yok yaa ben almıyım lesliyi de sevmedim benOlmadı öyle yaparsın artık ama leslinin çok güzel videoları da var öyle deme şimdi hoplamalı zıplamalı
Alemsin çok güldüm kadıncağıza yaa.Sağol vallahi güldürdün.Sen beş saat yemeden yapamazsın hipoglisemi varsa yapacak bir şey yok canım.Sen diyetisyen ile devam et canım.bu tarz videolar daha çok kasa hitap ediyo tabi ama ben biraz yeteneksiz olduğumdan hakkıyla yapamıyorum, hani sosyal medyada dolanan bi video vardı,ahada buldum bu benim işte
o yüzden bana ne kadar etki etcek bilmiyorum, bu ay elimden geldiğince deneyip görcem bakalım
şu bağırsak sendromu nasıl bişey benimde bazı sıkıntılarım var ama bi türlü çözüm bulamadımkabızlık yok yanlız bende
Allah tüm askerimizi,polisimizi ve eşini korusun canım.Benim babam,abim,yiğenim de askerdi.Ayyy asla düşünemiyorum çok komik olurdu ya
Ben de tam tersiyim biliyormusun hemen ilk dakkadan tuttururum tempoyu
Kız eşim öğlen yemeğine gelmişti ne emeklisi Adam asker daha yaşı kaç hele Bi dur :))
Eliptikde hiit yapsana ,daha çok yararını görürsün.Eliptik topiğinde yazmıştım.Bu vşdeoyu bizim grupta nasıl paylaşabilirim?abartısız böyleyim canım, yapı olarakta çok esnek değilim zaten(
yürürüş imkanım yok, leslide bana kilo verdirmez çok sıkıcı, olduğun yerde rap rap gibi, işte o yüzden eliptikimi seviyorum galiba ama senin videoları deneyesim var ramazana kadar olmadı tekrar başladığımda eliptikle devam ederim.
Yürüyüş çok yapıyorum abla orda :))Hayırlısıyla gidip dön inşallah tatlım :) çabuk dön ayy görüşemedik zaten hiçç :) yürüyüş yapabilirsen o bile yeter kuzum sporundan kopmamış olursun :)
Alemsin çok güldüm kadıncağıza yaa.Sağol vallahi güldürdün.Sen beş saat yemeden yapamazsın hipoglisemi varsa yapacak bir şey yok canım.Sen diyetisyen ile devam et canım.
Bağırsak sendromu bazısında kabız,bazısında ishal şeklinde oluyor.Midede hazımsızlık,şişkinlik yemeklerden sonra görülüyor.Karnında şişlik oluyor hamile gibi dolalıyorsun oda sancı yapıyor.Sen deki rahatsızlık nedir?
eliptik çalıştığım zamanlar öyle yapıyorum zaten canımAllah tüm askerimizi,polisimizi ve eşini korusun canım.Benim babam,abim,yiğenim de askerdi.
Eliptikde hiit yapsana ,daha çok yararını görürsün.Eliptik topiğinde yazmıştım.Bu vşdeoyu bizim grupta nasıl paylaşabilirim?
Paylaştım sağol.Senin farklı acaba gaz sıkışması mı? Doktora gittin mi?eliptik çalıştığım zamanlar öyle yapıyorum zaten canım
bu videoyu nasıl paylaşırsın bilmiyorum ama google spor yaparken ben yaz videolar kısmında ara ordan çıkıyor, linki kopyalayıp istediğin yere yapıştır. anlatabildim inşallah bi dene bakalım olcak mı?
gaz değil canım gittim doktora, bi ilaç verdi ama geçmedi, ilacı bıraktıktan sonra baya hafifledi sonra tekrar başladı,bidahada gitmedim iştePaylaştım sağol.Senin farklı acaba gaz sıkışması mı? Doktora gittin mi?
Kuzum kızım dışarı çıkdı arkadaşlarıyla görüşecek.. Ama dvd seçeneğinden sağ tıklayıp açabilmen lazım .. Mausla dvd ye git yani..en altta windows işareti var, orayı seç, aşağılarda pc seçeneği var ona gelince dvd' yi görürsün .. Biraz araştır ..
Amin inş cümle evlatlarımız başarılı olsunlar tatlım :)Olmazsa öyle yaparım.Senin bana attığın beşinci gün mü?
Eliptik çok keyifli.Ama bu tür videoların yararını sağlamaz diye düşünüyorum.Vücudumda çalışmayan kas kalmadı.
Sağol canım.Her zaman derim nasipten ötesi boş diye.Bende güzel bir bölümü kazanmış.İnşallah okulunu iyi derece ile bitirir ve iş kariyerinde iyi yerlere gelir.
Ben 39 yaşındayım.14 ve 5 yaşında çocuklarım var.Hipotroid,meniere ve fibromiyalji rahaysızlıklarım var.Bağırsak sendromu vardı şükür artık onunla baş etmeyi öğrendim.Cuma zayıflama 1.gruptayım.59 kilo ile başladım şu an 55-56 arası gidip geliyorum. Boyum 1.54 .Benim için iyi bir sonuç çünkü zor kilo veriyordum şok diyetlerden ötürü metabolizma çökmüştü.Şimdi emeğimin karşılığını alıyorum şükür.Amacım 3-4 kilo verip sıkılaşmak.Spor yapıyordum ama bu kadar düzenli değildi.Metebatur sağ olsun,düzrnli yapmama sebep oldu.
Ayy ne çok güldüm ya :)) kadın kafasına göre takılıyor :))) ama bırakmıyor yapıyor genede yani :))bu tarz videolar daha çok kasa hitap ediyo tabi ama ben biraz yeteneksiz olduğumdan hakkıyla yapamıyorum, hani sosyal medyada dolanan bi video vardı,ahada buldum bu benim işte
o yüzden bana ne kadar etki etcek bilmiyorum, bu ay elimden geldiğince deneyip görcem bakalım
şu bağırsak sendromu nasıl bişey benimde bazı sıkıntılarım var ama bi türlü çözüm bulamadımkabızlık yok yanlız bende
Evimizin rahatlığında spor yapmak mükemmel bişey ya , amann ne işimiz var salonlarda, ben zaten milletin içinde yapamam helede karışık zaten adımımı atamam öyle yerlere :) evinizde rahatça yapın garii :))eğer şimdiye kadar az çok pilates , yoga ne bileyim aerobik yapmışsanız ama bişeyin eksik olduğunu hissediyorsanız ve bulamıyorsanız,
spor salonunda koşu bandında koşup koşup sıkılmış "ne lan bu böyle" demiş ve sırtından ter akan press vs gibi adı olan aletlerin altında bişeyler (?) yapan kadın erkek kişilere bakıp hiçbir şey anlamamışsanız,
o spor salonlarında "bacağımı burya koyuyorum he mi" diye sorduğunuz yelloz spor antrenörü "hımm, yalnız o öyle değil neyse siz biraz daha kranç yapın" dediyse ve" kranç ne allahın çakma sarısı, yağsız sinirsek!" diye bağıramadıysanız,
spor salonunun soyunma odasında selülit, meme ve salonun içinde terli kaslı ya da terli yağlı adam içinde kalmak size ürkünç geldiyse
beni dinleyin ve şu siteye bi girin. bedava egzersizler var, paralılar da var ama 6 $, 10 $ nedir ki... daha geçen yıl spor salonuna gitmeyeceğin halde 1.500 tl vermiştin unuttun mu?
bağımlılık yapan bir spor sitesi. iddialıyım.
Ekşisözlükten alındıdır :)))₺
Kız ciddi değilsin demi o kadar olamazsın ayy :) onlar kadar hızlı yapmak kolay değil yapa yapa kondüsyon artar, ümitsiz vaka falan olduğunu sanmıyorum spordankaytarmak yok Begüm hanım :))hee ne bilim hani kahvaltıda beraberiz falan diyon ya arada dedim belki olabilir yani
ben de tempoyu bu bayan gibi tutturuyorum, sence fayda edermi bu videolar bana, umutsuz vaka gibi görüyom kendimi
E süper o zaman kuzum, tempolu yapmaya çalış bide ohh miss işde :)Yürüyüş çok yapıyorum abla orda :))
Kız ciddi değilsin demi o kadar olamazsın ayy :) onlar kadar hızlı yapmak kolay değil yapa yapa kondüsyon artar, ümitsiz vaka falan olduğunu sanmıyorum spordankaytarmak yok Begüm hanım :))
sesi çıkmadığna göre, kesin açıldı video :))Anam Seda giymiş ayakkabıları kesin sporunu yapıyor:) benimde yapmam lazım :))
Evet evet yap sporunu ya arkadaşına sonra gidersin :) görürsün ya ne kalmış kuzum şurda :)yok ya nasıl yaparsam yapim ramazana kadar misafir gelmediği sürece tam gaz devam,arkadaş aradı bugün illa çıkışta uğra diye eşi bi süre yokmuş otururuz didikabul etmedim o spor yapılacak dedim,tabi kendi kendime, en azında 59,5 görsem ramazana kadar o bile yeter bana
Ayy evet ya hemen giyinmeye koşuyorum bu Seda beni geçecek yoksa :) sonra işlerin başına geçicem aradan çıksın bari :))sesi çıkmadığna göre, kesin açıldı video :))
sende bi koşu yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?