Tatlım bunları yapman yeterli bence zTen 1 saat sürüyor Yemene de dikkat edersen verirsin, geçmiş sayfalara bak yükledimEvet yapicam ben 7 gunde kalmisdim 8 bulamiyorum kacinci sayfada acaba ben bu gun 8 gunden baslayim .Ama fb baska biseyler de yapmak istiyorum ,sen bana ne onerirsin acaba ? acil 4 kilo vermem lazim ,hemde sikilasmam
Canım teflon tavaya kır üzerine kapak kapat sarının üzeri beyazlaşınca ocağı kapat , olur diye tahmin ediyorum :) benim eşimde haşlama sevmez oldu, son günlerde ona tereyağ koyup sana bahsettiğim gibi yapıyorum öyle seviyor :) hiç yağsız olmazsa eğer bir damla kadar zeytinyağ damlat tavaya onu tavaya yedir öyle dene olmadı :)süpersin tebrik ederim seni
birşey sorcam ben yumurtayı tavada daha çok seviyorum, sence yağsız tavada kırıp yesem haşlanmış gibi olurmu?
bide başın nasıl oldu?ağrıların geçti mi?
Hahahaa evet :)) saatimi kardeşimle İstanbul'a gönderdim finspor diye Bi yer varmış Oray'a götürecek bakalım inşallah yapabilirler çünkü aynısını ben de düşündüm 1000 kalori yakmışımdır ama saatli tecrübelerimden:)Kız keske saatin bozulmasaydı, acaba kaç kalori yaktın bebeğim :) kocaman bir MAŞALLAH BAREKALLAH sana ya.. Örnek hatunlardansın şekerim benim spor yapma bakımından topikde hatta forumda ayy :))
Anam 1000 kalori ne demek ayy heyy Maşallah şekerim :))Hahahaa evet :)) saatimi kardeşimle İstanbul'a gönderdim finspor diye Bi yer varmış Oray'a götürecek bakalım inşallah yapabilirler çünkü aynısını ben de düşündüm 1000 kalori yakmışımdır ama saatli tecrübelerimden:)
Evet canim cileyi cok seviyorum ama bi daha yermiyim bilemedim dogrusu 2 gun cok fena oldum .Tatlim alicam elbise kuzenimim duyunu olucak ama keski biraz zayiflasamda guzel bi elbise alsamçilek mi
suda iyice bekletmek lazım, sirkeli su mu yapsak
aman onla geçmiş olsun.
zayıflamazsan almıcan mı elbise
Cok tesekkurler e bir seyler yapicam artikAyy kızum geçmiş olsun tatlım.. Eder eder Seda' da spordan bol ne var ayy :)
Düğüne kadar detoks tarzı birşeyler yaparsan en azından 3 kilo falan verirsin 4 de niye olmasın şekerim :))
olivenoil gibi protein ağırlıklı beslenip bol spor yap,akşam 5-6 dan sonra bişey yeme,en azından bir süre sık bari kendiniEvet canim cileyi cok seviyorum ama bi daha yermiyim bilemedim dogrusu 2 gun cok fena oldum .Tatlim alicam elbise kuzenimim duyunu olucak ama keski biraz zayiflasamda guzel bi elbise alsam
Tamam canim olur zaten genelde protein agirlikli besleniyorum ,aksam 8 den sonra yemiyorum ama ben haftada en cok 1,5 kilo en az 400 500 gram arasi veriyorum.Bakalim nasil olucak ins veririmolivenoil gibi protein ağırlıklı beslenip bol spor yap,akşam 5-6 dan sonra bişey yeme,en azından bir süre sık bari kendini
haftada 1,5 kilomuTamam canim olur zaten genelde protein agirlikli besleniyorum ,aksam 8 den sonra yemiyorum ama ben haftada en cok 1,5 kilo en az 400 500 gram arasi veriyorum.Bakalim nasil olucak ins veririm
seni çılgınnnKızlarrr heyuuu
Sabah kalktım bir büyük bardak sıcak limonlu su içtimm, arkasına yarım lt su sonra FB 6. Günü açtım bitirdim kollarım koptu bittim 5 er kiloluk dambıllarla ömrümde hiç böyle kol çalışmamıştım ay dayanılmazdıspor yaparken de yarım lt su daha içtim yani aç karnına 1.5 lt su içmiş oldum
Sonra kendime ceza olaraktan 8.gün videosunu da yaptım ilk 10 dk dan sonra pes edecektim ay ben dayanamıyorum bugünlük yeter diye düşünürken birden aklıma mağazada s beden kıyafet baktığım geldihemenn dedim yokk pastaları poğaçaları götürürken böyle demiyordun şekerim dedim sonracıma devam ettim 52 dk ds onu yaptım
Tam olarak iki saate 7 dk eksik spor yaptım bugün müthiş hiisediyorum kendimihemen arkasına duş ve şimdide kahvaltı bebişlerim
Eki Görüntüle 1829686
şimdi olduseni çılgınnn
Canim bu 3,4 haftadan bir olur zaten ,genelde haftaya 1 kiloya yakin gidiyorhaftada 1,5 kilomu
ben onu ayda veriyom kız,çok iyisin o zaman hiç dert etme o zaman işin kolaymış
İnşallah eğer olmazsa 200 tl verip baştan kemer almam lazımAnam 1000 kalori ne demek ayy heyy Maşallah şekerim :))
İnş tamir olur tatlım.
Canım protein detoksu yap birkaç gün, protein haricTamam canim olur zaten genelde protein agirlikli besleniyorum ,aksam 8 den sonra yemiyorum ama ben haftada en cok 1,5 kilo en az 400 500 gram arasi veriyorum.Bakalim nasil olucak ins veririm
Kemerliside var dmeek kiiİnşallah eğer olmazsa 200 tl verip baştan kemer almam lazımaslında para tutan Kemer'in üstündeki sensör
Kız bi laf ettin pir ettin Efsa :))seni çılgınn maşallah@Metebatur
Hayır Can'ım göğüs hizasına takılan kemer var üzerinde sensör takılı saati de koluna takıyorsun böylelikle yaktığım kaloriydi nabız hızını kaç dk yağ yakma aralığında olduğunu hepsini görebiliyorsunKemerliside var dmeek kii
Insanıty de bir adam takıyor gögüs kısmına, ben kalp hozını ölçüyor sanıyordum heralde herikisinide ölçüyor.. Ama saat daha iyi değil mi ayy ne biliyim vücudunda spor yaparken bi fazlalık gibi kemer :)
abla ben eski motivasyonumu bi türlü yakalayamıyorum ya özellikle yeme konusunda dün görümceme gittik ve çok kötü şeler yedim hazır paketli gıdalar flan spor da yapamadım eve saat 2 girdik toparlanmam silkelenmem lazımm yaaKız bi laf ettin pir ettin Efsa :))
Kuzum diyetten haber ver bakiim, spordanda tabii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?