Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Var internet bağlantısı ama bende program kurulumu falan istemiyor sen nereyi tıklayınca istedi peki?

Sağda bir pencere çıkdı onu tıklayınca bir program yükledi sonra açdı.. Şimdi direk açıyor ..blu-ray mı acaba senin dvd eğer öyleyse açmıyormuş özel birşeyler yüklemek gerekiyormuş..
Valla onu bilmiyorum ama dediğin pencere bende çıkmadı neyse sonra yine uğraşırım

İnşallah az kaldı.Hayal deme canım.Yavaş yavaş verdim kilolarımı.8-9 sene önceki kiloma geldim.

merhaba arkadaşlaaarrrr bana da yer var mııııı..
referansım gulfuren arkadaşımmmm
Canım doktorcummm hoş geldin.Ben kefilim ar kadaşıma ve sporda çok iyidir.

Bende seni öpüyorum.

Geçmiş olsun,bu günde spor yapıldı.

Kızlar akşam yemeğimde 3-4 kaşık pirinç pilavı uzun bir aradan sonra ilk kez yedim, fırında kabak patates soğan atöıştım baharatlı z yağlı onu yedim sonra yürüyüşe çıktım 45 dk hızlı tempo yürüyüş pilavın acısını çıkardım yani hehe))))

Yarın inşallah 40 dk Zumba step ardına bunu yapıcam Ertesi gün FB geliyor kızlarrr gulfuren azerideniz çookkkk merak ediyorum gerçekten ben Bi bakayım önceden nasılmış
Tatlim ben bu gun evde yoktum spor yapamadim.Ama aksam donunce 500 ip atladim.Bu gun yuklediyin videoyu yarin ins yapicam.

Evet çok şükür bugünkü sporum bitti :) bu hafta 30 dk da bırakıyorum çünkü hem yoğunum hem de 20 günlük bi aradan sonra vücudumu aşırı yormak istemiyorum.. Bir hafta sonra sporum neredeyse iki saate çıkacak inş :) ben şimdilik 65 olsam öpüp başıma koycam şekerim en fazla 62 olabilir kaslı kalmak şartıyla yolumuz uzun acelemde yok isterse iki sene sürsün :)

@efsayarengokcedila kuzum iyileşemedin mi nerdesin?? Bi ikimiz kaldık ayy Max30 yapan :) kuzum sende bırakayım deme haa, sonuna kadar götürelim inşallah.. Benim 4 günüm kaldı bitmesine sonra Insanıty ve p90x e geçicem.. Bekliyorum tatlım senide .. Gel gayrı ayy :))

Bu gun dinlenme gunumdu,ama ben zumba yapicaktim butun gun evde olmayinca bide kosturmaca yoruldum o yuzden yapamadim
Haa anladım o zaman sorun yok bebeğim :) ip atlamışsın buna rağmen süper yanii :) sevdin sen bu Fb' i , pilatese göre nasıl sence ?? Pilatesde yapıyordun ya ondan soruyorum ??

Haa anladım o zaman sorun yok bebeğim :) ip atlamışsın buna rağmen süper yanii :) sevdin sen bu Fb' i , pilatese göre nasıl sence ?? Pilatesde yapıyordun ya ondan soruyorum ??
Fb bana gore platesden cok etkili,bi kere cok terletiyo,Ama tabi bilmiyorum benim sarkmalarima iyi gelecekmi yapib gorucem ins.Ben plates yaptigim zamanlarda duzenli yapmiyodum ,ama fb duzenli yapmaya calisiyorum.

Fb bana gore platesden cok etkili,bi kere cok terletiyo,Ama tabi bilmiyorum benim sarkmalarima iyi gelecekmi yapib gorucem ins.Ben plates yaptigim zamanlarda duzenli yapmiyodum ,ama fb duzenli yapmaya calisiyorum.
Kesinlikle pilatese göre yağ yakımın fazla olacak daha etkili olacakdır şekerim.. Ve mutlaka düzenli yapmaya gayret et çünkü o sisteme göre proğramlanmış egzersizler.. FB' i hiç denemedim ben ama birkaç çalışmalarını izlemişdim, eminim ki güzel çalıştırıyordur.. Sıkılaşma toparlanma hemen bir hafta onbeş günde değil en az bir ay sonra farkedilmeye başlar tatlım.. İkinci ay artık belirginleşir , yeter ki vazgeçme süper değişimlere şahit olacaksın inşallah :)

Yarın Rest günün mü şekerim ? Kız hızına yetişemez olduk ayy yavaşşş baby :))
Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicem
O günkü programımız 60 dk kızlar Bi tanesi kickboss şeklinde sonra Bi tane kollar için var ağırlıkla da çalıştırıyor diğeri de sürpriz olsun

Ay insallah agzinizdan bal damliyor.Tabiki devam edicem bu sefer pes etmicem sonuna kadar yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…