Merhaba.Bende trambolin var zamanında çok yararını gördüm.Doğum kilolarının çoğunu onunla verdim.Çok güzel terletiyor ve sağlık açısından çok yararı var.Ama ben artık yapamıyorum.Meniere rahatsızlığımı tetikliyor.kız napim bi ara trambolin alsam mı acaba diye niyetlenmiştim . ama hiç deneme şansım olmadığı için tereddüte düşüp vazgeçmiştim. sınıfları gezerken gördümaklıma düştü. deneme fırsatım olsa ne güzel olur yani haksız mıyım
iyi fikirmiş haaa kameraya mendil atmak
Maşallah çok tatlı.Allah nazarlardan korusun.Eki Görüntüle 1826526
Bakınsana saçları kuruturken fazla havalandırmışım hahaa ahenkle dans ediyorlar :))))
Ay cok tatli ya yerim onu ben .Ya ben cocuklari gercekden cok seviyorum ,hele boyle kucuk cocuklar yokmu cok seker oluyolar.Rabbim ins butun cocuklari korusun senin oglanlarinda icindeEki Görüntüle 1826526
Bakınsana saçları kuruturken fazla havalandırmışım hahaa ahenkle dans ediyorlar :))))
aynen bakalım bi yolunu denicem. deneme şansını elde edersem haber ederimAyy bende olsam aynı şekilde denemek isterdim ayysende çocukları çalıştırıyor gibi falan bişeyler yap arada dene ayy :) bulursun sen denemenin bi yolunu eminim
zaten terletmesi iyi cardio yapmış oluyorsun . heves ediyorum. bacaklarının çıkıyo ya da katlanıyo olup yer kaplamıyo olması avantaj bi de. rahatsızlığına dikkat et aman.Merhaba.Bende trambolin var zamanında çok yararını gördüm.Doğum kilolarının çoğunu onunla verdim.Çok güzel terletiyor ve sağlık açısından çok yararı var.Ama ben artık yapamıyorum.Meniere rahatsızlığımı tetikliyor.
Bende var kız satım sana :)zaten terletmesi iyi cardio yapmış oluyorsun . heves ediyorum. bacaklarının çıkıyo ya da katlanıyo olup yer kaplamıyo olması avantaj bi de. rahatsızlığına dikkat et aman.
Maşallah Maşallah emen çocuklar ilerde de sağlıklı oluyorlar, elbet gidecek ve kesinlikle ondan şekerim :)Aynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradı
Oyyy kuzum benim gutturu gutturu emiyor maşallaho emsinde kilo her zaman gider allahım izniyle
Canım ben bir ay evvel 15 gün Tr' deydim ara verdim mecburi, geldik yeniden 3 hafta sonra tekrar Tr' yeye gitmek zorunda kaldık daha geleli iki gün oldu .. Gitmeden 75,60 ı görmüşdüm, ki ilk gidişimdeki kiloma ancak gelebilmişdim, şimdi bu sabah 78,600 geldim ama ödem var regl yüzünden :) yani demem o ki nerdeyse iki aydır alver al ver yapıp duruyorum :) ama acelem yok iki yılda sürse devam yani şekerim.. Eskiden haldur huldur bir iki ayda hızlıca verirdim ama hep de geri alırdım artık al verlerden bıkdım diyet ve spor hayatımın parçası bundan sonra tatlım inşallah :) boyum 1.72 bu arada ..Haydi bakalım heyecanla bekliyorum.
Sende güzel programlar yapıyorsun.Kaç kilosun?
Bütün hepsi keyifli ama ben akşam yapıyorum.Sabahtan yapabilsem daha güzel olacak.Bugünde tamam şükür.
Oyy oyy Maşallah Barekallah çok tatlı ya yerim onu ben yeriimm :))Eki Görüntüle 1826526
Anam olmasaydı şaşardım zaten sende :)) sportmen hatun yaa :))Bende var kız satım sana :)
İyide orana vurursak aynıyız.Canım ben bir ay evvel 15 gün Tr' deydim ara verdim mecburi, geldik yeniden 3 hafta sonra tekrar Tr' yeye gitmek zorunda kaldık daha geleli iki gün oldu .. Gitmeden 75,60 ı görmüşdüm, ki ilk gidişimdeki kiloma ancak gelebilmişdim, şimdi bu sabah 78,600 geldim ama ödem var regl yüzünden :) yani demem o ki nerdeyse iki aydır alver al ver yapıp duruyorum :) ama acelem yok iki yılda sürse devam yani şekerim.. Eskiden haldur huldur bir iki ayda hızlıca verirdim ama hep de geri alırdım artık al verlerden bıkdım diyet ve spor hayatımın parçası bundan sonra tatlım inşallah :) boyum 1.72 bu arada ..
Ayy nerde ayy, sen boy kilo eşitmiydi sende ? ben 72 olsam ancak aynı senin oranında olurum :) daha koskoca 5 kilo var nerdeyse :) aslında kilo da çok gerçekleri yansıtmıyor, vücut tipine göre fazlalıkların birikdiği yere göre de değişiyor yanii .. Şu an aslında aşırı şekilde rahatsız edici bi bölgem yok yavaş yavaş gidecekler inşallah ahh bide ara vermeler olmasa şimdiye 70 dim ya :))İyide orana vurursak aynıyız.
ablacım hals hastayım malesef bugun yapayım dedim ama cesaret edemedim ama bırakmaya niyetim yok başlıycam ini130488 kuzum iyileşemedin mi nerdesin?? Bi ikimiz kaldık ayy Max30 yapan :) kuzum sende bırakayım deme haa, sonuna kadar götürelim inşallah.. Benim 4 günüm kaldı bitmesine sonra Insanıty ve p90x e geçicem.. Bekliyorum tatlım senide .. Gel gayrı ayy :))
benim eşim trabzonlu kara lahana çok yiyioruzzz sivaslılarda mi yiyomuş onu yaaaSivaslıyım ama her türlü yemeği de bilirimBoğaz'ıma düşkün olunca
Tatlım benim yaşın henç olmasına ragmen öyle aklı başında ve oldun yazıyorsun ki Maşallah tatlıma ya :)
Şeyda Coşkun sen kadar yapmıyordur bile hergün spor ayy :)) o genelde yürütüyor sanırım :))
Insanıty p90x yap önce diyorsun ha , aslında mantıklı çünkü adam akıllı Kardioya ihtiyacım var kilolar yeniden geldi gitmeleri lazım , öyle yapıyım o zaman şekerim benim.. Sonra Asylum' a geçerim inş. Sen madem bana zahmet olmazsa hybrit programını bir at ya da anlat bakiim tatlım bu ablan da faydalansın deneyimlerinden şekeriim benim :)
Ha bide sabah ağırlık akşam kardio demişsin ya ; ben hep önce Kardio sonra ağırlık şeklinde biliyordum, gerçi ard arda yapılacaksa Kardiodan sonra enerji olmaz diye önce ağırlık çalışın da diyenler de var ?? Sence farkeder mi kuzum sıralaması? Ona da bi açıklık getir şekerim benim :))
Asylum deneyimlerini hep paylaş ama olur mu :) merak ediyorum :)
Ahh canımsın ya, Allah şifa versin biran evvel tatlım. Devam edeceğinden eminim senin kuzum, gayet güzel başardın ilk ayı, ikinci ayıda bitirirsin inş sen. Tayin durumunuz belli oldu mu kuzum ??ablacım hals hastayım malesef bugun yapayım dedim ama cesaret edemedim ama bırakmaya niyetim yok başlıycam ini
Tamam kuzum acelesi yok daha Max30' un son 4 günü birde dinlenme 5 günüm var, sen müsait olduğunda atarsın canımcıım teşekkürler kuzum :))cok tesekkur ederim kuzum
o zaman seyda coskuna rakip oldum
insanity p90x hibriti daha mantıklı hayatım hem agırlık hem kardiyo tadında birlestirilmis :))
hibriti ozelden gonderirim sana ama yarın olsa olur mu simdi calısmaya gecicem merdivenin de fotografını yuklerim hem :))
programı yollayınca daha iyi anlarsın hayatım insanity ve p90x videolarından ortaya karısık yapmıslar 3 aylık program ilk iki ay daha basit cunku kardiyo gunlerine insanitynin ilk ayı eklenmis 3.ay daha zor insanitynin 1 saatlik kardiyoları var :))
evet ısınmak için önce kardiyo diyorlar ama insanity kardiyosu degildir ocunku insanity hiit kardiyo ısınmayı bırak adamı perisan ediyor agırlık kaldırmaya daha fazla enerji lazım oluyor tekrar sayısı önemli kaldıracagın agırlıklara enerjinin olması lazım yoksa faydası olmaz kalkmaz o agırlıklar. bir önceki gün kaldırdıgın agırlıktan daha azını kaldırmak da ilerleme saglamaz ondan agırlıktan sonra kardiyo yapıyorum ilk kardiyoyu yapsam enerjim bitik olur iki kiloyu zor kaldırırım bir de arastırdım bunu kas kazanmak için önce agırlık sonra kardiyo diyorlar vallahi boyle yaptım zararını gormedim daha iyi bilen varsa beni de bilgilendirsin bir de ben pespese yapmıyorum yani yaptıgım zaman oldu ama agırlıktan sonra dinlenip öyle yürüyüse cıktım ya da kardiyoyu yaptım genelde birini sabah digerini aksam yaptım
bugun "core" gunuydu bolgelere yogunlasıp yaptırdı shaun t daha cok pilatese benzettim bantlar olsun köprüler olsun karın bolgesini sıkma olsun ama yorucuydu. 3.gün bitti su ana kadar beni insanity gibi zorlamadı asylum daha cok yaktıgın yagları kazandıgın kasları belirginlestirmek için heralde en azından simdilik oyle gorunuyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?