Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

brn dun toparlayipta duzgun duzgun yazamamistim :) simdi yaziyorum
Ispanyadayim
sadece 1 saat fark var
ama ben menulerimi hep onceden ayarlayip ona gore hazirliyorum ve kesinlikle disina cikmiyorum
suan 71,9 kiloyum
ama bir sikintim var
son 5 ayda bir dusuk bir de cok sorunlu bir dis gebelik yasadim
o yuzden spor yapamiyordum fazlaca.
simdi yaklasik 10 gun once doktor hafiften spor yapabilirsin dedi
yavas yavas basladim
1 ay kadar leslie yapip toparlanayim sonra da biraz daha ilerletirim dedim
hayirlisi

Sıcak yerdesin Tr gibi desene şanslısın kuzum :)
Geçmiş olsun canım, kilolarını verince inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur tatlım :)
Leslie de gayet güzel canım, bir tehlikeside yok süper yani..

ay insallah :)
evet bugunler biraz yagmurlu ama hava cok guzel
tamam o zaman Leslie ye devam

Kızlar bir yarım saat önce dünden kalan haşlanmış tavuğumu bitirdim, derilerini yemedim tabii :)
Başağrısı gene atak yaptı :) Bir aspirin aldım :) dünkü kadar değil gerçi ama genede inceden ağrı başladı :)
Uff ya yerken zevkle yiyoruz da vermek için canımız çıkıyor işkence gibi resmen :))

protein yemek mi baş ağrıtıyor yoksa aç kalıyosun ondan mı?

protein yemek mi baş ağrıtıyor yoksa aç kalıyosun ondan mı?
Sırf protein diyet başlangıçlarında mutlaka başağrısı oluyor, hem yazılanlar öyle hemde kendim birçok kez deneyimledim .. Vücuttan karbonhidratı kestiğimiz için oluyormuş diye okudum, proteinden değil aslında diycem ama tavuğu yer yemez başladı derdi neyse artık :))
Geçen yıl falan tavuk yiyemez olmuşdum, düzeldim artık buna da seviniyorum :))

ilk defa duydum gerçekten çok ilginç

ilk defa duydum gerçekten çok ilginç
Evet öyle canım Dukancılar özellikle iyi bilir :)
Ama iki üç gün sürüyor sonra alışıyor vücut, korkulcak bir durum değil yani :)
Kız ne yemekler yapıyonuz öle ıspanaklar sarmalar felan ayy :)) insanın iştahını azdırmayın ayy :)) diğer topikde gördüm yazdığını hee :))

öyle olmaz . sahur yemeden olur mu. o bedene yazık değil mi. yumurta ye mutlaka 2 şer tane yiyorduk biz

senin de az kalmış . iyi görünüyorsun hem o kiloyla.
ben senden daha yağlıyım. 63 kiloyum hem .

Sendende kacmiyo heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…