Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Amin Cnm Sağolasın

Açlıktan dolayı Tabiki midede boşluk var
Ama yesem hemen dolar heralde

Sonucu bende merak ediyom Cnm
Hayırlısıyla bitirebilşrsem

Bende pek verenlerden değilim Cnm
Sadece 3 sene öncesinde 8 kilo vermiştim
Hava çok sıcaktı iftarda suya abanınca bişey yiyemiyordum

Bence Sahur yapmamak çok sağlıksız Cnm
Saatler çok uzun meto iyice yavaşlar
Tatlı yemezsek sorun olmaz

Ayyy senin varmı Cnm bunlardan
Bi ara bende heveslenmiştim ama baya pahalıydı

Ilk gün menüsü için güzel sayılır Tatlım
Sadece sabahı biraz çeşitlendirebilirsin
Öğlende ekmek yediğin için patates olmasa daha iyiydi
Cola light ta olsa sağlıksız
Akşamda biraz yetersiz geldi bana

Sporu yaparsan süper olur

Çok geçmiş olsun Cnm
Ne güzel sende sıcak ülkedesin

Bugün bende de var Cnm baş ağrısı
Benimki Açlıktan
Dün heralde depo doluydu bugün daha zor geçiyor
Ayy ben 63 olsam daha ne 36 beden olurum:))
senin boyun kaçtı Tatlım

Kızlar sanki dün çok spor yapmışım gibi bugün hertarafım ağrıyodu bide çok halsizdim
O yüzden fazla yürüyemedim sadece 40 dk
Belki havanında etkisi vardır bugün yine kapalı yagmurlu

Kızlar bugün sabah 12.30 da kahvaltımı yaptım buraya da tabağımı attığım üzere
İki saat sonra iki tane hallet bir dilim Islak kek
15.00 kahve
Akşam yemeği 6 ds yedim eşim çok acıkmıştı mecburen bende yedim yalnız yemek yemez bir kase tarhana çorbası bol salata biraz da makarna

Sedacım 1 hafta kendini test etsene hiç kaçamak yapmadan
Bazen küçük gördüğümüz kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürür

Sedacım 1 hafta kendini test etsene hiç kaçamak yapmadan
Bazen küçük gördüğümüz kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürür
Yoo demedim ben yapamıyorum çok sık emziriyorum ve tatlı krizlerine çok giriyorum yine bu iyi halim daha önce daha beterdim emzirmeyi azaltınca yapabilirim ancak dediğini

bugunkü menüm
Sabah berbat bi kahvaltı yaptım maleseff hiç yazmasam daha ii baya yedim çünkü. Sonra aklım başıma hgeldi ben ne yapıyorum dedim kendime ve bi karar aldım akşam sadece 5 yumurta ve 3 salatalık yedim saat 5 de sonlandırdım.sporumu da yaptım max out power tammdır.@olivenoil abla ya bu ikinci ay baya zormuş ya power beni bitirdi kollarımı hissetmiyorum harika bi kas ağrısı hissediyorum spor ne güzel şey yaa allah razı olsn abla sayende oldu.akşamda yatmadan 2000 ip atlıyım diyorum bakalım inşallah .abla ne istiyorum biliyomusun daha doğrusu hayalim şu ki hani insanity reklam resimlerinde varya shaun T. Zıplıyo ve havada resmi varya zıplama yaparken tam havada bi afişi var belki görmüşsündür işte bende tam onu yapmak istiyorum kondüsyonum artsın ve havada zıplama resmi düşünsene harikaa

bide bugün bi ödem çayı yaptım kış boyu içtiğim bi çay direnç arttıyo tarifini vereyim çok iyi ödem atıyo
2 elma kabukları ve çekirdeğiyle çubuk tarçın karabiber 1 limon bi kaç karanfil 2 litre suda kaynatıp biraz demlenince süzüp içiyoruz tadıda güzel kızlar ödeme birebir

Canım beslenme konusunda epey tecrübelisin Maşallah :)
Kızlar Zuhalciğimin tavsiyelerine dikkat, deneyim konuşuyor.. İyiki geldin kuzum aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…