Kız gülme krizine sokdun beni ayol:)) tutuğun yerler gögüslerinse , spor atletleri var ya kısa süper oluyor sıkı tutuyor ben onlardan aldım rahatladım ayy :)) yoksa bende üzerine bişeyler bile sarıyordum çok zıplamasınlar diye :)) canım hepimiz zorlanıyoruz ayy kimse bayılarak yapmıyor :) ama sevdiğini düşün, ben yapabiliyorum de kendine yaptığın için yapabildiğin için mutlu ol bak zamanla seversin ama zor gelmesi her zaman olacak yoksa etkilemez vücudumuzu demi şekerim :))seviyorum eliptikimine yalan diyim, dün akşam sedanın videolarını yapıyorum, heryerim ayrı oynuyo, oramı buramı tutmaktan kollarım yoruldu,hoplamalı zıplamalı videolar beni hep zorluyo ben bunu anladım
Hayır azar azar değil Can'ım FB çalışması set aralarında Hıtt kardio yaptırdığı için öyle geliyor sana onu da araştırdım ben profesyonel şekli öyleymiş zaten saniye usulü çalışıyorlar daha ilk günden erken yorum yapma bence biraz daha devam etaslında aklıma şuda takılıyo,hani çok hareket yapılıyo hepsi azar azar yani 5-6 yapıyosun başka harekete geçiyosun böyle faydası ne kadar olurki ??
8 hafta ayrı videomu ne kadar çok video var o zaman ramazana kadar bitiremiycem desene
fotonu bekliyorum, öncesi sonrası yapabilsen daha iyi olur aslında,eskisi kaçıncı sayfada kaldı bilmiyoruz ki
Ee süpermiş kuzum daha ne hergün neredeyse yürüyorsun o zaman açık havada yürümek evdeki sporlardan daha faydalı bence , oksijen yağları daha hızlı yakıyor :) bizde sporu çimlerde mi yapsak ne ne süper olur aslında açık havada ciğerlerimize oksijeni doldura doldura :)) imkanı olan denesin şekerlerim :))Aynen canım kilom şükür ki fazla değil, spor olarak 2-3 güne bir 45 dakika tempolu yürüyorum, normalde işe geliş gidiş, çocuk al bırak yapıyorum
Hahaha ay birde benimkileri düşünün süt veren inek gigi Kocaman hahaa hop hopKız gülme krizine sokdun beni ayol:)) tutuğun yerler gögüslerinse , spor atletleri var ya kısa süper oluyor sıkı tutuyor ben onlardan aldım rahatladım ayy :)) yoksa bende üzerine bişeyler bile sarıyordum çok zıplamasınlar diye :)) canım hepimiz zorlanıyoruz ayy kimse bayılarak yapmıyor :) ama sevdiğini düşün, ben yapabiliyorum de kendine yaptığın için yapabildiğin için mutlu ol bak zamanla seversin ama zor gelmesi her zaman olacak yoksa etkilemez vücudumuzu demi şekerim :))
Kız gülme krizine sokdun beni ayol:)) tutuğun yerler gögüslerinse , spor atletleri var ya kısa süper oluyor sıkı tutuyor ben onlardan aldım rahatladım ayy :)) yoksa bende üzerine bişeyler bile sarıyordum çok zıplamasınlar diye :)) canım hepimiz zorlanıyoruz ayy kimse bayılarak yapmıyor :) ama sevdiğini düşün, ben yapabiliyorum de kendine yaptığın için yapabildiğin için mutlu ol bak zamanla seversin ama zor gelmesi her zaman olacak yoksa etkilemez vücudumuzu demi şekerim :))
Hayır azar azar değil Can'ım FB çalışması set aralarında Hıtt kardio yaptırdığı için öyle geliyor sana onu da araştırdım ben profesyonel şekli öyleymiş zaten saniye usulü çalışıyorlar daha ilk günden erken yorum yapma bence biraz daha devam et
Etkisini her sabah kalktığında kas şiddetli ağrılarından anlıcaksn
Benimde arka bacaklarım ve popom ağrıyor hala sporumu yapamadım sabah tost yedim iki dilim portakallı damla çikolatalı kek yedim ay çok güzel yapmışım he akşam 7 ye kadar kahve dışında birşey yemicem stok doldu akşam da pilav ve zeytinyağlı taze fasulye olacak kısmetse ama ben sadece küçük Bi porsiyon fasulye yiyecemevet tamda oralarımdeniycem artık bişeyler
bugün bacaklarımın üst arka kısımları çok fena zaten bide ne hikmetse kollarım çok ağırlaştı sanki kalkmıyo
Ayy senin niye Max' da zorlandığını şimdi daha iyi anladım kııHahaha ay birde benimkileri düşünün süt veren inek gigi Kocaman hahaa hop hop
Ben de çözümü tchibo dan aldığım harika sporcu sütyeni ile buldum.. Gerçekten süper bişey tavsiye ederim hatta ben daha düne kadar sezeryan olduğumdan dolayı korse bile kullanıyordum.. Tam teçhizat kostüm değişimi
Olmazsa öyle yaparım.Senin bana attığın beşinci gün mü?Günaydın tatlım bence sen bu iki günde yap bize yetiş ikinci haftaya birlikte başlayalım ne dersin?
Eliptik çok keyifli.Ama bu tür videoların yararını sağlamaz diye düşünüyorum.Vücudumda çalışmayan kas kalmadı.M Metebatur cum,dün ilk gönderdiğin videoya başladım, peşinede 20 dk eliptik yaptım. ama öyle bir hamlamışımki gece yine yatakta sağdan sola dönemedim
aslında hereketler max. 30 dakine çok benzer ama onun gibi koşturmadan daha sakin, ama yinede ben tam yapabildim mi ????bilemiyorum, 2.videoda ki hareketleri yaprken kaslarım hemen yoruluveriyo hele o duvara dayanıp sabit beklediği an hiç dayanamadımokadar yoruldum ama yinede peşine eliptiği yapacak güç buldum kendimde sanırım ben bisikletimi çok seviyorum
Sağol canım.Her zaman derim nasipten ötesi boş diye.Bende güzel bir bölümü kazanmış.İnşallah okulunu iyi derece ile bitirir ve iş kariyerinde iyi yerlere gelir.Allah oğlunada istediği bölümü nasip etsin tatlım :) benim kızım Mimarlık isterken kendini bu bölümde buldu işde :) Eşim Kendi gibi Kimya Mühendisliği okusun istedi ama Bilişim geleceği olan bir bölüm orası nasip oldu, şimdilik memnun bakalım :)
Sen yenisin anlatsana kuzum azcık kendini, çalışıyor musun, kilon ne ?? Sporada adapte olmuşsun hemen Maşallah tatlım benim :)
Aynen aynen doğumdan 20 gün sonra tartıldım 88.7 dim eğer spor yapmasaydım bu yemeyle 100 kilo olurdum heralde millet Emzirdikçe verir ben tam tersi alıyorumAyy senin niye Max' da zorlandığını şimdi daha iyi anladım kıışAka kız, evet ya sporcu sütyeni acayip kullanışlı herkese tavsiye ederim spor yapanlar mutlaka edinsinler. Normal bedeninizden bir beden küçüğünü alın hatta daha sıkı tutuyor o zaman :)
Sendekide iyi cesaret kız, doğumdan bir ay sonra sezeryanlı bide spora başlamışsın bravo yani :) korse demek ki kurtarıcın olmuş bebeğim :))
aynı yerler ağrıyosa demek hareketleri doğru yaptımBenimde arka bacaklarım ve popom ağrıyor hala sporumu yapamadım sabah tost yedim iki dilim portakallı damla çikolatalı kek yedim ay çok güzel yapmışım he akşam 7 ye kadar kahve dışında birşey yemicem stok doldu akşam da pilav ve zeytinyağlı taze fasulye olacak kısmetse ama ben sadece küçük Bi porsiyon fasulye yiyecem
Olmazsa öyle yaparım.Senin bana attığın beşinci gün mü?
Eliptik çok keyifli.Ama bu tür videoların yararını sağlamaz diye düşünüyorum.Vücudumda çalışmayan kas kalmadı.
Sağol canım.Her zaman derim nasipten ötesi boş diye.Bende güzel bir bölümü kazanmış.İnşallah okulunu iyi derece ile bitirir ve iş kariyerinde iyi yerlere gelir.
Ben 39 yaşındayım.14 ve 5 yaşında çocuklarım var.Hipotroid,meniere ve fibromiyalji rahaysızlıklarım var.Bağırsak sendromu vardı şükür artık onunla baş etmeyi öğrendim.Cuma zayıflama 1.gruptayım.59 kilo ile başladım şu an 55-56 arası gidip geliyorum. Boyum 1.54 .Benim için iyi bir sonuç çünkü zor kilo veriyordum şok diyetlerden ötürü metabolizma çökmüştü.Şimdi emeğimin karşılığını alıyorum şükür.Amacım 3-4 kilo verip sıkılaşmak.Spor yapıyordum ama bu kadar düzenli değildi.Metebatur sağ olsun,düzrnli yapmama sebep oldu.
Ayyy Allah Canını almasın ne güldüm ya eşim içlerden ne oldu diyor hahaaaabu tarz videolar daha çok kasa hitap ediyo tabi ama ben biraz yeteneksiz olduğumdan hakkıyla yapamıyorum, hani sosyal medyada dolanan bi video vardı,ahada buldum bu benim işte
o yüzden bana ne kadar etki etcek bilmiyorum, bu ay elimden geldiğince deneyip görcem bakalım
şu bağırsak sendromu nasıl bişey benimde bazı sıkıntılarım var ama bi türlü çözüm bulamadımkabızlık yok yanlız bende
Ayyy Allah Canını almasın ne güldüm ya eşim içlerden ne oldu diyor hahaaaa
Ayyy asla düşünemiyorum çok komik olurdu yakız senin eşin emeklimi hergün evde
ama görsen aynıyım yaa derdimi anlatamıyom size bu kadının max.30 yaptığını düşünebiliyomusun ben böyle zorlanıyorum işte
hee ne bilim hani kahvaltıda beraberiz falan diyon ya arada dedim belki olabilir yaniAyyy asla düşünemiyorum çok komik olurdu ya
Ben de tam tersiyim biliyormusun hemen ilk dakkadan tuttururum tempoyu
Kız eşim öğlen yemeğine gelmişti ne emeklisi Adam asker daha yaşı kaç hele Bi dur :))
Nöbet istirahatli oluyor vs o yüzdendir valla naçizane fikrim eğer aynen böyleysen tempolu yürüyüş eliptik ya da Leslie yapmayı öneririmhee ne bilim hani kahvaltıda beraberiz falan diyon ya arada dedim belki olabilir yani
ben de tempoyu bu bayan gibi tutturuyorum, sence fayda edermi bu videolar bana, umutsuz vaka gibi görüyom kendimi
Nöbet istirahatli oluyor vs o yüzdendir valla naçizane fikrim eğer aynen böyleysen tempolu yürüyüş eliptik ya da Leslie yapmayı öneririm
Olmadı öyle yaparsın artık ama leslinin çok güzel videoları da var öyle deme şimdi hoplamalı zıplamalıabartısız böyleyim canım, yapı olarakta çok esnek değilim zaten(
yürürüş imkanım yok, leslide bana kilo verdirmez çok sıkıcı, olduğun yerde rap rap gibi, işte o yüzden eliptikimi seviyorum galiba ama senin videoları deneyesim var ramazana kadar olmadı tekrar başladığımda eliptikle devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?