Anladım tatlım inşallah hep birlikte kurtulacak bu fazlalıklardan:)
Bizim topiğimizin farkı bir kere çok samimi olması topik sahibemiz çok sıcak ve sevecendir herkesi yavrusu gibi bağrına basar, ayrıyetten yediklerimiz dahilinde yaptığımız sporlar güncel egzersiz videoları da paylaşılıyor
Her birimiz farklı Bi program uyguluyoruz mesela..
Örneğin ben FB 8 haftalık yağ yakma ve incelme programı uyguluyorum O Olivenoil insanty başladı yeni daha öncesinde max 30 bitirdi... Bu şekilde tabi tatlım
Her gün yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz cuma günü de tartı günümüz
Süpersin tatlım kaldı 4 gün :) zorlandın mı peki ??Iyi akşamlar kızlar
Menüm
14.15 _orta boy 3 haşlanmış patates (yağsız tuzsuz bol baharatlı
19.45 _2 patates aynı şekilde
Görümcem kahveye çağırmıştı
Eve geç gelince Akşamda biraz geç oldu
Su 2 lt yi geçer
Spor _1 saat dışarda yürüyüş
Olsun kuzum takma kafana , gündüz başka neler yedin o önemli aslında, sporunu da yaparsan eritirsin o dondurmayı..dayanamafım dondurma yedim yaa ben nasıl bu hale geldim ya irade sıfır
Hoşgeldin kuzum bizde seni özledik kuzum :) yürüyüş yaptın mı bakiim :))ablacım bugün döndüm çok özledim hepinizii :))
Arada ara vermek iyi geliyor, yarın toparlarsın inşallah tatlım.. Hele kardeşin varken zaten diyete uyman zor olurdu.. Ayy ne güzel koz kardeşi olamlara imreniyorum çok benim malesef kız kardeşim yokAyy süpersin valla
Ben bugünde iyice cozuttum cumadan beri böyleyimkız kardeşim geldi istanbuldan habire yedik içtik
Bugün daha iyiydim akşama doğru...Yarından itibaren eski düzene devam inşallah 4 günlük ara vermiş oldum mecburi napalım yapacak birşey yok
M Metebatur arkadaşımız topiğimizden bahsetmiş sağolsun şekerim, herkese kapımızda gönlümüzde açık, sürekli olarak katılacaksan bekleriz tatlım :)Tabi. Yaklasik son 2 senede cok fazla kilo aldim
Yeni evliyim ustune bir de ulke degistirdim
yeme icme aliskanliklarim biraz degisti
Yaklasik 12 kilo vermeye calisiyorum
hem spor hem diyet egzersiz
ne bulursam cok kararliyim bu kez
Ne kadar fazlan var şekerim ?Kilo verenlere maşallah deyim
.ben de 3. Çocuktan sonra kilo aldım yine
Ama verirİm inşallah
3 ay sonra kayanımın düğünü var. O zamana kadar veririm umarım
yürüyüş tahmin ettiğimden de fazla yaptım ablacım :)Hoşgeldin kuzum bizde seni özledik kuzum :) yürüyüş yaptın mı bakiim :))
Kilo aldın mı peki şekerciim :)) ille alınıyor ya, aslında alma olmasada ödemi yetiyor demi , tartıldın mı kuzum ??yürüyüş tahmin ettiğimden de fazla yaptım ablacım :)
Çok değil aslında. 10 kilo fazlam var.Ne kadar fazlan var şekerim ?
Tamam tatlım sürekli bekleriz o halde :) spor olarak yaptığın birşeyler var mı ?evet iyi oldu bahsetmesi
tabiki katilirim surekli
Evet çok fazla değilmiş , diyet olarak yaptığın birşey ve spor olarak yaptığın var mı canım?Çok değil aslında. 10 kilo fazlam var.
Şimdi kalkıp spor yapasım geldi kız sen yazınca canım benim :) öyle motive edicisin tatlım :))
Insanıty' e ilk başladığım günleri hatırlıyordum da elimi kolumu koordine bile edemiyordum ya öyle komikdim ki kendime gülmekden bi hal oluyordum :)) yorgunluğu zorluğu ayrı tabii :))
Asylum daha zor desene kuzum :) Sen altından kalkarsın Maşallahın var cicim benim :)
Asylumu p90x ile hybrit çalışıcakdın demi yanlış anlamadıysam ? Aa evet ya 3 ay hybrit demişdin doğru demi tatlım ?
Şu an yok. Spor da yok. Diyet deEvet çok fazla değilmiş , diyet olarak yaptığın birşey ve spor olarak yaptığın var mı canım?
Tamam tatlım sürekli bekleriz o halde :) spor olarak yaptığın birşeyler var mı ?
Bana motivasyon açısından herzaman süper geliyorsun kuzum benim :)) sen gibi sportmen biri iyiki bizimle :)zorla olsa da gunluk sporumu yapıyorum bir sekilde hayatım motive ediyorsam ne guzel:))
bende oturdugum yerden nefes nefese onları izliyordm:))
daha zor ama farklı bir programa baslamak daha bir motive etti beni:)) evet hayatım asylum ve p90xi birlestirdim ama 2 aylık cunk asylum 2 aylık ona gore birlestirme yaptım ama bu yaptıgım ayı tekrar edip öyle 2.aya gecebilirim ya da bir tur atıp tekrar 2 aylık baslayabilirim :))
sekersiz orucu bu sefer zorlayıcı gidiyor sınav yaklastıkca stres tavan ee haliyle yemege istegi artıyor yalnız paket okumaya basladıgımdan beri bircok urunde seker oldugunu gordum bu yuzden o urunlere dokunmuyorum ve yiyecek sınırlı sayıda urun kalıyor demek ki illa bir yerden o sekeri alıyoruz kacıs yok :)) 21 günü tamamlayabilirim umarım cok fena kriz bastırıyor:))
yazmayı da unutmusum bulabildigim en iyi paket urun sekersiz zeytinyaglı grissini oldu onunda ne kadarı dogru bilemiyorum onu kemiriyorum :)) onun dısında lor peyniri ve gecen tavsiye ustune aldıgım sekersiz calve fıstık ezmesi var gercekten de arkasında karbonhidrat degeri cok az tadı da evdekilere kotu geldigine gore kesin saglıklı olmaya yakındır dedim
Canım ilk olarak o aburcuburları kesmeye çalışmalısın.. Biz belli bir diyet yapmıyoruz herkes karışık takılıyor, hoşuna giden olursa kendine örnek alabilirsin kuzım .. Tatlı hamurişi kızartma gibi bilinen şeylerden uzak dur, zaten emziriyormuşsunda kısa zamanda verirsin inşallah.. Leslie 2 mille başlıyabilirsin ya da dışarda yürüme imkanın varsa yürüyüşle sporda eklersen süper olur..Şu an yok. Spor da yok. Diyet de
Aslında o yüzden git gide artıyor kilom.
Abur cubur çikolata gofret...
Ben de sizi takip edeyim en iyisi.fikir edinirim.
En küçük çocuğum 8,5 aylık. Emzirme geceleri sık uyanma hala devam.ben de düzene giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?