Spor topiginiz hangisi kizlar?Insanity, Focus T25 bunları duydun mu hiç kuzum, Schaun T bu programların Koç' u. Max30' da en son çıkardığı çalışma. Müthiş tempolu , 60 günlük bir program ve değişimler süper gerçekden.. Kardio çalışması aslında ama çalıştırmadık kas grubu bırakmıyor vücudunda. Toplam yarım saat sürüyor.. Birden zorlanmasınlar diye kolay yapan örnek kişide var grupda, başlarda onada uyulabiliyor. Ayrıca yaparken hem acı çekiyosun hem müthiş zevk alıyorsun... Spor sayfamızda topiğimiz var tatlım ayrıntıları oradanda müsait olduğunda okuyabilirsin şekerim.
Tamam bebek birbirimizi takipdeyiz
Bu arada canim isler hafiflesin diye bekleme hemen basla cunku bu dunyanin kosturmasi hic bitmiyo. Plates candir kizlar. Leslie ye gelince bebegim ilk dogdugunda yaptim cunku kaslara yuklenemiyodum.Canımm hoşgeldiin, pilatesi uzman eşliğinde yapıyorsan senin bilgilerinden faydalanırız bol bol kız süpersin şekerim :)
Bende yaptığım sporun arkasına en fazla yarım saat süren pilates ya da esneme ekleme niyetindeyim. Şu iş yoğunluğum biraz hafiflesin diye bekliyorum tatlım. Sence pilates kilo verdiriyor mu, yoksa sıkılaştırıp kasları mı harekete geçiriyor sadece?? Sen ne gibi faydalarını gördün bebeğim ?
Beslenmemizi hepbirlikde disipline sokacağız inşallah tatlım..
Bebeğinide sağlıkla hayırlısıyla büyüt kuzum :)
Tahminlerim doğru çıkdı, bende kas çalıştırıp direk yağ yakmadığını düşünüyordum. Artık sayende iyice emin oldum kuzum:) kasın fazla kalori harcattığı konusunda da haklısın.. Kesinlikle programıma ekliyeceğim önümüzdeki günlerde pilatesi tatlım :)Cok tesekkur ederim canim. Bence plates bir mucize. Bir kere durus degisiyor daha dik duruyosun. Ve dik durmak her zaman daha ince gosterir. Kaslari cok calistiriyo ve vucudunda ki kas yogunlugu artiyo. Yag kalori yakmaz ama kas kalori yakar. Ayni kiloda iki insandan kas yogunlugu fazla olan daha cok kalori harcar. Erkeklerin kadinlardan daha fazla kaloriye ihtiyac duymasi, bizim yedigimizin iki kati yiyip kilo almamasi bundandir. erkeklerin genetik olarak kas yogunlugu fazladir. Bu da uzun vadede kilo kaybi demek. Ama direk platesle kilo veremezsin. SIKILASMAYA gelince cok ise yariyo. Vucut toparlaniyo. Haftada 3 kez 1 er saat yapmak ideal ama ben bebekden dolayi 2 gun yapabiliyorum.
Spor sayfasında, MAX30 günlüğümSpor topiginiz hangisi kizlar?
Canım ben Almanya' da yaşıyorum , yaklaşık bir hafta önce 15 gün Türkiye' de idim. İşlerim öyle birikdi ki , iki gecedir inan sabahladım, acil olanları tamamladım ama daha bitmedi 3,4 gün daha devam etmem lazım sabaha kadar:)Bu arada canim isler hafiflesin diye bekleme hemen basla cunku bu dunyanin kosturmasi hic bitmiyo. Plates candir kizlar. Leslie ye gelince bebegim ilk dogdugunda yaptim cunku kaslara yuklenemiyodum.
Tamam canim benden sana plates konusunda tam destekTahminlerim doğru çıkdı, bende kas çalıştırıp direk yağ yakmadığını düşünüyordum. Artık sayende iyice emin oldum kuzum:) kasın fazla kalori harcattığı konusunda da haklısın.. Kesinlikle programıma ekliyeceğim önümüzdeki günlerde pilatesi tatlım :)
Süpersin babyTamam canim benden sana plates konusunda tam destek
Çok haklısın tatlım :)O zaman 80 i bekle sen tatlım, sağlık herşeyden önde kuzum.. Nasılsa spor var şu an hayatında önemli olan o kuzum :)
Aynen karatay takiliyorumda dedigin gibi karataycilar ekmegi gormesin :))Kahvaltın süper kuzum :) karatay takılıyoruz kahvaltılarda demek. Bende genelde kahvaltılarım hep Karatay usulüü.. Ayy ekmek varmış kız sende yeni gördüm.. Karataycılar görmesin :) gayet güzel bebeğim kahvalrın.. Yumurta diyette olması gereken bir besin hem tok tutuyor hemde besleyici...
Günaydın kahvaltımı yaptım suyumu içtim geldim
Benim basen, üst bacak ve popo sorunum var bana hangi spor fayda eder ki kızlar
Kız max30 a niye uğramıyosun bebişim? Sporun ne alemde kız cadı :)Aynen karatay takiliyorumda dedigin gibi karataycilar ekmegi gormesin :))
Sanada hayırlı Cumalar gülüm, e kilon ne kadar tatlım yazsana boyunu ve dünkü listeni ?günaydın kızlarrr hayırlı cumalarınızz olsunnnnnn
cicis yardımcı olur inşallah, basenleri olanlar için plates ilk anda bana göre pek işe yaramaz gibi geliyor, ama bilen birinden dinleyelim çok iyi olur kuzum. Bir süre kardio yapılmalı diye düşünüyorum tatlım :)cicisko merhaba , günaydın
plates konusunda bilgilisiniz anladığım kadarıyla, bende başlamak istiyorum ama zamanına karar veremedim, 68,5 kilodan 62 ye düştüm, boyum da 1,60, hala bölgesel kilolarım var, armut tipli birisiyim, basen sorunum var ve üst bacaklarım kalın, sizce ne zaman başlamam doğru olur
ben 58 kiloya düşünce diye düşündüm ama sizin fikrinizide almak istiyorum, doğru zaman neye göre belirleniyor acaba?
canım senin kardio sporları yapman lazım, yürüyüşle başlıyabilirsin. Dışarda imkanın yoksa evde lesli başlangıç için ideal olur bana göre canımcıım.. Kız tartılmadın mı bebeğim?Günaydın kahvaltımı yaptım suyumu içtim geldim
Benim basen, üst bacak ve popo sorunum var bana hangi spor fayda eder ki kızlar
kardio kardio kardioKız max30 a niye uğramıyosun bebişim? Sporun ne alemde kız cadı :)
Sanada hayırlı Cumalar gülüm, e kilon ne kadar tatlım yazsana boyunu ve dünkü listeni ?
cicis yardımcı olur inşallah, basenleri olanlar için plates ilk anda bana göre pek işe yaramaz gibi geliyor, ama bilen birinden dinleyelim çok iyi olur kuzum. Bir süre kardio yapılmalı diye düşünüyorum tatlım :)
canım senin kardio sporları yapman lazım, yürüyüşle başlıyabilirsin. Dışarda imkanın yoksa evde lesli başlangıç için ideal olur bana göre canımcıım.. Kız tartılmadın mı bebeğim?
İki tür insan var; biri zırt pırt tartılan ki ben öyleyim, bir de tartılmakdan korkan sende bu grupdasın tatlım.
Yarın sabah wc sonrası iç çamaşırlarınla tartıl ki bir hafta boyunca ne kadar verebildik belirleyebilelim şekerim :)
aynı sorun bende de var, basen geniş, üst bacak kalın
bendecicisko ya platesi sordum, ne zaman başlayalım diye?yada başka önerebileceği bir video varsa onu yapalım
Kız menünde akşam yemeğindeki iki kurubaklağil aynı anda fazla olmuş gibi.. Birde meyveni gündüze al şekerim bence onun dışında oldukça iyi menün kuzum..Dünkü menüm
Kahvaltı (133 kalori)
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim
Öğle Yemeği (314 kalori)
Tavuk Budu 1 porsiyon (112 g)
Cacık 50 g
Akşam Yemeği (344 kalori)
Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g
Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük
Bugün sabah ki kahvaltım
Kahvaltı (254 kalori)
Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?