , öptüm hepinizi canlarım
Ayyy o ödemdir kızAyy ne güzel ne mutlu ne harika bir gün bugün yaa :))
Kızlar sıkı durun dünden beri -1,300 gr vermişim 78,600'ümoley bee :)) bu uçakdan dolayı topladığım ödemdi :) daha regl şişliğim devam ediyor..
T tombul cilek kuzum öyle mutlu öyle mutlu oldum ki canımsın yaa, Rabbim hep huzur mutluluk versin yuvanıza, herkesin yuvalarına tatlım benim.. Sevgi ve muhappetleri arttırsın yuvalarımızda inşallah tatlım benim
Kızlar şimdi kvaltı yapıcaz sonra gelirim anacıklarım , öptüm hepinizi canlarım
Ooo öylemi... Evet daha önce demiştim ya max dahi hareketlerin hepsi var ama daha kontrollü yaptırıyor diye Bi günde 3-4 farklı video yapıyorsun düşünsene 8 hafta boyunca hepsi birbirinden farklı çalışmalar müthiş gerçekten...M Metebatur cum,dün ilk gönderdiğin videoya başladım, peşinede 20 dk eliptik yaptım. ama öyle bir hamlamışımki gece yine yatakta sağdan sola dönemedim
aslında hereketler max. 30 dakine çok benzer ama onun gibi koşturmadan daha sakin, ama yinede ben tam yapabildim mi ????bilemiyorum, 2.videoda ki hareketleri yaprken kaslarım hemen yoruluveriyo hele o duvara dayanıp sabit beklediği an hiç dayanamadımokadar yoruldum ama yinede peşine eliptiği yapacak güç buldum kendimde sanırım ben bisikletimi çok seviyorum
aslında aklıma şuda takılıyo,hani çok hareket yapılıyo hepsi azar azar yani 5-6 yapıyosun başka harekete geçiyosun böyle faydası ne kadar olurki ??Ooo öylemi... Evet daha önce demiştim ya max dahi hareketlerin hepsi var ama daha kontrollü yaptırıyor diye Bi günde 3-4 farklı video yapıyorsun düşünsene 8 hafta boyunca hepsi birbirinden farklı çalışmalar müthiş gerçekten...
İleriki Zaman'larda max dan çok daha farklı hareketler var ağırlık kullanıyorsun bir kere max da insanı o kadar yoruyor ve yıpratıyor ki hareketi tam yapamıyorsun yetişemiyorsun bir ikincisi de bjnları yapamadığın için motivasyon kaybediyorsun
Ben fb başlayalı göbeğim çok çok azaldı birazdan foto da Atıcam aynı tayt ve bady ile :))
Hadi inşallah başlamanı bekliyoruz tatlım :) kilon kaçdı, sorunlu bölgen neresi anlat accık bakiim şekerim :)Napsam yarina basliycam spora sabah ac karnina gadi bakalim rabbim nasip edersw ins...
@yagmur38 ,Miyav_su @bayangezenti @DisiAnka T tombul cilek fatima38 kuzum nerlerdesiniz ayy :) bi cee diyin bakem :)
Tatlım benim yaşın henç olmasına ragmen öyle aklı başında ve oldun yazıyorsun ki Maşallah tatlıma ya :)lafı bile olmaz hayatım icimden gelen seyler bunlar yuzyuze gorusmesek de paylasılan seyler insanları yakınlastırıyor aradaki yas farkına ragmen cok sıcak davranıyorsun herkes de olmayan bir sey bu
seyda coskuna yaklastım herhalde spor konusundamerdiveni atarım hayatım simdi sporumu bitirdim bulasıga ordan da derse gecicem ordan donuste ugrarsam buraya atarım olmadı en gec yarın aksama yuklerim dedigin gibi ornek olsun pratik cozum iyidir :))
asylum için kesin bir sey soylemem için daha erken henuz iki programını yaptım.
bugun agırlıkla birlikte kardiyo vardı cok guzel bolgelere odaklanarak yaptırdı shaun tcigim :))
insanity saf kardiyoydu ama burda kardiyo bolgesel agırlık hep karısık tabi agırlık eklenince yoruculugu hemen hemen aynı oluyor kalori yakma bakımından da oyledir tahminim :)) (tabi eminim zorlasıcak cunku 2. aya baktım 1 saat videolar)
asylumu indirdigimde içinde hibrit programların cogu vardı yani evet insanity asylum ve p90x hibriti de dahil cogu hibrit var ancak ben daha bir extrem seklinde derledim o da soyle oldu insanity asylum programının ilk ayına hic dokunmadım shaun t nasıl duzenlemisse oyle bıraktım sadece pazartesi ve carsamba gunlerine p90xin agırlık kaldırma programlarını ekledim yani sabah erken agırlık kaldırıyorum aksam da kardiyo yapıyorum
bence sende p90x ve insanity hibriti yapabilirsin kuzum onu da atarım sana istersen :))
Allah oğlunada istediği bölümü nasip etsin tatlım :) benim kızım Mimarlık isterken kendini bu bölümde buldu işde :) Eşim Kendi gibi Kimya Mühendisliği okusun istedi ama Bilişim geleceği olan bir bölüm orası nasip oldu, şimdilik memnun bakalım :)Ben diyetisyen ile çalıştım bir ay 2 kg zor verdim ama karatay ile bir hafta beslendim ve 1 kg ve yağdan verdim.O yüzden günde iki yada üç öğün ve leptin olayına inanıyorum.
Amin.Dua edecektim ki arkadaş mesaj yazmış barışmış çok sevindim.Allah mutluluklarını daim etsin.
Seni kutluyorum.Kızının okuduğu bölüm güzelmiş.Bu arada benim de oğlum liseye başlayacak inşallah,o da yazılım mühendisliği istiyor.Allah gönüllerine göre versin.
Kuzum bir saatlik uykuyla nasıl duruyorsun ayy :) Maşallah ama bi düzene koymaya çalış şekerim, bi süre sonra Allah korusun vücudun pes eder, arada uykusuz kalır insan ama sürekli olmaz tatlım dikkat et kendine şekerim.. İşlerinizde açılmaya başlamışdır inşallah sezon girdi sayılır demi bebeğim :)Canım günaydın ben tam başlayamadım of ki of
He ya seviyorum spor yapmayı çok şükür, herkesde sevsin inşallah tatlım :) sende Eliptiği seviyorsun mesela :)
Başlanıgıcı yaptın ya devamı gelir inşallah bebeğim :) Seda' nın Zumbası , seninde Eliptiğin eksik olmaz zati ayy :))M Metebatur cum,dün ilk gönderdiğin videoya başladım, peşinede 20 dk eliptik yaptım. ama öyle bir hamlamışımki gece yine yatakta sağdan sola dönemedim
aslında hereketler max. 30 dakine çok benzer ama onun gibi koşturmadan daha sakin, ama yinede ben tam yapabildim mi ????bilemiyorum, 2.videoda ki hareketleri yaprken kaslarım hemen yoruluveriyo hele o duvara dayanıp sabit beklediği an hiç dayanamadımokadar yoruldum ama yinede peşine eliptiği yapacak güç buldum kendimde sanırım ben bisikletimi çok seviyorum
Ödem taiki şekerim :) daha iki kilo ödem var vücudumda :) ahahaha :)))Ayyy o ödemdir kız
Kız Max' ı kötüleyip durma yolarım seni anam :))) Kötü olsa dünyada bir numara olur muydu hiç Schaun T canikom hıh :))Ooo öylemi... Evet daha önce demiştim ya max dahi hareketlerin hepsi var ama daha kontrollü yaptırıyor diye Bi günde 3-4 farklı video yapıyorsun düşünsene 8 hafta boyunca hepsi birbirinden farklı çalışmalar müthiş gerçekten...
İleriki Zaman'larda max dan çok daha farklı hareketler var ağırlık kullanıyorsun bir kere max da insanı o kadar yoruyor ve yıpratıyor ki hareketi tam yapamıyorsun yetişemiyorsun bir ikincisi de bjnları yapamadığın için motivasyon kaybediyorsun
Ben fb başlayalı göbeğim çok çok azaldı birazdan foto da Atıcam aynı tayt ve bady ile :))
Zaten kilon az şekerim az bi dikkatle gider, aslında spora ağırlık verebilsen vücudun sıkılaşır kilo bile vermezsen daha ince görünürsün tatlım benim :)Diyet yapıyorum canım arada bakıyorum 62,9 dum pazartesi
Başlanıgıcı yaptın ya devamı gelir inşallah bebeğim :) Seda' nın Zumbası , seninde Eliptiğin eksik olmaz zati ayy :))
Aynen canım kilom şükür ki fazla değil, spor olarak 2-3 güne bir 45 dakika tempolu yürüyorum, normalde işe geliş gidiş, çocuk al bırak yapıyorumZaten kilon az şekerim az bi dikkatle gider, aslında spora ağırlık verebilsen vücudun sıkılaşır kilo bile vermezsen daha ince görünürsün tatlım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?