Başlangıç için oldukça iyi tatlım.. Jillian 30 day Shared i denemek istersen çok güzel sonuçlar veriyor başlangıçda.. Sonrasında Seda' nın programı M Metebatur yani fitness blender var onlara geçiş yapabilirsin .. Diyetine de dikkat ettin mi gider inşallah kuzum :)Bol yürüyüş
Birde Leslie 3 mile başladım 2 güne bir yapıyorum
Tatlım bu hafta 2 kilo vermek isteyen sen değilmiydindayanamafım dondurma yedim yaa ben nasıl bu hale geldim ya irade sıfır
Teşekkür ederim şekercimde sen 4 gün yemişin ben 2 aydır yiyip duruyom kızzAyy süpersin valla
Ben bugünde iyice cozuttum cumadan beri böyleyimkız kardeşim geldi istanbuldan habire yedik içtik
Bugün daha iyiydim akşama doğru...Yarından itibaren eski düzene devam inşallah 4 günlük ara vermiş oldum mecburi napalım yapacak birşey yok
Hoşgeldin CnmTabi. Yaklasik son 2 senede cok fazla kilo aldim
Yeni evliyim ustune bir de ulke degistirdim
yeme icme aliskanliklarim biraz degisti
Yaklasik 12 kilo vermeye calisiyorum
hem spor hem diyet egzersiz
ne bulursam cok kararliyim bu kez
şu anda biraz açlık var ama çok şükür günü kaçamaksız bitirecemSüpersin tatlım kaldı 4 gün :) zorlandın mı peki ??
Hoşgeldin CnmKilo verenlere maşallah deyim
.ben de 3. Çocuktan sonra kilo aldım yine
Ama verirİm inşallah
3 ay sonra kayanımın düğünü var. O zamana kadar veririm umarım
Kızlar bugün protein günü yaptığım için ikindiden beri müthiş bir başağrısı var, ilaç almama rağmen gitmedi bitürlü.. Proteinle beslenince bu oluyor malesef bir iki gün aslında bu ağrıyı yarın bekliyordum :) ama erken geldi, yarın devam etmez inşallah :)
Sabah 2 yumurta haşlanmış
Öğleden sonra 15 de haşlanmış tavuk
Akşam 20:45 de iki kase tavuk çorbası yoğurtlu
Eşim meyve almış çeşit çeşit içimde bir yanıyor ki sormayın ama ağzıma bile sürmedim :)
Henüz sporumuda yapmadım, tüm gün işlerle uğraşdım, neyse ki acil yetişecekleri bitirdim.. Bundan sonra biraz daha relax gidebilirim .. Yarında bir sürü ütüm var.. Alışveriş yapmışdım Tr' den, yıkamadan asla giyemem , eşime kızıma kendime aldıklarımın hepsi yıkandı, kızımınkiler ütülendi bizimkiler kaldı , artık yarına inşallah ütü günü olacak :)
Bir de spor konusunda Leithia sadece Insanıty yapmamı önerdi bugün, p90x i şimdilik erteliycem sanırım.. Zaten hedefim 70 e düşünce ikisini yapmakdı, onu gözden kaçırmışım , ınsanıty' yi tek yapıcam inş.. Aslında ağırlık eklemeyi çok istiyorum, Seda' nın ağırlıklı çalışmalarından eklemeyi istiyorum , bugün yapacak enerjiyi bulabilirim inşallah :))
Kesin bilmiyorum ama en az 3 gün devam edeyim bi bakalım en fazla 5 olur ama dayanabilir miyim bilmiyorum , sırf proteinde insan sebze meyveyi acayip özlüyor yani belki biliyorsundur sende :)Tatlım bu hafta 2 kilo vermek isteyen sen değilmiydin
Öyleyse artık no kaçamak
Teşekkür ederim şekercimde sen 4 gün yemişin ben 2 aydır yiyip duruyom kızz
Bu kadar sallamak yeter artık
Hem senin yaşın genç benim kadar çabuk almazsın
Hoşgeldin Cnm
Bende dün katıldım gruba
2 senede 12 kilo iyiymiş ben onu 2 ayda aldım
şu anda biraz açlık var ama çok şükür günü kaçamaksız bitirecem
Görümcemde dolu pasta tatlı vardı ama heralde beyinde bitirme işi tekrar başladı bende
Çok şükür canım bile istemedi
Hoşgeldin Cnm
Eğer disiplinli olarak devam edersen Tabiki verirsin
Kilon yaşın boyun kaçtı
Maşallah sende süpersin Tatlım
Kaç gün pro yapmayı düşünüyosun
Belki yoğurt ayran da ilave edebilirsin öğünlerine
Bi ihtimal baş ağrına iyi gelebilir
Tamam takip edeyim burayı.abur çubuğu da kesmeliyim biliyorum. Çalışıyorum. Evden çıkarken ve eve gelince sürekli bi koşturma halindeydim . Leslie yapabilsem keşkeCanım ilk olarak o aburcuburları kesmeye çalışmalısın.. Biz belli bir diyet yapmıyoruz herkes karışık takılıyor, hoşuna giden olursa kendine örnek alabilirsin kuzım .. Tatlı hamurişi kızartma gibi bilinen şeylerden uzak dur, zaten emziriyormuşsunda kısa zamanda verirsin inşallah.. Leslie 2 mille başlıyabilirsin ya da dışarda yürüme imkanın varsa yürüyüşle sporda eklersen süper olur..
Çalışıyor musun kuzum ??Tamam takip edeyim burayı.abur çubuğu da kesmeliyim biliyorum. Çalışıyorum. Evden çıkarken ve eve gelince sürekli bi koşturma halindeydim . Leslie yapabilsem keşke
Yaşım 39Tatlım bu hafta 2 kilo vermek isteyen sen değilmiydin
Öyleyse artık no kaçamak
Teşekkür ederim şekercimde sen 4 gün yemişin ben 2 aydır yiyip duruyom kızz
Bu kadar sallamak yeter artık
Hem senin yaşın genç benim kadar çabuk almazsın
Hoşgeldin Cnm
Bende dün katıldım gruba
2 senede 12 kilo iyiymiş ben onu 2 ayda aldım
şu anda biraz açlık var ama çok şükür günü kaçamaksız bitirecem
Görümcemde dolu pasta tatlı vardı ama heralde beyinde bitirme işi tekrar başladı bende
Çok şükür canım bile istemedi
Hoşgeldin Cnm
Eğer disiplinli olarak devam edersen Tabiki verirsin
Kilon yaşın boyun kaçtı
Maşallah sende süpersin Tatlım
Kaç gün pro yapmayı düşünüyosun
Belki yoğurt ayran da ilave edebilirsin öğünlerine
Bi ihtimal baş ağrına iyi gelebilir
@demirleke
Sende Hoşgeldin Cnm
Evet çLışıyorumÇalışıyor musun kuzum ??
Ayy şekerim boy ve kilo oranın gayet güzel bence sporla sıkılaşırsan hem fit olursun hemde vücudun şekillenir.. Az da diyet yaptın mı mükemmel olursun inş tatlım :) 170 boya 53 kilo az olmaz mı ayy zaten :) ama herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olsun.. Sen rahat hissetmiyorsan rahat edeceğin kiloyu hedeflemekde haklısın tatlım benim :) resminide merak ettim bak gönder mutlaka canım :)Yaşım 39
Boyum 170
Kilom 63
Ama yağ karnım bacaklarım. Kemiklerim ince ve yağlı duruyorum
Resim de Tarım yarın
Eger arkadasın kaslıysa olabilir çünkü kaslar yağlara göre daha ağır ama daha ince durur.. O yüzden sende kesinlikle bir spor programı yap kendine canım..Boyu 160 olup 70 kilo olan arkadaşım benim kadar yağlı görünmüyor mesela
hoşgeldin canım aramızaBoyu 160 olup 70 kilo olan arkadaşım benim kadar yağlı görünmüyor mesela
Bana motivasyon açısından herzaman süper geliyorsun kuzum benim :)) sen gibi sportmen biri iyiki bizimle :)
Valla spor senden bıkıcak kız bırak yakamı diyecek bu gidişle Maşallah bebeğim ya :) Asylum' a da kök söktürürsün sen cicim :)
Ayy o kadar dikkat ediyorsun demek şeker orucunda, zor işin diycem ama onuda başarıyorsun belli ki kuzum Maşallah :)
Evdekilere isyan bayrağı çektirme de ayy :))
Kriz anlarında artık az şekerli meyvelerden belki hafif atlatırsın, bahar meyveleri yemeden durabilmende müthiş ayrıca ya :) bu ne kadar sürecek peki şekerim ?? En azından doğal şekerleri almalısın belki :) bir süre sonra..
Ayy sınavınada az kaldı demi şekerim ya Allah yardımcın olsun , hayırlısıyla bir bitsede rahat etsen tabii istediğin bölümü kazanarak sonra seni düşünemiyorum günde çift ınsanity mi yaparsın üç mü yaparsın bilmem ayy :)))
max 30 tavsiye ederim canımhoşgeldin canım aramıza
Tamam yollarım resimAyy şekerim boy ve kilo oranın gayet güzel bence sporla sıkılaşırsan hem fit olursun hemde vücudun şekillenir.. Az da diyet yaptın mı mükemmel olursun inş tatlım :) 170 boya 53 kilo az olmaz mı ayy zaten :) ama herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olsun.. Sen rahat hissetmiyorsan rahat edeceğin kiloyu hedeflemekde haklısın tatlım benim :) resminide merak ettim bak gönder mutlaka canım :)
Ayy iyi bari meyvelerden yemene sevindim yaa :)) kız bu bahar meyveleri hele kaçırılmaz yanii birde bitiyorlar ya hemen , anam dut aklıma geldi birden :)) en sevdiğim meyvelerden :)hadi insallah sporun luks oldugu zamanları da gorurum:)))
meyve sekeri alıyorum hayatım yoksa dayanmam zor ozellikle cok seker ihtiyacı bastırdıgında kuru meyve atıstırıyorum :)) evdekileri o kadar alıstırdım ki artık kendim ayrı yemegimi hazırlıyorum aldıkları sekerli seyleri saklıyorlar bir yere gittigimizde ya da bize tatlı getiriyorlarsa annem hemen o yemez seker kullanmıyor saglıklı besleniyor diyo
sagol hayatım aynen bir bitse de rahat rahat sporumu yapsam ders calısmaya enerjim kalsın diye gonul rahatlıgıyla zaman ayıramıyorum
Resim atıyorum üşenmedi. ÇektimEger arkadasın kaslıysa olabilir çünkü kaslar yağlara göre daha ağır ama daha ince durur.. O yüzden sende kesinlikle bir spor programı yap kendine canım..
Efsacığım her başlıyan sen dışında bırakınca Max30 ' u hemen paldır küldür tavsiye edemiyorum ben artık çekiniyorum en azından biraz spor yapmış olsunlar diye düşünüyorum.. Ama sen bu işi davet etmeyi iyi yapıyorsun şekerim bul kız birkaç arkadaş daha bebeğim :))max 30 tavsiye ederim canım
Aaa süper hadi bakalım :))Resim atıyorum üşenmedi. Çektim
Evet of sporEger arkadasın kaslıysa olabilir çünkü kaslar yağlara göre daha ağır ama daha ince durur.. O yüzden sende kesinlikle bir spor programı yap kendine canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?