Etmez mi hiç tatlım eder tabii, eliptik bisiklet öneririm. Yürüyüş bandına göre daha fazla kalori yaktırıyor. Begüm bu konuda tecrübeli yardımcı olur sana şekerim. Yarın tartıl kız aman nolcak korkma ben yanındayım :))Tartılmayı unuttum yine yarın sabah tartılır yazarım diye umuyorum
Havalar düzeldi, saatlerde alındı, iş çıkışı 1 saat yürüsem birde bisiklet alsam eve fayda edermi acep
Hepsiburadada uygun bisikletler var müsait olduğunuzda bakıp fikir verir misiniz, Begüm yardım bekliyorum canımEtmez mi hiç tatlım eder tabii, eliptik bisiklet öneririm. Yürüyüş bandına göre daha fazla kalori yaktırıyor. Begüm bu konuda tecrübeli yardımcı olur sana şekerim. Yarın tartıl kız aman nolcak korkma ben yanındayım :))
Kız zaten Max30 da Jill de kardio sporları geçeceğin şey farklı değil ağırlık eklemeden yani bebeğimkardio kardio kardioben artık level atlayıp daha hafif spora geçmek istiyorum
Kız menünde akşam yemeğindeki iki kurubaklağil aynı anda fazla olmuş gibi.. Birde meyveni gündüze al şekerim bence onun dışında oldukça iyi menün kuzum..
Dünkü menüm
Kahvaltı (133 kalori)
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim
Öğle Yemeği (314 kalori)
Tavuk Budu 1 porsiyon (112 g)
Cacık 50 g
Akşam Yemeği (344 kalori)
Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g
Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük
Bugün sabah ki kahvaltım
Kahvaltı (254 kalori)
Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g
Kız yarım kepçe mantıda kendini durdurabildiysen gel öpcem seni , ben asla yapamazdımMenümü yazayım
Akşam bol salata yarım kepçe kadar mantı
2 adet haşlanmış yumurta, azıcık peynir ve 1 adet zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, biber ve marul
koşu bandını 1 sene kullandım, eliptiki 5 ayHepsiburadada uygun bisikletler var müsait olduğunuzda bakıp fikir verir misiniz, Begüm yardım bekliyorum canım
begum75 bu hesaplamayı hangi siteden yapiyorsun?
Süper bir menü tatlım, yürüşüyünde waayy wayy dedirtcek kadar iyi , tartı günü cumaları olsun diyorum ben ..BUGUN tartılmadımmm tartı günümüz var mı ona göre tartılayım birde hafta sonları fazla giremem bilginiz olsunnn
31-03-2016
sabah kalkınca 1 bardak cevizli su (akşamdan 1 tam cevizi suya ıslayıp sabah içerim kabızlık için) birhafta cevizli bir hafta kayısılıı suu
kahvaltıı
2 yumurta
1bardak süt
avuç içi kadar peynirrr
yulaf kepeğinden yapmış olduğum ekmek
öğle
tavuk ızgara ve yoğurt
ara
1 küçük süttt
akşam
yoğurt ve tavuk sote -salata
günlük 3 lt su içer yeşil çay beyaz çay dömüşümlü olarak içerimmmm
dün 13,000 adım attımmm yürüş yaptımmmm
Kızlar Cuma tartı günümüz olsun diyorum siz ne dersiniz uyar mı? Hafta sonu kaçamakları öncesi iyi olmaz mı?
Dünkü menüm
Kahvaltı (133 kalori)
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim
Öğle Yemeği (314 kalori)
Tavuk Budu 1 porsiyon (112 g)
Cacık 50 g
Akşam Yemeği (344 kalori)
Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g
Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük
Bugün sabah ki kahvaltım
Kahvaltı (254 kalori)
Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g
begum75 bu hesaplamayı hangi siteden yapiyorsun?
Süper bir menü tatlım, yürüşüyünde waayy wayy dedirtcek kadar iyi , tartı günü cumaları olsun diyorum ben ..
Merhaba canım doğru zaman diye bir şey yok hemen başlayabilirsin. Benim plates grubumda 55 yaşında kadınlar ve 90 kilo gencecik kızlar var. Platesin zamanı yaşı yok. Korkma kas yaparsın kilo veremezsiniz gibi bir şey yok çünkü plates esneklik te verir. Kalça hareketlerine ağırlık verebilirsin. Bu arada bu english HOME à plates malzemeleri gelmiş bir bak istersen alıp evde videolardan başlayabilirsin. İlk zamanlar zor gelir her yerin ağrır çabuk yorulursun. Yılma sakin yıllardır yapıyorum ben bile zorlanıyorum bazı hareketlerde. Zorlanmiyorsan ise yaramıyo demektir.cicisko merhaba , günaydın
plates konusunda bilgilisiniz anladığım kadarıyla, bende başlamak istiyorum ama zamanına karar veremedim, 68,5 kilodan 62 ye düştüm, boyum da 1,60, hala bölgesel kilolarım var, armut tipli birisiyim, basen sorunum var ve üst bacaklarım kalın, sizce ne zaman başlamam doğru olur
ben 58 kiloya düşünce diye düşündüm ama sizin fikrinizide almak istiyorum, doğru zaman neye göre belirleniyor acaba?
Kız yarım kepçe mantıda kendini durdurabildiysen gel öpcem seni , ben asla yapamazdımkahvaltında süper baybim
Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, çok param yok o açından uygun birşey almam lazımkoşu bandını 1 sene kullandım, eliptiki 5 ay
ama kesinlikle eliptik öneririm, bende voit pixel 10 var, sanırım artık satılmıyo,markadan memnunum, selesiz almanı öneririm, çok param olsaydı kendinden programlı olanlardan alırdım (sırf merak ettiğimden-kesinlikle daha iyi olduğundan değil) ama bu şekilde de faydasını gördüm,tavsiye derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?