Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım kesinlikle fazla aşırın yok zaten, dediğim gibi senin işin sporluk canım.. Jillian Michaels 30 day Shared programı var bir ay yapıyorsun, düzenli yap her gün yarım saat o göbeğin inan inecek dümdüz olacak bir ay sonra. çok etkili bir program .. Biliyor musun programı ??

Hayır ama araştırım

Hayır ama araştırım
Forumda Spor bölümünde açılmış sayfaları var.. Youtube da da videoları var ..3 level dan oluşuyor, her bölüm 10 gün yapılıyor bir gün ara verip ikinciye 10 gün sonra 3 ye 10 gün devam ediyorsun.. Youtube da ara bulursun tatlım jillian Michaels 30 day Shared level 1 yaz çıkar karşına bence başlamalısın :)

Ağır mı peki. Oy iyice tembelleşmiştim halbuki

En küçük bugün çok huysuz. 3 saattir ağlıyordu .uyuyor ,uyanıyor. Şimdi 10 dk . Oldu uyanmadı şükür.
Ben de yatayım
İyi geceleri bize dua edin. Bu gece az ağlasın bebişim

Jillian a bugun baktim basliklarda gorup listeye aldim
fitness blender i bilmiyorum ona da bir bakayim

Sen bilirsin ama bence 3 gün yeterli olur Cnm
Zaten gün gün Eksi azalıyor
Bide sebze meyveye başlayınca biraz artıda olabiliyor
Ben 2 günden fazla yapmamıştım

Yaşım 39
Boyum 170
Kilom 63
Ama yağ karnım bacaklarım. Kemiklerim ince ve yağlı duruyorum
Resim de Tarım yarın
Aynı boydayız Tatlım
Kilonda gayet iyiymiş
Resmini gördüm biraz göbüş var
Sporla eritirsin
Bide kalitesiz karbonhidrat daha çok göbek yağlanması yapıyor

Bende başlamıştım da 7.günde pes ettim
Sen kaçıncı gündesin Tatlım
Hizli almissin insallah hizli da verirsin
inşallah Cnm bende öyle umut ediyorum

En küçük bugün çok huysuz. 3 saattir ağlıyordu .uyuyor ,uyanıyor. Şimdi 10 dk . Oldu uyanmadı şükür.
Ben de yatayım
İyi geceleri bize dua edin. Bu gece az ağlasın bebişim
Ağladığında Ayetel kürsü oku tatlım iyi gelir.. Güzel uyur dinlenirsiniz inş :)
Jill Shared başlangıçda holamalı kısımlar Jumping ve ip atlama bölümü zorlayabilir onda da yorulduğunda beklersin sorun olmaz canım, spor ayakkabısıyla yap mutlaka canım..

Sen bilirsin ama bence 3 gün yeterli olur Cnm
Zaten gün gün Eksi azalıyor
Bide sebze meyveye başlayınca biraz artıda olabiliyor
Ben 2 günden fazla yapmamıştım
Bakalımm bi 2. Günüde atlatayım Zuhalciğim de etkilerine göre 3 e devam edip etmemeye karar veririm, sıcak havadada insanın içi bi ayrı yanıyor protein diyetinde ayy :))

Kızlar az evvel Insanity 1. Ay 1. Hafta 2. Gün programı CARDIO POWER& RESISTANCE bitti , toplamda 40 dakikaydı, gene çok terledim .. Yer hareketleri fazla yok bunda :) daha çok bacak çalıştırıyor ama bacak kaslarımız uzun olduğundan tüm vücuda etki ediyor.. Yağlar şıp şıp erisin gitsin inşallah :)) Farkettimde iki gündür gene cildim bebeksi oldu bi güzelleşdi :) Spor her bakımdan faydalı :)

Kuzum sen Asylum mu yaptın öyleyse hiçde çaktırmıyor bak ya , bide bize terminatör diyor

85 liyim ben Zuhal abla diyeyim artık yoksa ayıp olacak

Ayy dün ben 10.30 ds iptal Bi uyumuşum 7.30 da eşim üniformasını ütülemem için kaldırdı adamın üstüne atlıcaktım nerdeyse uykumu böldün diye
Neyse artık uyandığıma göre size geldim hemen... Ayy baya Bi ilerlemiş sayfalar ben en son merde kalmıştım halbuki

Kızlar ben şu yarı oruç diyetine başlıyorum bugün zaten ara ara yapıyordum ama şimdi kesin çizgilerle belirleyecem
Evet Ramazan'a kadar yapacaklarım şunlar:
- Sabah aç karnına bir bardak limonlu sıcak su iç
-sabah kahvaltısı klasik Karatay kahvaltısı olacak
- sonraki öğünle arasında 5 saat olacak
-akşam en geç 7 de yemek yenip 16 saat aç kalınacak, ertesi gün 11'e tekabül ediyor bu da
-ekmek sadece sabah bir dilim ( bunu zaten yapıyorum)
-günde 3 lt su (zaten içiyorum)
-spor 1 saat ( bunu hiçç kaçırmam)
-günde 2 fincan yeşil çay limonlu
-ara öğün saat 5 gibi meyve yanına yoğurt ya da kahve bitterle
-iki öğün öncesi sıcak su içip yemeği öyle yeme
İşte bunlar
Ramazan'da da inşallah iftarı hafif tutup 1.5 sonrasında spor

Arada ara vermek iyi geliyor, yarın toparlarsın inşallah tatlım.. Hele kardeşin varken zaten diyete uyman zor olurdu.. Ayy ne güzel koz kardeşi olamlara imreniyorum çok benim malesef kız kardeşim yok
Evet tabi kötü olur mu, senin hiç kardeşin yok mu yoksa sadece kız kardeşin mi yok?

Uykusuz olunca yapamam Can'ım ya. Her gün de uykusuzum. Kollar kalkmıyor inanır mısın
Diyet ne yapıyorsunuz onu takip edeyim en iyisi

Doğum sonrası 57 idim
64 le doğuma girdim
Şu 8 ayda 6 kilo aldım
Emziriyorum diye
3 doğumumda normal oldu. Karın kalmamıştı aslında

Günaydınnn canlar

Cilde etkisini bilmiyorum ama özellikle ruha çok iyi geldiği kesin
Bide iştah kapatıyor bu en iyisi

Kuzum sen Asylum mu yaptın öyleyse hiçde çaktırmıyor bak ya , bide bize terminatör diyor
Yok şekerim
Bak şimdi cehaletim ortaya çıktı
Onun ne olduğunu bile bilmiyom
Ben şeker orucunu kastetmiştim

85 liyim ben Zuhal abla diyeyim artık yoksa ayıp olacak
benim öyle takıntılarım yok Tatlım nasıl istersen öyle takıl

Ohhh maşallah baya dinlenmişindir kuzum
Vücudun ihtiyacı oluyo Bazen
Bide çocuk peşinde koşturuyon
Çocuktan spora fırsat bulamiyorum diyenlere çok güzel bi örneksin

Tatlım bence kendini 2 öğün yapıcam diye zorlama
3 sağlıklı ana öğünle de pekala güzel veriliyor
Önemli olan Kaliteli kalori alıp kaçamak yapmamak

Geçen bi yerde okumuştum 1 kş bile glisemiks indeksi yüksek bişey yemek pankreasın dengesini bozuyomuş o zaman daha fazla Insulin salgıluyor

Fazla kilon yokmuş
Tatlım, sağlıklı beslenirsen emzşrirken çok güzel kilo verebilirsin

Ağır sporlarla başlamana gerek yok
En azından evde 30 dk leslie 2 mil yap hem daha enerjik olursun
Insan spor yapmayınca çok halsiz hantal oluyor
Kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…