Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Günaydın Millet

Seda Hoşgeldin ve geçmiş olsun Cnm
Bende Zühal yeni katıldım aranıza
Son 2 aydır çok kilo aldım
Ramazana kadar vermek istiyorum inşallah
Şöyle bana da El verinde sporculuğunuz banada bulaşsın
Bugün 82 Le başlıyorum
Totem yapıp 69.9 a düşerim beraber

Yağsız tuzsuz sade patates Tatlım
Tek Tür beslenme olunca detoks gibi oluyor

Lapayla ananas aynı gün değil Cnm
Ben önceden tartıdan bir önceki gün genelde detoks yapardım
Her hafta birini denedim
Bunlar bana iyi gelenler
Bazrnde sadece yoğurt günü yaptım

Ramazana kadar 69 diyelim o zaman :)
Ayy sadece Ananas acıktırmaz mı şekerim ?? Beni meyveler aciyip acıktırıyor da :)
Bende bugün bakalım sadece protein günü yapmak niyetindeyim.. Sabah sadece 2 haşlanmış yumurta yedim.. Birazdan tavuk haşlıycam, gelip gidip tırtıklarım artık :) yarınada tabuksuyu çorbası yaparım belki :)
Ayy evet Seda' nın sporlarını deneyebilirsin Zuhalciğim, hoplama zıplamalı değil, bence acayip de etkilerini görürsün .. Seda sana nasıl başlıyacağın konusunda yardımcı olur... Hadi kolay gelsin bebeğim :))

Spor yaptıgın için şu anki kilondan 6,7 kilo incesindir tahmin edebiliyorum canım :)
Ayy sonbahara kadar M, S olabilsek keşke :)

kız ben 5 yıldır ne zara ne mango' dan hiçbirşey giyemiyordum, Xl'den büyük bedeni yok onların ya.. Bu sene şubat sonu ilk kez ikisinden de kaban almışdım :)
Yaz sonu indirimlerinden de faydalanırız inşallah , gerçi yazın bana uyan pek fazla çanta dışında bişeyleri olmuyor ama bakalım :))
Güle güle kullan hayatım kıyafetlerini :) bende Tr yeden epey bir alışveriş yaptım, ben üzerime dar giymiyorum biraz geniş olsun istiyorum o nedenle kıyafete göre Xl ve L karışık aldım bişeyler normalde M da oluyor bana da ama vücut hatlarım aşırı belli oluyor onuda istemiyorum.. Hele geçen kış aldığım bir kaztüyü kabanım vardı geçenlerde bir giydim resmen üzerimden dökülüyor , insan ne mutlu oluyor değil mi kıyafetler bol bol gelince :)) kız eşlerimize baya masraf yaptırıcaz anlaşılan bu sene :))

Hadi inşallah Tatlım ucundanda olsa 69 u görelim

Meyve benide acıktırıyor ama sabah güzel bi Eksi görünce çok mutlu oluyor insan
Meyveleri karıştırmadan yemek daha etkili
O yüzden meyve gününde sadece ananas yemeyi düşünüyorum

Pro günüde iyi olur Cnm
1 gün yoğurtlu tavuk çorbası yersende iyi oluyor

Aman kuzum ben sedayla aynı sporları nasıl yapayım maşallah sizler Terminator gibisiniz
Iyice paslandım. Önce biraz ısınayım

Ayy çok güldüm kız terminatör gibi lafına valla Seda öyle anam ben sadece tek program yapıyorum ama kuzum Maşallah nazar değmesin zumba yürüyüş fitness blender hepsi var Maşallah yani

Ama şu da var ki sıkı tutup iki ay sabredip sporu bırakmazsan cidden alışkanlık oluyor ve bırakmak istemiyorsun resmen vücudun seni dürtüklüyor yapman için şurda 6,7 aydır yapıyoruz bizde anam, atla deve değil yani :))

Seda' nın programlarından bir dene bence kendini test etmiş olursun :)

Ananası tek yedin demek ayy , hmm bakem şu işleri bi yoluna koyayım bende deniyebilirim 5de 5i inş

Tavuksuyu çorbası yoğurtlu bende çok işe yarıyor tatlım.. Yarın ona geçerim muhtemelern :)

Bende aslında spor yapınca çok mutlu enerjik oluyorum
Bunu da biliyorum ama şu koca popişi bi kaldıramıyom
Anacım 6-7 ay azmı
Baya bi düzen oturtmuşunuz
Inşallah bende yavaş yavaş başlıyım da zamanla artırırım

Bir yerden başlamak gerekiyor tatlım o gün neden bugün olmasın hadi bakalım şekerim :)

canım yıllar önce ben bu diyeti yqpnıştım kaçamaklsrla 2 700 vermiştim bide kilom azdı yaptığım zaman ksçamaksız işe yare kesin

Begüm selam Cnm
Böyle kilosu az olupta hala vercem diye uğraşanlara daha bi imreniyorum
Ben o kiloda olsam heralde kimse beni durduramaz
Zaten o yüzden olamıyorum heralde

canım merhaba,
inan bana bende 78,5 kilodan indim bu kiloya,amacım aslında 60 ama 1-2 kilo daha verip 58 küsürlerde kalsam yeter diyorum, çünkü hani bazen kaçırıyoruz ya 60 kilo sınırım olsun 1-2 kilocuk esneme hakkım olsun yerken rahat yiyim diye istiyorum.
bide işin şu var ben diyetisyene gidiyorum, yaptırdığım ölçümlerde yağ oranım yüksek çıkıyodu asıl amacım onu düşürmek, yani tartıda gördüğüm rakamdan ziyade ölçümlerdeki yağ oranımı düşürmek istiyorum.58 kiloda yine düşmemiş olursa 56 yı zorlarım.
aslında eşime kalsa 52-53 kilolarda olmamı istiyo ama o beni zorlar,çünkü ayda 1 kilo veren biriyim bi 10 ay daha bu tempoya dayanmak istemiyorum
bide boyum 1,60 senin kaç bilmiyorumda hani orana vurunca öyle çokta ideal kiloda değilim.istediğim boyumdan 2 bilemedin 4 kilo az olmak, burda ne kişiler var kilosu benden çok ama boyu uzun olan.yani orana vurursan benim istediğim normal geliyo bana

hoşgeldin aramıza canımn
Teşekkür ederim Tatlım
Daha sizleri tanımıyorum ama zamanla tanışıp kaynaşırız
Ben 44 yaşında 3 çocuk ve 6 aylık babaanneyim
Baya bi kilo vermiştim ama son zaman yine şımarıklık yapıp biraz aldım
Tekrar bismillah dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…