Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Karatay ve taş devri diyeti Canım

sorunda orda zaten, karatay gibi 2 öğün yapsam dayanamıyorum,mesela öğlen yemeğim fix 11:50 değiştrme şansım yok,akşam yemeğim 7 - 7,30 oluyo, o arada bir sürü enerji harcıyorum, öğlenki yediklerimle 2-2,5 gibi acıkıyorum artık biraz daha zorlayıp 3,30 da yoğurt+elma+tarçınlı ara öğünümü yapıyorum.

Ayy ne güzel ne mutlu ne harika bir gün bugün yaa :))
Kızlar sıkı durun dünden beri -1,300 gr vermişim 78,600'ümoley bee :)) bu uçakdan dolayı topladığım ödemdi :) daha regl şişliğim devam ediyor..

T tombul cilek kuzum öyle mutlu öyle mutlu oldum ki canımsın yaa, Rabbim hep huzur mutluluk versin yuvanıza, herkesin yuvalarına tatlım benim.. Sevgi ve muhappetleri arttırsın yuvalarımızda inşallah tatlım benim

Kızlar şimdi kvaltı yapıcaz sonra gelirim anacıklarım , öptüm hepinizi canlarım

amin canm inş: )

Ayyy o ödemdir kız

Ooo öylemi... Evet daha önce demiştim ya max dahi hareketlerin hepsi var ama daha kontrollü yaptırıyor diye Bi günde 3-4 farklı video yapıyorsun düşünsene 8 hafta boyunca hepsi birbirinden farklı çalışmalar müthiş gerçekten...
İleriki Zaman'larda max dan çok daha farklı hareketler var ağırlık kullanıyorsun bir kere max da insanı o kadar yoruyor ve yıpratıyor ki hareketi tam yapamıyorsun yetişemiyorsun bir ikincisi de bjnları yapamadığın için motivasyon kaybediyorsun
Ben fb başlayalı göbeğim çok çok azaldı birazdan foto da Atıcam aynı tayt ve bady ile :))

aslında aklıma şuda takılıyo,hani çok hareket yapılıyo hepsi azar azar yani 5-6 yapıyosun başka harekete geçiyosun böyle faydası ne kadar olurki ??

8 hafta ayrı videomu ne kadar çok video var o zaman ramazana kadar bitiremiycem desene

fotonu bekliyorum, öncesi sonrası yapabilsen daha iyi olur aslında,eskisi kaçıncı sayfada kaldı bilmiyoruz ki

Tatlım benim yaşın henç olmasına ragmen öyle aklı başında ve oldun yazıyorsun ki Maşallah tatlıma ya :)
Şeyda Coşkun sen kadar yapmıyordur bile hergün spor ayy :)) o genelde yürütüyor sanırım :))
Insanıty p90x yap önce diyorsun ha , aslında mantıklı çünkü adam akıllı Kardioya ihtiyacım var kilolar yeniden geldi gitmeleri lazım , öyle yapıyım o zaman şekerim benim.. Sonra Asylum' a geçerim inş. Sen madem bana zahmet olmazsa hybrit programını bir at ya da anlat bakiim tatlım bu ablan da faydalansın deneyimlerinden şekeriim benim :)
Ha bide sabah ağırlık akşam kardio demişsin ya ; ben hep önce Kardio sonra ağırlık şeklinde biliyordum, gerçi ard arda yapılacaksa Kardiodan sonra enerji olmaz diye önce ağırlık çalışın da diyenler de var ?? Sence farkeder mi kuzum sıralaması? Ona da bi açıklık getir şekerim benim :))
Asylum deneyimlerini hep paylaş ama olur mu :) merak ediyorum :)

Allah oğlunada istediği bölümü nasip etsin tatlım :) benim kızım Mimarlık isterken kendini bu bölümde buldu işde :) Eşim Kendi gibi Kimya Mühendisliği okusun istedi ama Bilişim geleceği olan bir bölüm orası nasip oldu, şimdilik memnun bakalım :)
Sen yenisin anlatsana kuzum azcık kendini, çalışıyor musun, kilon ne ?? Sporada adapte olmuşsun hemen Maşallah tatlım benim :)

Canım günaydın ben tam başlayamadım of ki of
Kuzum bir saatlik uykuyla nasıl duruyorsun ayy :) Maşallah ama bi düzene koymaya çalış şekerim, bi süre sonra Allah korusun vücudun pes eder, arada uykusuz kalır insan ama sürekli olmaz tatlım dikkat et kendine şekerim.. İşlerinizde açılmaya başlamışdır inşallah sezon girdi sayılır demi bebeğim :)
Kaç kilosun şimdi şekerim ? İş yoğunluğundan uykuya vakit bulamazken spora vakit ayıramaman normal canım benim, diyetine dikkat et sporunuda fırsat bulunca artık yaparsın tatlım :)

Başlanıgıcı yaptın ya devamı gelir inşallah bebeğim :) Seda' nın Zumbası , seninde Eliptiğin eksik olmaz zati ayy :))

Kız Max' ı kötüleyip durma yolarım seni anam :))) Kötü olsa dünyada bir numara olur muydu hiç Schaun T canikom hıh :))

Başlanıgıcı yaptın ya devamı gelir inşallah bebeğim :) Seda' nın Zumbası , seninde Eliptiğin eksik olmaz zati ayy :))

seviyorum eliptikimi ne yalan diyim, dün akşam sedanın videolarını yapıyorum, heryerim ayrı oynuyo, oramı buramı tutmaktan kollarım yoruldu,hoplamalı zıplamalı videolar beni hep zorluyo ben bunu anladım

Zaten kilon az şekerim az bi dikkatle gider, aslında spora ağırlık verebilsen vücudun sıkılaşır kilo bile vermezsen daha ince görünürsün tatlım benim :)
Aynen canım kilom şükür ki fazla değil, spor olarak 2-3 güne bir 45 dakika tempolu yürüyorum, normalde işe geliş gidiş, çocuk al bırak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…