sağ ol .inşallah gidecek ,O Olivenoil e katılıyorum, Jillan Michaels videosu senin işini görür, abartı fazlan yok, bu arada topikimize hoşgeldin @demirleke
ay Allah kolalık versin 3 çocuklasağ ol .inşallah gidecek ,
jillian michaels zor mu . biraz baktım da vakit lazım ona. bende hiç yok .
3 çocuk var. 9 yaş , 5 yaş ve 9 aylık
çalışıyorum. memurum.
yarım zamanlı çalışıyorum. 3. çocuktan dolayı 6 ay böyle çalıştım. önümüzdeki pazartesi o da bitiyor. süt iznim 1.5 saate düşüyor. hiç fırsat bulamam ki bu spora
diyet yapsam olmaz mı
hayır yok yardımcı.ay Allah kolalık versin 3 çocukla
diyet tek başına bi yere kadar spor yapabilsen çok iyi olur ama bilemedim şimdi yardımcı olan büyüğün yokmu?
hayır yok yardımcı.
bi tek ben işe geldiğimde bebekle kalan bakıcı var. büyükler öğlen okula gidiyor.
kız geceleri uyumuyor hiç. huy değiştirdi. çok ağlıyor.
ayetel kürsi okuyayım akşam.
dün nazar mı oldu diye felak nas ve ihlas okudum. yok anacım fayda etmedi.
çok geç daldı uykuya. ağlaya ağlaya helak oldu .
çok iyi . maşallah . kaç kilo gitti ki.
evet . abur cuburu bırakıp meyve yiyebilsem .sen yinede okumaya devam et canım,fayda eder mutlaka
işe başlayınca duruma göre düzene koymaya çalışırsın artık,çokta zorlama kendini,yasaklı yiyecekleri bırak,süt,yoğurt ye beslenmeni düzenlemeye çalış,bunlarda fayda edecektir sana
Burda 78 kiloyum kasımdan beri 10 kiloçok iyi . maşallah . kaç kilo gitti ki.
maşallah
o abur cuburun içinde bağımlılık yapan şeyler koyuyolarmış yedikçe yiyesin geliyo o yüzden,en kısa sürede kes bence (yanlız bunu diyen ben dün akşam yeni çıkan eti puflardan yidimevet . abur cuburu bırakıp meyve yiyebilsem .
alışkanlık yapıyor abur cubur
Kızz aldığım gün giyinmiştim prova yapıyorum oğlumun gösterisi var 1 haziransa inşallah ona yani:)) size de atayım dedim kilo 78 ama beden 40maşallahay topuklularıda giymiş özenle poz paylaşmış,helal olsun sana
kilo farkımız var ama bedenimiz aynı, ben hala çok yağlıyım demek
Diyet yap tabiki tatlım, ama sporla yaşıyacağın incelmeyi diyetle yaşamazsın anlatmak istediğim o :) ben mesela şu an 77,600 üm ama 67 kilodaki kıyafetlerim azıcık dar olsada giyebiliyorum ve kilom 72 falan gibi duruyor spor yaptığım için .. Aslında yarım saat bişey fedakarlık yapıp ayırabilirsin.. Jill de hoplama ip atlama hareketi zorlar başlangıçda ama onuda ilk zamanlar onlar 15 yaparken sen 5 yaparsın gün gün arttırabilirsin.. Önce bir diyete başla madem bir hafta vücudun diyete alışsın spora sonra geçersin istersen eğer canım :)sağ ol .inşallah gidecek ,
jillian michaels zor mu . biraz baktım da vakit lazım ona. bende hiç yok .
3 çocuk var. 9 yaş , 5 yaş ve 9 aylık
çalışıyorum. memurum.
yarım zamanlı çalışıyorum. 3. çocuktan dolayı 6 ay böyle çalıştım. önümüzdeki pazartesi o da bitiyor. süt iznim 1.5 saate düşüyor. hiç fırsat bulamam ki bu spora
diyet yapsam olmaz mı
kilo 61 beden 40,boy ve kas farkı işteKızz aldığım gün giyinmiştim prova yapıyorum oğlumun gösterisi var 1 haziransa inşallah ona yani:)) size de atayım dedim kilo 78 ama beden 40
hahaho abur cuburun içinde bağımlılık yapan şeyler koyuyolarmış yedikçe yiyesin geliyo o yüzden,en kısa sürede kes bence (yanlız bunu diyen ben dün akşam yeni çıkan eti puflardan yidim)
ISLIK ISLIKK vay yavrum ya süpersin kız, kuzum sen en fazla 65 gösteriyorsun haa gerçekden çok yakışmış Maşallah :))
evet .inşalah. kız da bekli daha uzun uyumaya başlar.Diyet yap tabiki tatlım, ama sporla yaşıyacağın incelmeyi diyetle yaşamazsın anlatmak istediğim o :) ben mesela şu an 77,600 üm ama 67 kilodaki kıyafetlerim azıcık dar olsada giyebiliyorum ve kilom 72 falan gibi duruyor spor yaptığım için .. Aslında yarım saat bişey fedakarlık yapıp ayırabilirsin.. Jill de hoplama ip atlama hareketi zorlar başlangıçda ama onuda ilk zamanlar onlar 15 yaparken sen 5 yaparsın gün gün arttırabilirsin.. Önce bir diyete başla madem bir hafta vücudun diyete alışsın spora sonra geçersin istersen eğer canım :)
Allah kolaylık versin canım benim, zor tabii 3 çocuk, iş, ev işi bide az uyku gerçekden zor yanii ama bebeğinin uykusu inşallah düzene girer rahatlarsın biraz tatlım..evet .inşalah. kız da bekli daha uzun uyumaya başlar.
8.5 aydır günlük 5 saat uyuyorum. maksimum 6 saat oluyor o da ayda 2-3 kez . birikti iyice yorgunluk. başka çocuk da var. işte. buna da şükür
Sağol bebişim daha o bacaklar incelecekISLIK ISLIKK vay yavrum ya süpersin kız, kuzum sen en fazla 65 gösteriyorsun haa gerçekden çok yakışmış Maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?