Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Spor topiginiz hangisi kizlar?

Bu arada canim isler hafiflesin diye bekleme hemen basla cunku bu dunyanin kosturmasi hic bitmiyo. Plates candir kizlar. Leslie ye gelince bebegim ilk dogdugunda yaptim cunku kaslara yuklenemiyodum.

Tahminlerim doğru çıkdı, bende kas çalıştırıp direk yağ yakmadığını düşünüyordum. Artık sayende iyice emin oldum kuzum:) kasın fazla kalori harcattığı konusunda da haklısın.. Kesinlikle programıma ekliyeceğim önümüzdeki günlerde pilatesi tatlım :)

Bu arada canim isler hafiflesin diye bekleme hemen basla cunku bu dunyanin kosturmasi hic bitmiyo. Plates candir kizlar. Leslie ye gelince bebegim ilk dogdugunda yaptim cunku kaslara yuklenemiyodum.
Canım ben Almanya' da yaşıyorum , yaklaşık bir hafta önce 15 gün Türkiye' de idim. İşlerim öyle birikdi ki , iki gecedir inan sabahladım, acil olanları tamamladım ama daha bitmedi 3,4 gün daha devam etmem lazım sabaha kadar:)
Aslında normalde topik sorumluluğum olmasa programımı da yapmazdım. Ama çok şükür programıma hemen başladım aksatmadım.. En azından onu yapabildim.. Haftaya eklerim inş pilateside şekerim :)

Tamam canim benden sana plates konusunda tam destek

Aynen karatay takiliyorumda dedigin gibi karataycilar ekmegi gormesin :))

cicisko merhaba, günaydın
plates konusunda bilgilisiniz anladığım kadarıyla, bende başlamak istiyorum ama zamanına karar veremedim, 68,5 kilodan 62 ye düştüm, boyum da 1,60, hala bölgesel kilolarım var, armut tipli birisiyim, basen sorunum var ve üst bacaklarım kalın, sizce ne zaman başlamam doğru olur

ben 58 kiloya düşünce diye düşündüm ama sizin fikrinizide almak istiyorum, doğru zaman neye göre belirleniyor acaba?

Hayırlı Cumalar kızlar, günün hayrını görün inşallah, dualarınız kabul olsun mübarek Cuma günümüzde inşallah tatlılarım

Bu sabah 76.300 geldim kızlar :) ( boy 1.72 , kilom dün sabah 77,30 idi )
Bana iki öğün yemek kilo verdiriyor anacığım bu kesin.
Dün sabah : iki kuru pasta tuzlu ve yarım şekerli kuru pasta yemişdim minik kahve ile birlikde
Akşam: iki parça tavuk pirzola ve üç kaşık menemen ve yoğurt yemişdim saat 20:00 gibiydi hatta
Gece başka birşey yemedim.
Akşam 18:30 da Max30 yarım saat sporumu yapmışdım. ( tüm gece yağlarımın eridiği duygusunu hissettim , bunu başka hisseden var mı aranızda şekerlerim )

Günaydın kahvaltımı yaptım suyumu içtim geldim
Benim basen, üst bacak ve popo sorunum var bana hangi spor fayda eder ki kızlar

aynı sorun bende de var, basen geniş, üst bacak kalın
bende cicisko ya platesi sordum, ne zaman başlayalım diye?yada başka önerebileceği bir video varsa onu yapalım

Dünkü menüm

Kahvaltı (133 kalori)

Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim

Öğle Yemeği (314 kalori)
Tavuk Budu 1 porsiyon (112 g)
Cacık 50 g

Akşam Yemeği (344 kalori)
Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase

Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g

Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük

Bugün sabah ki kahvaltım
Kahvaltı (254 kalori)

Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g

Aynen karatay takiliyorumda dedigin gibi karataycilar ekmegi gormesin :))
Kız max30 a niye uğramıyosun bebişim? Sporun ne alemde kız cadı :)
günaydın kızlarrr hayırlı cumalarınızz olsunnnnnn
Sanada hayırlı Cumalar gülüm, e kilon ne kadar tatlım yazsana boyunu ve dünkü listeni ?
cicis yardımcı olur inşallah, basenleri olanlar için plates ilk anda bana göre pek işe yaramaz gibi geliyor, ama bilen birinden dinleyelim çok iyi olur kuzum. Bir süre kardio yapılmalı diye düşünüyorum tatlım :)
Günaydın kahvaltımı yaptım suyumu içtim geldim
Benim basen, üst bacak ve popo sorunum var bana hangi spor fayda eder ki kızlar
canım senin kardio sporları yapman lazım, yürüyüşle başlıyabilirsin. Dışarda imkanın yoksa evde lesli başlangıç için ideal olur bana göre canımcıım.. Kız tartılmadın mı bebeğim?

kardio kardio kardio ben artık level atlayıp daha hafif spora geçmek istiyorum

Tartılmayı unuttum yine yarın sabah tartılır yazarım diye umuyorum

aynı sorun bende de var, basen geniş, üst bacak kalın
bende cicisko ya platesi sordum, ne zaman başlayalım diye?yada başka önerebileceği bir video varsa onu yapalım

Havalar düzeldi, saatlerde alındı, iş çıkışı 1 saat yürüsem birde bisiklet alsam eve fayda edermi acep

Kız menünde akşam yemeğindeki iki kurubaklağil aynı anda fazla olmuş gibi.. Birde meyveni gündüze al şekerim bence onun dışında oldukça iyi menün kuzum..

Menümü yazayım

Akşam bol salata yarım kepçe kadar mantı

2 adet haşlanmış yumurta, azıcık peynir ve 1 adet zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, biber ve marul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…