Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar bugün açılış günümüzdü, zaman içinde sürekli katılımda bulunacak arkadaşlar belli olacakdır diye düşünüyorum.
Sürekli katılım düşünenler, yarın sabah tartılıp boyunu kilosunu yazmaya çalışsın anacıklarım. Cuma günlerimizi de tartı günü yapmış oluruz .

Geldim bileee :) ne yapıyoruz tam olarak bir kural var mı ya da kilo bildirimi günümüz falan? Okuyabildğimi okudum mesajlardan ama 26 sayfaydı kaçırdım tabi bir kısmını
Bugün tanışma ilk açılış günüydü şekerim. Aslında spor topiğimiz var, baktık kiloları dengeliyemiyoruz, bide diyet topiği açak dedik işde :) Cuma günü yapalım diye düşündüm kilo bildirimlerini.. Günlük listelerimizi sporlarımızı falan paylaşıp birbirimizi motive etmeye çalışalım hep birlikde kuzum..

Sende durumlar nasıl? Kilo spor falan ?

tamamdır çok iyi olur :)
ben 5 şubatta 98 kilo ile başladım. şu an 89'a düştüm. diyete dikkat ediyorum ama kendimi çok da sıkmıyorum açıkçası çünkü diyeti bırakınca daha sonra kilo almak çok daha kolay oluyor. kendimi çok fazla sıkmadan yediklerime dikkat ederek bunu yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum :)
spor olarak da son 1-2 haftadır hastalığım yüzünden aksadı ama öncesinde düzenli olarak leslie yapıyordum. okula yürüyerek gidip geliyorum her akşam da yemekten sonra yarım saat yürüyüş yapıyorum

Hello kizlar sportif ve diyette bi anne olarak bende yazayim
Boyum 1.70
Kilom 67,5
9 aylik bebegim var ve emziriyorum.
6 yildir aralarda birakmak suretiyle plates yapiyorum. Evde yapmiyorum spor salinunda grupla yapiyorum evde devam ettirmek zor oluyo. Hamileligimde hamile platesi yaptim. Doguma 2 hafta kala biraktim. Dogum sonrasida bebegim 6 aylik olunca basladim yine. Hamilelik oncesi kilom olan 65 e donmeye calisiyorum ama bu ara motivasyon yerlerde bir el atin gari

Tebrikler kuzum süper kilo vermişsin Maşallah
Evet bazen kilo vermek kolay, fazlasıyla almak daha da kolay oluyor. Sporla verilen kilolar kesinlikle daha kalıcı oluyor ve sporu hep hayatımızda tutmak gerekiyor tatlım. Leslie kardio olarak başlangıç için çok doğru tercih. Okula yürüyerek gitmen senin için büyük avantaj, çok faydasını görürsün bunun. Biraz daha verdikden sonra Max30' a bekleriz senide kuzum.. Evde mi yurtta mı kalıyorsun ? Kaldığın yerde hoplama zıplama sorun olmazsa Max30 u denemeni tavsiye ederim kuzum :) ama azıcık daha ver, dizlerine fazla yük binip sağlığına riske atma şimdilik.. Mesela 85 olunca falan istersen başlarsın tatlım :)
Spor olsun hayatımızda hareket edelim de ne yaparsak yapalım başlangıçda aslında.. Zaman zaman sporun çeşidini değiştirmek lazım, vucüt alışıp etkisi azalıyor, kolay gelmeye bizi zorlamamaya başladığı anda değişme vakti gelmiş demekdir :)
Seni takipde olcam kuzum sende beni et kız, yeme düzenimi oturtmam lazım. Kaçamaklarıma son vermem lazım :)

Canımm hoşgeldiin, pilatesi uzman eşliğinde yapıyorsan senin bilgilerinden faydalanırız bol bol kız süpersin şekerim :)
Bende yaptığım sporun arkasına en fazla yarım saat süren pilates ya da esneme ekleme niyetindeyim. Şu iş yoğunluğum biraz hafiflesin diye bekliyorum tatlım. Sence pilates kilo verdiriyor mu, yoksa sıkılaştırıp kasları mı harekete geçiriyor sadece?? Sen ne gibi faydalarını gördün bebeğim ?
Beslenmemizi hepbirlikde disipline sokacağız inşallah tatlım..
Bebeğinide sağlıkla hayırlısıyla büyüt kuzum :)

Ya ne de güzel motive ettiniz şimdiden çok teşekkür ederim :)) max30 hakkında hiç bilgim yok açıkçası tam olarak ne oluyor? :/ ben de seni takipteyim bundan sonra canım, hepbirlikte kurtulacağız kilolardan :))

Insanity, Focus T25 bunları duydun mu hiç kuzum, Schaun T bu programların Koç' u. Max30' da en son çıkardığı çalışma. Müthiş tempolu , 60 günlük bir program ve değişimler süper gerçekden.. Kardio çalışması aslında ama çalıştırmadık kas grubu bırakmıyor vücudunda. Toplam yarım saat sürüyor.. Birden zorlanmasınlar diye kolay yapan örnek kişide var grupda, başlarda onada uyulabiliyor. Ayrıca yaparken hem acı çekiyosun hem müthiş zevk alıyorsun... Spor sayfamızda topiğimiz var tatlım ayrıntıları oradanda müsait olduğunda okuyabilirsin şekerim.

Tamam bebek birbirimizi takipdeyiz

Aa hiç duymamıştım gerçekten. Müsait olduğum ilk zaman inceleyeceğim canım. Biraz daha leslie ile kilo verip daha sonra ona geçerim o zaman ben de :)

yarın misafirler gidecek gibi yarın diyete tekrardan başlıycam sporada tabii çokk özledimm max 30 u
Hadi inşallah kuzum, kızlar semeye başladı iyice sen gelde toparlanalım artık ya.. Betül' ün de fıtığı kötü olmuş iki gündür yapamıyor, Çilek kacaklarda zati bi elime geçiriyim onu ben biliyorum :)
Begüm inş yapar bugün
Gel artık bebeğim :)

max 30 son aşkım

Aa hiç duymamıştım gerçekten. Müsait olduğum ilk zaman inceleyeceğim canım. Biraz daha leslie ile kilo verip daha sonra ona geçerim o zaman ben de :)
Tamam bekleriz kuzum. Azıcık şöyle 3, 4 kilo daha versen daha rahat yaparsın. Sonra bıkkınlık gelip kaçma isteği olmasın, dizlere aşırı yükü bahsettim yukarda zaten bebeğim.. Bende mesela Max30' da ikinci ayımdayım, bitsin p90x e geçmeyi düşünüyorum , kas için yağlarımın azalmasını bekliyorum işde.. Sporunda bi düzeni var işde kuzum sabretcez tatlım...

Çok haklısın canım. Hatta 6-7 kilo verdikten sonra bile başlayabilirim dizlerimde kıkırdak erimesi var çünkü çok zorlamamam gerek. Sabretmek çok önemli kilolar elbet gidecek yeterki vazgeçmeyelim :)

başlamak için sabırsızlanıyorum bu max 30 benim vucuduma çok ii geldi tartıda belli olmasada vucudumu kısa zamanda sekillenfirdi.bide iki sene önce amcamın düğününde giydiğim bi elbise vardı o zaman 66 kiloydum elbiseyi tam üstüme göre almıştım o elbiseyi denedim ve elbise harika oldu ama ben 71 kiloyummm sıkılaşmak harika kızlarr

Çok haklısın canım. Hatta 6-7 kilo verdikten sonra bile başlayabilirim dizlerimde kıkırdak erimesi var çünkü çok zorlamamam gerek. Sabretmek çok önemli kilolar elbet gidecek yeterki vazgeçmeyelim :)
O zaman 80 i bekle sen tatlım, sağlık herşeyden önde kuzum.. Nasılsa spor var şu an hayatında önemli olan o kuzum :)

Alın işde size canlı şahidi ve Efsa daha ikinci haftasına yeni başlıyacak.. Ama sportmen hatun kendisi ip atlar, Jıll yapar Max30' u indirene kadar ki mücadelesi hele takdire şayandır, pes etmedi elde etti yapıyor programını Maşallah kuzuma Mayısa inşallah incecik olacaksın kuzum bak gör , durmak yok yola devam

ayyy canımmsın ya inşallah mayısın ve düğünün hakkını vermeliyimm

Cok tesekkur ederim canim. Bence plates bir mucize. Bir kere durus degisiyor daha dik duruyosun. Ve dik durmak her zaman daha ince gosterir. Kaslari cok calistiriyo ve vucudunda ki kas yogunlugu artiyo. Yag kalori yakmaz ama kas kalori yakar. Ayni kiloda iki insandan kas yogunlugu fazla olan daha cok kalori harcar. Erkeklerin kadinlardan daha fazla kaloriye ihtiyac duymasi, bizim yedigimizin iki kati yiyip kilo almamasi bundandir. erkeklerin genetik olarak kas yogunlugu fazladir. Bu da uzun vadede kilo kaybi demek. Ama direk platesle kilo veremezsin. SIKILASMAYA gelince cok ise yariyo. Vucut toparlaniyo. Haftada 3 kez 1 er saat yapmak ideal ama ben bebekden dolayi 2 gun yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…