Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet yapicam ben 7 gunde kalmisdim 8 bulamiyorum kacinci sayfada acaba ben bu gun 8 gunden baslayim .Ama fb baska biseyler de yapmak istiyorum ,sen bana ne onerirsin acaba ? acil 4 kilo vermem lazim ,hemde sikilasmam
Tatlım bunları yapman yeterli bence zTen 1 saat sürüyor Yemene de dikkat edersen verirsin, geçmiş sayfalara bak yükledim
Şunu da yapabilirsin ben 2 günde 3 kilo bermiştim ama ödemden
1 lt suyun içine iki Yeşilçay denileceksin tabi sıcak olacak sonra içine bir tane limon sıkıp bir tane de soda ekliceksin bunı 3 gün boyunca yap

süpersin tebrik ederim seni
birşey sorcam ben yumurtayı tavada daha çok seviyorum, sence yağsız tavada kırıp yesem haşlanmış gibi olurmu?
bide başın nasıl oldu?ağrıların geçti mi?
Canım teflon tavaya kır üzerine kapak kapat sarının üzeri beyazlaşınca ocağı kapat , olur diye tahmin ediyorum :) benim eşimde haşlama sevmez oldu, son günlerde ona tereyağ koyup sana bahsettiğim gibi yapıyorum öyle seviyor :) hiç yağsız olmazsa eğer bir damla kadar zeytinyağ damlat tavaya onu tavaya yedir öyle dene olmadı :)
Baş ağrım spordan sonra kalmadı geçdi çok şükür inşallah gelmez bugün tekrar :)

Kız keske saatin bozulmasaydı, acaba kaç kalori yaktın bebeğim :) kocaman bir MAŞALLAH BAREKALLAH sana ya.. Örnek hatunlardansın şekerim benim spor yapma bakımından topikde hatta forumda ayy :))
Hahahaa evet :)) saatimi kardeşimle İstanbul'a gönderdim finspor diye Bi yer varmış Oray'a götürecek bakalım inşallah yapabilirler çünkü aynısını ben de düşündüm 1000 kalori yakmışımdır ama saatli tecrübelerimden:)

Anam 1000 kalori ne demek ayy heyy Maşallah şekerim :))
İnş tamir olur tatlım.

çilek mi
suda iyice bekletmek lazım, sirkeli su mu yapsak
aman onla geçmiş olsun.
zayıflamazsan almıcan mı elbise
Evet canim cileyi cok seviyorum ama bi daha yermiyim bilemedim dogrusu 2 gun cok fena oldum .Tatlim alicam elbise kuzenimim duyunu olucak ama keski biraz zayiflasamda guzel bi elbise alsam

Evet canim cileyi cok seviyorum ama bi daha yermiyim bilemedim dogrusu 2 gun cok fena oldum .Tatlim alicam elbise kuzenimim duyunu olucak ama keski biraz zayiflasamda guzel bi elbise alsam
olivenoil gibi protein ağırlıklı beslenip bol spor yap,akşam 5-6 dan sonra bişey yeme,en azından bir süre sık bari kendini

olivenoil gibi protein ağırlıklı beslenip bol spor yap,akşam 5-6 dan sonra bişey yeme,en azından bir süre sık bari kendini
Tamam canim olur zaten genelde protein agirlikli besleniyorum ,aksam 8 den sonra yemiyorum ama ben haftada en cok 1,5 kilo en az 400 500 gram arasi veriyorum.Bakalim nasil olucak ins veririm

Tamam canim olur zaten genelde protein agirlikli besleniyorum ,aksam 8 den sonra yemiyorum ama ben haftada en cok 1,5 kilo en az 400 500 gram arasi veriyorum.Bakalim nasil olucak ins veririm
haftada 1,5 kilomu
ben onu ayda veriyom kız,çok iyisin o zaman hiç dert etme o zaman işin kolaymış

seni çılgınnn

Canım protein detoksu yap birkaç gün, protein haric
birşey alma azıcıkda olsa alma , mesela bir lokmadan bişey olmaz, bir çilek bir erikden bişey olmaz dememk lazım.. Kesinlikle 2 veya 3 gün sadece ve sadece protein al eminim verirsin epey :) ben dün başladım 800 gr gitti ( aslında o 1 kilodur wc ye gitmedim yani ) istersen dene sende, ben bugünde devam edicem inş :)

Son düzenleme:
İnşallah eğer olmazsa 200 tl verip baştan kemer almam lazım aslında para tutan Kemer'in üstündeki sensör
Kemerliside var dmeek kii
Insanıty de bir adam takıyor gögüs kısmına, ben kalp hozını ölçüyor sanıyordum heralde herikisinide ölçüyor.. Ama saat daha iyi değil mi ayy ne biliyim vücudunda spor yaparken bi fazlalık gibi kemer :)

Hayır Can'ım göğüs hizasına takılan kemer var üzerinde sensör takılı saati de koluna takıyorsun böylelikle yaktığım kaloriydi nabız hızını kaç dk yağ yakma aralığında olduğunu hepsini görebiliyorsun
Kemersiz olanlar da var yeni çıkmış ama bence kemerli olanlar daha doğru ölçüm ve bu konuda ds kesinlikle bir numara POLAR saat

Kız bi laf ettin pir ettin Efsa :))
Kuzum diyetten haber ver bakiim, spordanda tabii :))
abla ben eski motivasyonumu bi türlü yakalayamıyorum ya özellikle yeme konusunda dün görümceme gittik ve çok kötü şeler yedim hazır paketli gıdalar flan spor da yapamadım eve saat 2 girdik toparlanmam silkelenmem lazımm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…