Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ne guzel.
ne kadar cok kisi olursa insan o kadar motive oluyor
bende yazarim artik yaptiklarimi.

Süpersin tatlım kaldı 4 gün :) zorlandın mı peki ??

Kilo verenlere maşallah deyim
.ben de 3. Çocuktan sonra kilo aldım yine
Ama verirİm inşallah
3 ay sonra kayanımın düğünü var. O zamana kadar veririm umarım

Arada ara vermek iyi geliyor, yarın toparlarsın inşallah tatlım.. Hele kardeşin varken zaten diyete uyman zor olurdu.. Ayy ne güzel koz kardeşi olamlara imreniyorum çok benim malesef kız kardeşim yok

Tabi. Yaklasik son 2 senede cok fazla kilo aldim
Yeni evliyim ustune bir de ulke degistirdim
yeme icme aliskanliklarim biraz degisti
Yaklasik 12 kilo vermeye calisiyorum
hem spor hem diyet egzersiz
ne bulursam cok kararliyim bu kez
M Metebatur arkadaşımız topiğimizden bahsetmiş sağolsun şekerim, herkese kapımızda gönlümüzde açık, sürekli olarak katılacaksan bekleriz tatlım :)

Kızlar bugün protein günü yaptığım için ikindiden beri müthiş bir başağrısı var, ilaç almama rağmen gitmedi bitürlü.. Proteinle beslenince bu oluyor malesef bir iki gün aslında bu ağrıyı yarın bekliyordum :) ama erken geldi, yarın devam etmez inşallah :)
Sabah 2 yumurta haşlanmış
Öğleden sonra 15 de haşlanmış tavuk
Akşam 20:45 de iki kase tavuk çorbası yoğurtlu
Eşim meyve almış çeşit çeşit içimde bir yanıyor ki sormayın ama ağzıma bile sürmedim :)

Henüz sporumuda yapmadım, tüm gün işlerle uğraşdım, neyse ki acil yetişecekleri bitirdim.. Bundan sonra biraz daha relax gidebilirim .. Yarında bir sürü ütüm var.. Alışveriş yapmışdım Tr' den, yıkamadan asla giyemem , eşime kızıma kendime aldıklarımın hepsi yıkandı, kızımınkiler ütülendi bizimkiler kaldı , artık yarına inşallah ütü günü olacak :)

Bir de spor konusunda Leithia sadece Insanıty yapmamı önerdi bugün, p90x i şimdilik erteliycem sanırım.. Zaten hedefim 70 e düşünce ikisini yapmakdı, onu gözden kaçırmışım , ınsanıty' yi tek yapıcam inş.. Aslında ağırlık eklemeyi çok istiyorum, Seda' nın ağırlıklı çalışmalarından eklemeyi istiyorum , bugün yapacak enerjiyi bulabilirim inşallah :))

zorla olsa da gunluk sporumu yapıyorum bir sekilde hayatım motive ediyorsam ne guzel:))
bende oturdugum yerden nefes nefese onları izliyordm:))

daha zor ama farklı bir programa baslamak daha bir motive etti beni:)) evet hayatım asylum ve p90xi birlestirdim ama 2 aylık cunk asylum 2 aylık ona gore birlestirme yaptım ama bu yaptıgım ayı tekrar edip öyle 2.aya gecebilirim ya da bir tur atıp tekrar 2 aylık baslayabilirim :))
sekersiz orucu bu sefer zorlayıcı gidiyor sınav yaklastıkca stres tavan ee haliyle yemege istegi artıyor yalnız paket okumaya basladıgımdan beri bircok urunde seker oldugunu gordum bu yuzden o urunlere dokunmuyorum ve yiyecek sınırlı sayıda urun kalıyor demek ki illa bir yerden o sekeri alıyoruz kacıs yok :)) 21 günü tamamlayabilirim umarım cok fena kriz bastırıyor:))

yazmayı da unutmusum bulabildigim en iyi paket urun sekersiz zeytinyaglı grissini oldu onunda ne kadarı dogru bilemiyorum onu kemiriyorum :)) onun dısında lor peyniri ve gecen tavsiye ustune aldıgım sekersiz calve fıstık ezmesi var gercekten de arkasında karbonhidrat degeri cok az tadı da evdekilere kotu geldigine gore kesin saglıklı olmaya yakındır dedim

Evet çok fazla değilmiş , diyet olarak yaptığın birşey ve spor olarak yaptığın var mı canım?
Şu an yok. Spor da yok. Diyet de
Aslında o yüzden git gide artıyor kilom.
Abur cubur çikolata gofret...
Ben de sizi takip edeyim en iyisi.fikir edinirim.
En küçük çocuğum 8,5 aylık. Emzirme geceleri sık uyanma hala devam.ben de düzene giremedim

Bana motivasyon açısından herzaman süper geliyorsun kuzum benim :)) sen gibi sportmen biri iyiki bizimle :)
Valla spor senden bıkıcak kız bırak yakamı diyecek bu gidişle Maşallah bebeğim ya :) Asylum' a da kök söktürürsün sen cicim :)
Ayy o kadar dikkat ediyorsun demek şeker orucunda, zor işin diycem ama onuda başarıyorsun belli ki kuzum Maşallah :)
Evdekilere isyan bayrağı çektirme de ayy :))
Kriz anlarında artık az şekerli meyvelerden belki hafif atlatırsın, bahar meyveleri yemeden durabilmende müthiş ayrıca ya :) bu ne kadar sürecek peki şekerim ?? En azından doğal şekerleri almalısın belki :) bir süre sonra..
Ayy sınavınada az kaldı demi şekerim ya Allah yardımcın olsun , hayırlısıyla bir bitsede rahat etsen tabii istediğin bölümü kazanarak sonra seni düşünemiyorum günde çift ınsanity mi yaparsın üç mü yaparsın bilmem ayy :)))

Canım ilk olarak o aburcuburları kesmeye çalışmalısın.. Biz belli bir diyet yapmıyoruz herkes karışık takılıyor, hoşuna giden olursa kendine örnek alabilirsin kuzım .. Tatlı hamurişi kızartma gibi bilinen şeylerden uzak dur, zaten emziriyormuşsunda kısa zamanda verirsin inşallah.. Leslie 2 mille başlıyabilirsin ya da dışarda yürüme imkanın varsa yürüyüşle sporda eklersen süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…