Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Anam Seda giymiş ayakkabıları kesin sporunu yapıyor:) benimde yapmam lazım :))
Hahahaa Nasıl bildin kızzz vay cadı vayy eşlerim titriyor yazarken acayip acıktım ve inanılmaz terledim yazarken şıpır şıpır akıyor süperdi bugün aslında hiç yapasım yoktu varya dün biraz abartınca bugüne enerjim kalmamış diye düşünürken DVD ş oymatıcıya takmamla başlamam bir oldu polar saatim vardı kalori için eşim Kemer'ini makinaya attı baya oluyor kullanamıyorum üstünde sensör vardı bozuldu şimdi ölçmüyor kırkda yılda bir makinaya çamaşır attı duşa girmeden önce çıkarmış sepetin üstüne koymuştum eşim de tut hiç bakmadan içine at makinanın olsaydı ne güzel takılacaktım şimdi gitti 300 tl lik saatim

Ayy evet ya hemen giyinmeye koşuyorum bu Seda beni geçecek yoksa :) sonra işlerin başına geçicem aradan çıksın bari :))
Kız sen aklıma geldin 1 saat zumbanın arkasına 500 tane de ip atladım Haha sana inat Ayy ne fenayım kıı aslında söylemicektim ama neyse dedim

kendimden bahsedeyim
38 yaşındayım biri 7 biri 1.5 yaşında iki çocuğum var. normalde 60 civarında seyrederim ama ikinci hamileliğimde 27 kilo alkdım.. 81 kilo ile kkya girdim şu anda 66 kiloyum..3 ay reformer pilatese gittim süper inceldim çok faydasımı gördüm.. şimdi de ems başladım 2. seans bitti. bu asrada evde spor yapmak istiyorum.. jillian mı kardiyo mu, pilates mi karra veemiyorum..
sizleri seviyorum ve de çok öpüyorummm

Kızlar Max30 2. Ay 4. Hafta 2. Gün MAX OUT POWER tamamdır.. Bugün düne göre daha iyiydim.. 23 dak da kızım aradı acil olabilir diye birkaç dakika mola vermek zorunda kaldım, programı durdurdum sonra devam ettim :) yer hareketleri çok fazlaydı bugün ama yapabildim azimle çok şükür :))

Ahahaha anlarım ben ayy :))
Bende çok terledim bugün hemen duşa attım kendimi :) kızım arnavut böreği ve zeytinyağlı sarma istemişdi, sabah sarmayı yapmışdım akşama soğusun diye , böreğin içinide hazırlamışdım, hemen böreği yaptım bide ıslak kek yaptım kuzuşuma :) ama ben iki tane sarma dışında yemedim hiç yemiycemde inşallah.. Dünden çorba tavuk ve sabahdan biber kavurması vardı onlardan yedim ki diğerlerine saldırmayım dedim :)) bugünkü yeme işini kapattım inşallah başarılı olurum :)
Yazık olmuş saatine ayy :) bende mi alsam şu saatlerden ne :) alınacak çok şey birikdi be ya :)

:))) dediğim şeyi sordun mu kızına Bi sorsan da hemen yazsan kı... Windows 10 program DVD takınca oynatmıyor direk içine giriyorum tıklıyorum audıo vidıo diye bişey çıkıyor alt alta

Kaç ayda 81 den 66 indin şekerim ?? Ems ne demek ayy ??
Yağ eritmek istiyorsan kesinlikle Jill derim , ya da Seda' nın fitness Blender programı canım .. Max30 a sonrasında beklerim , biraz kondüsyon artsın herşeyi rahat yapabilirsin.. Pilatesde yağ yakımı yaşadın mı ??

Aynı ipden bende de var şekerim de atlayan yok işde :) ben bu hafta sadece Max takılıcam , haftaya inşallah ınsanıty ve p90x le bomba gibi geliyorum ona göre hazır olun anacıklarım inşallah :))
İnsanty kaç çeşit var
İnsanty düz
İnsanty max 30
İnsanty aslıum
Şeklinde Sanırım sen hangisini yapıcan?

:))) dediğim şeyi sordun mu kızına Bi sorsan da hemen yazsan kı... Windows 10 program DVD takınca oynatmıyor direk içine giriyorum tıklıyorum audıo vidıo diye bişey çıkıyor alt alta
Kız daha gelmedi eve ama dvd oynatıcı yere gelmedin mi şekerim nasıl açmaz hayret ya !

İnsanty kaç çeşit var
İnsanty düz
İnsanty max 30
İnsanty aslıum
Şeklinde Sanırım sen hangisini yapıcan?
Aynen 3 çeşit ben düzüne geçicem zaten bi süre yapmışdım süre olarak daha uzun Max' a göre ilk ay 45 dk , ikinci ay 1 saat ama Max30 çok hızlı tempoda oda hızlı ama bunun kadar değil :)

Gidip sıfr senin için denedim , ilk açıldığında bir program kurulumu istiyor, türkçe mi ingilizce mi senin bilmiyorum bende almanca.. Kabul ediyorumu tıklayorsun sonra altta soldakiki tıkla ilerliyor sonra gene solu tıkla başlıyor ama internet bağlantısı olsun mutlaka ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…