Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Alemsin çok güldüm kadıncağıza yaa.Sağol vallahi güldürdün.Sen beş saat yemeden yapamazsın hipoglisemi varsa yapacak bir şey yok canım.Sen diyetisyen ile devam et canım.
Bağırsak sendromu bazısında kabız,bazısında ishal şeklinde oluyor.Midede hazımsızlık,şişkinlik yemeklerden sonra görülüyor.Karnında şişlik oluyor hamile gibi dolalıyorsun oda sancı yapıyor.Sen deki rahatsızlık nedir?

Ayyy asla düşünemiyorum çok komik olurdu ya
Ben de tam tersiyim biliyormusun hemen ilk dakkadan tuttururum tempoyu
Kız eşim öğlen yemeğine gelmişti ne emeklisi Adam asker daha yaşı kaç hele Bi dur :))
Allah tüm askerimizi,polisimizi ve eşini korusun canım.Benim babam,abim,yiğenim de askerdi.

Eliptikde hiit yapsana ,daha çok yararını görürsün.Eliptik topiğinde yazmıştım.Bu vşdeoyu bizim grupta nasıl paylaşabilirim?

benim özellikle uzandığım yattığım zamanlarda ağrı giriyor bağırsağıma özellikle sağ tarafımda, bide sabahları kalkmaya yakın bazen ağrıyla uyanıyorum, ilk başlarda gece ağrısı uyandırıyodu beni zamanla azaldı

eliptik çalıştığım zamanlar öyle yapıyorum zaten canım
bu videoyu nasıl paylaşırsın bilmiyorum ama google spor yaparken ben yaz videolar kısmında ara ordan çıkıyor, linki kopyalayıp istediğin yere yapıştır. anlatabildim inşallah bi dene bakalım olcak mı?

Paylaştım sağol.Senin farklı acaba gaz sıkışması mı? Doktora gittin mi?

Ayy bu Windows 10 da dvd taktımı niye otomatikman açılmıyor ya kaç saattir onla uğraşıyorum sinir oldum normalde tvden yapıyordum oğlum Ç film izliyor diye ordan yapayım dedim 1 saattir spor ayakkabılarla oturuyorum valla O Olivenoil kızına Bi sorar mısın ya Bi tarif etsin Nasıl oluyor

Kuzum kızım dışarı çıkdı arkadaşlarıyla görüşecek.. Ama dvd seçeneğinden sağ tıklayıp açabilmen lazım .. Mausla dvd ye git yani..en altta windows işareti var, orayı seç, aşağılarda pc seçeneği var ona gelince dvd' yi görürsün .. Biraz araştır ..

Amin inş cümle evlatlarımız başarılı olsunlar tatlım :)
Ayy ne kadar az kilon var Maşallah ya benim için hayal o kilolar :)
Sporla çok güzel sıkılaşırsın canım.. Seda sıkı sporcudur, azimlilerimizdendir. Takip et onu başarırsın canımcım :)

Ayy ne çok güldüm ya :)) kadın kafasına göre takılıyor :))) ama bırakmıyor yapıyor genede yani :))
Kız kendine haksızlık etme o kadar olamazsın :)) Eliptik kullanan biri hele o kadar yavaş olması imkansız.. Ama var ya bu kadına Max yaptırmak lazım gülme krizlerine sokar milleti kesin :))

Evimizin rahatlığında spor yapmak mükemmel bişey ya , amann ne işimiz var salonlarda, ben zaten milletin içinde yapamam helede karışık zaten adımımı atamam öyle yerlere :) evinizde rahatça yapın garii :))

hee ne bilim hani kahvaltıda beraberiz falan diyon ya arada dedim belki olabilir yani
ben de tempoyu bu bayan gibi tutturuyorum, sence fayda edermi bu videolar bana, umutsuz vaka gibi görüyom kendimi
Kız ciddi değilsin demi o kadar olamazsın ayy :) onlar kadar hızlı yapmak kolay değil yapa yapa kondüsyon artar, ümitsiz vaka falan olduğunu sanmıyorum spordankaytarmak yok Begüm hanım :))

Kız ciddi değilsin demi o kadar olamazsın ayy :) onlar kadar hızlı yapmak kolay değil yapa yapa kondüsyon artar, ümitsiz vaka falan olduğunu sanmıyorum spordankaytarmak yok Begüm hanım :))

yok ya nasıl yaparsam yapim ramazana kadar misafir gelmediği sürece tam gaz devam,arkadaş aradı bugün illa çıkışta uğra diye eşi bi süre yokmuş otururuz didi kabul etmedim o spor yapılacak dedim,tabi kendi kendime, en azında 59,5 görsem ramazana kadar o bile yeter bana

Evet evet yap sporunu ya arkadaşına sonra gidersin :) görürsün ya ne kalmış kuzum şurda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…