Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Merhaba.Bende trambolin var zamanında çok yararını gördüm.Doğum kilolarının çoğunu onunla verdim.Çok güzel terletiyor ve sağlık açısından çok yararı var.Ama ben artık yapamıyorum.Meniere rahatsızlığımı tetikliyor.

Eki Görüntüle 1826526
Bakınsana saçları kuruturken fazla havalandırmışım hahaa ahenkle dans ediyorlar :))))
Ay cok tatli ya yerim onu ben .Ya ben cocuklari gercekden cok seviyorum ,hele boyle kucuk cocuklar yokmu cok seker oluyolar.Rabbim ins butun cocuklari korusun senin oglanlarinda icinde

Ayy bende olsam aynı şekilde denemek isterdim ayy sende çocukları çalıştırıyor gibi falan bişeyler yap arada dene ayy :) bulursun sen denemenin bi yolunu eminim
aynen bakalım bi yolunu denicem. deneme şansını elde edersem haber ederim

zaten terletmesi iyi cardio yapmış oluyorsun . heves ediyorum. bacaklarının çıkıyo ya da katlanıyo olup yer kaplamıyo olması avantaj bi de. rahatsızlığına dikkat et aman.

Aynennnn çok dolu az dolu halinde bile farkediyor tartıda biliyor musun:)) benim Prolaktin yüksekliği oğlanlara yaradı
Oyyy kuzum benim gutturu gutturu emiyor maşallah o emsinde kilo her zaman gider allahım izniyle
Maşallah Maşallah emen çocuklar ilerde de sağlıklı oluyorlar, elbet gidecek ve kesinlikle ondan şekerim :)

Haydi bakalım heyecanla bekliyorum.

Sende güzel programlar yapıyorsun.Kaç kilosun?

Bütün hepsi keyifli ama ben akşam yapıyorum.Sabahtan yapabilsem daha güzel olacak.Bugünde tamam şükür.
Canım ben bir ay evvel 15 gün Tr' deydim ara verdim mecburi, geldik yeniden 3 hafta sonra tekrar Tr' yeye gitmek zorunda kaldık daha geleli iki gün oldu .. Gitmeden 75,60 ı görmüşdüm, ki ilk gidişimdeki kiloma ancak gelebilmişdim, şimdi bu sabah 78,600 geldim ama ödem var regl yüzünden :) yani demem o ki nerdeyse iki aydır alver al ver yapıp duruyorum :) ama acelem yok iki yılda sürse devam yani şekerim.. Eskiden haldur huldur bir iki ayda hızlıca verirdim ama hep de geri alırdım artık al verlerden bıkdım diyet ve spor hayatımın parçası bundan sonra tatlım inşallah :) boyum 1.72 bu arada ..

İyide orana vurursak aynıyız.

İyide orana vurursak aynıyız.
Ayy nerde ayy, sen boy kilo eşitmiydi sende ? ben 72 olsam ancak aynı senin oranında olurum :) daha koskoca 5 kilo var nerdeyse :) aslında kilo da çok gerçekleri yansıtmıyor, vücut tipine göre fazlalıkların birikdiği yere göre de değişiyor yanii .. Şu an aslında aşırı şekilde rahatsız edici bi bölgem yok yavaş yavaş gidecekler inşallah ahh bide ara vermeler olmasa şimdiye 70 dim ya :))
89 kilodan düşdüm 6 aydır diyet ve spor yapıyorum.. Hatta 7. Ayıma girdim sanırım :) ama şu an 3 ay önceki kilomdayım

ablacım hals hastayım malesef bugun yapayım dedim ama cesaret edemedim ama bırakmaya niyetim yok başlıycam ini

cok tesekkur ederim kuzum
o zaman seyda coskuna rakip oldum
insanity p90x hibriti daha mantıklı hayatım hem agırlık hem kardiyo tadında birlestirilmis :))
hibriti ozelden gonderirim sana ama yarın olsa olur mu simdi calısmaya gecicem merdivenin de fotografını yuklerim hem :))
programı yollayınca daha iyi anlarsın hayatım insanity ve p90x videolarından ortaya karısık yapmıslar 3 aylık program ilk iki ay daha basit cunku kardiyo gunlerine insanitynin ilk ayı eklenmis 3.ay daha zor insanitynin 1 saatlik kardiyoları var :))
evet ısınmak için önce kardiyo diyorlar ama insanity kardiyosu degildir o cunku insanity hiit kardiyo ısınmayı bırak adamı perisan ediyor agırlık kaldırmaya daha fazla enerji lazım oluyor tekrar sayısı önemli kaldıracagın agırlıklara enerjinin olması lazım yoksa faydası olmaz kalkmaz o agırlıklar. bir önceki gün kaldırdıgın agırlıktan daha azını kaldırmak da ilerleme saglamaz ondan agırlıktan sonra kardiyo yapıyorum ilk kardiyoyu yapsam enerjim bitik olur iki kiloyu zor kaldırırım bir de arastırdım bunu kas kazanmak için önce agırlık sonra kardiyo diyorlar vallahi boyle yaptım zararını gormedim daha iyi bilen varsa beni de bilgilendirsin bir de ben pespese yapmıyorum yani yaptıgım zaman oldu ama agırlıktan sonra dinlenip öyle yürüyüse cıktım ya da kardiyoyu yaptım genelde birini sabah digerini aksam yaptım

bugun "core" gunuydu bolgelere yogunlasıp yaptırdı shaun t daha cok pilatese benzettim bantlar olsun köprüler olsun karın bolgesini sıkma olsun ama yorucuydu. 3.gün bitti su ana kadar beni insanity gibi zorlamadı asylum daha cok yaktıgın yagları kazandıgın kasları belirginlestirmek için heralde en azından simdilik oyle gorunuyor :))

ablacım hals hastayım malesef bugun yapayım dedim ama cesaret edemedim ama bırakmaya niyetim yok başlıycam ini
Ahh canımsın ya, Allah şifa versin biran evvel tatlım. Devam edeceğinden eminim senin kuzum, gayet güzel başardın ilk ayı, ikinci ayıda bitirirsin inş sen. Tayin durumunuz belli oldu mu kuzum ??

Tamam kuzum acelesi yok daha Max30' un son 4 günü birde dinlenme 5 günüm var, sen müsait olduğunda atarsın canımcıım teşekkürler kuzum :))
Insanity' i birinci ay ve ikinci ayın ilk haftalarını yapmışdım bilmezmiyim zorluğunu tatlım :) Normal Kardioları gerçekden aşan programlar. Ama Hybrit olarak ilk kez deniycem hadi hayırlısı, P90x de de direnç lastiği lazım demi şekerim ? Sipariş vermem lazım başlamadan alsam bari :)
Bende sen gibi önce Kardio akşam da p90x ağırlık şeklinde yapıyım.. Mesela pilatesde falan önce Kardio yapın deniyor ya da esneme programlarında ama Ağırlıkda dediğin gibi enerji lazım adama :)
Kaslarına yönelikse süpermiş işde kuzum :) alışdık zorlayan programlara tabii kolay geliyor sana ama eminm genede zorlayıcıdır :) ınsanıty ve ve P90x i bitiren tek kişisin forumda sana kocaman bir Maşallah şekerim ya gerçekden p90x i bitiren şekersi vardı sanırım birde ama Insanity' i bitirmemişdi oda.. Bu anlamda özel olduğunun bilincinde ve gururunda olmalısın tatlım benim Bide Asylum biterse hey Maşallah Tr' de tek örnek olacaksın sanırım ayy darısı başıma ayy inşallah :)) idolümsün demişdim demi sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…