evet . biraz hareketli yapım var. oturmuyorum. boş durmuyorum. 3 çocukla dikiş bile dikiyorum. iyi geliyor bana.kızarım tabio boya 53-54 kilo ne yavv bide 3 çocukla
sağlıklı beslende kilo önemli değil, demek bünyen öyle canım,keşke bende öyle olabilseydim
biz çok seviyoruz canım,bu tarafa gelin :))bartın güzel mi. biz düzce ye alışamadık hala. 3 yıl olacak taşınalı. ama zorlanıyoruz
ben şöyle yapıyorum170 boya 48,49 epey az zaten şekerim sen 55 de kal bence :)
Ramazanda daha hayatımda hiç kilo vermeyi başarmış değilim, verenlere de çok imrenmişimdir..
Ama bu Ramazan inşallah Sahuru sadece yumurtayla yapmak ve bunu değiştirmek istiyorum :)
deemi.biz çok seviyoruz canım,bu tarafa gelin :))
düzce banada çok kasvetli geliyo
istanbula giderken geçiyoruz o zaman gördümdeemi.
geldin mi hicç
himm. otobandan mı geçiyorsunuz.istanbula giderken geçiyoruz o zaman gördüm
yolları tam bilmiyorumda sanırım düzceden otobana giriliyoduhimm. otobandan mı geçiyorsunuz.
Beni sahur mahvediyor ya iftarda fazla yiyemiyorum sahurda acıkmış oluyorum ben kahvaltılıkdan ziyade akşamki yemeklerde gözüm oluyor devam ediyorum :) eşim kahvaltı yapar ama oda meyve delisi olduğundan karpuzu kirazı falan abartığı için kilo alıyor..ben şöyle yapıyorum
iftarı mutlaka çorba ile yapıyorum. yanında tatlı oluyor. bi çeşit de yemek oluyor. kahvaltılık mutlaka çıkarırız .
1 er tabak yiyince yetiyor. tüm gün boş kalan mide daha fazla almıyor.
sahur u yatmadan yapıyoruz eşimle. gece 12 gibi
2 şer haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek. peynir , domates , zeytin , reçel. mutlaka meyve , şeftali vs de olur
bol su . ertesi güne susamayayım diye içiyorum kalktıkça. böyle canım
Ayy bende hep emzirdiğim dönemlerde kilo alırım...2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası
Ayy biz de Bolu'da görev yaptık 3 yıl Düzce'ye gitmiştik akçakocaya ds gidecektik Bi türlü nasip olmadıdeemi.
geldin mi hicç
dünya küçük herkesin biyerden bi bağlantısı çıkıyo işteAyy biz de Bolu'da görev yaptık 3 yıl Düzce'ye gitmiştik akçakocaya ds gidecektik Bi türlü nasip olmadı
Bolu'da da Bartın'lı arkadaşlarım vardı
yine mi spor kız maşallah
Funny jump larım tozlanmıştı ayol Bi tozunu alayım dedim:)))yine mi spor kız maşallahyaa,bende sabahtan beri pc başında yım gittiğim en uzak mesafe wc
tozunu almışken azcık zıplayaydın bariFunny jump larım tozlanmıştı ayol Bi tozunu alayım dedim:)))
Zıplıyorum işte tozunu almaktan kastım oydu şekerim:)))tozunu almışken azcık zıplayaydın bari
Kızlarrr heyuuu
Sabah kalktım bir büyük bardak sıcak limonlu su içtimm, arkasına yarım lt su sonra FB 6. Günü açtım bitirdim kollarım koptu bittim 5 er kiloluk dambıllarla ömrümde hiç böyle kol çalışmamıştım ay dayanılmazdıspor yaparken de yarım lt su daha içtim yani aç karnına 1.5 lt su içmiş oldum
Sonra kendime ceza olaraktan 8.gün videosunu da yaptım ilk 10 dk dan sonra pes edecektim ay ben dayanamıyorum bugünlük yeter diye düşünürken birden aklıma mağazada s beden kıyafet baktığım geldihemenn dedim yokk pastaları poğaçaları götürürken böyle demiyordun şekerim dedim sonracıma devam ettim 52 dk ds onu yaptım
Tam olarak iki saate 7 dk eksik spor yaptım bugün müthiş hiisediyorum kendimihemen arkasına duş ve şimdide kahvaltı bebişlerim
Eki Görüntüle 1829686
Bu bugünkü menün mü canım yoksa dün müydü, yoksa sen Abd misin ayy ?? Akşam menüsü bu güne aitse eğer :)Bugünkü menüm
Sabah
1 yağsız süt kahve
1 dilim buğday ekmeği
2 dilim peynir
Ara
Yok
Öğlen
3 dilim tavuk biftek Izgara
2 küçük haşlama patates
1 küçük yoğurt 120 gr
1 dilim çok tahıllı Ekmek
1 bardak coca cola light
Ara
1 yağsız süt espresso
Akşam
Karpuz ve beyaz peynir
yaklasik 1 saatte spor yapacagim
Hey yavrum Robocop mübarek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?