Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

canım yıllar önce ben bu diyeti yqpnıştım kaçamaklsrla 2 700 vermiştim bide kilom azdı yaptığım zaman ksçamaksız işe yare kesin
Bende önceden denemıstım Cnm bendede işe yaramıltı
Bide biraz disipline olmam için iyi gelecek
Ilk hafta oluncada baya bi gider diye umuyorum
Son sefer -4.5 görmüştüm

Önemli olan kendini nasıl Rahat hissettiğin Cnm
Boyum 1.70
Kilo boy oranı yaşa görede değişiyor bide kilonun dağılımına
Ben tüm vücuttan alıyorum
68 E düştüğümde herkes çok zayıf olduğumu söylüyordu. 75 e kadar idare ediyorum ama sonrası beni rahatsız ediyor
Inşallah tekrar 6 lara düşmek nasip olur

canım yıllar önce ben bu diyeti yqpnıştım kaçamaklsrla 2 700 vermiştim bide kilom azdı yaptığım zaman ksçamaksız işe yare kesin
Anaaam anaam epey vermişsin, kesinlikle denemek istiyorum artık bu 5 de 5 i... Kız sende denesene şekerim bu hafta işde :)
Nasıl bir diyete karar verdin bu hafta için şekerim ???

Ayy Maşallah gencecik yaşda babaanne olmuşsun Maşallah tatlım :) ayy ne tatlıdır demi torun sahibi olmak , kızından mı oğlundan mı? Gerçi ne farkeder ama ne biliyim merak ettim şekerim :)

maşallah boylu poslusun
banada şuan zayıfsın demiyolarda iyisin daha verme diyolar, ama demeyle olmuyor işte,
sen kaç kilosun şimdi?hedef kaç?

Ayy tabii ki ya olmaz mı... Benim göğüsler fıçı gibi dolu o yüzden ancak emzirmeyi kestiğim bir sene içinde normale dönerler

Ayy Seda kuzum programları tek bir sayfada toparlıyabilsen keşke, ama epey vaktini alır demi?? Yapabilirsen eğer müthiş olur .. Keşke bi takvimi olsaydı programın ya o zaman insanın aklı karışmazdı ...

Benim videolar içinde de Hıtt kardiolar var ağırlıkla çalışmalar var pilates var... Ben kaç aydır yapmama rağmen çoğu yerde tıkanıyorum özellikle jump squat, zıplayarak dizleri ellere vurma gibi

Ayy Seda kuzum programları tek bir sayfada toparlıyabilsen keşke, ama epey vaktini alır demi?? Yapabilirsen eğer müthiş olur .. Keşke bi takvimi olsaydı programın ya o zaman insanın aklı karışmazdı ...
Takvim olarak yok ki mail var
Ama maili buraya ekleyebilir miyim Acabs o Zaman daha iyi bir Sn

kızlar yaklaşık bir saat önce yeşilçay içtim, sonrasında tansiyonumu acayip düşürdü, hatta bi parça tuz yaladım iyi gelsin diye sonrasında acayip bir mide bulantısıyla lavobaya zor yetişdim. Çıkarırken bide karın kaslarıma kramp girdi ayy perişan oldum yaa :))
Neyse çıkınca rahatladım çok şükür... Zaman zaman yeşilçay bana bunu yapıyor, sallamasını hiç sevmiyorum aslında. Demleme çok daha güzel oluyor..
Tavuğumu koydum düdüklüde biraz haşlanıyor şimdi :) bakalım sırf protein yapınca yarın bi değişim yaşıyacak mıyım :)

geçmiş olsun canım, dokunuyosa çok zorlama kendini alternatif başka çay araştır kendine oralarda belki çeşit çoktur, 6 mayıstan 22 mayısa kadar ay büyüyo, bunuda bize etkisi bizde ayla birlikte büyüyoruz, bu dönemde iştah açıklığı kilo almalar normaldir ama sonra kolaylıkla geri veririz üzülme

Sağol canım geçdi çok şükür, demlemesi dokunmuyor.. Envai çeşit çay var evde de severek içen yok işde :)
Ayy öyle mi oluyormuş bilmiyordum bunu , kız daha dün gece hilal vardı, desene daha büyümemiz yeni başladı hahahah :)
Haftalık kilo verme topiğinde, şifa orucu yapan birilerimi var sanki öyle başlamak isteyen birini okumuşdum meyve suyuyla? Dolunay falan deyince aklıma geldi canım, yapan varsa bende takip edeyim o kişiyi merak ediyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…