Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet ya benimkide dukandan çalıntı zaten :))
Kişinin kilosuna göre önce bir protein günü belirleniyor , 4 yıl öncce yapmışdım 5 gün sırf protein yemişdim ama insan nasıl bıkıyor anlatamam ve hergün 1 kilo vermişdim.. Ödemlerde bizim ayy tartıda çıkıyor mu moralimizi bozuyor mu , gidince de bizden gidiyor gitsinlerde ödem de olsa olur :))

Ben de kaç gündür Abur cuburun dibine vurdum resmen 7 sinde d günümdü yemeğe gittik akşam eşim sürpriz pasta almıştı yemesen olmuyor kocacım altmışta dimi ama
Ama şöyle birşey farkettim önceden ne yersem yiyeyim şişkinlik oluyordu şimdi yerken bunlar bana kilo olmayacak eriyip gidecek diyorum çok etkisi oluyor hahaa yine de göbeğim dümdüz şimdilik acısı sonra çıkmazsa tabi
Ben 16 saat aç kalma yarı oruç prensibine uyucam akşam 7 de kesip ertesi gün 11 E kadar
Bu arada kızlar ben geçen hafta yoğun spor( sabah 1 saat FB akşam 1-1,5 saat yürüyüş) üzerine birde yememden iyice kesince kötü oldum hala toparlanamadım. Kulaklarımda Bi uğultu var, birdaha böyle yapmıcam yememden kesmicem
Emziriyorum da bu da üstüne tuzu biberi oldu

Ayy süpersin bebeğim Maşallah hadi başlangıcı yaptın, bugün havada mükemmel :) gayet güzel yürümüşsün.. Patateslere devam mı :)?? Başladın mı 5 de 5e
Çok şükür başladım Cnm

Akşam geç ve fazla yediğim için normal olarak sabah karnım toktu yemedim
14.15 gibi 3 orta boy patates yedim
Bide 18 gibi yerim

Ben bu hafta cumartesi bildirim yapsam olur değilmi
5 günün net sonucunu görmüş olurum
Uzun zamandır dikkat etmedim için en az -4 diyorum
Bakalım ne olacak
Tartılmıcam banada süpriz olsun

kızlar 5 5 başlaualım derseniz ben burdayımm sınırsız yeme olduğu için güzel diyett
Şimdi konu açılınca dank etti kızım ben 3,4 gün sırf protein yapayım diyorum , sebze meyve günleri beni kesmez gibime geliyor, o yüzden siz deniyebilirsiniz ama, sende tecrübe etmişsin önceden madem başla madem :)

Son düzenleme:
Tamam canım farketmez , katı kurallarımız yok bizim relaxız yani :) ayy tartılmadan ben asla duramam ya :) bende merakdayım bak ne kadar vereceksin canım :)

Teşekkür ederim Cnm
Amin inşallah Allah cümlemizin evlatlarını korusun

Ben çok pis boğazım Tatlım ve çok çabuk alan bi bünyem var bide hiç spor yapmadım
Hedefe ulaşınca sanki depresyona girdim gibi oldu boşluğa düştüm
Elim kolum kalkmıyordu birazda havalardan heralde
Ye iç Yat pozisyonda aldım da aldım
Valla Utandığımdan takımdan kimseye söylemedim bu kadar artı olduğumu
Zaten mezuniyetetten 6 ay sonra tekrar listeye girilebiliyor
Ben 9.takımdayım
Arada takımda paylaşım yapıyorum
Ordaki kızlara yardımcı olmak için sadece okadar

Aynen Tatlım kendi adıma çok zaman kaybettim dolunayı falan düşinemicem
Ne kadar verirsek kârdır

Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım
Doğun günü pastasından yemen hakkın tabii şekerim afiyet olsun:))
Bilinçaltını şartlandırdın demek ki çok iyi ya denemek lazım aslında inanarak bakalım işe yarıyor mu :)
Bende dün makarnayı yerken sen kilo yapmıyacaksın demişdim ama küçük biber turşularına demeyi unutmuşum

Bugün Max günlüğümde Leithia ile yazışdık, fazla spor yapmayın bir saati geçmeyin diyor.. Vücudunuza agır gelir bir süre sonra güçden düşme olur diyor onunda kendi deneyimine göre.. Bence kararında spor yapıp beslenmeni abartmadan gitmen en güzeli tatlım diye düşünüyorum.. Sadece sporla zayıflanmıyor malesef eğer diyetimize dikkat etmezsek, ha kilo almaz koruruz o başka tabii...

Tatlım sen emziriyosan tek yönlü beslenme pek tavsiye etmem
Dikkatli sağlıklı beslenirsen zaten verirsin
Yeterki kaçamak yapma

amin Tatlım cümlemiz için inşallah

Benim oğlmda pek hevesli spora
O yüzden evde yok yok

Tabiki kaloriyi nerden aldığımızda önemli Cnm
Vücudun yağ yakmak için Doğru kaloriye ihtiyacı var

Canım tam sıralamayı bilmiyorum ama bir gün sırf papates, 2. Gün sadece sebze3. Gün sadece meyve 4. Gün protein 5. Günü bende bilmiyorum :))) öyle birşey , detoks bölümünde olması lazım forumda :))
Patates
Sebze
Et
Meyve
Yumurta yada yoğurt veya süt
Tabiki herşey yağsız ve tuzsuz olacak
Sık sık yapmak Doğru değil vücut alışır ama arada yapılabilir diye düşünüyorum
hadi yaa öyle set mi varmış, ama nasıl şeyetcen onu ben korkarım deleriz meleriz bağırsakları
Aslında gelişi güzel yapmakta Doğru değil
Çünkü bağırsaktaki faydalı bakterilerde gidiyor
Mutlu yaşlara Tatlım
Inşallah Bidahaki doğumgününde incecik olursun

Tamam canım farketmez , katı kurallarımız yok bizim relaxız yani :) ayy tartılmadan ben asla duramam ya :) bende merakdayım bak ne kadar vereceksin canım :)
normalde bende duramam Cnm
En azından denicem

Aynen öyle Tatlım
Eğer diyet yapmayıp çok spor yapılırsa sadece yerinde sayılıyor
Kilo vermek için ikisinede dikkat etmek gerekiyor

Kızlar bende bi ara günde 2-3 saat spor yapmıştım
3 hafta kilom gr oynamamıştı
O yüzden sporun Fazlası bana iyi gelmiyor
Vücut o zamanda korumaya geçiyormuş
Bence de günlük 1-1.5 saat yeterli olur
Haftada 2 gün de kasları dinlendirmekte önemli
Ben önceden tartı öncesi gün spor yapmazdım
Nede olsa şişlik oluyor

Iyi akşamlar kızlar

Menüm

14.15 _orta boy 3 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz bol baharatlı

19.45 _2 patates aynı şekilde

Görümcem kahveye çağırmıştı
Eve geç gelince Akşamda biraz geç oldu

Su 2 lt yi geçer
Spor _1 saat dışarda yürüyüş

Ayy süpersin valla
Ben bugünde iyice cozuttum cumadan beri böyleyim kız kardeşim geldi istanbuldan habire yedik içtik
Bugün daha iyiydim akşama doğru...Yarından itibaren eski düzene devam inşallah 4 günlük ara vermiş oldum mecburi napalım yapacak birşey yok

Tabi. Yaklasik son 2 senede cok fazla kilo aldim
Yeni evliyim ustune bir de ulke degistirdim
yeme icme aliskanliklarim biraz degisti
Yaklasik 12 kilo vermeye calisiyorum
hem spor hem diyet egzersiz
ne bulursam cok kararliyim bu kez
Anladım tatlım inşallah hep birlikte kurtulacak bu fazlalıklardan:)
Bizim topiğimizin farkı bir kere çok samimi olması topik sahibemiz çok sıcak ve sevecendir herkesi yavrusu gibi bağrına basar, ayrıyetten yediklerimiz dahilinde yaptığımız sporlar güncel egzersiz videoları da paylaşılıyor
Her birimiz farklı Bi program uyguluyoruz mesela..
Örneğin ben FB 8 haftalık yağ yakma ve incelme programı uyguluyorum O Olivenoil insanty başladı yeni daha öncesinde max 30 bitirdi... Bu şekilde tabi tatlım
Her gün yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz cuma günü de tartı günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…