Kız hani resim paylaşıcakdın bugün ne oldu baby ??Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicem
O günkü programımız 60 dk kızlar Bi tanesi kickboss şeklinde sonra Bi tane kollar için var ağırlıkla da çalıştırıyor diğeri de sürpriz olsun
Ay cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicem
O günkü programımız 60 dk kızlar Bi tanesi kickboss şeklinde sonra Bi tane kollar için var ağırlıkla da çalıştırıyor diğeri de sürpriz olsun
Hadi inşallah kuzum inanıyorum sana emek vereceğiz ki sonuçlarını alalım.Ay insallah agzinizdan bal damliyor.Tabiki devam edicem bu sefer pes etmicem sonuna kadar yapicam.
Burpee ve şınav gibi yer hareketleride gögüs ve kol kasları için çok faydalı.. Seda programı bildiğinden daha iyi cevaplar sana tatlım :)Ay cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?
Evet programda burpee ve sinav gibi yer hareketleri var.O zaman bende de ise yariyacakBurpee ve şınav gibi yer hareketleride gögüs ve kol kasları için çok faydalı.. Seda programı bildiğinden daha iyi cevaplar sana tatlım :)
Tabii ki özellikle yerde sırt üstü yatıp ağırlıklarla kolları yukarda birleştirme hareketi direk göğüsler için ve en etkili hareket Zaman'ında çok araştırmıştım iki doğum ve uzun süre emzirme durumu oluncaAy cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?
Kız Dişianka tatlım az evvel diyet sayfanızdayım tramboline göz dikmene çok güldüm ayy :) ayy çok komiksin ya kedinin cigere baktığı gibi sende tramboline mi bakıyon ayybugün 1 saat yürüyüş yaptım spor olaraktan
O zaman ohh ohh süpermiş kesinlikle yarıyacak o zaman kuzum :)Evet programda burpee ve sinav gibi yer hareketleri var.O zaman bende de ise yariyacak
Kızz paylaşıcaktıö tam banyoya gidiyordum eşim geldi yemeğe spordan sonra atayım dedim küçük oğlum izin vermedi kendimi dışa zor artım sonra zaten hiç fırsatım olmadı yemek vs ama inşallah yarın atmayı düşünüyorumKız hani resim paylaşıcakdın bugün ne oldu baby ??
Ya var ya programlar arada kaynıyor kız üzülüyorum, güzel şeyler paylaşıyorsun anam , insan arayınca elinin altında olsa ne güzel olur.. Zamanım olsa ilk sayfaya taşırdım tek tek ama işim başımdan aşmış durumda bu gece gene sabahlamak niyetindeyim işlerim bi birikdi sorma ..
kız napim bi ara trambolin alsam mı acaba diye niyetlenmiştim . ama hiç deneme şansım olmadığı için tereddüte düşüp vazgeçmiştim. sınıfları gezerken gördümKız Dişianka tatlım az evvel diyet sayfanızdayım trambıline göz dikmene çok güldüm ayy :) ayy çok komiksin ya kedinin cigere baktığı gibi sende tramboline mi bakıyon ayyAman kameralara dikkat :)) kameranın üzerine bi mendil falan atmayıda kafandan geçirirsin sen şimdi hee
Oylemi peki sende toparlandimi.ya bende kilo alib vermekden oldu ve cok mutsuzumTabii ki özellikle yerde sırt üstü yatıp ağırlıklarla kolları yukarda birleştirme hareketi direk göğüsler için ve en etkili hareket Zaman'ında çok araştırmıştım iki doğum ve uzun süre emzirme durumu olunca
Ayy bende olsam aynı şekilde denemek isterdim ayykız napim bi ara trambolin alsam mı acaba diye niyetlenmiştim . ama hiç deneme şansım olmadığı için tereddüte düşüp vazgeçmiştim. sınıfları gezerken gördümaklıma düştü. deneme fırsatım olsa ne güzel olur yani haksız mıyım
iyi fikirmiş haaa kameraya mendil atmak
Benim göpğsler zaten taş gibi süt dolu içi tartıda 5 er kilodan 10 kilo da onlar geliyordur hahaaaaOylemi peki sende toparlandimi.ya bende kilo alib vermekden oldu ve cok mutsuzum
Kuzum hiiiç üzülmene gerek yok cidden , sporunu düzenli yap en az iki ay sıkı tut ama sonra bak bakalım vücudundaki değişimler nasıl olacak :) ama sporu hayatında tutacaksın sporla değişimler muhteşem ya buna inan gayret et yeter..Oylemi peki sende toparlandimi.ya bende kilo alib vermekden oldu ve cok mutsuzum
Kız Seda desene aslında 68 sin ayyBenim göpğsler zaten taş gibi süt dolu içi tartıda 5 er kilodan 10 kilo da onlar geliyordur hahaaaaAyy eşim bu yazdıklarımı okusa vurur beni valla
Aynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradıKız Seda desene aslında 68 sin ayykız gerçekden var ya belkide öylesin :)
Haydi bakalım heyecanla bekliyorum.Yarın inşallah 40 dk Zumba step ardına bunu yapıcamErtesi gün FB geliyor kızlarrr gulfuren azerideniz çookkkk merak ediyorum gerçekten ben Bi bakayım önceden nasılmış
Sende güzel programlar yapıyorsun.Kaç kilosun?@efsayarengokcedila kuzum iyileşemedin mi nerdesin?? Bi ikimiz kaldık ayy Max30 yapan :) kuzum sende bırakayım deme haa, sonuna kadar götürelim inşallah.. Benim 4 günüm kaldı bitmesine sonra Insanıty ve p90x e geçicem.. Bekliyorum tatlım senide .. Gel gayrı ayy :))
Bütün hepsi keyifli ama ben akşam yapıyorum.Sabahtan yapabilsem daha güzel olacak.Bugünde tamam şükür.Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicem
Fb yapiyorum zaten ama onerebileceyiniz bska egzersizlerde varsa yaparimKuzum hiiiç üzülmene gerek yok cidden , sporunu düzenli yap en az iki ay sıkı tut ama sonra bak bakalım vücudundaki değişimler nasıl olacak :) ama sporu hayatında tutacaksın sporla değişimler muhteşem ya buna inan gayret et yeter..
Evet anne sutu cok faydali gercekdenAynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradı
Oyyy kuzum benim gutturu gutturu emiyor maşallaho emsinde kilo her zaman gider allahım izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?