Bunda da takınca sağda bir pencere çıkıyor onu tıklarsan oluyor..dene biraz kesin yaparsın, evet win 10 gıcık ya :)Ya Windows 8 de DVD takar takmaz kendi kendine açılıyordu bunda olmuyor zaten hiç sevmedim Windows 10 U
Var internet bağlantısı ama bende program kurulumu falan istemiyor sen nereyi tıklayınca istedi peki?Gidip sıfr senin için denedim , ilk açıldığında bir program kurulumu istiyor, türkçe mi ingilizce mi senin bilmiyorum bende almanca.. Kabul ediyorumu tıklayorsun sonra altta soldakiki tıkla ilerliyor sonra gene solu tıkla başlıyor ama internet bağlantısı olsun mutlaka ...
Sağda bir pencere çıkdı onu tıklayınca bir program yükledi sonra açdı.. Şimdi direk açıyor ..blu-ray mı acaba senin dvd eğer öyleyse açmıyormuş özel birşeyler yüklemek gerekiyormuş..Var internet bağlantısı ama bende program kurulumu falan istemiyor sen nereyi tıklayınca istedi peki?
Valla onu bilmiyorum ama dediğin pencere bende çıkmadı neyse sonra yine uğraşırımSağda bir pencere çıkdı onu tıklayınca bir program yükledi sonra açdı.. Şimdi direk açıyor ..blu-ray mı acaba senin dvd eğer öyleyse açmıyormuş özel birşeyler yüklemek gerekiyormuş..
yukardaki linkdeki açıklamayı bir okuValla onu bilmiyorum ama dediğin pencere bende çıkmadı neyse sonra yine uğraşırım
İnşallah az kaldı.Hayal deme canım.Yavaş yavaş verdim kilolarımı.8-9 sene önceki kiloma geldim.Amin inş cümle evlatlarımız başarılı olsunlar tatlım :)
Ayy ne kadar az kilon var Maşallah ya benim için hayal o kilolar :)
Sporla çok güzel sıkılaşırsın canım.. Seda sıkı sporcudur, azimlilerimizdendir. Takip et onu başarırsın canımcım :)
Canım doktorcummm hoş geldin.
Bende seni öpüyorum.kendimden bahsedeyim
38 yaşındayım biri 7 biri 1.5 yaşında iki çocuğum var. normalde 60 civarında seyrederim ama ikinci hamileliğimde 27 kilo alkdım.. 81 kilo ile kkya girdim şu anda 66 kiloyum..3 ay reformer pilatese gittim süper inceldim çok faydasımı gördüm.. şimdi de ems başladım 2. seans bitti. bu asrada evde spor yapmak istiyorum.. jillian mı kardiyo mu, pilates mi karra veemiyorum..
sizleri seviyorum ve de çok öpüyorummm
Geçmiş olsun,bu günde spor yapıldı.Kızlar Max30 2. Ay 4. Hafta 2. Gün MAX OUT POWER tamamdır.. Bugün düne göre daha iyiydim.. 23 dak da kızım aradı acil olabilir diye birkaç dakika mola vermek zorunda kaldım, programı durdurdum sonra devam ettim :) yer hareketleri çok fazlaydı bugün ama yapabildim azimle çok şükür :))
Tatlim ben bu gun evde yoktum spor yapamadim.Ama aksam donunce 500 ip atladim.Bu gun yuklediyin videoyu yarin ins yapicam.Yarın inşallah 40 dk Zumba step ardına bunu yapıcamErtesi gün FB geliyor kızlarrr gulfuren azerideniz çookkkk merak ediyorum gerçekten ben Bi bakayım önceden nasılmış
Evet çok şükür bugünkü sporum bitti :) bu hafta 30 dk da bırakıyorum çünkü hem yoğunum hem de 20 günlük bi aradan sonra vücudumu aşırı yormak istemiyorum.. Bir hafta sonra sporum neredeyse iki saate çıkacak inş :) ben şimdilik 65 olsam öpüp başıma koycam şekerim en fazla 62 olabilir kaslı kalmak şartıyla yolumuz uzun acelemde yok isterse iki sene sürsün :)İnşallah az kaldı.Hayal deme canım.Yavaş yavaş verdim kilolarımı.8-9 sene önceki kiloma geldim.
Canım doktorcummm hoş geldin.Ben kefilim ar kadaşıma ve sporda çok iyidir.
Bende seni öpüyorum.
Geçmiş olsun,bu günde spor yapıldı.
Yarın Rest günün mü şekerim ? Kız hızına yetişemez olduk ayy yavaşşş baby :))Yarın inşallah 40 dk Zumba step ardına bunu yapıcamErtesi gün FB geliyor kızlarrr gulfuren azerideniz çookkkk merak ediyorum gerçekten ben Bi bakayım önceden nasılmış
Evde yoksan akşama yap kuzum sporunu ihmal etme bence tatlım .. İp atlamışsın ama bugün dinlenme günün değilse programını aksatma bence :)Tatlim ben bu gun evde yoktum spor yapamadim.Ama aksam donunce 500 ip atladim.Bu gun yuklediyin videoyu yarin ins yapicam.
Bu gun dinlenme gunumdu,ama ben zumba yapicaktim butun gun evde olmayinca bide kosturmaca yoruldum o yuzden yapamadimEvde yoksan akşama yap kuzum sporunu ihmal etme bence tatlım .. İp atlamışsın ama bugün dinlenme günün değilse programını aksatma bence :)
Haa anladım o zaman sorun yok bebeğim :) ip atlamışsın buna rağmen süper yanii :) sevdin sen bu Fb' i , pilatese göre nasıl sence ?? Pilatesde yapıyordun ya ondan soruyorum ??Bu gun dinlenme gunumdu,ama ben zumba yapicaktim butun gun evde olmayinca bide kosturmaca yoruldum o yuzden yapamadim
Fb bana gore platesden cok etkili,bi kere cok terletiyo,Ama tabi bilmiyorum benim sarkmalarima iyi gelecekmi yapib gorucem ins.Ben plates yaptigim zamanlarda duzenli yapmiyodum ,ama fb duzenli yapmaya calisiyorum.Haa anladım o zaman sorun yok bebeğim :) ip atlamışsın buna rağmen süper yanii :) sevdin sen bu Fb' i , pilatese göre nasıl sence ?? Pilatesde yapıyordun ya ondan soruyorum ??
Kesinlikle pilatese göre yağ yakımın fazla olacak daha etkili olacakdır şekerim.. Ve mutlaka düzenli yapmaya gayret et çünkü o sisteme göre proğramlanmış egzersizler.. FB' i hiç denemedim ben ama birkaç çalışmalarını izlemişdim, eminim ki güzel çalıştırıyordur.. Sıkılaşma toparlanma hemen bir hafta onbeş günde değil en az bir ay sonra farkedilmeye başlar tatlım.. İkinci ay artık belirginleşir , yeter ki vazgeçme süper değişimlere şahit olacaksın inşallah :)Fb bana gore platesden cok etkili,bi kere cok terletiyo,Ama tabi bilmiyorum benim sarkmalarima iyi gelecekmi yapib gorucem ins.Ben plates yaptigim zamanlarda duzenli yapmiyodum ,ama fb duzenli yapmaya calisiyorum.
Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicemYarın Rest günün mü şekerim ? Kız hızına yetişemez olduk ayy yavaşşş baby :))
Ay insallah agzinizdan bal damliyor.Tabiki devam edicem bu sefer pes etmicem sonuna kadar yapicam.Kesinlikle pilatese göre yağ yakımın fazla olacak daha etkili olacakdır şekerim.. Ve mutlaka düzenli yapmaya gayret et çünkü o sisteme göre proğramlanmış egzersizler.. FB' i hiç denemedim ben ama birkaç çalışmalarını izlemişdim, eminim ki güzel çalıştırıyordur.. Sıkılaşma toparlanma hemen bir hafta onbeş günde değil en az bir ay sonra farkedilmeye başlar tatlım.. İkinci ay artık belirginleşir , yeter ki vazgeçme süper değişimlere şahit olacaksın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?