Babaanne oldum Cnm büyük oğlum 28 yaşında 2 sene önce evlendiAyy Maşallah gencecik yaşda babaanne olmuşsun Maşallah tatlım :) ayy ne tatlıdır demi torun sahibi olmak , kızından mı oğlundan mı? Gerçi ne farkeder ama ne biliyim merak ettim şekerim :)
Sende çok güzel vermişin Tatlım maşallahmaşallah boylu poslusun
banada şuan zayıfsın demiyolarda iyisin daha verme diyolar, ama demeyle olmuyor işte,
sen kaç kilosun şimdi?hedef kaç?
Hazır hava güzelken bugün yürüyüşle başladım CnmBence sen Leslie den başlayabilirsin
Geçmiş olsun Tatlım normalde yeşil çay tansiyonu yükseltir sende niye öyle oldukikızlar yaklaşık bir saat önce yeşilçay içtim, sonrasında tansiyonumu acayip düşürdü, hatta bi parça tuz yaladım iyi gelsin diye sonrasında acayip bir mide bulantısıyla lavobaya zor yetişdim. Çıkarırken bide karın kaslarıma kramp girdi ayy perişan oldum yaa :))
Neyse çıkınca rahatladım çok şükür... Zaman zaman yeşilçay bana bunu yapıyor, sallamasını hiç sevmiyorum aslında. Demleme çok daha güzel oluyor..
Tavuğumu koydum düdüklüde biraz haşlanıyor şimdi :) bakalım sırf protein yapınca yarın bi değişim yaşıyacak mıyım :)
Anammm kötü zamanda başladım desenegeçmiş olsun canım, dokunuyosa çok zorlama kendini alternatif başka çay araştır kendine oralarda belki çeşit çoktur, 6 mayıstan 22 mayısa kadar ay büyüyo, bunuda bize etkisi bizde ayla birlikte büyüyoruz, bu dönemde iştah açıklığı kilo almalar normaldir ama sonra kolaylıkla geri veririz üzülme
evet ya 6 sında başlamış hınzır büyümeyeSağol canım geçdi çok şükür, demlemesi dokunmuyor.. Envai çeşit çay var evde de severek içen yok işde :)
Ayy öyle mi oluyormuş bilmiyordum bunu , kız daha dün gece hilal vardı, desene daha büyümemiz yeni başladı hahahah :)
Haftalık kilo verme topiğinde, şifa orucu yapan birilerimi var sanki öyle başlamak isteyen birini okumuşdum meyve suyuyla? Dolunay falan deyince aklıma geldi canım, yapan varsa bende takip edeyim o kişiyi merak ediyorum ??
Aa o neymiş ki ?? Onu okumuşum demek ki, lavman falan okuyunca şifa orucu sanmışdım.. Onuda merak ettim bak şimdi :)evet ya 6 sında başlamış hınzır büyümeye
şifa orucu bilmiyorumda marankinin detoksunu yapcaklardı ayın 15 inde, lavman falanda oluyomuş onda
Pek sonunu getircrklerini sanmıyorum ama bellimi olur belki yaparlarevet ya 6 sında başlamış hınzır büyümeye
şifa orucu bilmiyorumda marankinin detoksunu yapcaklardı ayın 15 inde, lavman falanda oluyomuş onda
Ayy süpersin bebeğim Maşallah hadi başlangıcı yaptın, bugün havada mükemmel :) gayet güzel yürümüşsün.. Patateslere devam mı :)?? Başladın mı 5 de 5eOhh be dünya varmış
Temiz havada yürümek gibisi yok
Rahatladım baya
1 saat yaklaşık 7 bin adım
Ayy nasıl bişey miş ki kıı merakım arttı bak :)Pek sonunu getircrklerini sanmıyorum ama bellimi olur belki yaparlar
Sonuçtan bizide Haberdar et Cnm
Ama ben yapmam
Babaanne oldum Cnm büyük oğlum 28 yaşında 2 sene önce evlendi
Ortanca Kız 26,5
Küçük oğlum 25.5 yaşındalar
Onlar daha evli değil
Daha babaanne kelimesine pek alışamadım çok Komik geliyor
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım
Sende çok güzel vermişin Tatlım maşallah
Hedefede bişey kalmamış
Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
2015 ocakta 113.5 kiloyla cuma yarışmasına katıldım 14 ayda 68 e düşüp mezun olmuştum
Ama 2 ayda kilo Alma rekoru kırarak bugün 82 Le tekrar başladım
Çok çabuk alan biriyim
Ama çabuk gelen çabuk gider mantığıyla ramazana kadar vermek istiyorum
Hazır hava güzelken bugün yürüyüşle başladım Cnm
Bide ben yürüyüş sopası kullanıyorum
O zaman daha fazla kalori yakılıyomuş
Biraz alışıyımda, evde bi sürü alet var onlarla mix yaparım
Geçmiş olsun Tatlım normalde yeşil çay tansiyonu yükseltir sende niye öyle olduki
Tavuğu derisiz haşlıyon değilmi
Öyle daha yağsız oluyor
Anammm kötü zamanda başladım desene
Yinede ay'a rağmen vermeye çalışalım
Ben inanıyorum verecez
Pek sonunu getircrklerini sanmıyorum ama bellimi olur belki yaparlar
Sonuçtan bizide Haberdar et Cnm
Ama ben yapmam
Aa o neymiş ki ?? Onu okumuşum demek ki, lavman falan okuyunca şifa orucu sanmışdım.. Onuda merak ettim bak şimdi :)
abla olabilir aslında ama halsiz kalırsam spor yapamazsam diye korkuyorum bide emziriyoeum .ama heves yaptım şimid bi denesek mi acaba leithianın dediği gibi 5 den sonra yemiycem abla öle düşündüm ama yapalım derseniz zorlarım kendimşAnaaam anaam epey vermişsin, kesinlikle denemek istiyorum artık bu 5 de 5 i... Kız sende denesene şekerim bu hafta işde :)
Nasıl bir diyete karar verdin bu hafta için şekerim ???
Maşallah tatlım evlatlarını büyütmüşsün hayrını görürsün inşallah hepsinden..Babaanne oldum Cnm büyük oğlum 28 yaşında 2 sene önce evlendi
Ortanca Kız 26,5
Küçük oğlum 25.5 yaşındalar
Onlar daha evli değil
Daha babaanne kelimesine pek alışamadım çok Komik geliyor
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım
Sende çok güzel vermişin Tatlım maşallah
Hedefede bişey kalmamış
Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
2015 ocakta 113.5 kiloyla cuma yarışmasına katıldım 14 ayda 68 e düşüp mezun olmuştum
Ama 2 ayda kilo Alma rekoru kırarak bugün 82 Le tekrar başladım
Çok çabuk alan biriyim
Ama çabuk gelen çabuk gider mantığıyla ramazana kadar vermek istiyorum
Hazır hava güzelken bugün yürüyüşle başladım Cnm
Bide ben yürüyüş sopası kullanıyorum
O zaman daha fazla kalori yakılıyomuş
Biraz alışıyımda, evde bi sürü alet var onlarla mix yaparım
Geçmiş olsun Tatlım normalde yeşil çay tansiyonu yükseltir sende niye öyle olduki
Tavuğu derisiz haşlıyon değilmi
Öyle daha yağsız oluyor
Anammm kötü zamanda başladım desene
Yinede ay'a rağmen vermeye çalışalım
Ben inanıyorum verecez
Ben bugün sırf protein yapıyorum , valla meyve ve sebze günleri korkutuyor beni :) eger yapabilirsen sende ben gibi sırf protein diyeti yap 3,4 gün bak nasıl gidiyor en az 2,3 kilo... Valla ben kaç gündür 15 de kesiyorum yememi gitmeyince gitmiyor, ödem yaptırmamak lazım bücuda, bide yenilenler önemli demek ki .. Makarna yersem istersen sabah 10 da ye :) farketmiyor kilo mu ödem mi neyse gelip oturuyor işde...abla olabilir aslında ama halsiz kalırsam spor yapamazsam diye korkuyorum bide emziriyoeum .ama heves yaptım şimid bi denesek mi acaba leithianın dediği gibi 5 den sonra yemiycem abla öle düşündüm ama yapalım derseniz zorlarım kendimş
Canım tam sıralamayı bilmiyorum ama bir gün sırf papates, 2. Gün sadece sebze3. Gün sadece meyve 4. Gün protein 5. Günü bende bilmiyorum :))) öyle birşey , detoks bölümünde olması lazım forumda :))
Lavman seti alıyorsun eczaneden popodan barsakları temizliyorsun Ohh miss :))Aa o neymiş ki ?? Onu okumuşum demek ki, lavman falan okuyunca şifa orucu sanmışdım.. Onuda merak ettim bak şimdi :)
Ben bugün sırf protein yapıyorum , valla meyve ve sebze günleri korkutuyor beni :) eger yapabilirsen sende ben gibi sırf protein diyeti yap 3,4 gün bak nasıl gidiyor en az 2,3 kilo... Valla ben kaç gündür 15 de kesiyorum yememi gitmeyince gitmiyor, ödem yaptırmamak lazım bücuda, bide yenilenler önemli demek ki .. Makarna yersem istersen sabah 10 da ye :) farketmiyor kilo mu ödem mi neyse gelip oturuyor işde...
Ben bir kaç gün protein takılayım diyorum ...
Canım tam sıralamayı bilmiyorum ama bir gün sırf papates, 2. Gün sadece sebze3. Gün sadece meyve 4. Gün protein 5. Günü bende bilmiyorum :))) öyle birşey , detoks bölümünde olması lazım forumda :))
Kız aynı işi kabız ilaçlarıda yapmaz mı ona hiç gelemem mecbur kalmadıkça :)))Lavman seti alıyorsun eczaneden popodan barsakları temizliyorsun Ohh miss :))
hadi yaa öyle set mi varmış, ama nasıl şeyetcen onu ben korkarım deleriz meleriz bağırsaklarıLavman seti alıyorsun eczaneden popodan barsakları temizliyorsun Ohh miss :))
Kız aynı işi kabız ilaçlarıda yapmaz mı ona hiç gelemem mecbur kalmadıkça :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?