Telefonuna uygulama indirebilirsin. Fatsecret ve yazıo iyi uyulamalarbegum75 bu hesaplamayı hangi siteden yapiyorsun?
ohh mis havada güzelken gezin bol bol, bizde iyiyiz çalışmaya devam, camdan gezenlere bakmayla yetiniyorumSaat 8 kalktık kahvaltı ve birazdan dışarı parka gideceğiz benim yaramazlarla Nasılsınizhanımlar
ohh mis havada güzelken gezin bol bol, bizde iyiyiz çalışmaya devam, camdan gezenlere bakmayla yetiniyorum
İki küçük olunca cslisamiyorsun bende özledim valla çalışma hayatınıohh mis havada güzelken gezin bol bol, bizde iyiyiz çalışmaya devam, camdan gezenlere bakmayla yetiniyorum
günaydın güzel bayanlar tartı günü cuma denmis galiba sayfalar o kadar ilerlemiş ki ben takip edemiyorum
asli abla başlangıç kilom 68.2 boyum 158 soylemistim farklı bi diyet yapacağımi isteyen istediğini yapsin demiştin o yüzden yaziyorum :)
elestiriye açığım bu konuda da ama fikrim değişmeyecek onu belirteyim
bugün sabah öğlen ve akşam aynı menü
3yemek kaşığı karabugday 1yeşil elma
akşama kadar 3litre su ve yürüyüş
diğer sporu diğer tarafa yazcam :) max 30 friday raund1
dün bi pantolon gördüm Aman Allahım ne büyük pantolon dedim .. ama içine sığmadım.. ben pantolondan da büyükmüşüm .. popomdan haberim yok((
YENİ SENDE CAM VAR BAKIYOMM BEN ONA DA BAKAMIYORUMMM
FANUS GİBİ OFİSİN İÇİNDEEE
İki küçük olunca cslisamiyorsun bende özledim valla çalışma hayatını
ayyo benim başıma çok geldi,hele pantolonu çıkarıp astığımda arkada kalan görüntü korkunç
Zeminde ve tamamen cam bir tarafı servisimizin, sıkılmıyoruz, bazen enteresan durumlarda olmuyor değil
Bende evde olmayı özledim, sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum
önce sağlıkŞekerlerim kilolar bildirimler yapılmış, herkes not alsın bugünkü kilosunu haftaya liste yapıcaz kızlar.. Ona göre tatlılarım. Canlarım bende bugün biraz enerji düşüklüğü var , az uyumak ve işlerle uğraşmakdan bitkin düşdüm sanırım..
O yüzden yazdıklarınızı okudum, ama ne olur kusura bakmayın tek tek cvp yazamıycam canlarım.. Biraz enerjimi toplamam lazım. Takipdeyim sizleri anacıklarım öptüm
oo senin iyimiş bacım
bende evde olmayı çok istiyomm
hele şimdi bahar geldiii ya ev hn balkonda parkta oturup sohbet piknik yapmalarını kıskanmıyorum desen yalan olurrr
ama birde bizde evlatlarımız için bu sıkıtıyı göze alıyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?