Evet of spor
Canım kesinlikle fazla aşırın yok zaten, dediğim gibi senin işin sporluk canım.. Jillian Michaels 30 day Shared programı var bir ay yapıyorsun, düzenli yap her gün yarım saat o göbeğin inan inecek dümdüz olacak bir ay sonra. çok etkili bir program .. Biliyor musun programı ??
günaydın, sizde yeni siniz, topiğimize hoşgeldinizKızlar günaydın
günaydın, sizde yeni siniz, topiğimize hoşgeldiniz
Günaydın canım sana daEvet ben de yeniyim
Sağ olsun Seda arkadaşımız söyledi geldim
Iyi gunler canim ,ben 2 gundur zehirlenmisdim cok kotuydum spor yapamadim bilmiyorum sen yukledinmi acaba? eyer yuklemeyeceksen ben baska bir spor yapayim bu gun 3 gun oldu spor yapmiyorum ,kendimi cok kotu hiss ediyorum.20 gun sonra kuzenimim duyunu var ve ben nasil bir elbise alicam merak ediyorum bu vucuduma en azindan 4 kilo vermem lazim ,eyer sen fb videolarini yuklesen onunla birlikde bana bir video daha onerirmisin rica etsem M MetebaturKızlarrr heyuuu
Sabah kalktım bir büyük bardak sıcak limonlu su içtimm, arkasına yarım lt su sonra FB 6. Günü açtım bitirdim kollarım koptu bittim 5 er kiloluk dambıllarla ömrümde hiç böyle kol çalışmamıştım ay dayanılmazdıspor yaparken de yarım lt su daha içtim yani aç karnına 1.5 lt su içmiş oldum
Sonra kendime ceza olaraktan 8.gün videosunu da yaptım ilk 10 dk dan sonra pes edecektim ay ben dayanamıyorum bugünlük yeter diye düşünürken birden aklıma mağazada s beden kıyafet baktığım geldihemenn dedim yokk pastaları poğaçaları götürürken böyle demiyordun şekerim dedim sonracıma devam ettim 52 dk ds onu yaptım
Tam olarak iki saate 7 dk eksik spor yaptım bugün müthiş hiisediyorum kendimihemen arkasına duş ve şimdide kahvaltı bebişlerim
Eki Görüntüle 1829686
Şekerlerim :))
Hemen güzel haberi veriyim sizlere, kaç saattir yazmak için sabırsızlanıyorum ancak müsait olabildim :)
Bu sabah 77,600 geldim dün 78,400 idim-800 gr gitmiş oley be
Bugün gene protein diyetine devam edeceğim inşallah :)
Saat 10:30 da haşlanmış 3 yumurta ve iki çatal ucuyla peynir yedim , yumurtama tuz atmadım, peyniride tuz yerine yedim zaten accık :)
Ve bugün belim 88' den 87 ye göbeğim 105' den 102 ye düşmüş durumda :) incelmem de başladı :)
canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine,neden zehirlendim peki? gıda?ilaç?Iyi gunler canim ,ben 2 gundur zehirlenmisdim cok kotuydum spor yapamadim bilmiyorum sen yukledinmi acaba? eyer yuklemeyeceksen ben baska bir spor yapayim bu gun 3 gun oldu spor yapmiyorum ,kendimi cok kotu hiss ediyorum.20 gun sonra kuzenimim duyunu var ve ben nasil bir elbise alicam merak ediyorum bu vucuduma en azindan 4 kilo vermem lazim ,eyer sen fb videolarini yuklesen onunla birlikde bana bir video daha onerirmisin rica etsem M Metebatur
Evet Can'ım ben en son 8.günü yükledim birlikte gidelim diye yarın 9 yüklücem...Iyi gunler canim ,ben 2 gundur zehirlenmisdim cok kotuydum spor yapamadim bilmiyorum sen yukledinmi acaba? eyer yuklemeyeceksen ben baska bir spor yapayim bu gun 3 gun oldu spor yapmiyorum ,kendimi cok kotu hiss ediyorum.20 gun sonra kuzenimim duyunu var ve ben nasil bir elbise alicam merak ediyorum bu vucuduma en azindan 4 kilo vermem lazim ,eyer sen fb videolarini yuklesen onunla birlikde bana bir video daha onerirmisin rica etsem M Metebatur
Bu sabah bende senin yazını okuyunca 16 saat açlığa tamamlıyım kahvaltımı öyle yapayım dedim ama uyamadım ayy :) akşam epey geç yemişdim :) eşime eşlik etmek için kahvaltıyı mecbur yaptım 14 saat yaklaşık açlık oldu, gerçi hiç de aç değildim ya :)) bu kuralı aklımızda tutalım bari :))Ayy dün ben 10.30 ds iptal Bi uyumuşum 7.30 da eşim üniformasını ütülemem için kaldırdı adamın üstüne atlıcaktım nerdeyse uykumu böldün diye
Neyse artık uyandığıma göre size geldim hemen... Ayy baya Bi ilerlemiş sayfalar ben en son merde kalmıştım halbuki
Kızlar ben şu yarı oruç diyetine başlıyorum bugün zaten ara ara yapıyordum ama şimdi kesin çizgilerle belirleyecem
Evet Ramazan'a kadar yapacaklarım şunlar:
- Sabah aç karnına bir bardak limonlu sıcak su iç
-sabah kahvaltısı klasik Karatay kahvaltısı olacak
- sonraki öğünle arasında 5 saat olacak
-akşam en geç 7 de yemek yenip 16 saat aç kalınacak, ertesi gün 11'e tekabül ediyor bu da
-ekmek sadece sabah bir dilim ( bunu zaten yapıyorum)
-günde 3 lt su (zaten içiyorum)
-spor 1 saat ( bunu hiçç kaçırmam)
-günde 2 fincan yeşil çay limonlu
-ara öğün saat 5 gibi meyve yanına yoğurt ya da kahve bitterle
-iki öğün öncesi sıcak su içip yemeği öyle yeme
İşte bunlar
Ramazan'da da inşallah iftarı hafif tutup 1.5 sonrasında spor
Evet tabi kötü olur mu, senin hiç kardeşin yok mu yoksa sadece kız kardeşin mi yok?
Canım o zaman sen hafif birşeylerle başlayabilirsin spor işine , önce bir hafta yeme düzenini oturtmaya bak, sonra spor için tv izlerken bile kalk olduğun yerde yürü ip atlama hareketi yap 10 dk ile başlasan bile faydası olur, yeter ki iste inan zamanda enerjide bulunuyor. Ve spor inan bana yorgunluk değil aksine insana enerji veriyor bunu öyle gör canım.. Paylaşımlarına devam edersen motive olursun canım benim :)Uykusuz olunca yapamam Can'ım ya. Her gün de uykusuzum. Kollar kalkmıyor inanır mısın
Diyet ne yapıyorsunuz onu takip edeyim en iyisi
Doğum sonrası 57 idim
64 le doğuma girdim
Şu 8 ayda 6 kilo aldım
Emziriyorum diye
3 doğumumda normal oldu. Karın kalmamıştı aslında
Katılıyorum tatlım tavsiyelerine :)Fazla kilon yokmuş
Tatlım, sağlıklı beslenirsen emzşrirken çok güzel kilo verebilirsin
Ağır sporlarla başlamana gerek yok
En azından evde 30 dk leslie 2 mil yap hem daha enerjik olursun
Insan spor yapmayınca çok halsiz hantal oluyor
Kendimden biliyorum
Evet yapicam ben 7 gunde kalmisdim 8 bulamiyorum kacinci sayfada acaba ben bu gun 8 gunden baslayim .Ama fb baska biseyler de yapmak istiyorum ,sen bana ne onerirsin acaba ? acil 4 kilo vermem lazim ,hemde sikilasmamEvet Can'ım ben en son 8.günü yükledim birlikte gidelim diye yarın 9 yüklücem...
Şimdi sen FB yapacakmısın yapmıcakmısın onu tam anlamadım?
Ne cehaleti kuzum estağfurullah , ben mesaja dikkat etmemişim, Adriana deyince direk spor geldiğinden aklıma, biran heyecanlanmışdım kızz :))Günaydınnn canlar
Cilde etkisini bilmiyorum ama özellikle ruha çok iyi geldiği kesin
Bide iştah kapatıyor bu en iyisi
Yok şekerim
Bak şimdi cehaletim ortaya çıktı
Onun ne olduğunu bile bilmiyom
Ben şeker orucunu kastetmiştim
benim öyle takıntılarım yok Tatlım nasıl istersen öyle takıl
Ohhh maşallah baya dinlenmişindir kuzum
Vücudun ihtiyacı oluyo Bazen
Bide çocuk peşinde koşturuyon
Çocuktan spora fırsat bulamiyorum diyenlere çok güzel bi örneksin
Tatlım bence kendini 2 öğün yapıcam diye zorlama
3 sağlıklı ana öğünle de pekala güzel veriliyor
Önemli olan Kaliteli kalori alıp kaçamak yapmamak
Geçen bi yerde okumuştum 1 kş bile glisemiks indeksi yüksek bişey yemek pankreasın dengesini bozuyomuş o zaman daha fazla Insulin salgıluyor
Kız bazen senin lafların bana öyle tatlı geliyor ki :))O Olivenoil e katılıyorum, Jillan Michaels videosu senin işini görür, abartı fazlan yok, bu arada topikimize hoşgeldin @demirleke
Cok tesekkurler doktor cilekden zehirlene bileceyimi soyledi e biraz zayiflarsam alicam elbisecanım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine,neden zehirlendim peki? gıda?ilaç?
elbiseni alınca fotosunu bekleriz
Kız keske saatin bozulmasaydı, acaba kaç kalori yaktın bebeğim :) kocaman bir MAŞALLAH BAREKALLAH sana ya.. Örnek hatunlardansın şekerim benim spor yapma bakımından topikde hatta forumda ayy :))Kızlarrr heyuuu
Sabah kalktım bir büyük bardak sıcak limonlu su içtimm, arkasına yarım lt su sonra FB 6. Günü açtım bitirdim kollarım koptu bittim 5 er kiloluk dambıllarla ömrümde hiç böyle kol çalışmamıştım ay dayanılmazdıspor yaparken de yarım lt su daha içtim yani aç karnına 1.5 lt su içmiş oldum
Sonra kendime ceza olaraktan 8.gün videosunu da yaptım ilk 10 dk dan sonra pes edecektim ay ben dayanamıyorum bugünlük yeter diye düşünürken birden aklıma mağazada s beden kıyafet baktığım geldihemenn dedim yokk pastaları poğaçaları götürürken böyle demiyordun şekerim dedim sonracıma devam ettim 52 dk ds onu yaptım
Tam olarak iki saate 7 dk eksik spor yaptım bugün müthiş hiisediyorum kendimihemen arkasına duş ve şimdide kahvaltı bebişlerim
Eki Görüntüle 1829686
Kız bazen senin lafların bana öyle tatlı geliyor ki :))
Ayy kızum geçmiş olsun tatlım.. Eder eder Seda' da spordan bol ne var ayy :)Iyi gunler canim ,ben 2 gundur zehirlenmisdim cok kotuydum spor yapamadim bilmiyorum sen yukledinmi acaba? eyer yuklemeyeceksen ben baska bir spor yapayim bu gun 3 gun oldu spor yapmiyorum ,kendimi cok kotu hiss ediyorum.20 gun sonra kuzenimim duyunu var ve ben nasil bir elbise alicam merak ediyorum bu vucuduma en azindan 4 kilo vermem lazim ,eyer sen fb videolarini yuklesen onunla birlikde bana bir video daha onerirmisin rica etsem M Metebatur
çilek miCok tesekkurler doktor cilekden zehirlene bileceyimi soyledi e biraz zayiflarsam alicam elbise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?