Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kesinlikle katılıyorum canım, sporu bırakınca hemen göbek yanlar salıyor kendini, aynı kiloda bile olsan dediğin gibi fark oluyor 5 dan kilo fazla bile görünüyoruz o zaman hatta... Sen hep diyorsun ben kiloma değil incelmeme bakıyorum diye, bunda da haklısın şekerim ...

Mefkurem şekerim nerdesin ayy ??
Bugün ne yiyorsun, sence kilo verdin mi düne göre??
Birde spor evet cildi de kesinlikle güzelleştiriyor ( yazmayı unuttum burda yazayım ) ben spor yaparken en çok yüzümden terlerim, bu da cildi tazeliyor ve gençleştiriyor gerçekden buna kendimden şahidim kuzum :)

Aynennnn katılıyorum benimki de öyle oluyor

2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası

Eklentiler

• 1383726_10151912910063057_1702899804_n.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 41
2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası
Maşallah çok zayıf ve fitsin şekerim benim fıstıksın ya :)
Daha yeni doğum yapmışsın kuzum öyle aman aman da fazlan yok , acele etmeden yavaş yavaş verirsin merak etme... 3 çocuk annesi bir bayan için oldukça iyisin zaten.. Sen gayret edip bir ay spor yapsan dediğim gibi resimdeki haline dönersin :) bence sen başlarsın spora yakında bak gör :))

Kız şu enerjiden birazda bize göndersene
Çok kıskandım

Süpersin Tatlım
Arayı iyice açıyosun yetişemicem sana

Çok geçmiş olsun leylacım dikkat et kendine

Kaç bedensin Tatlım

Yok kuzum 7.günde bozmuştum
Bide tatlı bişey yemicem diye bi sürü hurma yedim zararlı çıktım
2 hafta öncesiydi o dönem çokda iştahım vardı

Şeyda coşkunu dinlemiştim
Pro yaptığı gün suyuna limon bile koymuyormuş

buraya menü yazsana Cnm
Bu seni biraz firenler

Eki Görüntüle 1829783 Eki Görüntüle 1829782

Kızlarrrr bakın ne eklicem pantolon 40 beden gömlek L))
Oooo Seda hanım pek havalıyız maşallah

o abur cuburun içinde bağımlılık yapan şeyler koyuyolarmış yedikçe yiyesin geliyo o yüzden,en kısa sürede kes bence (yanlız bunu diyen ben dün akşam yeni çıkan eti puflardan yidim )
Aynen öyle Tatlım sağlıksız karbonhidrat bağımlılık yapıyor insan yedikçe yiyesi geliyor

Bugün sohbet vardı Tatlım
Eve yeni geldim

Bugünde sebze günüm
Bana sebze çorbası çok iyi geliyor onu yaptım
Ayyy benide bişey doyurmuyor yaa
Heralde sadece et gününde biraz doyacam

Tartılmadım Cnm
Kendimi tutmaya çalışacam

işte 3 ay sonra kaynımın düğünü var cunda da hem de
yani o zamana kadar vermem lazım. çünkü elbise aldım ve 36 beden .

53 kilo. genelde sabit o kilom. ramazanda 48-49 oluyorum. ama çok çirkin oluyor yüzüm. sonra kilo alıyorum ramazan bitince
burası akçakocca

çok güzelmiş deniz,bende bartındayım canım

işte 3 ay sonra kaynımın düğünü var cunda da hem de
yani o zamana kadar vermem lazım. çünkü elbise aldım ve 36 beden .

3 aya verirsin o göbüşteki yağları telaşlanma,ama 1,70 boyada 53 az değilmi yav

çok güzelmiş deniz,bende bartındayım canım

3 aya verirsin o göbüşteki yağları telaşlanma,ama 1,70 boyada 53 az değilmi yav
işte o zaman da alamayorum. kızacaksınız belki ama .
düzenli beslenince ve aburcubur yemeyince 53-54 den yukarı çıkamıyorum.

Yetişirsin kuzum benim, gayet iyi gidiyorsun Maşallah Cumartesiyi çok merak ediyorum :)
Tartılmadın ama genede az bi fark hissetmişsindir yani :)
Evet limon suyu bir dilim domates bile olmuyor :) Dukan balonu bir damla bir parçayla bile patlatırsınız diyor :)
Sabah kahvaltıda domatesle sık sık gözgöze geldik ama yemedim :)) vardır bir mantıklı açıklaması az sabredelim bakalım :)
Sebze çorbanın tarifini versene kuzum ?? Deneriz bizde yaptığımızda inşallah :)
Allah kabul etsin canım sohbetinizide :)

işte o zaman da alamayorum. kızacaksınız belki ama .
düzenli beslenince ve aburcubur yemeyince 53-54 den yukarı çıkamıyorum.

kızarım tabi o boya 53-54 kilo ne yavv bide 3 çocukla
sağlıklı beslende kilo önemli değil, demek bünyen öyle canım,keşke bende öyle olabilseydim

53 kilo. genelde sabit o kilom. ramazanda 48-49 oluyorum. ama çok çirkin oluyor yüzüm. sonra kilo alıyorum ramazan bitince
burası akçakocca
170 boya 48,49 epey az zaten şekerim sen 55 de kal bence :)
Ramazanda daha hayatımda hiç kilo vermeyi başarmış değilim, verenlere de çok imrenmişimdir..
Ama bu Ramazan inşallah Sahuru sadece yumurtayla yapmak ve bunu değiştirmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…