Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kız hani resim paylaşıcakdın bugün ne oldu baby ??
Ya var ya programlar arada kaynıyor kız üzülüyorum, güzel şeyler paylaşıyorsun anam , insan arayınca elinin altında olsa ne güzel olur.. Zamanım olsa ilk sayfaya taşırdım tek tek ama işim başımdan aşmış durumda bu gece gene sabahlamak niyetindeyim işlerim bi birikdi sorma ..

Ay cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?

Ay cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?
Burpee ve şınav gibi yer hareketleride gögüs ve kol kasları için çok faydalı.. Seda programı bildiğinden daha iyi cevaplar sana tatlım :)

Tabii ki özellikle yerde sırt üstü yatıp ağırlıklarla kolları yukarda birleştirme hareketi direk göğüsler için ve en etkili hareket Zaman'ında çok araştırmıştım iki doğum ve uzun süre emzirme durumu olunca

bugün 1 saat yürüyüş yaptım spor olaraktan
Kız Dişianka tatlım az evvel diyet sayfanızdayım tramboline göz dikmene çok güldüm ayy :) ayy çok komiksin ya kedinin cigere baktığı gibi sende tramboline mi bakıyon ayy Aman kameralara dikkat :)) kameranın üzerine bi mendil falan atmayıda kafandan geçirirsin sen şimdi hee
Yürümen harika olmuş bebeğim :)

Kızz paylaşıcaktıö tam banyoya gidiyordum eşim geldi yemeğe spordan sonra atayım dedim küçük oğlum izin vermedi kendimi dışa zor artım sonra zaten hiç fırsatım olmadı yemek vs ama inşallah yarın atmayı düşünüyorum
Yoo aslında arada kaynamıyor sporu seven her şekilde ulaşır ve yapar, ben yapacaklarımı paylaşıyorum diğer arkadaşlar ister yapar ister yapmaz
İşlerini de bırak eşine o yapsın onun yüzünden kaç kez bölündü düzenin

kız napim bi ara trambolin alsam mı acaba diye niyetlenmiştim . ama hiç deneme şansım olmadığı için tereddüte düşüp vazgeçmiştim. sınıfları gezerken gördüm aklıma düştü. deneme fırsatım olsa ne güzel olur yani haksız mıyım
iyi fikirmiş haaa kameraya mendil atmak

Oylemi peki sende toparlandimi.ya bende kilo alib vermekden oldu ve cok mutsuzum

Ayy bende olsam aynı şekilde denemek isterdim ayy sende çocukları çalıştırıyor gibi falan bişeyler yap arada dene ayy :) bulursun sen denemenin bi yolunu eminim

Oylemi peki sende toparlandimi.ya bende kilo alib vermekden oldu ve cok mutsuzum
Kuzum hiiiç üzülmene gerek yok cidden , sporunu düzenli yap en az iki ay sıkı tut ama sonra bak bakalım vücudundaki değişimler nasıl olacak :) ama sporu hayatında tutacaksın sporla değişimler muhteşem ya buna inan gayret et yeter..

Kız Seda desene aslında 68 sin ayy kız gerçekden var ya belkide öylesin :)
Aynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradı
Oyyy kuzum benim gutturu gutturu emiyor maşallah o emsinde kilo her zaman gider allahım izniyle

Yarın inşallah 40 dk Zumba step ardına bunu yapıcam Ertesi gün FB geliyor kızlarrr gulfuren azerideniz çookkkk merak ediyorum gerçekten ben Bi bakayım önceden nasılmış
Haydi bakalım heyecanla bekliyorum.

Sende güzel programlar yapıyorsun.Kaç kilosun?

Bütün hepsi keyifli ama ben akşam yapıyorum.Sabahtan yapabilsem daha güzel olacak.Bugünde tamam şükür.

Fb yapiyorum zaten ama onerebileceyiniz bska egzersizlerde varsa yaparim

Aynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradı
Oyyy kuzum benim gutturu gutturu emiyor maşallah o emsinde kilo her zaman gider allahım izniyle
Evet anne sutu cok faydali gercekdenesas cocuklar kilo her zaman gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…