Evet ya benimkide dukandan çalıntı zaten :))bir tanıdığım dukan yapıyor dün 3.haftası bitti, 9 kilo vermiş, tabi ilk başlarda ödem gitti hızlı gitti şimdi yavaşlar dedi ama görseniz maşallah nasıl sadık diyetine
hımm anladım sağol canım
muhabbete gel
Ben de kaç gündür Abur cuburun dibine vurdum resmen 7 sinde d günümdü yemeğe gittik akşam eşim sürpriz pasta almıştı yemesen olmuyor kocacım altmışta dimi amaBen bugün sırf protein yapıyorum , valla meyve ve sebze günleri korkutuyor beni :) eger yapabilirsen sende ben gibi sırf protein diyeti yap 3,4 gün bak nasıl gidiyor en az 2,3 kilo... Valla ben kaç gündür 15 de kesiyorum yememi gitmeyince gitmiyor, ödem yaptırmamak lazım bücuda, bide yenilenler önemli demek ki .. Makarna yersem istersen sabah 10 da ye :) farketmiyor kilo mu ödem mi neyse gelip oturuyor işde...
Ben bir kaç gün protein takılayım diyorum ...
Hayır ilaç iyi değil... Kolonoskopi yapılacak kişide de önce evde lavman yapıp gelmesi istenir hastaneyeKız aynı işi kabız ilaçlarıda yapmaz mı ona hiç gelemem mecbur kalmadıkça :)))
hadi yaa öyle set mi varmış, ama nasıl şeyetcen onu ben korkarım deleriz meleriz bağırsakları
Çok şükür başladım CnmAyy süpersin bebeğim Maşallah hadi başlangıcı yaptın, bugün havada mükemmel :) gayet güzel yürümüşsün.. Patateslere devam mı :)?? Başladın mı 5 de 5e
Şimdi konu açılınca dank etti kızım ben 3,4 gün sırf protein yapayım diyorum , sebze meyve günleri beni kesmez gibime geliyor, o yüzden siz deniyebilirsiniz ama, sende tecrübe etmişsin önceden madem başla madem :)kızlar 5 5 başlaualım derseniz ben burdayımm sınırsız yeme olduğu için güzel diyett
Tamam canım farketmez , katı kurallarımız yok bizim relaxız yani :) ayy tartılmadan ben asla duramam ya :) bende merakdayım bak ne kadar vereceksin canım :)Çok şükür başladım Cnm
Akşam geç ve fazla yediğim için normal olarak sabah karnım toktu yemedim
14.15 gibi 3 orta boy patates yedim
Bide 18 gibi yerim
Ben bu hafta cumartesi bildirim yapsam olur değilmi
5 günün net sonucunu görmüş olurum
Uzun zamandır dikkat etmedim için en az -4 diyorum
Bakalım ne olacak
Tartılmıcam banada süpriz olsun
Teşekkür ederim Cnmdizi filmde diyoya babanniş mi oldun senmaşallah ya evlatlarını,torunlarını ve tabiki hepimizinkilerini Allah bağışlasın.
123 den 68 mi(sende benim gibi boyundan 2 kilo azda bırakmışın bak hedefler aynı )maşallah yaa insan çıkmış içinden resmen, de o kadar verdinde neden geri aldın birazını,seninde benim gibi iştahın mı açık
başlamak için ayın hareketini beklicek halimiz yok 22 sine kadar büyüycekmiş o, boşver o ne hali varsa görsün biz diyetimize sporumuza bakalım,yeni diyetin sporun hedefin hayırlı olsun, bol şans sanada
tekrar takımlara girmeyi düşünüyomusun? gördüğüm kadarıyla baya iddalı o takımlar,bende 7 .takıma girdim ama bakalım hayırlısı
Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımBen de kaç gündür Abur cuburun dibine vurdum resmen 7 sinde d günümdü yemeğe gittik akşam eşim sürpriz pasta almıştı yemesen olmuyor kocacım altmışta dimi ama
Ama şöyle birşey farkettim önceden ne yersem yiyeyim şişkinlik oluyordu şimdi yerken bunlar bana kilo olmayacak eriyip gidecek diyorum çok etkisi oluyor hahaa yine de göbeğim dümdüz şimdilik acısı sonra çıkmazsa tabi
Ben 16 saat aç kalma yarı oruç prensibine uyucam akşam 7 de kesip ertesi gün 11 E kadar
Bu arada kızlar ben geçen hafta yoğun spor( sabah 1 saat FB akşam 1-1,5 saat yürüyüş) üzerine birde yememden iyice kesince kötü oldum hala toparlanamadım. Kulaklarımda Bi uğultu var, birdaha böyle yapmıcam yememden kesmicem
Emziriyorum da bu da üstüne tuzu biberi oldu
Tatlım sen emziriyosan tek yönlü beslenme pek tavsiye etmemabla olabilir aslında ama halsiz kalırsam spor yapamazsam diye korkuyorum bide emziriyoeum .ama heves yaptım şimid bi denesek mi acaba leithianın dediği gibi 5 den sonra yemiycem abla öle düşündüm ama yapalım derseniz zorlarım kendimş
amin Tatlım cümlemiz için inşallahMaşallah tatlım evlatlarını büyütmüşsün hayrını görürsün inşallah hepsinden..
Ya evet yeşil çay niyeyse bende öyle bir etki yapıyor, arada demleyince olmuyor ama, üşenmeyip demlemem lazım sadece :)
Yürüyüş sopasını almanlar çok kullanıyor evet, kol ve sırt kaslarınıda çalıştırıyor aynı zamanda , çok iyi yapmışsın.. Buranın gazıyla o aletler bir haftaya kalmaz çıkar gibime geliyor kuzum :))
Tabiki kaloriyi nerden aldığımızda önemli CnmBen bugün sırf protein yapıyorum , valla meyve ve sebze günleri korkutuyor beni :) eger yapabilirsen sende ben gibi sırf protein diyeti yap 3,4 gün bak nasıl gidiyor en az 2,3 kilo... Valla ben kaç gündür 15 de kesiyorum yememi gitmeyince gitmiyor, ödem yaptırmamak lazım bücuda, bide yenilenler önemli demek ki .. Makarna yersem istersen sabah 10 da ye :) farketmiyor kilo mu ödem mi neyse gelip oturuyor işde...
Ben bir kaç gün protein takılayım diyorum ...
PatatesCanım tam sıralamayı bilmiyorum ama bir gün sırf papates, 2. Gün sadece sebze3. Gün sadece meyve 4. Gün protein 5. Günü bende bilmiyorum :))) öyle birşey , detoks bölümünde olması lazım forumda :))
Aslında gelişi güzel yapmakta Doğru değilhadi yaa öyle set mi varmış, ama nasıl şeyetcen onu ben korkarım deleriz meleriz bağırsakları
Mutlu yaşlara TatlımBen de kaç gündür Abur cuburun dibine vurdum resmen 7 sinde d günümdü yemeğe gittik akşam eşim sürpriz pasta almıştı yemesen olmuyor kocacım altmışta dimi ama
Ama şöyle birşey farkettim önceden ne yersem yiyeyim şişkinlik oluyordu şimdi yerken bunlar bana kilo olmayacak eriyip gidecek diyorum çok etkisi oluyor hahaa yine de göbeğim dümdüz şimdilik acısı sonra çıkmazsa tabi
Ben 16 saat aç kalma yarı oruç prensibine uyucam akşam 7 de kesip ertesi gün 11 E kadar
Bu arada kızlar ben geçen hafta yoğun spor( sabah 1 saat FB akşam 1-1,5 saat yürüyüş) üzerine birde yememden iyice kesince kötü oldum hala toparlanamadım. Kulaklarımda Bi uğultu var, birdaha böyle yapmıcam yememden kesmicem
Emziriyorum da bu da üstüne tuzu biberi oldu
normalde bende duramam CnmTamam canım farketmez , katı kurallarımız yok bizim relaxız yani :) ayy tartılmadan ben asla duramam ya :) bende merakdayım bak ne kadar vereceksin canım :)
Aynen öyle TatlımGeçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım
Doğun günü pastasından yemen hakkın tabii şekerim afiyet olsun:))
Bilinçaltını şartlandırdın demek ki çok iyi ya denemek lazım aslında inanarak bakalım işe yarıyor mu :)
Bende dün makarnayı yerken sen kilo yapmıyacaksın demişdim ama küçük biber turşularına demeyi unutmuşum
Bugün Max günlüğümde Leithia ile yazışdık, fazla spor yapmayın bir saati geçmeyin diyor.. Vücudunuza agır gelir bir süre sonra güçden düşme olur diyor onunda kendi deneyimine göre.. Bence kararında spor yapıp beslenmeni abartmadan gitmen en güzeli tatlım diye düşünüyorum.. Sadece sporla zayıflanmıyor malesef eğer diyetimize dikkat etmezsek, ha kilo almaz koruruz o başka tabii...
ablacım bugün döndüm çok özledim hepinizii :))
Ayy süpersin vallaIyi akşamlar kızlar
Menüm
14.15 _orta boy 3 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz bol baharatlı
19.45 _2 patates aynı şekilde
Görümcem kahveye çağırmıştı
Eve geç gelince Akşamda biraz geç oldu
Su 2 lt yi geçer
Spor _1 saat dışarda yürüyüş
Hoşgeldinnn şekerim kendinden bahset birazselam herkeseee
ben de geldimm
Hoşgeldinnn şekerim kendinden bahset biraz
Anladım tatlım inşallah hep birlikte kurtulacak bu fazlalıklardan:)Tabi. Yaklasik son 2 senede cok fazla kilo aldim
Yeni evliyim ustune bir de ulke degistirdim
yeme icme aliskanliklarim biraz degisti
Yaklasik 12 kilo vermeye calisiyorum
hem spor hem diyet egzersiz
ne bulursam cok kararliyim bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?