Canım kesinlikle fazla aşırın yok zaten, dediğim gibi senin işin sporluk canım.. Jillian Michaels 30 day Shared programı var bir ay yapıyorsun, düzenli yap her gün yarım saat o göbeğin inan inecek dümdüz olacak bir ay sonra. çok etkili bir program .. Biliyor musun programı ??Evet of spor
Hayır ama araştırımCanım kesinlikle fazla aşırın yok zaten, dediğim gibi senin işin sporluk canım.. Jillian Michaels 30 day Shared programı var bir ay yapıyorsun, düzenli yap her gün yarım saat o göbeğin inan inecek dümdüz olacak bir ay sonra çok etkili bir program .. Biliyor musun programı ??
Bu resme çok uyuyorum. 170 boy
Forumda Spor bölümünde açılmış sayfaları var.. Youtube da da videoları var ..3 level dan oluşuyor, her bölüm 10 gün yapılıyor bir gün ara verip ikinciye 10 gün sonra 3 ye 10 gün devam ediyorsun.. Youtube da ara bulursun tatlım jillian Michaels 30 day Shared level 1 yaz çıkar karşına bence başlamalısın :)Hayır ama araştırım
Ağır mı peki. Oy iyice tembelleşmiştim halbukiForumda Spor bölümünde açılmış sayfaları var.. Youtube da da videoları var ..3 level dan oluşuyor, her bölüm 10 gün yapılıyor bir gün ara verip ikinciye 10 gün sonra 3 ye 10 gün devam ediyorsun.. Youtube da ara bulursun tatlım jillian Michaels 30 day Shared level 1 yaz çıkar karşına bence başlamalısın :)
Jillian a bugun baktim basliklarda gorup listeye aldim
Hoşgeldin Cnm
Bende dün katıldım gruba
2 senede 12 kilo iyiymiş ben onu 2 ayda aldım
Sen bilirsin ama bence 3 gün yeterli olur CnmKesin bilmiyorum ama en az 3 gün devam edeyim bi bakalım en fazla 5 olur ama dayanabilir miyim bilmiyorum , sırf proteinde insan sebze meyveyi acayip özlüyor yani belki biliyorsundur sende :)
Tabii bide etkisine beğlı iki günde hiç veremezsem ısrar etmem yani hiiç :) dukan yaptığım dönemde çok işe yaramışdı günde 1 kilo vermişdim, sebze karışık düzene Seyir evresine geçincede günde 500 gr veriyordum.. Bir ayda 10 kg vermişdim öncelerden :)) bugün birden hatırladım bi deneme çekiyim en azından sadece Atak dönemini taklit ediyim Dukan' ın diyorum...
Aynı boydayız TatlımYaşım 39
Boyum 170
Kilom 63
Ama yağ karnım bacaklarım. Kemiklerim ince ve yağlı duruyorum
Resim de Tarım yarın
Bende başlamıştım da 7.günde pes ettimhadi insallah sporun luks oldugu zamanları da gorurum:)))
meyve sekeri alıyorum hayatım yoksa dayanmam zor ozellikle cok seker ihtiyacı bastırdıgında kuru meyve atıstırıyorum :)) evdekileri o kadar alıstırdım ki artık kendim ayrı yemegimi hazırlıyorum aldıkları sekerli seyleri saklıyorlar bir yere gittigimizde ya da bize tatlı getiriyorlarsa annem hemen o yemez seker kullanmıyor saglıklı besleniyor diyo
sagol hayatım aynen bir bitse de rahat rahat sporumu yapsam ders calısmaya enerjim kalsın diye gonul rahatlıgıyla zaman ayıramıyorum
inşallah Cnm bende öyle umut ediyorumHizli almissin insallah hizli da verirsin
Ağladığında Ayetel kürsü oku tatlım iyi gelir.. Güzel uyur dinlenirsiniz inş :)En küçük bugün çok huysuz. 3 saattir ağlıyordu .uyuyor ,uyanıyor. Şimdi 10 dk . Oldu uyanmadı şükür.
Ben de yatayım
İyi geceleri bize dua edin. Bu gece az ağlasın bebişim
Bakalımm bi 2. Günüde atlatayım Zuhalciğim de etkilerine göre 3 e devam edip etmemeye karar veririm, sıcak havadada insanın içi bi ayrı yanıyor protein diyetinde ayy :))Sen bilirsin ama bence 3 gün yeterli olur Cnm
Zaten gün gün Eksi azalıyor
Bide sebze meyveye başlayınca biraz artıda olabiliyor
Ben 2 günden fazla yapmamıştım
Kuzum sen Asylum mu yaptınAynı boydayız Tatlım
Kilonda gayet iyiymiş
Resmini gördüm biraz göbüş var
Sporla eritirsin
Bide kalitesiz karbonhidrat daha çok göbek yağlanması yapıyor
Bende başlamıştım da 7.günde pes ettim
Sen kaçıncı gündesin Tatlım
inşallah Cnm bende öyle umut ediyorum
85 liyim ben Zuhal abla diyeyim artık yoksa ayıp olacakTatlım bu hafta 2 kilo vermek isteyen sen değilmiydin
Öyleyse artık no kaçamak
Teşekkür ederim şekercimde sen 4 gün yemişin ben 2 aydır yiyip duruyom kızz
Bu kadar sallamak yeter artık
Hem senin yaşın genç benim kadar çabuk almazsın
Hoşgeldin Cnm
Bende dün katıldım gruba
2 senede 12 kilo iyiymiş ben onu 2 ayda aldım
şu anda biraz açlık var ama çok şükür günü kaçamaksız bitirecem
Görümcemde dolu pasta tatlı vardı ama heralde beyinde bitirme işi tekrar başladı bende
Çok şükür canım bile istemedi
Hoşgeldin Cnm
Eğer disiplinli olarak devam edersen Tabiki verirsin
Kilon yaşın boyun kaçtı
Maşallah sende süpersin Tatlım
Kaç gün pro yapmayı düşünüyosun
Belki yoğurt ayran da ilave edebilirsin öğünlerine
Bi ihtimal baş ağrına iyi gelebilir
@demirleke
Sende Hoşgeldin Cnm
Evet tabi kötü olur mu, senin hiç kardeşin yok mu yoksa sadece kız kardeşin mi yok?Arada ara vermek iyi geliyor, yarın toparlarsın inşallah tatlım.. Hele kardeşin varken zaten diyete uyman zor olurdu.. Ayy ne güzel koz kardeşi olamlara imreniyorum çok benim malesef kız kardeşim yok
Uykusuz olunca yapamam Can'ım ya. Her gün de uykusuzum. Kollar kalkmıyor inanır mısınAğladığında Ayetel kürsü oku tatlım iyi gelir.. Güzel uyur dinlenirsiniz inş :)
Jill Shared başlangıçda holamalı kısımlar Jumping ve ip atlama bölümü zorlayabilir onda da yorulduğunda beklersin sorun olmaz canım, spor ayakkabısıyla yap mutlaka canım..
Cilde etkisini bilmiyorum ama özellikle ruha çok iyi geldiği kesinKızlar az evvel Insanity 1. Ay 1. Hafta 2. Gün programı CARDIO POWER& RESISTANCE bitti , toplamda 40 dakikaydı, gene çok terledim .. Yer hareketleri fazla yok bunda :) daha çok bacak çalıştırıyor ama bacak kaslarımız uzun olduğundan tüm vücuda etki ediyor.. Yağlar şıp şıp erisin gitsin inşallah :)) Farkettimde iki gündür gene cildim bebeksi oldu bi güzelleşdi :) Spor her bakımdan faydalı :)
Yok şekerimKuzum sen Asylum mu yaptınöyleyse hiçde çaktırmıyor bak ya , bide bize terminatör diyor
benim öyle takıntılarım yok Tatlım nasıl istersen öyle takıl85 liyim ben Zuhal abla diyeyim artık yoksa ayıp olacak
Ohhh maşallah baya dinlenmişindir kuzumAyy dün ben 10.30 ds iptal Bi uyumuşum 7.30 da eşim üniformasını ütülemem için kaldırdı adamın üstüne atlıcaktım nerdeyse uykumu böldün diye
Neyse artık uyandığıma göre size geldim hemen... Ayy baya Bi ilerlemiş sayfalar ben en son merde kalmıştım halbuki
Kızlar ben şu yarı oruç diyetine başlıyorum bugün zaten ara ara yapıyordum ama şimdi kesin çizgilerle belirleyecem
Evet Ramazan'a kadar yapacaklarım şunlar:
- Sabah aç karnına bir bardak limonlu sıcak su iç
-sabah kahvaltısı klasik Karatay kahvaltısı olacak
- sonraki öğünle arasında 5 saat olacak
-akşam en geç 7 de yemek yenip 16 saat aç kalınacak, ertesi gün 11'e tekabül ediyor bu da
-ekmek sadece sabah bir dilim ( bunu zaten yapıyorum)
-günde 3 lt su (zaten içiyorum)
-spor 1 saat ( bunu hiçç kaçırmam)
-günde 2 fincan yeşil çay limonlu
-ara öğün saat 5 gibi meyve yanına yoğurt ya da kahve bitterle
-iki öğün öncesi sıcak su içip yemeği öyle yeme
İşte bunlar
Ramazan'da da inşallah iftarı hafif tutup 1.5 sonrasında spor
Fazla kilon yokmuşUykusuz olunca yapamam Can'ım ya. Her gün de uykusuzum. Kollar kalkmıyor inanır mısın
Diyet ne yapıyorsunuz onu takip edeyim en iyisi
Doğum sonrası 57 idim
64 le doğuma girdim
Şu 8 ayda 6 kilo aldım
Emziriyorum diye
3 doğumumda normal oldu. Karın kalmamıştı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?