Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tartılmayı unuttum yine yarın sabah tartılır yazarım diye umuyorum

Havalar düzeldi, saatlerde alındı, iş çıkışı 1 saat yürüsem birde bisiklet alsam eve fayda edermi acep
Etmez mi hiç tatlım eder tabii, eliptik bisiklet öneririm. Yürüyüş bandına göre daha fazla kalori yaktırıyor. Begüm bu konuda tecrübeli yardımcı olur sana şekerim. Yarın tartıl kız aman nolcak korkma ben yanındayım :))

Hepsiburadada uygun bisikletler var müsait olduğunuzda bakıp fikir verir misiniz, Begüm yardım bekliyorum canım

Kız menünde akşam yemeğindeki iki kurubaklağil aynı anda fazla olmuş gibi.. Birde meyveni gündüze al şekerim bence onun dışında oldukça iyi menün kuzum..

evet iki yemekte bakliyat oldu, evdekiler genelde yeşil ve kırmızı mercimeği çok seviyo, tarhanayı ve yayla çorbasını eşim pek sevmiyo (ama mırın kırın etmez yer yinede) ondan pek yapmıyorum

elma+yoğurdum saat 3,5 da ara öğün olarak yendi
çilek+yoğurdumda yemekten sonra yürüyüşe çıkmadan yendi 4-5 tane çilekti zaten hemen 50 gram geliverdi

begum75 bu hesaplamayı hangi siteden yapiyorsun?

Menümü yazayım

Akşam bol salata yarım kepçe kadar mantı

2 adet haşlanmış yumurta, azıcık peynir ve 1 adet zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık, biber ve marul
Kız yarım kepçe mantıda kendini durdurabildiysen gel öpcem seni , ben asla yapamazdım kahvaltında süper baybim

Hepsiburadada uygun bisikletler var müsait olduğunuzda bakıp fikir verir misiniz, Begüm yardım bekliyorum canım
koşu bandını 1 sene kullandım, eliptiki 5 ay
ama kesinlikle eliptik öneririm, bende voit pixel 10 var, sanırım artık satılmıyo,markadan memnunum, selesiz almanı öneririm, çok param olsaydı kendinden programlı olanlardan alırdım (sırf merak ettiğimden-kesinlikle daha iyi olduğundan değil) ama bu şekilde de faydasını gördüm,tavsiye derim

BUGUN tartılmadımmm tartı günümüz var mı ona göre tartılayım birde hafta sonları fazla giremem bilginiz olsunnn

31-03-2016
sabah kalkınca 1 bardak cevizli su (akşamdan 1 tam cevizi suya ıslayıp sabah içerim kabızlık için) birhafta cevizli bir hafta kayısılıı suu

kahvaltıı

2 yumurta
1bardak süt
avuç içi kadar peynirrr
yulaf kepeğinden yapmış olduğum ekmek

öğle
tavuk ızgara ve yoğurt

ara
1 küçük süttt

akşam

yoğurt ve tavuk sote -salata

günlük 3 lt su içer yeşil çay beyaz çay dömüşümlü olarak içerimmmm

dün 13,000 adım attımmm yürüş yaptımmmm

Süper bir menü tatlım, yürüşüyünde waayy wayy dedirtcek kadar iyi , tartı günü cumaları olsun diyorum ben ..

Kızlar Cuma tartı günümüz olsun diyorum siz ne dersiniz uyar mı? Hafta sonu kaçamakları öncesi iyi olmaz mı?

begum75 bu hesaplamayı hangi siteden yapiyorsun?

Süper bir menü tatlım, yürüşüyünde waayy wayy dedirtcek kadar iyi , tartı günü cumaları olsun diyorum ben ..

benim sporda sıkıntı yokk tartı oynamıyorr ona ayar oluyommm

birde

dd vitamini
b12
demir ve magnezyum kullanıyorum sanırım buda engeliyor kilo vermemiii

benim için fark etmez tartı günüüüü

Günaydınnnn kızlarrr
Hemen başlıyorum, dün akşam karışık kızartma yaptım kokusu bile yetiyordu iştah açmaya, ama ben naptım yemedim kendime çok az z.yağıyla bir iki diş sarmasak kabak yemeği yaptım su koymadan.. Kızartmayı eşim yiyecek ben onun önüne ittirdim Kendi yemeğimi aldım, yüzüme bakıyor hahaaa sen niye ayrı yiyorsun diyor. Ben de dedim benimki ayrı şekerim Ayy Nasıl şaşırmış bi yüz ifadesi...o Zaman ben niye bunda yiyorum, göbeğim çıktı zaten Dedi Ada'm bana ya Ayy dedim sen göbekliysen ben ölüm bari
Ondan sonracıma yemeği yedik çocuklarla yürüyüşe çıktık 1 saat kadar yürüdük, şimdi de limonlu sıcak suyumu içtim... Zumba ve kayla bacım beni bekler

Ay ayy bu arada 1 aydır giymediğim yağmurluk tarzı Bi monttum vardı onu giydim anammm şok oldum ya Nasıl bol oldu eşim bile farketti, çok Mutlu oldum o gazla birazda spor aletleriyle çalıştım parkta hehe

Merhaba canım doğru zaman diye bir şey yok hemen başlayabilirsin. Benim plates grubumda 55 yaşında kadınlar ve 90 kilo gencecik kızlar var. Platesin zamanı yaşı yok. Korkma kas yaparsın kilo veremezsiniz gibi bir şey yok çünkü plates esneklik te verir. Kalça hareketlerine ağırlık verebilirsin. Bu arada bu english HOME à plates malzemeleri gelmiş bir bak istersen alıp evde videolardan başlayabilirsin. İlk zamanlar zor gelir her yerin ağrır çabuk yorulursun. Yılma sakin yıllardır yapıyorum ben bile zorlanıyorum bazı hareketlerde. Zorlanmiyorsan ise yaramıyo demektir.

Kız yarım kepçe mantıda kendini durdurabildiysen gel öpcem seni , ben asla yapamazdım kahvaltında süper baybim

Durdum valla çokta güzel olmuştu az daha alayım dedim ama almadım, işin en güzel tarafı çayın yanında her akşam yediğim abur cuburu yemedim

Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, çok param yok o açından uygun birşey almam lazım

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar : sabah 20 dakika tabata yaptım .. max 30 u akşam yapacağım ...

sütlü kahvemi içtim 3 kuru erik 3 kuru kayısı yedim..

benim kahvaltım bu kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…