Kesinlikle katılıyorum canım, sporu bırakınca hemen göbek yanlar salıyor kendini, aynı kiloda bile olsan dediğin gibi fark oluyor 5 dan kilo fazla bile görünüyoruz o zaman hatta... Sen hep diyorsun ben kiloma değil incelmeme bakıyorum diye, bunda da haklısın şekerim ...Kızlar şunu söylemek istiyorum hani bir laf varya bu işin %70 diyet %30 spor diyr ben buna kesinlikle katılmıyorum bence %50-50 böyle olduğunu kanıtlayan da çok kişi tanıdım instegramda falan, kendimde de gördüm bunu
Şuan 70-73 kiloda giyindiğim kıyafetler bol geliyor E bu ne o Zaman, şimfi ben tartıda 78 im diye başarısızmı olmuşum ya da yanlışmı yapmışım yani..!!!
Şunu biliyorum ki bir kişi az yiyip spor yapmayıp kilo versin diğeri de diyet yapmadan karbonhidrat sınırlayarak istediğini yesin ve spor yapsın kilo versin görünümde ve bedende 5 kg fark atıyor
Aynennnn katılıyorum benimki de öyle oluyorMefkurem şekerim nerdesin ayy ??
Bugün ne yiyorsun, sence kilo verdin mi düne göre??
Birde spor evet cildi de kesinlikle güzelleştiriyor ( yazmayı unuttum burda yazayım ) ben spor yaparken en çok yüzümden terlerim, bu da cildi tazeliyor ve gençleştiriyor gerçekden buna kendimden şahidim kuzum :)
enee bende zayıfsın burda,ay inşallah hemen böyle olursun,kaç kilosun burda? burası neresi deniz ne güzelmiş2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası
Maşallah çok zayıf ve fitsin şekerim benim fıstıksın ya :)2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası
Senin ayrıntıları farketme huyunu da ayrı bi seviyorum şekerimsin yaa :))enee bende zayıfsın burda,ay inşallah hemen böyle olursun,kaç kilosun burda? burası neresi deniz ne güzelmiş
Senin ayrıntıları farketme huyunu da ayrı bi seviyorum şekerimsin yaa :))
Kız şu enerjiden birazda bize gönderseneKızlarrr heyuuu
Sabah kalktım bir büyük bardak sıcak limonlu su içtimm, arkasına yarım lt su sonra FB 6. Günü açtım bitirdim kollarım koptu bittim 5 er kiloluk dambıllarla ömrümde hiç böyle kol çalışmamıştım ay dayanılmazdıspor yaparken de yarım lt su daha içtim yani aç karnına 1.5 lt su içmiş oldum
Sonra kendime ceza olaraktan 8.gün videosunu da yaptım ilk 10 dk dan sonra pes edecektim ay ben dayanamıyorum bugünlük yeter diye düşünürken birden aklıma mağazada s beden kıyafet baktığım geldihemenn dedim yokk pastaları poğaçaları götürürken böyle demiyordun şekerim dedim sonracıma devam ettim 52 dk ds onu yaptım
Tam olarak iki saate 7 dk eksik spor yaptım bugün müthiş hiisediyorum kendimihemen arkasına duş ve şimdide kahvaltı bebişlerim
Eki Görüntüle 1829686
Süpersin TatlımŞekerlerim :))
Hemen güzel haberi veriyim sizlere, kaç saattir yazmak için sabırsızlanıyorum ancak müsait olabildim :)
Bu sabah 77,600 geldim dün 78,400 idim-800 gr gitmiş oley be
Bugün gene protein diyetine devam edeceğim inşallah :)
Saat 10:30 da haşlanmış 3 yumurta ve iki çatal ucuyla peynir yedim , yumurtama tuz atmadım, peyniride tuz yerine yedim zaten accık :)
Ve bugün belim 88' den 87 ye göbeğim 105' den 102 ye düşmüş durumda :) incelmem de başladı :)
Çok geçmiş olsun leylacım dikkat et kendineIyi gunler canim ,ben 2 gundur zehirlenmisdim cok kotuydum spor yapamadim bilmiyorum sen yukledinmi acaba? eyer yuklemeyeceksen ben baska bir spor yapayim bu gun 3 gun oldu spor yapmiyorum ,kendimi cok kotu hiss ediyorum.20 gun sonra kuzenimim duyunu var ve ben nasil bir elbise alicam merak ediyorum bu vucuduma en azindan 4 kilo vermem lazim ,eyer sen fb videolarini yuklesen onunla birlikde bana bir video daha onerirmisin rica etsem M Metebatur
Yok kuzum 7.günde bozmuştumNe cehaleti kuzum estağfurullah , ben mesaja dikkat etmemişim, Adriana deyince direk spor geldiğinden aklıma, biran heyecanlanmışdım kızz :))
Asylum; Insanıty ve Max30' un kas gelişdirme programı canım :)
Şeker orucun devam ediyor mu senin peki? Adriana ikinci 21 güne başladı bildiğim kadarıyla, kendiside cvp yazar sana zaten tatlım :)
Şeyda coşkunu dinlemiştimCanım protein detoksu yap birkaç gün, protein haric
birşey alma azıcıkda olsa alma , mesela bir lokmadan bişey olmaz, bir çilek bir erikden bişey olmaz dememk lazım.. Kesinlikle 2 veya 3 gün sadece ve sadece protein al eminim verirsin epey :) ben dün başladım 800 gr gitti ( aslında o 1 kilodur wc ye gitmedim yani ) istersen dene sende, ben bugünde devam edicem inş :)
buraya menü yazsana Cnmabla ben eski motivasyonumu bi türlü yakalayamıyorum ya özellikle yeme konusunda dün görümceme gittik ve çok kötü şeler yedim hazır paketli gıdalar flan spor da yapamadım eve saat 2 girdik toparlanmam silkelenmem lazımm yaa
Oooo Seda hanım pek havalıyız maşallah
Aynen öyle Tatlım sağlıksız karbonhidrat bağımlılık yapıyor insan yedikçe yiyesi geliyoro abur cuburun içinde bağımlılık yapan şeyler koyuyolarmış yedikçe yiyesin geliyo o yüzden,en kısa sürede kes bence (yanlız bunu diyen ben dün akşam yeni çıkan eti puflardan yidim)
Bugün sohbet vardı TatlımMefkurem şekerim nerdesin ayy ??
Bugün ne yiyorsun, sence kilo verdin mi düne göre??
Birde spor evet cildi de kesinlikle güzelleştiriyor ( yazmayı unuttum burda yazayım ) ben spor yaparken en çok yüzümden terlerim, bu da cildi tazeliyor ve gençleştiriyor gerçekden buna kendimden şahidim kuzum :)
53 kilo. genelde sabit o kilom. ramazanda 48-49 oluyorum. ama çok çirkin oluyor yüzüm. sonra kilo alıyorum ramazan bitinceenee bende zayıfsın burda,ay inşallah hemen böyle olursun,kaç kilosun burda? burası neresi deniz ne güzelmiş
işte 3 ay sonra kaynımın düğünü var cunda da hem deMaşallah çok zayıf ve fitsin şekerim benim fıstıksın ya :)
Daha yeni doğum yapmışsın kuzum öyle aman aman da fazlan yok , acele etmeden yavaş yavaş verirsin merak etme... 3 çocuk annesi bir bayan için oldukça iyisin zaten.. Sen gayret edip bir ay spor yapsan dediğim gibi resimdeki haline dönersin :) bence sen başlarsın spora yakında bak gör :))
53 kilo. genelde sabit o kilom. ramazanda 48-49 oluyorum. ama çok çirkin oluyor yüzüm. sonra kilo alıyorum ramazan bitince
burası akçakocca
işte 3 ay sonra kaynımın düğünü var cunda da hem de
yani o zamana kadar vermem lazım. çünkü elbise aldım ve 36 beden .
Hergün de söylerim ben sana şirinliklerini kuzum yeter ki sen kendini iyi hisset :)
kız bugün fazla geliyon üstüme hergün isterim böyle karışam sonra
işte o zaman da alamayorum. kızacaksınız belki ama .çok güzelmiş deniz,bende bartındayım canım
3 aya verirsin o göbüşteki yağları telaşlanma,ama 1,70 boyada 53 az değilmi yav
Hergün de söylerim ben sana şirinliklerini kuzum yeter ki sen kendini iyi hisset :)
Yetişirsin kuzum benim, gayet iyi gidiyorsun Maşallah Cumartesiyi çok merak ediyorum :)Kız şu enerjiden birazda bize göndersene
Çok kıskandım
Süpersin Tatlım
Arayı iyice açıyosun yetişemicem sana
Çok geçmiş olsun leylacım dikkat et kendine
Kaç bedensin Tatlım
Yok kuzum 7.günde bozmuştum
Bide tatlı bişey yemicem diye bi sürü hurma yedim zararlı çıktım
2 hafta öncesiydi o dönem çokda iştahım vardı
Şeyda coşkunu dinlemiştim
Pro yaptığı gün suyuna limon bile koymuyormuş
buraya menü yazsana Cnm
Bu seni biraz firenler
Oooo Seda hanım pek havalıyız maşallah
Aynen öyle Tatlım sağlıksız karbonhidrat bağımlılık yapıyor insan yedikçe yiyesi geliyor
Bugün sohbet vardı Tatlım
Eve yeni geldim
Bugünde sebze günüm
Bana sebze çorbası çok iyi geliyor onu yaptım
Ayyy benide bişey doyurmuyor yaa
Heralde sadece et gününde biraz doyacam
Tartılmadım Cnm
Kendimi tutmaya çalışacam
bartın güzel mi. biz düzce ye alışamadık hala. 3 yıl olacak taşınalı. ama zorlanıyoruzçok güzelmiş deniz,bende bartındayım canım
3 aya verirsin o göbüşteki yağları telaşlanma,ama 1,70 boyada 53 az değilmi yav
işte o zaman da alamayorum. kızacaksınız belki ama .
düzenli beslenince ve aburcubur yemeyince 53-54 den yukarı çıkamıyorum.
170 boya 48,49 epey az zaten şekerim sen 55 de kal bence :)53 kilo. genelde sabit o kilom. ramazanda 48-49 oluyorum. ama çok çirkin oluyor yüzüm. sonra kilo alıyorum ramazan bitince
burası akçakocca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?