brn dun toparlayipta duzgun duzgun yazamamistim :) simdi yaziyorumBu bugünkü menün mü canım yoksa dün müydü, yoksa sen Abd misin ayy ?? Akşam menüsü bu güne aitse eğer :)
Kilon şu an kaçdı tatlım dün yazmışmıydın acaba hatırlıyamadım :) spor ne yapacaksın ?? 1 saat gayet güzel süre olarakda :)
Sıcak yerdesin Tr gibi desene şanslısın kuzum :)brn dun toparlayipta duzgun duzgun yazamamistim :) simdi yaziyorum
Ispanyadayim
sadece 1 saat fark var
ama ben menulerimi hep onceden ayarlayip ona gore hazirliyorum ve kesinlikle disina cikmiyorum
suan 71,9 kiloyum
ama bir sikintim var
son 5 ayda bir dusuk bir de cok sorunlu bir dis gebelik yasadim
o yuzden spor yapamiyordum fazlaca.
simdi yaklasik 10 gun once doktor hafiften spor yapabilirsin dedi
yavas yavas basladim
1 ay kadar leslie yapip toparlanayim sonra da biraz daha ilerletirim dedim
hayirlisi
Sıcak yerdesin Tr gibi desene şanslısın kuzum :)
Geçmiş olsun canım, kilolarını verince inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur tatlım :)
Leslie de gayet güzel canım, bir tehlikeside yok süper yani..
Kız beni niye dövüyosun anacım :))
:)))Kız beni niye dövüyosun anacım :))
o sana değil banaydı kız :))Kız beni niye dövüyosun anacım :))
protein yemek mi baş ağrıtıyor yoksa aç kalıyosun ondan mı?Kızlar bir yarım saat önce dünden kalan haşlanmış tavuğumu bitirdim, derilerini yemedim tabii :)
Başağrısı gene atak yaptı :) Bir aspirin aldım :) dünkü kadar değil gerçi ama genede inceden ağrı başladı :)
Uff ya yerken zevkle yiyoruz da vermek için canımız çıkıyor işkence gibi resmen :))
Sırf protein diyet başlangıçlarında mutlaka başağrısı oluyor, hem yazılanlar öyle hemde kendim birçok kez deneyimledim .. Vücuttan karbonhidratı kestiğimiz için oluyormuş diye okudum, proteinden değil aslında diycem ama tavuğu yer yemez başladı derdi neyse artık :))protein yemek mi baş ağrıtıyor yoksa aç kalıyosun ondan mı?
ilk defa duydum gerçekten çok ilginçSırf protein diyet başlangıçlarında mutlaka başağrısı oluyor, hem yazılanlar öyle hemde kendim birçok kez deneyimledim .. Vücuttan karbonhidratı kestiğimiz için oluyormuş diye okudum, proteinden değil aslında diycem ama tavuğu yer yemez başladı derdi neyse artık :))
Geçen yıl falan tavuk yiyemez olmuşdum, düzeldim artık buna da seviniyorum :))
Evet öyle canım Dukancılar özellikle iyi bilir :)ilk defa duydum gerçekten çok ilginç
Büyük oğlan atıyla küçük te örümceğinde ben de funny jump larla müziği de açtık Bi güzel kudurdukevet canım, anlayamadığım için kızdım kendime
öyle olmaz . sahur yemeden olur mu. o bedene yazık değil mi. yumurta ye mutlaka 2 şer tane yiyorduk bizBeni sahur mahvediyor ya iftarda fazla yiyemiyorum sahurda acıkmış oluyorum ben kahvaltılıkdan ziyade akşamki yemeklerde gözüm oluyor devam ediyorum :) eşim kahvaltı yapar ama oda meyve delisi olduğundan karpuzu kirazı falan abartığı için kilo alıyor..
Görümcem gecen yıl sahur yapmadığını söylemişdi ve kilo verdiğini bahsetmişdi, ayy olur mu hiç sahursuz demişdim ama şimdi düşünüyorumda olur yanii niye olmasın , böyle sahursuz ya da sadece yumurta ile denemeyi düşünüyorum bu yıl ..
senin de az kalmış . iyi görünüyorsun hem o kiloyla.Ayy bende hep emzirdiğim dönemlerde kilo alırım...
Ama kız benim çatı geniş istediğim kadar kilo vereyim mümkün değil bu kadar olmama 55-57 olduğum dönemde bile çok kötü görünüyordum.. Herkes diyordu hiç yakışmamış sana bu halin falan ki Bencede öyle
Ama sen çabuk verirsin gibime geliyor
Sendende kacmiyo heeeEvet öyle canım Dukancılar özellikle iyi bilir :)
Ama iki üç gün sürüyor sonra alışıyor vücut, korkulcak bir durum değil yani :)
Kız ne yemekler yapıyonuz öle ıspanaklar sarmalar felan ayy :)) insanın iştahını azdırmayın ayy :)) diğer topikde gördüm yazdığını hee :))
ama bolu güzeldir.Ayy biz de Bolu'da görev yaptık 3 yıl Düzce'ye gitmiştik akçakocaya ds gidecektik Bi türlü nasip olmadı
Bolu'da da Bartın'lı arkadaşlarım vardı
ben daha önce hep karatay beslenmesi yaptım. ara kaçmaklar oluyordu tabi ama genelde karatay yaşam tarzımdı. ta ki 8 ay önceye kadar .ilk defa duydum gerçekten çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?