Seda Hoşgeldin ve geçmiş olsun CnmGünaydınnn O Olivenoil madem gelmemi bu kadarrrr çok istiyorsun geleyim barişimdi geçmiş şeyleri tartışmayalım birdaha...
Bi yanlış anlaşılma oldu geçti gitti diyelim
Zaten üzüntümden hasta oldum kaç gündür sporumu da yapamıyorum
Ben bugün inşallah FB ikinci haftaya başlıyorum. Çok hastalanıyorum ya sanırım sporu çok yapıyorum yememi de azaltınca direncim düştü
Yağsız tuzsuz sade patates TatlımCanım hep okuyorum bu 5 de 5 diyetini ama hiç yapmadım aslında denemek isterim ama şu an işlerim çok fazla ve azcık enerjiye ihtiyacım var.. Ama bi gün denemek istiyorum bende tatlım :)
Bu patatesi sade yiyoruz demi tuzsuz salata ilaveli olur mu :) ??
İnsan iştahlı olunca böyle sorular geliyor işde :))
Lapayı bir gün yapmışdım onu deniyebilirim salatayla karışık yemişdim ..ananasla lapayı aynı gün mü yiyoruz .. Bugün eşime söyleyimde Alsın belki denerim bunu tatlım.
Bu sabah ölçülerim bel 88, göbek 105 Maşallah bana 3 ay öncesi halimdeyim :)) ama ödem var parmaklarımdan hissediyorum kuzum :)) bakalım Cumaya kadar biraz verebilelim inşallah :))
Ramazana kadar 69 diyelim o zaman :)Günaydın Millet
Seda Hoşgeldin ve geçmiş olsun Cnm
Bende Zühal yeni katıldım aranıza
Son 2 aydır çok kilo aldım
Ramazana kadar vermek istiyorum inşallah
Şöyle bana da El verinde sporculuğunuz banada bulaşsın
Bugün 82 Le başlıyorum
Totem yapıp 69.9 a düşerim beraber
Yağsız tuzsuz sade patates Tatlım
Tek Tür beslenme olunca detoks gibi oluyor
Lapayla ananas aynı gün değil Cnm
Ben önceden tartıdan bir önceki gün genelde detoks yapardım
Her hafta birini denedim
Bunlar bana iyi gelenler
Bazrnde sadece yoğurt günü yaptım
Spor yaptıgın için şu anki kilondan 6,7 kilo incesindir tahmin edebiliyorum canım :)Evet ya ben normalde de böyleyim hiç kin tutamam çabuk celalanenirim ama çabuk da sönerim böyle de Bi yapım var işte
Ben kilo 78 hala inmedi ama çok inceliyorum cumartesi günü alışveriş yaptım bişeyler aldım kendime baya bi incelmişim
73 kilo iken giydiğim bluz 78 kilo şuanki halimde daha geniş oluyor o yüzden ben kiloya bakmıyorum daha çok bedene bakıyorum
Xl giyiniyordum şimdi l çok iyi oluyor hafta M beden bile çok rahat olur ama göpğsler çok büyük
Omuzlardan geçiyor bel çok iyi göğüs kısmı patlıcak sanki
Çok güzel yüksek bel Bi siyah pantolon aldım üzerime 2 gömlek bir bluz
Hadi inşallah Tatlım ucundanda olsa 69 u görelimRamazana kadar 69 diyelim o zaman :)
Ayy sadece Ananas acıktırmaz mı şekerim ?? Beni meyveler aciyip acıktırıyor da :)
Bende bugün bakalım sadece protein günü yapmak niyetindeyim.. Sabah sadece 2 haşlanmış yumurta yedim.. Birazdan tavuk haşlıycam, gelip gidip tırtıklarım artık :) yarınada tabuksuyu çorbası yaparım belki :)
Ayy evet Seda' nın sporlarını deneyebilirsin Zuhalciğim, hoplama zıplamalı değil, bence acayip de etkilerini görürsün .. Seda sana nasıl başlıyacağın konusunda yardımcı olur... Hadi kolay gelsin bebeğim :))
Ayy çok güldüm kız terminatör gibi lafınaHadi inşallah Tatlım ucundanda olsa 69 u görelim
Meyve benide acıktırıyor ama sabah güzel bi Eksi görünce çok mutlu oluyor insan
Meyveleri karıştırmadan yemek daha etkili
O yüzden meyve gününde sadece ananas yemeyi düşünüyorum
Pro günüde iyi olur Cnm
1 gün yoğurtlu tavuk çorbası yersende iyi oluyor
Aman kuzum ben sedayla aynı sporları nasıl yapayım maşallah sizler Terminator gibisiniz
Iyice paslandım. Önce biraz ısınayım
Birazdan geri alıp bakarım inş tatlım neler anlatıyor ??Kızlar beyaz TV de maranki var
Bakmak isterseniz
Bende aslında spor yapınca çok mutlu enerjik oluyorumAyy çok güldüm kız terminatör gibi lafınavalla Seda öyle anam ben sadece tek program yapıyorum ama kuzum Maşallah nazar değmesin zumba yürüyüş fitness blender hepsi var Maşallah yani
Ama şu da var ki sıkı tutup iki ay sabredip sporu bırakmazsan cidden alışkanlık oluyor ve bırakmak istemiyorsun resmen vücudun seni dürtüklüyor yapman için şurda 6,7 aydır yapıyoruz bizde anam, atla deve değil yani :))
Seda' nın programlarından bir dene bence kendini test etmiş olursun :)
Ananası tek yedin demek ayy , hmm bakem şu işleri bi yoluna koyayım bende deniyebilirim 5de 5i inş
Tavuksuyu çorbası yoğurtlu bende çok işe yarıyor tatlım.. Yarın ona geçerim muhtemelern :)
Kürler veriyor CnmBirazdan geri alıp bakarım inş tatlım neler anlatıyor ??
Begüm selam Cnm
hoşgeldin aramıza canımnKız bende geldim ya
Beni beğenmiyonuzmu
Yok interneti bitirmemek için girmiyordu, en son yazdığına göre , tercihleri için interneti bitirmeme lazım diyordu.. Sanırım işe de başladı keşke kısada olsa yazsa bi :)
Bir yerden başlamak gerekiyor tatlım o gün neden bugün olmasın hadi bakalım şekerim :)Bende aslında spor yapınca çok mutlu enerjik oluyorum
Bunu da biliyorum ama şu koca popişi bi kaldıramıyom
Anacım 6-7 ay azmı
Baya bi düzen oturtmuşunuz
Inşallah bende yavaş yavaş başlıyım da zamanla artırırım
canım yıllar önce ben bu diyeti yqpnıştım kaçamaklsrla 2 700 vermiştim bide kilom azdı yaptığım zaman ksçamaksız işe yare kesinGünaydın Millet
Seda Hoşgeldin ve geçmiş olsun Cnm
Bende Zühal yeni katıldım aranıza
Son 2 aydır çok kilo aldım
Ramazana kadar vermek istiyorum inşallah
Şöyle bana da El verinde sporculuğunuz banada bulaşsın
Bugün 82 Le başlıyorum
Totem yapıp 69.9 a düşerim beraber
Yağsız tuzsuz sade patates Tatlım
Tek Tür beslenme olunca detoks gibi oluyor
Lapayla ananas aynı gün değil Cnm
Ben önceden tartıdan bir önceki gün genelde detoks yapardım
Her hafta birini denedim
Bunlar bana iyi gelenler
Bazrnde sadece yoğurt günü yaptım
Begüm selam Cnm
Böyle kilosu az olupta hala vercem diye uğraşanlara daha bi imreniyorum
Ben o kiloda olsam heralde kimse beni durduramaz
Zaten o yüzden olamıyorum heralde
bu kaçıncı gün valla 4.günü de net biliyorum,kalanı çorba oldu bende
Teşekkür ederim Tatlımhoşgeldin aramıza canımn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?