Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy Maşallah gencecik yaşda babaanne olmuşsun Maşallah tatlım :) ayy ne tatlıdır demi torun sahibi olmak , kızından mı oğlundan mı? Gerçi ne farkeder ama ne biliyim merak ettim şekerim :)
Babaanne oldum Cnm büyük oğlum 28 yaşında 2 sene önce evlendi
Ortanca Kız 26,5
Küçük oğlum 25.5 yaşındalar
Onlar daha evli değil

Daha babaanne kelimesine pek alışamadım çok Komik geliyor
Heralde kızımız söylemeye başlayınca alışırım

maşallah boylu poslusun
banada şuan zayıfsın demiyolarda iyisin daha verme diyolar, ama demeyle olmuyor işte,
sen kaç kilosun şimdi?hedef kaç?
Sende çok güzel vermişin Tatlım maşallah
Hedefede bişey kalmamış
Ben 3 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
2015 ocakta 113.5 kiloyla cuma yarışmasına katıldım 14 ayda 68 e düşüp mezun olmuştum
Ama 2 ayda kilo Alma rekoru kırarak bugün 82 Le tekrar başladım
Çok çabuk alan biriyim
Ama çabuk gelen çabuk gider mantığıyla ramazana kadar vermek istiyorum

Bence sen Leslie den başlayabilirsin
Hazır hava güzelken bugün yürüyüşle başladım Cnm
Bide ben yürüyüş sopası kullanıyorum
O zaman daha fazla kalori yakılıyomuş
Biraz alışıyımda, evde bi sürü alet var onlarla mix yaparım

Geçmiş olsun Tatlım normalde yeşil çay tansiyonu yükseltir sende niye öyle olduki

Tavuğu derisiz haşlıyon değilmi
Öyle daha yağsız oluyor

Anammm kötü zamanda başladım desene
Yinede ay'a rağmen vermeye çalışalım
Ben inanıyorum verecez

evet ya 6 sında başlamış hınzır büyümeye
şifa orucu bilmiyorumda marankinin detoksunu yapcaklardı ayın 15 inde, lavman falanda oluyomuş onda

şifa orucu bilmiyorumda marankinin detoksunu yapcaklardı ayın 15 inde, lavman falanda oluyomuş onda
Aa o neymiş ki ?? Onu okumuşum demek ki, lavman falan okuyunca şifa orucu sanmışdım.. Onuda merak ettim bak şimdi :)

Pek sonunu getircrklerini sanmıyorum ama bellimi olur belki yaparlar
Sonuçtan bizide Haberdar et Cnm
Ama ben yapmam

dizi filmde diyoya babanniş mi oldun sen maşallah ya evlatlarını,torunlarını ve tabiki hepimizinkilerini Allah bağışlasın.
123 den 68 mi (sende benim gibi boyundan 2 kilo azda bırakmışın bak hedefler aynı )maşallah yaa insan çıkmış içinden resmen, de o kadar verdinde neden geri aldın birazını,seninde benim gibi iştahın mı açık

başlamak için ayın hareketini beklicek halimiz yok 22 sine kadar büyüycekmiş o, boşver o ne hali varsa görsün biz diyetimize sporumuza bakalım,yeni diyetin sporun hedefin hayırlı olsun, bol şans sanada
tekrar takımlara girmeyi düşünüyomusun? gördüğüm kadarıyla baya iddalı o takımlar,bende 7 .takıma girdim ama bakalım hayırlısı

Anaaam anaam epey vermişsin, kesinlikle denemek istiyorum artık bu 5 de 5 i... Kız sende denesene şekerim bu hafta işde :)
Nasıl bir diyete karar verdin bu hafta için şekerim ???
abla olabilir aslında ama halsiz kalırsam spor yapamazsam diye korkuyorum bide emziriyoeum .ama heves yaptım şimid bi denesek mi acaba leithianın dediği gibi 5 den sonra yemiycem abla öle düşündüm ama yapalım derseniz zorlarım kendimş

Maşallah tatlım evlatlarını büyütmüşsün hayrını görürsün inşallah hepsinden..
Ya evet yeşil çay niyeyse bende öyle bir etki yapıyor, arada demleyince olmuyor ama, üşenmeyip demlemem lazım sadece :)
Yürüyüş sopasını almanlar çok kullanıyor evet, kol ve sırt kaslarınıda çalıştırıyor aynı zamanda , çok iyi yapmışsın.. Buranın gazıyla o aletler bir haftaya kalmaz çıkar gibime geliyor kuzum :))

Ben bugün sırf protein yapıyorum , valla meyve ve sebze günleri korkutuyor beni :) eger yapabilirsen sende ben gibi sırf protein diyeti yap 3,4 gün bak nasıl gidiyor en az 2,3 kilo... Valla ben kaç gündür 15 de kesiyorum yememi gitmeyince gitmiyor, ödem yaptırmamak lazım bücuda, bide yenilenler önemli demek ki .. Makarna yersem istersen sabah 10 da ye :) farketmiyor kilo mu ödem mi neyse gelip oturuyor işde...
Ben bir kaç gün protein takılayım diyorum ...

bir tanıdığım dukan yapıyor dün 3.haftası bitti, 9 kilo vermiş, tabi ilk başlarda ödem gitti hızlı gitti şimdi yavaşlar dedi ama görseniz maşallah nasıl sadık diyetine

Canım tam sıralamayı bilmiyorum ama bir gün sırf papates, 2. Gün sadece sebze3. Gün sadece meyve 4. Gün protein 5. Günü bende bilmiyorum :))) öyle birşey , detoks bölümünde olması lazım forumda :))

hımm anladım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…