Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Aynen öyle Tatlım
Neyse Bazen değişiklik iyi gelir
Seninde çok güzel enerjin var inşallah banada iyi geleceksin
Bi başlasam arkası gelecek
Ama artık kurtuluş yok
Çünkü çok çabuk alan bi bünyem var hemen kendime dur demem gerekiyor
Veee durrrr diyorum

Ben bi yürüyüşle spora tekrar ısınayımda Tatlım sonrası Allahkerim

Yinede çok güzel incelmiş Cnm dahada devam edecektir maşallah çok güzel gidiyosun

M Metebatur Seda kız gel dedik demii :)) bırak kapris yapmayı anam gel sporcu ruhlu peri kızım :) gel bizi senden mahrum etme kız :) kız ciddi ya bırak kızgınlığı bi kenara tatlım ya bak sabah bekliyorum haa ona göree

Son düzenleme:
Sağol tatlım benim , karşılıklı oluyor bu enerji işleri biraz :)
Evet sen yürüyüşü oturttur bi bu güzel havalarda sonrasında bakarsın şekerim.. Sürekli aramızda olman beni mutlu eder tatlım diyet konusunda senin tecrübelerinden faydalanırız hem.. Bizde kural mural yok yani herkes relax takılıyor.. Bir tek cuma kg bildiriyorduk bakalım toparlanırsak gene inş devam ederiz bildirimlere :))
Ahh o alan bünye bende de var şekerim sorma ya, şu an 3 ay önceki kilomdayım ama Tr de hem çok yoruldum hem de öyle abrttım ki tatlı ve pastayı özellikle nerdeyse hergün yaş pasta yenir mi ayy :)) olacagı buydu tabii ..
Sen kaç kilosun canım ?

Sen yine benim kadar değilsin Cnm. Tr den almadan geldin sayılır
Beni özellikle bu akşam yemeleri bitirdi
Bide hep yarın başlıyorumlar...
Ama o yarın gelemedi
Martın ilk haftası 68.4 Le 9.takımdan mezun olmuştum
2-3 hafta içinde 10 kilo alıverdim Tabi sıfır sporla
Son bikaç hafta içinde yine aldım
Cuma 82 yi gördüm
Bu hafta ödem atıcı bişeyler denicem
Inşallah cumaya baya bi Eksi olurum gibi geliyor

Çabuk alınanlar çabuk gider kuzum telaşlanma, bende senden farksızım yani tr den 79,90 la döndüm :) şimdi 78 im beraber yapalım benimde ödem atmam lazım .. Giderken 75,600 düm düşün yanii :)) tavsiyelerin var mı ?

Tatlım herkesin bünyesi farklı ama
Ben 2 sefer 5 de 5 diyetini yapmıştım
Bana iyi gelmişti
Sonrasindada dikkat edince geri almamıştım.
Orda sınırsız dense bile bana göre bi sınırı olması lazım
Bende kendime Göre ayarlıyorum
Yarın patates günüyle başlıcam inşallah
Istersen beraber yapalım

Ödem atmak için
1 günlük pirinç lapası, ananas günüde iyi geliyor bana

Günaydınnn O Olivenoil madem gelmemi bu kadarrrr çok istiyorsun geleyim bari şimdi geçmiş şeyleri tartışmayalım birdaha...
Bi yanlış anlaşılma oldu geçti gitti diyelim
Zaten üzüntümden hasta oldum kaç gündür sporumu da yapamıyorum

Ben bugün inşallah FB ikinci haftaya başlıyorum. Çok hastalanıyorum ya sanırım sporu çok yapıyorum yememi de azaltınca direncim düştü

geçmiş olsun canım, fazla yüklenme kendine

Kız var ya senin en çok bu barışma huyunu seviyorum canım benim HOŞGELDİN

İnsanız sonuçda canımız eşlerimizle bile yeri geliyor kavga ediyoruz, sonuçda barışıyoruz tekrar. Önemli olan tekrar barışmak affedici olabilmek ve sen bunu çok iyi yapabilen birisin Sedacığım canımsın benim

Valla hakkını gerçekden helal et, hasta olmuşsun üzüldüm aslında bende çok mutsuzdum Neyse geldi geçdi yeni bir başlangıç olsun bugün şekerim
Kız spor yapmadığın için hasta olmuşsundur biraz da bugün başlarsın bak nasıl zımba gibi oluyorsun inşallah tatlım :))

Güzel spor sağlık dolu bir hafta olsun canımcıım benim, kilonda var mı kıı bi değişme ?? Ben vereceğime kilo almaya başladım gene ya bu sabah 78,400 çıkdım OHHAAA DİYORUM KENDİME YA ARTIK!!

Ama iki gündür saat 15 de koca bir tabak dolu dolu aslında iki tabak denebilir Sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim ... Ama o saatten sonra bişey yemedim ama genede artıdayım he yanında küçük acı biber turşularından yedim, o ödem yaptı sanırım ... İkinci gün makarnayı kimse yemeyince acıdım koca tencee çöpe mi gitsin dedim ahhh ya bidaha yemekleri azcık yapcam kıyamayınca kendime kıyıyorum işde :))

Canım hep okuyorum bu 5 de 5 diyetini ama hiç yapmadım aslında denemek isterim ama şu an işlerim çok fazla ve azcık enerjiye ihtiyacım var.. Ama bi gün denemek istiyorum bende tatlım :)
Bu patatesi sade yiyoruz demi tuzsuz salata ilaveli olur mu :) ??
İnsan iştahlı olunca böyle sorular geliyor işde :))
Lapayı bir gün yapmışdım onu deniyebilirim salatayla karışık yemişdim ..ananasla lapayı aynı gün mü yiyoruz .. Bugün eşime söyleyimde Alsın belki denerim bunu tatlım.
Bu sabah ölçülerim bel 88, göbek 105 Maşallah bana 3 ay öncesi halimdeyim :)) ama ödem var parmaklarımdan hissediyorum kuzum :)) bakalım Cumaya kadar biraz verebilelim inşallah :))

Evet ya ben normalde de böyleyim hiç kin tutamam çabuk celalanenirim ama çabuk da sönerim böyle de Bi yapım var işte
Ben kilo 78 hala inmedi ama çok inceliyorum cumartesi günü alışveriş yaptım bişeyler aldım kendime baya bi incelmişim
73 kilo iken giydiğim bluz 78 kilo şuanki halimde daha geniş oluyor o yüzden ben kiloya bakmıyorum daha çok bedene bakıyorum
Xl giyiniyordum şimdi l çok iyi oluyor hafta M beden bile çok rahat olur ama göpğsler çok büyük
Omuzlardan geçiyor bel çok iyi göğüs kısmı patlıcak sanki
Çok güzel yüksek bel Bi siyah pantolon aldım üzerime 2 gömlek bir bluz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…