Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

kızarım tabi o boya 53-54 kilo ne yavv bide 3 çocukla
sağlıklı beslende kilo önemli değil, demek bünyen öyle canım,keşke bende öyle olabilseydim
evet . biraz hareketli yapım var. oturmuyorum. boş durmuyorum. 3 çocukla dikiş bile dikiyorum. iyi geliyor bana.
sanıyorum o yüzden de yediklerime rağmen kilom çok artmıyor mu ne bilemedim.

ben şöyle yapıyorum
iftarı mutlaka çorba ile yapıyorum. yanında tatlı oluyor. bi çeşit de yemek oluyor. kahvaltılık mutlaka çıkarırız .
1 er tabak yiyince yetiyor. tüm gün boş kalan mide daha fazla almıyor.
sahur u yatmadan yapıyoruz eşimle. gece 12 gibi
2 şer haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek. peynir , domates , zeytin , reçel. mutlaka meyve , şeftali vs de olur
bol su . ertesi güne susamayayım diye içiyorum kalktıkça. böyle canım

Beni sahur mahvediyor ya iftarda fazla yiyemiyorum sahurda acıkmış oluyorum ben kahvaltılıkdan ziyade akşamki yemeklerde gözüm oluyor devam ediyorum :) eşim kahvaltı yapar ama oda meyve delisi olduğundan karpuzu kirazı falan abartığı için kilo alıyor..
Görümcem gecen yıl sahur yapmadığını söylemişdi ve kilo verdiğini bahsetmişdi, ayy olur mu hiç sahursuz demişdim ama şimdi düşünüyorumda olur yanii niye olmasın , böyle sahursuz ya da sadece yumurta ile denemeyi düşünüyorum bu yıl ..

2 çocukluyum burada. hamilelik öncesi.
hamileliğim de kilo almadım öyle. 10 kilo aldım. ama hep emzirme döneminde fazladan 10 kilo alıyorum doğum sonrası
Ayy bende hep emzirdiğim dönemlerde kilo alırım...
Ama kız benim çatı geniş istediğim kadar kilo vereyim mümkün değil bu kadar olmama 55-57 olduğum dönemde bile çok kötü görünüyordum.. Herkes diyordu hiç yakışmamış sana bu halin falan ki Bencede öyle
Ama sen çabuk verirsin gibime geliyor

canim cok iyi tebrik ederim
kahvaltinda cok guzel gorunuyor

Bugünkü menüm

Sabah
1 yağsız süt kahve
1 dilim buğday ekmeği
2 dilim peynir

Ara
Yok

Öğlen
3 dilim tavuk biftek Izgara
2 küçük haşlama patates
1 küçük yoğurt 120 gr
1 dilim çok tahıllı Ekmek
1 bardak coca cola light

Ara
1 yağsız süt espresso

Akşam
Karpuz ve beyaz peynir

yaklasik 1 saatte spor yapacagim

Bu bugünkü menün mü canım yoksa dün müydü, yoksa sen Abd misin ayy ?? Akşam menüsü bu güne aitse eğer :)
Kilon şu an kaçdı tatlım dün yazmışmıydın acaba hatırlıyamadım :) spor ne yapacaksın ?? 1 saat gayet güzel süre olarakda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…